קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה.. לא משו.. כרגיל ניק!1 ואולי שילחוב
    על ידי KingpiN בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-05-2014, 19:50
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 13:20
  3. אשכול הימורים NBA טרי וביבי
    על ידי הקוסם האפל בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 23:56
  4. עזרה כרגיל...
    על ידי Help בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 12:31
  5. מממ יום רביעי יום חופש :) כרגיל
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 17:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

כרגיל יובל שטייניץ וביבי מעלים מיסים על הטבק ועוד...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    1TIME
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל כרגיל יובל שטייניץ וביבי מעלים מיסים על הטבק ועוד...

תקראו את הכתבה ותפרסמו אותה בכל מקום שאתם יכולים: בפייסבוק, ספרו לחברים... וככה נוריד את המחירים.

סומך עליכם!!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4237816,00.html

2. קישורים ממומנים

חחח בטח שהם לא לוקחים מיסים חצי מדינה (ואני מדבר על כל הערבים) לא משלמים מיסים ארנונה מים חשמל כלום הכל אצלם בחינם האוכלי חינם האלו חיים על חשבון הרעל שאתה מכניס לעצמך לגוף
    חבל שבגלל שאין להם חלונות בבתים אנחנו צריכים לסבול כל שנה יותר ויותר

בקשר לסיגריות מצידי שיעלו כל קופסא ל50 שח זה יפחית את המתים והחולים במדינה באיזה 50 אחוז

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    בקשר לסיגריות מצידי שיעלו כל קופסא ל50 שח זה יפחית את המתים והחולים במדינה באיזה 50 אחוז
    באותו היגיון אפשר להגיד בא נעלה ליטר דלק ל50 שקל זה יפחית את תאונות הדרכים ב50 אחוז

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    באותו היגיון אפשר להגיד בא נעלה ליטר דלק ל50 שקל זה יפחית את תאונות הדרכים ב50 אחוז
    המשפט האחרון לא היה קשור למיסים. בכללי, כל התיקרות של הסיגריות רק גורמת לעוד אנשים להפסיק לעשן ויוצא מזה רק טוב

אם ליטר דלק יעלה 50 שח אולי יהיה לך פחות 100 הרוגים בשנה בגלל תאונות דרכים אבל בוא נגיד שהאבטלה תעלה ב2000% לפחות כי אף אחד לא יצליח להגיע לעבודה וכל מקום עבודה שמחלק לעובדים מכוניות ודלקן יפסיק את זה מיידית בקושי תוכל לנסוע באוטובוס מרוב שהתחבורה הציבורית תהיה יקרה ובוא נגיד שאם אתה רואה את חברה שלך פעמיים בשבוע כי היא גרה 30 דקות נסיעה ממך אז אתה תראה אותה פעם בחודשיים כי תצטרך ללכת ברגל איזה יום שלם בשביל לראות אותה
    ועוד ועוד ועוד חסרונות שאני יכול לרשום לך אם יעלו את המחירים של הדלק ל50 שקל לליטר או שכל זה יקרה סתם בעוד שנתיים אם הם ימשיכו לעלות את המחירים של הדלק בקצב שמעלים אותו

לפי נתוני משרד הבריאות, 8,600 בני אדם מתים בישראל כל שנה כתוצאה מנזקי עישון פעיל[5], פי 23 ממספר ההרוגים בתאונות דרכים בשנת 2009. ההערכה היא שמנזקי עישון סביל מתים כ-1,000 בני אדם בכל שנה. בישראל מתים מהעישון במשך שנה אחת יותר אנשים מאשר נהרגו ממלחמות ומטרור במשך חמישים השנים האחרונות גם יחד
    בוא נשווה את התועלת של כל אחד מהדברים
    תועלת של סיגריות- לנו? אין שום תועלת אך ורק חסרונות. למי שיש תועלת זה רק למי שמרוויח כסף על זה שאתה מסרטן את עצמך.
    תועלת של דלק- יש חסרונות, אך הרבה יותר תועלת. בלי דלק היינו רוכבים על גמלים

אני מקווה שעכשיו תצליח לראות את ההבדל.
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 07-06-2012 בשעה 16:14.

יש (הרבה) אנשים שבשבילם סיגריות זה מוצר בסיס בדיוק כמו אוכל, דלק, תרופות וכו'

אנשים בורים כמוך מה הקשר למה שדיברנו עליו? מה הקשר מוצר בסיס? איך זה כמו תרופה בשביל אנשים? על מה אתה מדבר ואיך זה קשור לדלק? תרופות מצילות ממה שהסיגריות גורמות בלי סיגריות היה צריך פחות תרופות אבל עזוב תכף תגיד לי שסיגריות זה כמו מים מוצר בסיס מים וסיגריות זה אותו דבר אח שלי סיגריות ואוכל זה אותו דבר בשביל חלק מהאנשים בטח אתה המצאת זן חדש של אנשים שמרפאים סרטן עם סיגריות חחחח
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 07-06-2012 בשעה 17:18.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

טוב מאוד שיעלה על סיגריות ,טבק, ואלכוהול 200%. (אני יודע שיש אנשים שזה יעצבן אותם) אם אני הייתי ראש ממשלה בקבוק וודקה היום הייתה לעשירים בלבד 1000 שקל לבקבוק וודקה. זה גועל נפש מה שהולך היום ברחוב ילדים ששוטים ללא הכרה ואז מאבדים את הראש ודוקרים את החברים שלהם או רוצחים אב ל 3 בנות.

בנינו סיגריות זאת גם זוהמה חברתית שגם עליה הייתי מעלה מיסים ל 100 שקל לקופסה...

אני בדעה שכמה שיותר יכאב לאנשים בכיס ככה הם ימנעו מלרכוש את המוצרים האלא מלכתחילה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 07-06-2012 בשעה 18:05.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

יפה מצידך שאתה דואג לכיסים השמנים של חברי הכנסת. כי אם לא היית דואג להם, אז היית מציע שסיגריות ולאכוהול יוצאו מהחוק במקום שיעלו עליהם את המיסים שיעזרו לרפד את הכיסים של הממשלה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    1TIME
    לייקים
    2
    נקודות
    0

בטח שלך זה לא אכפת כי אתה לא מעשן ולא שותה ואתה פשוט בנאדם חסר חיים,וזה לא אכפת לך כי זה לא פוגע בך!!

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

חחחח מה אתם חולים אתם רוצים ליצור שוק שחור של סגריות אפילו יותר מסוכנות
    די כבר עם השמרנות המגעילה הזאת אתם לא יכולים לגמול את כל העולם מעישון ע''י העלאת מכירים
    תהיו בטוחים שביבי ושטייניץ לא עושים את זה כי איכפת להם מציבור המעשנים או משהו כזה סתם כי הם יכולים
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 08-06-2012 בשעה 09:13.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי subwave צפיה בהודעה
    חחחח מה אתם חולים אתם רוצים ליצור שוק שחור של סגריות אפילו יותר מסוכנות
    די כבר עם השמרנות המגעילה הזאת אתם לא יכולים לגמול את כל העולם מעישון ע''י העלאת מכירים
    תהיו בטוחים שביבי ושטייניץ לא עושים את זה כי איכפת להם מציבור המעשנים או משהו כזה סתם כי הם יכולים
    "סתם כי הם יכולים"? זו עדיין לא סיבה.
    The Pod

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    "סתם כי הם יכולים"? זו עדיין לא סיבה.
    נו הסיבה היא שהם צריכים כסף ואת ציבור המעשנים הכי קל לסחוט הרי מי יפסיק לעשן כי המכירים עולים
    ואם משהו יפסיק כביכול לעשן אף אחד לא יהיה עצוב מהסיפור או יפתח את מחאת הסגריות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,818 | הודעות: 8,199,411 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect