תקראו את הכתבה ותפרסמו אותה בכל מקום שאתם יכולים: בפייסבוק, ספרו לחברים... וככה נוריד את המחירים.
סומך עליכם!!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4237816,00.html
תקראו את הכתבה ותפרסמו אותה בכל מקום שאתם יכולים: בפייסבוק, ספרו לחברים... וככה נוריד את המחירים.
סומך עליכם!!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4237816,00.html
|
|
חחח בטח שהם לא לוקחים מיסים חצי מדינה (ואני מדבר על כל הערבים) לא משלמים מיסים ארנונה מים חשמל כלום הכל אצלם בחינם האוכלי חינם האלו חיים על חשבון הרעל שאתה מכניס לעצמך לגוף
חבל שבגלל שאין להם חלונות בבתים אנחנו צריכים לסבול כל שנה יותר ויותר
בקשר לסיגריות מצידי שיעלו כל קופסא ל50 שח זה יפחית את המתים והחולים במדינה באיזה 50 אחוז
המשפט האחרון לא היה קשור למיסים. בכללי, כל התיקרות של הסיגריות רק גורמת לעוד אנשים להפסיק לעשן ויוצא מזה רק טוב
אם ליטר דלק יעלה 50 שח אולי יהיה לך פחות 100 הרוגים בשנה בגלל תאונות דרכים אבל בוא נגיד שהאבטלה תעלה ב2000% לפחות כי אף אחד לא יצליח להגיע לעבודה וכל מקום עבודה שמחלק לעובדים מכוניות ודלקן יפסיק את זה מיידית בקושי תוכל לנסוע באוטובוס מרוב שהתחבורה הציבורית תהיה יקרה ובוא נגיד שאם אתה רואה את חברה שלך פעמיים בשבוע כי היא גרה 30 דקות נסיעה ממך אז אתה תראה אותה פעם בחודשיים כי תצטרך ללכת ברגל איזה יום שלם בשביל לראות אותה
ועוד ועוד ועוד חסרונות שאני יכול לרשום לך אם יעלו את המחירים של הדלק ל50 שקל לליטר או שכל זה יקרה סתם בעוד שנתיים אם הם ימשיכו לעלות את המחירים של הדלק בקצב שמעלים אותו
בוא נשווה את התועלת של כל אחד מהדבריםלפי נתוני משרד הבריאות, 8,600 בני אדם מתים בישראל כל שנה כתוצאה מנזקי עישון פעיל[5], פי 23 ממספר ההרוגים בתאונות דרכים בשנת 2009. ההערכה היא שמנזקי עישון סביל מתים כ-1,000 בני אדם בכל שנה. בישראל מתים מהעישון במשך שנה אחת יותר אנשים מאשר נהרגו ממלחמות ומטרור במשך חמישים השנים האחרונות גם יחד
תועלת של סיגריות- לנו? אין שום תועלת אך ורק חסרונות. למי שיש תועלת זה רק למי שמרוויח כסף על זה שאתה מסרטן את עצמך.
תועלת של דלק- יש חסרונות, אך הרבה יותר תועלת. בלי דלק היינו רוכבים על גמלים
אני מקווה שעכשיו תצליח לראות את ההבדל.
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 07-06-2012 בשעה 16:14.
יש (הרבה) אנשים שבשבילם סיגריות זה מוצר בסיס בדיוק כמו אוכל, דלק, תרופות וכו'
אנשים בורים כמוך מה הקשר למה שדיברנו עליו? מה הקשר מוצר בסיס? איך זה כמו תרופה בשביל אנשים? על מה אתה מדבר ואיך זה קשור לדלק? תרופות מצילות ממה שהסיגריות גורמות בלי סיגריות היה צריך פחות תרופות אבל עזוב תכף תגיד לי שסיגריות זה כמו מים מוצר בסיס מים וסיגריות זה אותו דבר אח שלי סיגריות ואוכל זה אותו דבר בשביל חלק מהאנשים בטח אתה המצאת זן חדש של אנשים שמרפאים סרטן עם סיגריות חחחח
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 07-06-2012 בשעה 17:18.
טוב מאוד שיעלה על סיגריות ,טבק, ואלכוהול 200%. (אני יודע שיש אנשים שזה יעצבן אותם) אם אני הייתי ראש ממשלה בקבוק וודקה היום הייתה לעשירים בלבד 1000 שקל לבקבוק וודקה. זה גועל נפש מה שהולך היום ברחוב ילדים ששוטים ללא הכרה ואז מאבדים את הראש ודוקרים את החברים שלהם או רוצחים אב ל 3 בנות.
בנינו סיגריות זאת גם זוהמה חברתית שגם עליה הייתי מעלה מיסים ל 100 שקל לקופסה...
אני בדעה שכמה שיותר יכאב לאנשים בכיס ככה הם ימנעו מלרכוש את המוצרים האלא מלכתחילה.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 07-06-2012 בשעה 18:05.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
יפה מצידך שאתה דואג לכיסים השמנים של חברי הכנסת. כי אם לא היית דואג להם, אז היית מציע שסיגריות ולאכוהול יוצאו מהחוק במקום שיעלו עליהם את המיסים שיעזרו לרפד את הכיסים של הממשלה.
בטח שלך זה לא אכפת כי אתה לא מעשן ולא שותה ואתה פשוט בנאדם חסר חיים,וזה לא אכפת לך כי זה לא פוגע בך!!
חחחח מה אתם חולים אתם רוצים ליצור שוק שחור של סגריות אפילו יותר מסוכנות
די כבר עם השמרנות המגעילה הזאת אתם לא יכולים לגמול את כל העולם מעישון ע''י העלאת מכירים
תהיו בטוחים שביבי ושטייניץ לא עושים את זה כי איכפת להם מציבור המעשנים או משהו כזה סתם כי הם יכולים
נערך לאחרונה על ידי subwave; 08-06-2012 בשעה 09:13.