קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] מקרה די מוזר שקרה לי
    על ידי Iti10 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-08-2010, 13:47
  2. [דיון] סינגל חדש...:) אשמח לשמוע ביקורות!
    על ידי גבי1983 בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-06-2010, 12:49
  3. [ייעוץ] הי, מתקדם בתחום, אשמח לכמה עצות בנוגע לבחורה עם בעיה כנסו
    על ידי tompouce9 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-06-2010, 15:59
  4. משהו ששמעתי איפהשהו, אשמח לשמוע את דעתכם.
    על ידי Toxicity בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 00:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

[ייעוץ] מקרה נדיר אשמח לשמוע עצות חח

ברירת מחדל [ייעוץ] מקרה נדיר אשמח לשמוע עצות חח

אז ככה, לפני כמה חודשים טובים חבר טוב שלי (אולי הכי טוב) סיפר לו שהוא הלך ברחוב ופתאום 2 בנות התחילו איתו אמרו לו שהוא חתיך ודומה לאדווארד מדמדומים, בקיצור השאירו מספרי טלפון והכל (נדמה לי רק אחת השאירה אבל לא משנה כי הן תמיד ביחד)

הוא סיפר לי אבל אני בנאדם מתחשב עשינו מן סוג של הגרלה בין החבר'ה ויצא שבסוף אני זה שילך איתו לפגוש אותן, נפגשנו ארבעתנו בדירה שלו (אני וחבר שלי ו2 הבנות)

ולצערנו הקיוסקים הקרובים היו סגורים אז לא היה אלכוהול (טעות חיי כי בהמשך היה קיוסק אם רק היינו פחות מתעצלים!!! וזה עוד לא היה 11 בלילה חח)

בקיצור חזרנו לדירה שיחקנו אמת או חובה נראה לי עם איזה בקבוק יין מעאפן שבקושי היו בו כמה שוטים, הן גם ישר שאלו אותנו על הגודל של הזין שלנו חחחח

כששיחקנו אז הייתה חובה של אחת לנשק את חבר שלי, התנשקו, אחרי זה חבר שלי נתן חובה לשניה שאני והיא נתנשק והיא לא רצתה הבת זונה אמרה שהיא בקושי מכירה אותי, המשכנו קצת וזה, ואז אמרתי טוב אני לא משחק אתן 2 מעאפנות לא זורמות, כולה משחק, אם משחקים זה עד הסוף, בכל מקרה חבר שלי רצה לשחק איתן 2 דקות בגן עדן או משהו כזה והבנתי שזה יקרה רק אם אני ילך, הלכתי ובסוף הוא התמזמז עם שתיהן ומאז הן ניתקו קשר.

פה בא הקטע המעניין, אני מדבר היום עם מישהי אקראית בפייסבוק נראית ממש טוב לפי התמונות, אני מסתכל קצת תמונות ואני רואה תמונה שלה עם אחת מהבנות שהיו שם, ואז אחרי כמה תמונות עוד פעם, אמרתי הן בטח חברות ממש טובות, ממשיך קצת בתמונות מפעיל את הדמיון ובום! למרות שהשם שונה (אמרה לנו שם בדוי הבת כלבה) הבחורה שדיברתי איתה זו אותה אחת שלא רצתה שנתנשק, בכל אופן היא לא זיהתה אותי אני כמעט בטוח, בא לי להביא לה את זה בהפוכה אבל עם זה גם להוציא מזה משהו למה היא די שווה, מה אתם מציעים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

שוב, אין קסמים, לפחות אני לא יודע עליהם .

דבר איתה בקטנה בפייס כמה ימים ואז תציע לה להיפגש.

כן כן, כ כן.
    אבל קודם שתסכים .
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

תדבר איתה קצת בפייס , לא יותר מדי ... ברגע שאתה רואה שהיא בקטע תציע לה להיפגש.
    תיפגש איתה 1 על 1 בלי חברים , בלי חברות.

הבנתי מה אתם אומרים, אבל הקטע שבא לי להגיד לה כמה היא יצאה אפסית בזה ששיחקנו משחק והיא לא זרמה ובזה שהיא פאקינג הביאה שם בדוי כדי שלא נמצא אותה אחרי זה!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    הבנתי מה אתם אומרים, אבל הקטע שבא לי להגיד לה כמה היא יצאה אפסית בזה ששיחקנו משחק והיא לא זרמה ובזה שהיא פאקינג הביאה שם בדוי כדי שלא נמצא אותה אחרי זה!
    תעבור הלאה גבר.. זה ידוע שאתה יכול להתחיל עם מישהי בבר והיא לא תזרום איתך ואחרי שבוע לראות אותה במקום אחר להתחיל איתה שוב והיא כן תזרום.
    במקום להתבכיין על זה שהיא דחתה אותך בפעם הראשונה פשוט תפנים שזה לא בגללך אלא בגללה והמצב שהייתה בו באותו הרגע... אם אתה רוצה אותה פשוט תקבע איתה, להתחיל להתבכיין לה על זה שהיא דחתה אותך בפעם הראשונה לא יוביל אותך לשום מקום.

עכשיו אתה אומר לי את זה?!! חחחחח כבר יצאתי על הכושלהאמ אמא שלה לא יכלתי לעמוד בזה... חח במיוחד אחרי שהבת כלבה ביקשה מהחבר הכי טוב שלי שאני ילך מהבית שלו כדי שהיא תישאר שם עם חברה שלה ואיתו, אגו פוגע בך הרבה, בדרך כלל אני לא שם על זה אבל הפעם זה פשוט עלה לי על העצבים, לא משנה איזו דחיה קיבלתי בחיים זה לא היה כמו זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

שמע....לפי דעתי היא רמזה לך שהן רוצות שלישייה על חבר שלך, בתור חבר נאמן הייתי רץ אל הדלת, ויוצא לו מהבית

אני הלכתי משם רק כי הוא חבר ממש טוב שלי, ולא היה שלישייה כמו שרשמתי למעלה הוא מזמז את שתיהן, זה לא שראיתי נגיד שזורם לו ואני צריך ללכת כי אני מפריע הבת זונה פשוט אמרה לו שהן ילכו איתו לחדר אם אני ילך, יותר בת זונה מזה?! מי היא בכלל שתגיד לי ללכת מהבית של החבר הכי טוב שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

תרגע גבר, בסך הכל הוא היה יכול יחסית בקלות להוציא שלישייה באותו יום,זה שהיא אמרה אתזה מוכיח כמה היא רצתה אותו, זה לא משהו אישי נגדך, אל תקח את זה ככה.

עובדה שבסוף לא היה שלישיה, אם ככה הייתי מפרגן לו (ובכל מקרה פירגנתי), אבל עזוב אותך כשאני דיברתי איתה על זה בהתחלה היא רק אמרה חארטות כמו אם היית כל כך מפריע לי אני בעצמי הייתי הולכת, ומצד שני היא ביקשה שאני ילך כי היא לא ידעה שאני יהיה שם, וגם לא פספסתי כלום,... קיצר אישיות של זונה שאני הכי שונא כאלה דברים, בטח שזה אישי מה זה החרא הזה?! משחקים אמת או חובה היא לא יכולה לזרום על משחק? למה אני נראה כזה רע שהיא תגיד לי לא?! עזוב בקיצור זה לטחון מים, היה ונגמר לא הייתי רוצה משהו נורמלי עם מישהי כזאת בכל מקרה, מקסימום לשבור לה את האגן וגם זה בטח היה בעייתי כי היא בת 17 וחצי.

אגב אני לא יודע איך הייתי מתנהג אם הייתי במקומו, אבל יש לי חבר שאצלו זה לא יכול לקרות, או שהוא היה לוקח מישהי אחת מבודד אותה ומשאיר אותי עם השנייה או שברגע שהוא היה שומע מילה על זה שאחת מהן רוצה שאני ילך הוא היה מעיף את שתיהן לקיבינימט, ואותו אחד זה לא אחד שחסר לו זיוניום.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 30-05-2012 בשעה 17:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

2 בחורות זה לא בא בקלות, וזה לא אישי, היא הייתה בקטע של חבר שלך עם חברה שלה,ואני יודע שאצלי זה מוריד לי שחבר שלי היה עם מישהי לפניי, ועוד חצי דקה לפני, קיצר, זה לא אומר כלום עלייך.

ולא, זה לא עובדה שלא הייתה שלישיה, גם לי היה מקרה של שלישיה שנדפקה, ולא באשמתי או באשמת הבחורות

זה כן עובדה! אז בסדר אבא של השניה (שעוד איכשהו יצאה הרבה יותר בסדר מהבת זונה שאני מדבר עליה) התקשר אליה והן הלכו בגלל זה, בכל אופן הבנתי ממנו שדווקא הבת כלבה זרמה הרבה יותר מחברה שלה, מה שכן עם אלכוהול היא הייתה גם מתחננת שאני ישאר ויפתח לה את התחת, אבל היה מזל רע באותו יום, ואני לא מדבר על "להיות" עם מישהי/מישהו אני מדבר על כולה פאקינג נשיקה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

זה כן עובדה! אז בסדר אבא של השניה (שעוד איכשהו יצאה הרבה יותר בסדר מהבת זונה שאני מדבר עליה) התקשר אליה והן הלכו בגלל זה, בכל אופן הבנתי ממנו שדווקא הבת כלבה זרמה הרבה יותר מחברה שלה, מה שכן עם אלכוהול היא הייתה גם מתחננת שאני ישאר ויפתח לה את התחת, אבל היה מזל רע באותו יום, ואני לא מדבר על "להיות" עם מישהי/מישהו אני מדבר על כולה פאקינג נשיקה.
    יכול להיות שהיא ידעה שחבר שלך לא ירצה להחליף איתך רוק, שזה לגיטימי, היא לא הייתה בקטע שלך, גמאני לא הייתי זורם עם מישהי שאני לא בקטע שלה, הייתי מתחמק גם, נעלבת מזה, וזה חסר טעם העצבים שלך, סתם מפגרת

אחי בשביל משחק הייתי מוכן להתנשק עם מישהי שאני לא בקטע שלה, כי זה כולה פאקינג משחק, אני לא ביקשתי ממנה שנזדיין, וחוץ מזה גם אם לא הייתי בקטע שלה הייתי לפחות מעביר את הערב בסבבה ואז פעם הבאה אומר לחבר שלי שניפגש רק אני הוא והשניה שכן רציתי, העצבים שלי לא חסרי טעם, לאורך כל השנים אף אחת לא הצליחה לפגוע בי ככה, זה פשוט מעשה מגעיל איך שלא תסתכל על זה, זה שהיא מפגרת זה ידוע.

ונכון שלא רציתי להחליף איתו רוק אבל מה הקשר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

אחי בשביל משחק הייתי מוכן להתנשק עם מישהי שאני לא בקטע שלה, כי זה כולה פאקינג משחק, אני לא ביקשתי ממנה שנזדיין, וחוץ מזה גם אם לא הייתי בקטע שלה הייתי לפחות מעביר את הערב בסבבה ואז פעם הבאה אומר לחבר שלי שניפגש רק אני הוא והשניה שכן רציתי, העצבים שלי לא חסרי טעם, לאורך כל השנים אף אחת לא הצליחה לפגוע בי ככה, זה פשוט מעשה מגעיל איך שלא תסתכל על זה, זה שהיא מפגרת זה ידוע.

ונכון שלא רציתי להחליף איתו רוק אבל מה הקשר?
    היא תכננה עליו, לא עלייך, עצבים זה דבר חסר טעם, זה פוגע בך, לא בה, זה מה שאני מנסה להעביר, אינלי כוח להמשיך אתזה, אני מרגיש שאתה פשוט עקשן על הדעות שלך

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect