קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום לכולם אני חדש בפורום+(חתימה חדשה)
    על ידי orico בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 18:07
  2. שלום לכולם אני חדש כאן ובאתי להשקיע!
    על ידי keruz בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 20:20
  3. שלום לכולם ני חדש ואני צריך עזרה!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 19:51
  4. שלום לכולם אני חדש ..
    על ידי raz8192 בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 01:27
  5. שלום חברים! אני חדש..
    על ידי Raviv© בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 14:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

שלום, התחום הזה חדש לי והקטע של המשיכה "קצת" בלבל אותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל שלום, התחום הזה חדש לי והקטע של המשיכה "קצת" בלבל אותי

אז קודם כל אני יספר קצת על עצמי, אני בן 22 ובניגוד לחלק מהאנשים פה אין לי ממש בעיה עם בנות, הייתי כבר במערכות יחסים וגם יצאו לי כמה סטוצים ("סגירות", אני לא סגור על איך קוראים לזה בשפה הזאת) אבל אני גם לא איזה דון-ז'ואן שמזיין כל מה שזז.

נחשפתי לתחום הזה דרך התכנית באגו keys to the vip, ראיתי שם בחור אחד שממש הרשים אותי והייתי בשוק מבאיזה קלות הדברים הולכים לו, חבר שלי אמר לי שהוא אמן פיתוי והסביר לי על זה בכללי, חקרתי קצת באינטרנט והתחום הזה ממש משך אותי, דווקא אני די מופתע מעצמי כי בכנות לא כזה אכפת לי מלתפוס המון בנות, הייתי תמיד בקטע כזה של למצוא מישהי חמודה "ולחיות באושר ועושר" אבל לא יודע למה אחרי שראיתי את הבחור הזה מהתכנית והבנתי שיש תחום כזה שאפשר ללמוד אותו זה ממש שאב אותי פנימה, התחלתי לקרוא אתThe Mystery Method אני כבר כמעט באמצע, ואני קורא גם המון מאמרים באינטרנט (כך הגעתי לפורום הזה, יש פה חברה שמשקיעים בצורה נהדרת).
    פיתחתי איזה אובססיה להיות "אמן פיתוי" כמובן לא כמו האמנים הכבדים יותר אבל אני רוצה להגיע למצב שאני יוכל להשיג בחורות די בקלות, להוכיח לעצמי שאני גם יכול, ובכלל התחום הזה נורא מעניין, הוא לימד אותי הרבה דברים שלא הבנתי כמו לדוגמא למה תמיד שאתה במערכת יחסים אז בנות יותר מעוניינות בך מאשר שאתה לבד (הערך החברתי)..

עכשיו לשאלה
    קראתי בספר של מיסטרי על הקטע של המשיכה, וזה ניפץ לי את כל התאוריה שהייתה לי לפני זה, תמיד חשבתי שנשים נמשכות בעיקר על בסיס מראה, וביטחון עצמי והומור מוסיף. כמובן ידעתי שאם גבר שנראה טוב ומתנהג מגעיל/חסר ביטחון לחלוטין אז בחורה לא תרצה להיות איתו, אבל לא בגלל שהיא כבר לא נמשכת אליו, לא הצלחתי להבין את הקטע שהמשיכה "יורדת"
    אני (וכל הגברים) לדוגמא, אם אני נמשך למישהי, אפילו אם היא לא פצצה, לא משנה מה היא תגיד, מה היא תעשה ואיך היא תתנהג אני עדיין ימשך אליה רק בגלל איך שהיא נראית, אתם רוצים להגיד לי שבחורה יכולה לאבד משיכה מינית לגבר שנראה סבבה? אני צריך לעשות סדר מחדש על איך בנות נמשכים לגברים כי התבלבלתי לגמרי, הקטע הזה הטריף אותי וחיפשתי מידע על זה, אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר.

תודה..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בוא אני יניח לך את הקלפים השולחן-
    כול הגברים בארץ מכירים את העובדה שתמיד יש איזה גבר שהוא יותר מכוער מקוף ויש לו חצ'קונים על הפנים כמו פיצה והוא מגעיל ומסריח..ואיכשהו הוא מזיין ומשיג כל בחורה שעוברת לו מול העיניים. זה ידוע לך, נכון?
    איך זה אפשרי? בגלל האימרה הנורא מוכרת "זה לא משנה איך אתה נראה זה משנה מה אתה אומר".
    כולם גם תמיד אומרים שברגע שיש גבר שהוא מכוער והוא משיג בנות "הוא פשוט יודע איך לדבר איתן..." וזה נכון.

גבר שיודע "איך" לדבר עם בחורה בצורה שתמשוך אותה אליו, יכול להשיג בנות. בנות נמשכות אליינו מכל מיני סיבות:
    -בטחון עצמי גבוה.
    -משחק ברגשות (מישהו כתב על זה אחלה מאמר, אתה מוזמן לקרוא..זה עוזר)
    -דיבור פלרטטני ומיני.
    -כושר מנהיגות (פה גם נכנס הערך החברתי שדיברת עליו)

בקיצור..שבעתאלפים סיבות אחי..אתה מוזמן להכנס לתת פורום מאמרים, תכנס לשם..תאמין לי שתסדר והכל יסתדר לך בראש.
    שיהיה בהצלחה, ואם יבואו לך עוד שאלות בהמשך (ויבואו..) אתה מוזמן לחזור ולשאול

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

קודם כל תודה על התשובה המהירה..

את זה שגבר מכוער יכול להשיג בחורה יפה ידעתי, תמיד ידעתי שזה יותר מה שיוצא לך מהפה מאשר איך שאתה נראה.
    אבל הקטע שבלבל אותי או שלא הבנתי אותו נכון זה המשיכה שנעלמת, אני מניח שלנשים יש סוג אחר של משיכה משל גברים, אבל מוזר לי הקטע שמשיכה מינית, יכולה להעלם, או שמדובר בסוג אחר של משיכה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי smokhing צפיה בהודעה
    קודם כל תודה על התשובה המהירה..

את זה שגבר מכוער יכול להשיג בחורה יפה ידעתי, תמיד ידעתי שזה יותר מה שיוצא לך מהפה מאשר איך שאתה נראה.
    אבל הקטע שבלבל אותי או שלא הבנתי אותו נכון זה המשיכה שנעלמת, אני מניח שלנשים יש סוג אחר של משיכה משל גברים, אבל מוזר לי הקטע שמשיכה מינית, יכולה להעלם, או שמדובר בסוג אחר של משיכה?
    שמע אני יכול לספר רק לפי הניסיון שלי , לא קראתי הרבה ספרים ומאמרים בתחום אבל אני כן מבין דבר אחד או שתיים.
    ( עובדה שמבלי להשתמש בכל הטריקים של ה"תותחים" יוצא לי לסגור הרבה, כל יציאה אם זה באמצע שבוע או סופ''ש תמיד יוצא עם בנות ).
    בכל מקרה אל תתחיל עכשיו להתעמק יותר מדי בעניין הספרים והמאמרים זה סתם יתחיל לעשות לך סלט בראש כמו שמתחיל לקרות כבר עכשיו.

משיכה כזאת ומשיכה כזאת , משיכה מינית ומשיכה ביצים שלי.
    אני אתן לך דוגמה ממקום העבודה שלי :

אני מנהל משמרת במסעדה.
    יש אצלנו מלצרית , מדהימה אני מדבר איתך על בחורה שכל גבר שנכנס למסעדה מתחיל איתה , היא מפוצצת טלפונים , הודעות כל היום והיא מסננת את כולם.
    למה ?! - כי יש לה חבר !!!
    עכשיו חבר שלה ...לא נראה טוב , תאכלס ... יש לו כרס קטנה, אף גדול, אוזניים מצחיקות כאלה.
    אבל מה הבן אדם השיג לעצמו חברה פצצה.

יום אחד יצא לי לשבת עם הבן אדם וגיליתי למה הוא מצליח איתה ולמה הוא מצליח עם עוד בנות חוץ ממנה.
    הבחור יש לו יכולת שכנוע , כושר דיבור שאתה לא מבין אפילו ... הוא מדבר בצורה יפה , סוחפת - מספר לך סיפורים שאתה מתחנן שימשיך.
    בן אדם שאחרי שיחה של 10 דקות הוא הופך להיות במרכז העניינים וברגע שהוא הולך אתה מרגיש שפתאום נהיה שקט מדי , אתה מרגיש ריק פתאום.

הבן אדם הזה לא משנה מה המראה שלו , מביא בחורות בקצב מפחיד.
    הקטע של המשיכה נובע מהרבה דברים ... אף אחד , גם לא כל ה"כבדים" בתחום לא יכול בדיוק להסביר איך המשיכה הזאת נוצרת.
    אבל ה"מרכיבים" למשיכה זה נוחות , כושר דיבור , שכנוע, היכולת הזאת להשתלב לתוך קבוצה של אנשים בצורה חלקה ויפה , לעניין אותם ולבדר אותם למצב כזה שברגע שהוא רק אומר שהוא הולך עוד כמה דקות הבחורה כבר מתחילה לחשוב איך היא יכולה לגרום לו להישאר עוד קצת ... רק עוד קצת שיהיה איתה.
    זאת משיכה !!!

ואת הדבר הזה אתה לא יכול ללמוד משום מדריך , שום ספר ושום אתר אינטרנט.
    את זה אתה צריך ללמד את עצמך , לבד , שלב אחר שלב , לאט לאט ... אתה יוצא עם חברים , בחורות ניגש , עושה שטויות , עושה לעצמך פאדיחות על ההתחלה אבל "על הזין שלך" ... עם הזמן אתה תלמד בדיוק כיצד להיות אותו אחד - המשתלב לכל מקום , זה שאף אחד לא רוצה שהוא ילך.

נ.ב - להגיע למצב כזה יכול גם לעזור בתחומים נוספים בחיים , למשל במקומות עבודה... להגיע עם הבוס שלך למצב כזה שהוא בחיים לא ירצה לפטר אותך.
    להגיע למצב שהוא ירגיש שאתה מתכוון ללכת ממנו והוא יתן לך העלאה במשכורת רק שתישאר אצלו.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

גם אותי בהתחלה זה שאב,התרגשתי,התלהבתי הייתי מלא מוטיבצייה אבל בסוף זה ירד.לא בגלל שזה לא נכון או לא עובד,בגלל שניתחתי כל סיטואצייה קטנה כמו איזה בלש,בסוף נמאס לנתח כל דבר,ופשוט זורמים עם הסיטואצייה,לי אישית זה בלבל הכל.
    לדעתי כשאתה נכנס לתחום,אני ממליץ לך על שני דברים:
    מועדונים,מסיבות,ברים,בקיצור חיי הלילה
    או
    סארג׳ים

תתחיל לתרגל את עצמך לדבר עם כמה שיותר בחורות וזהו,תהיה לך תאורייה משלך שתעבוד הכי טוב בשבילך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    גם אותי בהתחלה זה שאב,התרגשתי,התלהבתי הייתי מלא מוטיבצייה אבל בסוף זה ירד.לא בגלל שזה לא נכון או לא עובד,בגלל שניתחתי כל סיטואצייה קטנה כמו איזה בלש,בסוף נמאס לנתח כל דבר,ופשוט זורמים עם הסיטואצייה,לי אישית זה בלבל הכל.
    לדעתי כשאתה נכנס לתחום,אני ממליץ לך על שני דברים:
    מועדונים,מסיבות,ברים,בקיצור חיי הלילה
    או
    סארג׳ים

תתחיל לתרגל את עצמך לדבר עם כמה שיותר בחורות וזהו,תהיה לך תאורייה משלך שתעבוד הכי טוב בשבילך.
    נכון מאוד ... לא צריך להתנהג כמו רובוטים , לנתח כל דבר ולחשוב מה עכשיו אתה צריך לעשות לפי התאוריה או הטכניקה של זה וזה.
    צריך להגיע למצב שבו הכל יבוא בצורה אוטומטית ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

טוב, אז כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך, אז אני יסביר שוב

מה גורם לאישה להימשך לגבר הבנתי, וגם ידעתי את זה לפני שנכנסתי לתחום. רק כל הקטע הזה שאישה יכולה פתאום (או בהדרגתיות) לאבד משיכה לגבר שהיא כבר נמשכה אליו.
    אני אתן דוגמא בשביל שתבינו אותי יותר טוב:
    נניח שתביאו בפני גבר 5 בחורות ותבקשו ממנו לדרג אותם מ1-10 עד כמה הוא נמשך אליהן מינית רק על סמך התבוננת, נניח שהוא מדרג שתיים מהם בדירוג 8 אחת 10 אחת 6 ואחת 4, לאחר מכן הוא ישוחח אם כל אחת מהן/יצא לדייט ואז שוב הוא יצטרך לדרג כמה הוא נמשך אליהן מינית, הדירוג יהיה אותו דבר, אולי במקרים נדירים דירוג של אחת מהן תשתנה ממש בקטנה (מ7ל6 לדוגמא) נניח ואתה יוצא לדייט עם בר רפאלי והיא מתנהגת הכי מגעיל שיש בסוף היום אתה עדיין תימשך אליה מינית כמו לפני הדייט ותדרג אותה 10.
    ועכשיו בוא נניח שעושים את אותה דוגמא עם בחורה שמעמידים מולה 5 גברים, עכשיו אני מקצין לצורך הדוגמא אבל תהיו בראש שלי, נניח שיש גבר שהיא דירגה אות 10 לפי משיכה מינית, ולאחר מכן הוא היה הדייט הכי גרוע בחיים שלה, איך היא תדרג אותו? את זה שהוא לא יהיה 10 אני מבין, אבל היא לא תתן לו 8-9? זה ירד ל4-5?

פשוט אני גבר וזה נשמע לי הזוי, זה שנגיד גבר חסר ביטחון לגמרי/טמבל לגמרי לא עושה את זה לאישה הבנתי וכבר ידעתי, אבל זה גורם לה פשוט לא להימשך אליו מינית? או שלא הבנתי בדיוק את ההגדרה של Attraction?

סליחה שאני לא עוזב את הנושא הזה, אבל הקטע הזה שיגע אותי..
    נערך לאחרונה על ידי smokhing; 22-05-2012 בשעה 18:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

טוב, אז כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך, אז אני יסביר שוב

מה גורם לאישה להימשך לגבר הבנתי, וגם ידעתי את זה לפני שנכנסתי לתחום. רק כל הקטע הזה שאישה יכולה פתאום (או בהדרגתיות) לאבד משיכה לגבר שהיא כבר נמשכה אליו.
    אני אתן דוגמא בשביל שתבינו אותי יותר טוב:
    נניח שתביאו בפני גבר 5 בחורות ותבקשו ממנו לדרג אותם מ1-10 עד כמה הוא נמשך אליהן מינית רק על סמך התבוננת, נניח שהוא מדרג שתיים מהם בדירוג 8 אחת 10 אחת 6 ואחת 4, לאחר מכן הוא ישוחח אם כל אחת מהן/יצא לדייט ואז שוב הוא יצטרך לדרג כמה הוא נמשך אליהן מינית, הדירוג יהיה אותו דבר, אולי במקרים נדירים דירוג של אחת מהן תשתנה ממש בקטנה (מ7ל6 לדוגמא) נניח ואתה יוצא לדייט עם בר רפאלי והיא מתנהגת הכי מגעיל שיש בסוף היום אתה עדיין תימשך אליה מינית כמו לפני הדייט ותדרג אותה 10.
    ועכשיו בוא נניח שעושים את אותה דוגמא עם בחורה שמעמידים מולה 5 גברים, עכשיו אני מקצין לצורך הדוגמא אבל תהיו בראש שלי, נניח שיש גבר שהיא דירגה אות 10 לפי משיכה מינית, ולאחר מכן הוא היה הדייט הכי גרוע בחיים שלה, איך היא תדרג אותו? את זה שהוא לא יהיה 10 אני מבין, אבל היא לא תתן לו 8-9? זה ירד ל4-5?

פשוט אני גבר וזה נשמע לי הזוי, זה שנגיד גבר חסר ביטחון לגמרי/טמבל לגמרי לא עושה את זה לאישה הבנתי וכבר ידעתי, אבל זה גורם לה פשוט לא להימשך אליו מינית? או שלא הבנתי בדיוק את ההגדרה של Attraction?

סליחה שאני לא עוזב את הנושא הזה, אבל הקטע הזה שיגע אותי..
    נו בדיוק הדוגמא שהבאת מסבירה את התשובה שלך
    בנים נמשכים בעיקר ליופי
    בנות נמשכות בעיקר לאופי
    משיכה זה סוג של רגש וזה עובר עם הזמן כמו אהבה שעם הזמן עוברת
    One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

כן, אבל גם אני ימשך לבחורה עם אופי יותר טוב מלבחורה עם חרא אופי (בהנחה שהם נראות בערך אותו דבר).
    משיכה זה מושג גדול, וזה הקטע ששיגע אותי, אני לא מדבר על משיכה שגורמת לבחורה לרצות להיות איתך בסופו של דבר, אני מדבר על משיכה מינית בלבד, שוב אני יביא דוגמה, תביא לבחורה גבר שנראה 10 ותשאל אותה אם הוא מושך אותה מינית היא תגיד בטח, ואחרי חרא דייט תשאל אותה שוב, היא תגיד "לא, אני כבר לא נמשכת אליו בכלל"? אני שואל אם היא תהיה מוכנה לשכב איתו, אלא פשוט האם היא עדיין נמשכת אליו מינית?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

כן, אבל גם אני ימשך לבחורה עם אופי יותר טוב מלבחורה עם חרא אופי (בהנחה שהם נראות בערך אותו דבר).
    משיכה זה מושג גדול, וזה הקטע ששיגע אותי, אני לא מדבר על משיכה שגורמת לבחורה לרצות להיות איתך בסופו של דבר, אני מדבר על משיכה מינית בלבד, שוב אני יביא דוגמה, תביא לבחורה גבר שנראה 10 ותשאל אותה אם הוא מושך אותה מינית היא תגיד בטח, ואחרי חרא דייט תשאל אותה שוב, היא תגיד "לא, אני כבר לא נמשכת אליו בכלל"? אני שואל אם היא תהיה מוכנה לשכב איתו, אלא פשוט האם היא עדיין נמשכת אליו מינית?
    אחי אתה סתם טוחן מים , אתה נתקע על דבר כל כך שטותי וכל כך לא קשור.
    גם גברים וגם נשים מתנהגים אותו דבר בעניין הזה ... גם אתה אם תכיר בחורה שיהיה לה חרא אופי וסתם תהיה מגעילה בדיבור ובגישה שלך אתה כבר לא תימשך אליה ואלא שיגידו שהם כן ימשכו אליה הם לא מבינים כלום.

אותו דבר לגבי בחורות, אם יש אחת שמכירה גבר חתיך אש , הוא בדיוק הטעם שלה והיא נמשכת אליו בצורה מטורפת אבל לאחר מכן היא מגלה שהוא סתם טמבל, מטומטם הוא מתנהג בצורה מגעילה ומזיין כל דבר שזז הערך שלו יורד בעיניה וכל המשיכה אליו נעלמת.

אז בסופו של דבר זה אותו דבר לגבי 2 הצדדים ... לכן אין צורך לטחון מים בנושא.

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

אני (וכל הגברים) לדוגמא, אם אני נמשך למישהי, אפילו אם היא לא פצצה, לא משנה מה היא תגיד, מה היא תעשה ואיך היא תתנהג אני עדיין ימשך אליה רק בגלל איך שהיא נראית, אתם רוצים להגיד לי שבחורה יכולה לאבד משיכה מינית לגבר שנראה סבבה?
    ברור שזה יקרה! אצל בני אדם ונשים בפרט זה כבר הרבה מעבר ליפה\ לא יפה.
    למשל: יש איזה מישהו שלומד איתי- יפה, חתיך וכד'. אבל אף אחת בכיתה לא נדלקה עליו. יודעים למה? כי הוא מניאק נרקיסיסט שמתעלם מאנשים.
    לעומת זאת, יש אצלנו בכיתה ילד חכם, ביישן, בוגר נפשית ו"קטן למראה" (נראה צוציק ממש, איך להגדיר את זה) ולא כזה חתיך אבל יש לו כבר חברה והיא לא הראשונה שלו. למה? כי הוא ממש נחמד ולא עסוק כל היום בעצמו!
    ההצעה שלי: תיישמו את הלקח שהפקתם ממה שסיפרתי לכם, כי זה באמת עובד. ולי יש ניסיון.

לא מסכים איתך, זה תלוי מה בנאדם מחפש, אני מבטיח לך שאותו נרקיסיסט שאיתך בכיתה ומניאק כמו שאת מתאת הוא אחד שמזיין בערימות ואם לא אז כנראה שהIQ שלו ממש נמוך, ודווקא הביישן זה שבדרך כלל נדפק ולא יוצא לו כלום, יהיה לו תמיד רק את האופציה של קשר רציני וגם לא עם איזו מישהי מדהימה, אין מה לעשות העולם חרא והמוח של הבנות זה באופן כללי זה דבר מפגר, ומי שמניאק וישיר וחרטטן וכמובן עם ביטחון עצמי הולך לו הכי טוב.

שלא לדבר על זה שאם הוא נראה טוב אז בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 29-05-2012 בשעה 02:51.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

כל התורה על רגל אחת:
    יופי מושך תשומת לב וזהו!

משיכה רומנטית (ומינית, לצורך העניין) בנויה כולה על התנהגות: הדרך שבה מישהו אומר משהו או עושה משהו (יש בפורום הזה מספיק הסברים על מה לעשות מתי ולמה שאני לא צריך לפרט עכשיו).

איך משיכה מינית יכולה להעלם?
    פשוט, כשמישהו משנה את צורת ההתנהגות שלו, אז יש שינוי במשיכה.
    תופעה מאוד ידועה אחרי שזוג מתחילים למסד את הקשר, הם מתחילים להתרגל אחד לשניה ומפסיקים להשקיע
    אין השקעה = שינוי בהתנהגות = ירידה במשיכה.

בקטע הזה, אין הבדל בין בנים לבנות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    כל התורה על רגל אחת:
    יופי מושך תשומת לב וזהו!

משיכה רומנטית (ומינית, לצורך העניין) בנויה כולה על התנהגות: הדרך שבה מישהו אומר משהו או עושה משהו (יש בפורום הזה מספיק הסברים על מה לעשות מתי ולמה שאני לא צריך לפרט עכשיו).

איך משיכה מינית יכולה להעלם?
    פשוט, כשמישהו משנה את צורת ההתנהגות שלו, אז יש שינוי במשיכה.
    תופעה מאוד ידועה אחרי שזוג מתחילים למסד את הקשר, הם מתחילים להתרגל אחד לשניה ומפסיקים להשקיע
    אין השקעה = שינוי בהתנהגות = ירידה במשיכה.

בקטע הזה, אין הבדל בין בנים לבנות.
    2 נקודות למחשבה:

1. גם בן אדם מכוער מושך צומת לב.

2. תשומת לב - > בחורה מסתכלת עליך = שהיא משקיעה. -> משיכה.

עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מאמין שצריך להיות דוגמן כדי להביא כוסיות וגם שמנים ומכוערים מצליחים להביא כוסיות אבל בכל זאת ליופי יש השפעה גם אם היא מינורית..

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    2 נקודות למחשבה:תשומת לב - > בחורה מסתכלת עליך = שהיא משקיעה. -> משיכה.
    אם זה היה נכון:
    קראת את מה שכתבתי + כתבת תגובה = הרבה יותר השקעה מסתם להסתכל עלי --> אתה בטח ממש מת שאני אזמין אותך לדייט

עכשיו תחזור לקרוא את מה שכתבתי כי נראה שממש לא הבנת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect