אתר אינטרנט... אני מכניס אחלה סכומים מהאתרים שלי הכי חסכוני והכי טוב שיש!
אתר אינטרנט... אני מכניס אחלה סכומים מהאתרים שלי הכי חסכוני והכי טוב שיש!
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
|
|
בדרגת דיאמונד, עם ההשקעה הכי גדולה, אתה מתחיל ב - 200$ ליום.
כל יום הרווח עולה, ואני מבטיח לך שבשלב מסוים, גם אם בתוכניות שותפים אחרות* מרוויחים יותר ליום, בזיק יגיע הרגע שבו תרוויח יותר ממה שתרוויח בכל תכנית אחרת.
ואם אתה כבר מדבר על תוכניות שותפים, זה זיקריוורדס! אתה מפרסם את זיקלר, מביא להם לקוחות, ומרוויח בצורה זו או אחרת. ואם אתה מפנה אנשים, אז אין בכלל על מה לדבר. הרווחים בשמים.
הוכחת שאין לך שמץ של מושג מה זה זיקריוורדס. ולא, אתה לא צריך אתה משלך או משהו אחר, זיקריוורדס מספקים לך הכל.
אתר ההורדות שלי:
קוד:http://fix4mypcgame.blogspot.co.il/
אני מוכר דומיין,אחסון(ל3 חודש) - מערכת מוכנה שיבחרו וקידום אתר בסיסי ב700 שקל :] וזה מכניס אחלה כסף לאנשים כי אחרי זה הם ממשיכים לבד להחליף קישורים ולהמשיך לקדם אותואני רק מקנה להם תדרך הנכונה עם אופטימיזציה של האתר ככה שגם בלי ידע מקדים אפשר... לדוגמא אתר הורדות יכול להכניס אחלה כסף שבעולם... או אתר על אייפונים....
ולא ההודעה היא לא למטרת מכירה אלה לסתם ליידע..
נערך לאחרונה על ידי sapirt5; 07-06-2012 בשעה 16:17.
700 שקל ??
חחח ממש משתלם חח
אני מביא מעצב ברמה בין הגבוהות בארץ , לפי דעתי הכי טוב זה 250 שקל , דומיין אני מביא ב55 שקל בLIVEDNS ממישהוא שאני מכיר , אחסון ל3 חודשים
אני משלם לדוד שלי 30 שקל ל3 חודשים יש לו 2 שרתים יעודיים , מערכת לניהול תוכן + קידוד ב150 שקל מחבר טוב
סגרתי פה ב485 שקל הרבה יותר ממה שהצעתה
אם לא zeekrewards....
אז יש את royalty 7....זה אתר השקעות! יחסית חדש! אבל לא שמעתי כרגע אנשים שמתלוננים עליו מבחינת אמינות...
אתה משקיע סכום מסויים - ולאחר חודש יש לך 154% על ההשקעה!
יש עוד תוכנית אחת שם שזה 110% לאחר שבוע
אם אתה רוצה עוד מידע אחי..פנה אלי בפרטי ואני אשמח לענות לך!