אז ככה, לפני כמה חודשים טובים חבר טוב שלי (אולי הכי טוב) סיפר לו שהוא הלך ברחוב ופתאום 2 בנות התחילו איתו אמרו לו שהוא חתיך ודומה לאדווארד מדמדומים, בקיצור השאירו מספרי טלפון והכל (נדמה לי רק אחת השאירה אבל לא משנה כי הן תמיד ביחד)
הוא סיפר לי אבל אני בנאדם מתחשב עשינו מן סוג של הגרלה בין החבר'ה ויצא שבסוף אני זה שילך איתו לפגוש אותן, נפגשנו ארבעתנו בדירה שלו (אני וחבר שלי ו2 הבנות)
ולצערנו הקיוסקים הקרובים היו סגורים אז לא היה אלכוהול (טעות חיי כי בהמשך היה קיוסק אם רק היינו פחות מתעצלים!!! וזה עוד לא היה 11 בלילה חח)
בקיצור חזרנו לדירה שיחקנו אמת או חובה נראה לי עם איזה בקבוק יין מעאפן שבקושי היו בו כמה שוטים, הן גם ישר שאלו אותנו על הגודל של הזין שלנו חחחח
כששיחקנו אז הייתה חובה של אחת לנשק את חבר שלי, התנשקו, אחרי זה חבר שלי נתן חובה לשניה שאני והיא נתנשק והיא לא רצתה הבת זונה אמרה שהיא בקושי מכירה אותי, המשכנו קצת וזה, ואז אמרתי טוב אני לא משחק אתן 2 מעאפנות לא זורמות, כולה משחק, אם משחקים זה עד הסוף, בכל מקרה חבר שלי רצה לשחק איתן 2 דקות בגן עדן או משהו כזה והבנתי שזה יקרה רק אם אני ילך, הלכתי ובסוף הוא התמזמז עם שתיהן ומאז הן ניתקו קשר.
פה בא הקטע המעניין, אני מדבר היום עם מישהי אקראית בפייסבוק נראית ממש טוב לפי התמונות, אני מסתכל קצת תמונות ואני רואה תמונה שלה עם אחת מהבנות שהיו שם, ואז אחרי כמה תמונות עוד פעם, אמרתי הן בטח חברות ממש טובות, ממשיך קצת בתמונות מפעיל את הדמיון ובום! למרות שהשם שונה (אמרה לנו שם בדוי הבת כלבה) הבחורה שדיברתי איתה זו אותה אחת שלא רצתה שנתנשק, בכל אופן היא לא זיהתה אותי אני כמעט בטוח, בא לי להביא לה את זה בהפוכה אבל עם זה גם להוציא מזה משהו למה היא די שווה, מה אתם מציעים?

ציטוט ההודעה