קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אשכול היכרות מחודש :)
    על ידי LoO בפורום דיבורים
    תגובות: 88
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 22:02
  2. אהלן - זה שוב אוראל - פוסט חדש ישן רשמי
    על ידי NellyZ בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 20:01
  3. למחוק עשיתי בטעות דאבל פוסט
    על ידי ילד הכדורגל בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 00:06
  4. מי זה בסוף ב"פוסט המליון" ?
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 16:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

פוסט היכרות

משתמש מתחיל האוואטר של Elementary
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל פוסט היכרות

היי חבר'ה, זה הפוסט הראשון שלי בפורום, ובו אני רוצה לספר קצת על עצמי.

(היום אני בן 20)

אני אתחיל את הסיפור מהמעבר מהיסודי לחטיבה. ביסודי הייתי ילד ביישן, לא היו לי יותר מדי חברים, אבל כן היו לי 2 חברים טובים, הייתי יוצא לשחק כדורגל וכאלה.
    אחרי שסיימתי את היסודי, עברתי דירה. בחטיבה לא הכרתי אף אחד, ולא התחברתי עם האנשים שם. לא הייתי יוצא מהבית אחרי הבית ספר, את כל הזמן שלי הייתי מעביר על המחשב. כל כך נכנסתי לקטע של המחשב, שבתקופה שבין כיתה ז' ל-יב' הייתי חוזר הביתה ב-2 בצהרים, יושב על המחשב עד 3 בלילה, וקם בבוקר ב-6. הייתי כמו זומבי, הייתי תמיד עייף, הייתי יושן בשיעורים...

אחרי בית הספר, רציתי להתגייס למודיעין, אבל זה לא הלך, והתגייסתי לקרבי. בטירונות כמעת ולא דיברתי בכלל עם אנשים. כשעליתי לקו, שמו אותי בחדר עם עוד 3 חבר'ה. הייתי הבחור השקט. החבר'ה דיברו מדי פעם על מקומות שהם יצאו אליהם בסופ"ש, על בנות, ולא ממש יכולתי להשתתף בשיחות האלו, כי הדברים האלו לא מוכרים לי. אחרי כמה זמן הבנתי שככה לא יכול להימשך, שאני צריך לשנות משהו בחיים שלי. ככה גיליתי על תחום הפיק-אפ.

אני משתחרר בעוד חצי שנה. אני עדיין הבחור השקט, אומנם פחות ממה שהייתי. ואני עדיין בתול.

לאן אני ממשיך מפה? לפני שני הופך ל"אמן פיתוי", אני רוצה לשפר את ה-social skills שלי (לחזק את ה"פריים" שלי, נראה לי ככה זה נקרא אצלכם).
    כשאני בחברת אנשים, אני בדרך כלל שותק. אני רוצה ללמוד להוביל את השיחה. מה יכול לעזור לי עם זה? עכשיו היציאות שלי לא משהו, 17-4, ואין לי רשיון, אז אני מניח שכרגע אין הרבה מה לעשות, רק לחכות לשחרור.
    חשבתי על קורס כמו דון ג'ואן אחרי השחרור, אבל אני מבין שפה לא כל כך תומכים בזה. למה?

תודה על העזרה.

2. קישורים ממומנים

בוא אני יגיד לך מה תעשה, תמצא מישהו או אפילו כמה אנשים שאתה יודע שהם תותחים עם בנות, אפילו אם זה קשר ממש ישן! בקטע של "וואי אחי אני זוכר אותך מהיסודי" אני לא מזמן חידשתי קשר עם מישהו שהיינו חברים הכי טובים ביסודי והנה התוצאה זה שאנחנו יוצאים הרבה בזמן האחרון ואני מתקדם בזכות הבנאדם ולומד את הגישה שלו ומתאים אותה אל עצמי, זה יעזור לך לטווח ארוך למצוא אנשים כאלו שאתה יכול להיעזר בהם וללמוד מהם כי מתישהו אתה פשוט תיהפך להיות כמוהם בלי לשים לב, בנוסף תנסה את הדבר הבא... תבוא בראש של וואלה נמאס לי להיות מי שהייתי נמאס לי להיות השקט נמאס לי מהחוסר ניסיון עם בנות אני מהיום מתחיל לשנות את זה! תכניס לך את זה טוב טוב לראש ותתחיל מצדי אפילו לשתות בקטנה ותראה איך מה שחשבת לפני ששתית הופך למציאות כי לא יהיו לך מגבלות, ואם עדיין יהיו אז עם הזמן אתה תיפתח יותר אם תמשיך בשיטה הזאת, לא מבקש ממך להרוס את הכבד ואת הבריאות אבל אל תהיה לי גם מאלה שאומרים "אני לא שותה בלה בלה בלה" תהיה עם ראש פתוח... 2 העצות שנתתי לך זה 2 עצות מעולות ועל סמך ניסיון שלי ולא מאיזה ספר "שקר כלשהו" שקראתי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Elementary צפיה בהודעה

(היום אני בן 20)

אני אתחיל את הסיפור מהמעבר מהיסודי לחטיבה. ביסודי הייתי ילד ביישן, לא היו לי יותר מדי חברים, אבל כן היו לי 2 חברים טובים, הייתי יוצא לשחק כדורגל וכאלה.
    אחרי שסיימתי את היסודי, עברתי דירה. בחטיבה לא הכרתי אף אחד, ולא התחברתי עם האנשים שם. לא הייתי יוצא מהבית אחרי הבית ספר, את כל הזמן שלי הייתי מעביר על המחשב. כל כך נכנסתי לקטע של המחשב, שבתקופה שבין כיתה ז' ל-יב' הייתי חוזר הביתה ב-2 בצהרים, יושב על המחשב עד 3 בלילה, וקם בבוקר ב-6. הייתי כמו זומבי, הייתי תמיד עייף, הייתי יושן בשיעורים...

אחרי בית הספר, רציתי להתגייס למודיעין, אבל זה לא הלך, והתגייסתי לקרבי. בטירונות כמעת ולא דיברתי בכלל עם אנשים. כשעליתי לקו, שמו אותי בחדר עם עוד 3 חבר'ה. הייתי הבחור השקט. החבר'ה דיברו מדי פעם על מקומות שהם יצאו אליהם בסופ"ש, על בנות, ולא ממש יכולתי להשתתף בשיחות האלו, כי הדברים האלו לא מוכרים לי. אחרי כמה זמן הבנתי שככה לא יכול להימשך, שאני צריך לשנות משהו בחיים שלי. ככה גיליתי על תחום הפיק-אפ.

אני משתחרר בעוד חצי שנה. אני עדיין הבחור השקט, אומנם פחות ממה שהייתי. ואני עדיין בתול.

נו אז? אל תיתן לסטיגמה המטומטמת שמי שהוא בתול הוא פחות גבר, להוריד לך את הערך. אתה בתול? תתגאה בזה שלא זיינת אף בחורה עדיין כי לא מצאת את הבחורה הראשונה שבאמת הצליחה לגרום לך להתאהב בה. (בהנחה שאתה גם רוצה לשכב רק עם בחורה שתרגיש אלייה משהו..)

לאן אני ממשיך מפה? לפני שני הופך ל"אמן פיתוי", אני רוצה לשפר את ה-social skills שלי (לחזק את ה"פריים" שלי, נראה לי ככה זה נקרא אצלכם).

Social Skills, אתה יכול לשפר אך ורק עם נסיון. אתה צריך:
    -חברים חדשים שאלייהם אתה תתחבר.
    -הרבה נסיונות וטעייה.
    -והכי קשה והכי חשוב...בעיקר להנות. (כמובן שזה בציניות..)

כשאני בחברת אנשים, אני בדרך כלל שותק. אני רוצה ללמוד להוביל את השיחה. מה יכול לעזור לי עם זה? עכשיו היציאות שלי לא משהו, 17-4, ואין לי רשיון, אז אני מניח שכרגע אין הרבה מה לעשות, רק לחכות לשחרור.
    חשבתי על קורס כמו דון ג'ואן אחרי השחרור, אבל אני מבין שפה לא כל כך תומכים בזה. למה?

אני אומנם לא הייתי בקורס הזה..אז להגיד שהוא "חרא" "משעמם" ועוד כל מיני כאלה..אני לא יכול להגיד.
    אבל אני בטוח שהקורס הזה הוא בזבוז זמן, בזבוז כסף, והמון בולשיט.
    תראה, להוביל את השיחה כרגע אתה לא יכול. אלה אם כן תשתה 4 כוסות וודקה-רדבול ותקבל זריקה מטורפת של בטחון עצמי ותתחיל לדבר ולדבר ולדבר ולפתח את היכולת החברתית שאין לך כרגע..
    מה שאתה כן יכול, זה להפסיק לקרוא מאמרים ושטויות כאלה. למה אני אומר את זה? בגלל שבזמן שאתה קורא את כל החארטות האלה, אתה אומנם מעשיר את הידע שלך..אבל ה"ידע" המעשי שלך הולך ודועך. אתה צריך פשוט להכיר אנשים. מוזר לי שאתה אומר שגם בקרבי היית עדיין שקט..אני אישית כשהתגייסתי גם הייתי דיי שקט, אבל הטירונות והאימון מתקדם פשוט נתנו לי בטחון עצמי.

תודה על העזרה.
    הגבתי לך במודגש, בהצלחה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

(היום אני בן 20)

תודה על העזרה.
    אחי זה קצת בעייתי שלא יצרת קשר טוב בצבא משם יכלת להוציא חברים טובים לחיים, ואני לא מדבר על חברי "כאילו" אני מדבר על חברי אמת.
    בקיצור, לא נורא לא קרה שום דבר.

מה עם החברים שלך? אתה עדיין בקשר?
    פשוט תגיד כן לכמעט כל דבר, אם מישהו במחלקה או חבר אומר "בא לכם מחר לים" אפילו אם אתה יודע שתהיה שפוך אתה אומר "יאללה הכי זורם" ולא משהו כמו "ואי אני יהיה שפוך מת אבל אני יבוא אבל תדעו מראש שאני יהיה עייף ויהיה משעמם" . יש לי חבר כזה וזה לא כיף.

אל תדאג אחי, תנסה להרים את הקול שלך בשיחות. לנסות להצחיק גם אם אתה לא מצחיק, לא להיות הליצן של החבר'ה הכאפות ולא להיות הבחור השקט.

אפילו שאני די מופתע כי בדר"כ בחורים שקטים זוכים לתשומת לב מכמה בנות.

דון ז'ואן? הייתי בכל סיטואציה אחרת משתין על הקורסים האלה, אבל אתה נשמע בחור רציני שיודע מה האפשרויות הפתוחות בפניו, ואני אומר לך למה לא..
    אם זה יפגע בכיס יותר מידי אז ברור שלא צריך.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אוקי חברה זה אולי לא ימצא חן בעיניכם אבל אין מה לעשות החיים לא מושלמים.
    לפי ההתרשמות שלי פותח האשכול הוא אדם מופנם (אינטרוברט) אז לפני שאתם זורקים לו "לך למסיבה ותרים לכולם את הידיים" תבינו שזה פשוט נגד הטבע שלו. הצעות כאלה והצעות דומות רק יובילו להרס עצמי כי זה יוצא נגד הטבע שלו.
    זאת רק התרשמות שלי אז יש סיכוי לא נמוך שהכל פה זה טעות שלי. אבל אני מצפה שלא טביעו לו עצות שיובילו להרס עצמי.

לפותח האשכול, קורסים זה חרא. רק אידיוט צריך קורסים לאיך לפנות לבחורה.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 09-06-2012 בשעה 22:43.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

עברת צעד משמעותי, הבנת שיש לך בעיה והבנת שאתה רוצה להשתנות. תתחיל לאט לאט, הדרך שאני הכי מציע זה שתתפוס במצב של אחד על אחד עם אחד מהאנשים ביחידה שלך ותכנס איתו לשיחת נפש. ברגע שיהיה לך חבר אחד טוב תצרף לאט לאט עוד חברים לעניין, תתחיל לצאת בערב. מפה אתה תפתח כישורים חברתיים. לאט לאט, תצרף גם אנשים שטובים עם בנות לחבורה שתבנה לעצמך, הם ידרבנו אותך ואתה תכיר ותשתפר מיום ליום. שיהיה בהצלחה אחי!

טוב אז ככה יש לי כמה דברים להגיד לכם, קודם כל OVERPOPWERED גברים שקטים פשוט לא זוכים להתייחסות מבחורה כלשהי... מהסיבה שהם לא מראים שהם קיימים אז למה שבחורות יראו אותם בכלל? אני מכיר בנאדם שקט שיש לו המוןן מזל וזה הסיבה שהוא לא בתול אחרת... מזמן הוא כבר היה כזה... שקט זה לא טוב בכלל... מילא אם אתה שקט אבל יודע לעקוץ 1 על 1 אז זה סבבה... אבל אם אתה שקט כל הזמן כלום לא יציל אותך וSHINTEN חלאס לזיין במוח, גם אני הייתי בנאדם שקט ועל הזין אם זה הרס עצמי אני השתניתי וככה אני מתכוון להישאר... הבנאדם בהחלט יכול להשתנות וזה רק יועיל לו... ואגב לפותח האשכול... גבר שים לב טוב למה שרשמתי לך באחריות זה יעזור לך.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    טוב אז ככה יש לי כמה דברים להגיד לכם, קודם כל OVERPOPWERED גברים שקטים פשוט לא זוכים להתייחסות מבחורה כלשהי... מהסיבה שהם לא מראים שהם קיימים אז למה שבחורות יראו אותם בכלל? אני מכיר בנאדם שקט שיש לו המוןן מזל וזה הסיבה שהוא לא בתול אחרת... מזמן הוא כבר היה כזה... שקט זה לא טוב בכלל... מילא אם אתה שקט אבל יודע לעקוץ 1 על 1 אז זה סבבה... אבל אם אתה שקט כל הזמן כלום לא יציל אותך וSHINTEN חלאס לזיין במוח, גם אני הייתי בנאדם שקט ועל הזין אם זה הרס עצמי אני השתניתי וככה אני מתכוון להישאר... הבנאדם בהחלט יכול להשתנות וזה רק יועיל לו... ואגב לפותח האשכול... גבר שים לב טוב למה שרשמתי לך באחריות זה יעזור לך.
    בחורים שקטים נתפסים כמסתוריים.
    אתה לא יודע עליהם שום דבר, ואת הבחורה זה מחרפן.
    אני מבטיח לך שאם תלך לאיזה מקום עם בנות ותהיה שקט שקט שקט כמו הסגורים לפחות בחורה אחת תיגש אליך ותשאל "איך קוראם לך" ומשם אללה גדול

אחי... אני גם בדרך כלל נותן לבנות לשאול אותי את כל השאלות המציקות מאיפה אתה בן כמה וכל זה בזה שאני לא מדבר ואז אני בעצם יוצר עניין אצל הבחורה, זה קיים, אבל צריך לקחת הכל בפרופורציה צריך לדעת לשחק עם זה! תאמין לי שעדיף להיות קצת שקט קצת חצוף קצת מהכל זה הדבר הכי טוב, אם הבנאדם רק שקט בסוף לבחורה ימאס לנסות "לפתוח" אותו והוא לא יקבל ככה כלום... מניסיון.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אוקי רציתי להוסיף עוד משהו:
    אין כזה דבר כישורים חברתיים / SOCIAL SKILLS, זה חארטה עצבנית. הכל פה סובייקטיבי. מי שלא אומר לך שלום יכול להיות אדם בלי כישורים חברתיים.. או שפשוט לו זה לא משנה כי בתאכלס אם אתה חבר אז אתה חבר, אתה לא צריך ללחוץ ידיים ולהגיד שלום.
    וSHINTEN חלאס לזיין במוח, גם אני הייתי בנאדם שקט ועל הזין אם זה הרס עצמי אני השתניתי וככה אני מתכוון להישאר... הבנאדם בהחלט יכול להשתנות וזה רק יועיל לו... ואגב לפותח האשכול... גבר שים לב טוב למה שרשמתי לך באחריות זה יעזור לך.
    אתה היחידי שמזיין פה ת'מוח. אני מניאק אם אתה יודע מה זה הפרעת אישיות.
    זה שאתה השתנית לא אומר לי כלום. אני לא מכיר אותך אפילו טיפה אז אני לא יכול להגיד עליך כלום. וגם את פותח האשכול אני לא מכיר אז אמרתי משהו שצריך לקחת לצומת לב. אז לפני שאתה אומר לי שאני מזיין במוח, תלמד כמה ערכים יסודיים באישיות של בני אדם.

באמת שנמאס לי מהריבים האלה.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 10-06-2012 בשעה 12:12.

לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה על התגובות חבר'ה.

Social Skills, אתה יכול לשפר אך ורק עם נסיון. אתה צריך:
    ...
    -והכי קשה והכי חשוב...בעיקר להנות. (כמובן שזה בציניות..)
    זאת אחת הבעיות שלי... אני לא יודע ליהנות מהדברים ש"מקובל" ליהנות מהם.
    כלומר... נגיד ואתה יוצא בשישי, יש כמה אפשרויות:
    - מסיבה (אני לא יודע לרקוד, לא נהנה)
    - פאב/ישיבת בית (אני לרוב יושב ומקשיב, גם לא כל כך נהנה)

כלומר, בשביל ליהנות מיציאות, אני צריך לשפר דברים אחרים אצלי: ללמוד לרקוד, להשתתף בשיחה.
    ככה אני רואה את זה.

מוזר לי שאתה אומר שגם בקרבי היית עדיין שקט..אני אישית כשהתגייסתי גם הייתי דיי שקט, אבל הטירונות והאימון מתקדם פשוט נתנו לי בטחון עצמי.
    תקשיב... בחודשים הראשונים שלי בצבא, אנשים התלהבו כל פעם שהוצאתי מילה מהפה, כי לא הייתי מדבר בכלל!
    עכשיו המצב השתפר בהרבה, למרות שאני עדיין מוצא את עצמי יושב עם 4 חבר'ה ורק מקשיב, ולא יכול להסביר למה אין לי מה להגיד.

אחי זה קצת בעייתי שלא יצרת קשר טוב בצבא משם יכלת להוציא חברים טובים לחיים, ואני לא מדבר על חברי "כאילו" אני
    מדבר על חברי אמת.
    קודם כל אני עדיין בצבא.
    ו... לא יודע, אני איכשהו לא הצלחתי להתחבר לאף אחד. כולם אוהבים אותי בתכלס, אבל אף אחד לא באמת חבר קרוב שלי. ביציאות איכשהו לכולם יש את החברים שלהם.

פשוט תגיד כן לכמעט כל דבר, אם מישהו במחלקה או חבר אומר "בא לכם מחר לים" אפילו אם אתה יודע שתהיה שפוך אתה אומר "יאללה הכי זורם"
    אני משתדל, אבל עכשיו זה קצת בעייתי כי יציאות הם בדרך כלל בסופ"שים, ואין לי רישיון.

אפילו שאני די מופתע כי בדר"כ בחורים שקטים זוכים לתשומת לב מכמה בנות.
    אני אגיד לך יותר מזה - היו כמה פעמים שבנות התחילו איתי, ואני פשוט לא ידעתי מה לעשות.
    למשל, לפני איזה חודש מישהי הסתכלה עליי ואמרה לי "ואו, יש לך עיניים יפות.". לא ידעתי איך להמשיך מפה, פשוט אמרתי "תודה" והלכנו לדרכנו.

נכון, אני לא יודע מה זה הפרעת אישיות... אז אני אשמח אם תסביר לי, דבר שני מישהו כבר רשם פה פעם שלהיות מופנם ושקט זה לא בדיוק אמור להיות חלק מאופי אלא זה בדרך כלל כתוצאה מחוסר ביטחון עצמי, ראיתי המון אנשים ואני אחד מהם שברגע שהם התחילו לצבור ביטחון הם נהיו יותר פתוחים והכל, אז בהחלט הבנאדם הזה יכול להשתנות בלי שום הפרעות אישיות כלשהן... זה כמו שתגיד שאם בנאדם מטבעו רזה אז לא משנה כמה הוא יתאמן הוא עדיין ישאר רזה כי זה הטבע שלו...

והנה עוד הוכחה למה שרשמתי שזה נובע מחוסר ביטחון... ELEMENTARY אני מבין שאתה בטח תסכים איתי שאם בחורה מתחילה איתך ואתה בעניין שלה ואתה לא עושה כלום אז זו בעיה בביטחון העצמי נכון? במצב כזה לדעתי אתה כן צריך להשתנות ולא להישאר מי שאתה אחרת לא תתקדם עם בנות... אין מה לעשות בנות אוהבות בנים עם ביטחון ושמע אם אתה יודע להיות מדי פעם שקט ומיסתורי זה יכול לשחק לטובתך אבל אם תהיה פאסיבי מדי כל הזמן קשה לצפות שתהיה התקדמות רצינית עם בנות.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 10-06-2012 בשעה 13:46.

לייקים
    1
    נקודות
    0

זה כמו שתגיד שאם בנאדם מטבעו רזה אז לא משנה כמה הוא יתאמן הוא עדיין ישאר רזה כי זה הטבע שלו...
    יש אנשים עם נטיות כאלה ואחרות. בן אדם מסוים יכול להתנפח תוך חודש, בזמן שלבן אדם אחר תקח חצי שנה להגיע לחצי מזה.

ELEMENTARY אני מבין שאתה בטח תסכים איתי שאם בחורה מתחילה איתך ואתה בעניין שלה ואתה לא עושה כלום אז זו בעיה בביטחון העצמי נכון?
    לדעתי זה בעיקר חוסר הניסיון שיש לי בעניין. גם אם אני אהיה אחרי חצי בקבוק... אני פשוט לא אדע מה להגיד ואיך לפעול, כי אף פעם לא הייתי בסיטואציה כזאת.

עזוב נטיות הבנת מה הכוונה שלי... לא קונה את החרטא הזה שבנאדם נשאר אותו בנאדם עד המוות ואם הוא משתנה אז זה לא בסדר...

ושמע אחי איזה ניסיון אתה צריך פה? אתה לא אמור לעשות הרבה אם מישהי מתחילה איתך כל מה שאתה צריך בדרך כלל זה לזרום איתה, אבל כמובן אם לא תגיד כלום זה יהרס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

(היום אני בן 20)

תודה על העזרה.
    המצב שלך לא כל כך גרוע , אתה עוד צעיר ויש לך את כל החיים לפניך ... אז אל תיכנס לדיכאון , תמיד תשמח - אפילו אם לא הולך לך !
    יש 2 משפטים שאני אוהב :

1. אחרי כל ירידה באה עליה.
    2. אם קשה לך סימן שאתה בעליה.

אלה 2 משפטים שתיקח איתך לחיים , יכולים ללוות אותך לאורך כל החיים.

עכשיו בנוגע לבעיה הספציפית שלך - מה שאתה צריך לעשות הוא בראש ובראשונה להתחיל לצאת.
    אם יש לך חברים מהבסיס הכי טוב, אם לא אז חברים מהשכונה , מבית הספר או כל דבר כזה.
    פשוט תמצא לך חבורה ותתחיל לצאת - עזוב אותך מאמרים , מדריכים , כתבות כל אלה סתם לאנשים שאין להם חיים שבמקום לצאת בסופ''שים יושבים בבית מדפדפים בין כל הספרים וחושבים שהם יהיו " אומני פיק-אפ" - זה לא עובד ככה.

אתה צריך לצאת לשטח , תיקח חברים ותתחילו לצאת למועדונים, פאבים או סתם תלכו לים ותהנה זה הכי חשוב.
    עד כמה שזה נשמע נדוש ודפוק בחורות קולטות וייב-ים , כלומר אם אתה משדר שאתה נהנה , שכיף לך וטוב לך הן רוצות להיות איתך כדי שגם להן יהיה טוב אבל אם הן רואות בחור ביישן , שקט , עצבני בלי מצב רוח הן לא ירצו להתקרב כי איפה כל הכיף בזה ?!

תתחיל לצאת ולאט לאט תתחיל לפתח שיחה עם בחורות , אתה יכול להתחיל מסתם "מה קורה ?" העיקר שתתחיל להרגיש בנוח ליד בחורה.
    ואז אתה תראה איך הכל יהיה יותר קל, פתאום תפתח יהיה לך קל לדבר עם בחורות .. תוכל להגיע למצב שבו עומדת חבורה של 3-4 בנות ופשוט לגשת ולהתחיל לדבר.

אני גם הייתי בחור ביישן שהייתי יותר צעיר ואחד המצבים הראשוניים שלי ששמתי לב שהביישנות שלי נעלמה זה שיצאנו עם חברים לים.
    הלכו לקיוסק קנינו לשתות ואחת הבחורות דחפה אותי בטעות ושפכתי ממש קצת מהבירה .. באותו רגע הסתכלתי עליה היא כולה בפאדיחה שלה אז צחקתי , התחלתי להצחיק אותה ומפה לשם הזמנו את הבנות לשבת איתנו ולשתות איתנו .. עד היום אנחנו בקשר עם הבחורות האלה.

בכל מה עזוב אותך שטויות - הדבר הכי חשוב הוא שתתחיל להכיר חברים ( רצוי כאלה שיוצאים לפאבים, מועדונים , כאלה שיש להם בנות , ידידות ו"מזיינים" ) ואז תראה איך לאט לאט תתחיל להיפתח.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,365 | הודעות: 8,201,958 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect