נכתב במקור על ידי
Elementary
היי חבר'ה, זה הפוסט הראשון שלי בפורום, ובו אני רוצה לספר קצת על עצמי.
(היום אני בן 20)
אני אתחיל את הסיפור מהמעבר מהיסודי לחטיבה. ביסודי הייתי ילד ביישן, לא היו לי יותר מדי חברים, אבל כן היו לי 2 חברים טובים, הייתי יוצא לשחק כדורגל וכאלה.
אחרי שסיימתי את היסודי, עברתי דירה. בחטיבה לא הכרתי אף אחד, ולא התחברתי עם האנשים שם. לא הייתי יוצא מהבית אחרי הבית ספר, את כל הזמן שלי הייתי מעביר על המחשב. כל כך נכנסתי לקטע של המחשב, שבתקופה שבין כיתה ז' ל-יב' הייתי חוזר הביתה ב-2 בצהרים, יושב על המחשב עד 3 בלילה, וקם בבוקר ב-6. הייתי כמו זומבי, הייתי תמיד עייף, הייתי יושן בשיעורים...
אחרי בית הספר, רציתי להתגייס למודיעין, אבל זה לא הלך, והתגייסתי לקרבי. בטירונות כמעת ולא דיברתי בכלל עם אנשים. כשעליתי לקו, שמו אותי בחדר עם עוד 3 חבר'ה. הייתי הבחור השקט. החבר'ה דיברו מדי פעם על מקומות שהם יצאו אליהם בסופ"ש, על בנות, ולא ממש יכולתי להשתתף בשיחות האלו, כי הדברים האלו לא מוכרים לי. אחרי כמה זמן הבנתי שככה לא יכול להימשך, שאני צריך לשנות משהו בחיים שלי. ככה גיליתי על תחום הפיק-אפ.
אני משתחרר בעוד חצי שנה. אני עדיין הבחור השקט, אומנם פחות ממה שהייתי. ואני עדיין בתול.
נו אז? אל תיתן לסטיגמה המטומטמת שמי שהוא בתול הוא פחות גבר, להוריד לך את הערך. אתה בתול? תתגאה בזה שלא זיינת אף בחורה עדיין כי לא מצאת את הבחורה הראשונה שבאמת הצליחה לגרום לך להתאהב בה. (בהנחה שאתה גם רוצה לשכב רק עם בחורה שתרגיש אלייה משהו..)
לאן אני ממשיך מפה? לפני שני הופך ל"אמן פיתוי", אני רוצה לשפר את ה-social skills שלי (לחזק את ה"פריים" שלי, נראה לי ככה זה נקרא אצלכם).
Social Skills, אתה יכול לשפר אך ורק עם נסיון. אתה צריך:
-חברים חדשים שאלייהם אתה תתחבר.
-הרבה נסיונות וטעייה.
-והכי קשה והכי חשוב...בעיקר להנות. (כמובן שזה בציניות..)
כשאני בחברת אנשים, אני בדרך כלל שותק. אני רוצה ללמוד להוביל את השיחה. מה יכול לעזור לי עם זה? עכשיו היציאות שלי לא משהו, 17-4, ואין לי רשיון, אז אני מניח שכרגע אין הרבה מה לעשות, רק לחכות לשחרור.
חשבתי על קורס כמו דון ג'ואן אחרי השחרור, אבל אני מבין שפה לא כל כך תומכים בזה. למה?
אני אומנם לא הייתי בקורס הזה..אז להגיד שהוא "חרא" "משעמם" ועוד כל מיני כאלה..אני לא יכול להגיד.
אבל אני בטוח שהקורס הזה הוא בזבוז זמן, בזבוז כסף, והמון בולשיט.
תראה, להוביל את השיחה כרגע אתה לא יכול. אלה אם כן תשתה 4 כוסות וודקה-רדבול ותקבל זריקה מטורפת של בטחון עצמי ותתחיל לדבר ולדבר ולדבר ולפתח את היכולת החברתית שאין לך כרגע..
מה שאתה כן יכול, זה להפסיק לקרוא מאמרים ושטויות כאלה. למה אני אומר את זה? בגלל שבזמן שאתה קורא את כל החארטות האלה, אתה אומנם מעשיר את הידע שלך..אבל ה"ידע" המעשי שלך הולך ודועך. אתה צריך פשוט להכיר אנשים. מוזר לי שאתה אומר שגם בקרבי היית עדיין שקט..אני אישית כשהתגייסתי גם הייתי דיי שקט, אבל הטירונות והאימון מתקדם פשוט נתנו לי בטחון עצמי.
תודה על העזרה.