|
|
לעזאזל עם פחמן 14. כל שיטת תארוך מעל ל 6000 שנה פוסלת את זה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
כל שיטת תארוך מעל 6000 שנה נפסלת בדיוק בגלל אותם 2 עקרונות,
אבל אני סיימתי לחזור על דבריי.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אז צר לי שדבריך לא הגיוניים. "נפסלת בדיוק בגלל אותם 2 עקרונות". זה לא נפסל בגלל שאתה החלטת.
זה נפסל רק עם הבדיקות לא עומדות במבחן התוצאה. לצערך ברוב הבדיקות משתמשים במממוצע ב3 בדיקות תיארוך שונות (מתוך בערך 20 הקיימות) ורואים לפי הממוצע כמה שנים נושא הבדיקה קיים. התוצאות של כל הבדיקות שנעשות כמו שצריך מראות על אותו תווח זמן.
יש סיכוי שיש לך איזה שביב של הוכחה שעומד מאחורי הטענה שלך, או שאתה רק זורק דברים לאויר?
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
נעזוב רגע את העקרונות שלי, ואשאל כדרכי על המסקנות החותכות שלך -
אמת יש אחת, לא ממוצע, אלא רק דבר אחד קרה. לא משנה כמה תאוריות יש, רק אחת מהן יכולה להיות נכונה באמת. 3 התאוריות שעל פיהן מתבצעת הבדיקה שלך לא תואמות אחת לשניה, אלא רק דומות, כמעט. גם אם נתעלם מזה שכל תאוריה באה לאחר הכיוון של התאוריה הקודמת, יתכן שכל 3 התאוריות לא נכונות, שכן בכל סיטואציה 2 מהן יפרכו את השלישית. מעניין.
* * *
3 תאוריות? בעיה בהבנת הנקרא משהו? 3 שיטות תארוך שונות. לא 3 תאוריות.
כשיש שיטה אחת שמראה על 7 מיליון שנה, בסדר פוקס. כשיש שיטה שניה שמראה על 7מיליון שנה, כבר יש איזשהו ביסוס. כשהשיטה השלישית מראה על 7 מליון שנה, אני דיי חושב שאתה מתעלם מראיות אם אתה מתכחש לתוצאות.
ולא מדובר על שיטת בדיקה שמפריכה אחת את השניה אלא שיטות שמשמשות לתווח טעיה. 5000 שנים בתווח של 7מליון הוא לא משמעותי.
נעזוב רגע את העקרונות שלי, ואשאל כדרכי על המקסנות החותכות שלך -
אמת יש אחת, לא ממוצע, אלא רק דבר אחד קרה. לא משנה כמה דתות יש, רק אחת מהן יכולה היות נכונה באמת. 3 הדתות שעל פיהן קיים רק האל שלהן לא תואמות אחת לשניה, אלא רק דומות, כמעט. גם אם נתעלם מזה שכל דת באה לאחר הכיוון של הדת הקודמת, יתכן שכל 3 הדתות לא נכונות, שכן בכל סיטואציה 2 מהן יפריכו את השלישית.
מעניין.
תארוך פחמן 14 הוא מדויק ביותר, בין 500 ל-50 אלף שנים, אני מציע לך לקרוא בעניין.
אם בעזרת השם לא מצאת חומר, הנה:
62.90.118.237/_Uploads/122414.ppt
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 18-06-2012 בשעה 09:17.
One Shot - One Kill
הלינק שלך לא תקין והנסיון למשחק מילים לא מוצלח במיוחד, כי אני לא טוען שלקחתי את הממוצע מבין 3.
* * *
* * *
* * *