יש לך משפטים \ תפיסות \ שיטות שמרימות לכם את המוטיבציה לפני שאתם מתחילים עם בנות?
אין לי את הדחף הזה לצאת מאיזור הנוחות שלי... "להתאמץ"...
יש לך משפטים \ תפיסות \ שיטות שמרימות לכם את המוטיבציה לפני שאתם מתחילים עם בנות?
אין לי את הדחף הזה לצאת מאיזור הנוחות שלי... "להתאמץ"...
|
|
כן יש לי משהו בשבילך- בקבוק וודקה ואן גוח.
ועכשיו ברצינות...לי אישית איזה משפט קסמים שאני אומר לעצמי כדי לדרבן אותי לגשת לבחורה..אם אני רוצה לגשת, אני ניגש. אם אני עושה פאדיחות אז כל הזין בשבילי..
״האם אני המחשבות שלי או שאני זה שחושב את אותן המחשבות?״
זרם המחשבות מפסיק או שיש לי פחות מחשבות(אז אני שואל את זה כמה פעמים עד שזה יפסיק),
האמונות שלי שלי נעלמות ביחד עם זה,אין יותר דבר כזה טוב או רע,הצלחה או כישלון,אז אני פשוט עושה את הדבר הראשון שעולה לי לראש.
זהו,אתה משתחרר מעצמך ומה שאתה חושב על עצמך או מה שאחרים חושבים עלייך.
אתה מוזמן לנסות.
NIKE:JUST DO IT!
לפעמים לא תבוא המוטיבציה המטורפת אז אל תחפש מקום לקבל אותה.... JUST DO IT
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 16-06-2012 בשעה 21:55.
וואלה למדתי מכל תגובה פה, לא ציפיתי..
AWAKE, נראה לי שהבנתי מה שאתה מנסה להגיד. לנטרל את כל ההתניות החברתיות שהכניסו לך לראש ,פשוט לפעול, לצאת מהמחשבה בתוך הראש. אבל הצלחה או כישלון זה עובדה לא משנה מי מסתכל על זה.
אני אנסה.
האמת יש כמה משפטים שמדרבנים אותי , בדרך כלל זה :
" יא בן זונה "
" איזה מזדיין אתה "
זה בדרך כלל התגובות של החברים שלי אחרי שאנחנו יוצאים למקום מסוים, ואני אומר לחבר שלי תראה אותה איזו כוסית הוא מסתכל אומר ואיי נכון.
ניגש אליה , פותח שיחה , מרביץ פוליטיקה ואז או שחוזר עם המס' או שחוזר איתה חחח ואז המשפטים ( מקודם ) זה התגובות שאני שומע וזה מה שנותן לי את ה"פוש" הזה להמשיך הלאה ...
מה אתה כוסית פרק בקבוק תן בה מה אתה ילדה
אין מצב שאני לא חיי כמו תותח, אם אני לא אשים זין אז מישהו אחר ישים, אל תתן למסגור חברתי מזדיין להשפיע עליך. כל אחד עושה את מה שהוא עושה לרווח אישי ולהרגשה הטובה האישית שלו, אז למה שהכוסית הזאתי תהיה שווה יותר ממני?
זדיינו כולם מאריו בשטח! תן לעצמך להתפרע, תחשוב על משהו שאתה לא עושה ודווקא תעשה אותו, לך לכוסית ותגיד: "חוץ מעבודה טובה של ההורים שלך, מה יש עוד יש בך?"
תהנה, שים זיין, אם היא דופקת לך תשובה מתחצפת תענה: "כה ככה חשבתי"
קרה לך פעם ששמת זין?! אבל באמת שמת זיין...
דרך אגב... אתה יודע כמה כייף זה?! אתה יודע איזה עולם אתה מפסיד, כמה חוויות, כמה תחושות, וכמה עוצמה?
אני מניח שלא... אתה יודע למה אתה מפסיד את כל זה? בגלל אנשים אחרים... או שזה זיינים אחרים, או שזה כוסיות, או שזה אנשים באוטובוס שרואים אותך ו"לא נעים" לפתוח ישיר לידם.... בגלל כל המסטיקים בנעל האלו אתה מפסיד סטלה שלא מהעולם הזה, זה כמו היי בנטורל, אשכרה סם... אני לא יודע מה איתך אבל אני לא פראייר שיזדיינו כולם, אני תמיד שם זיין ולא נותן לחברה לקחת לי את הכייף שיש בלשים זיין...
אתה נותן לחברה לקחת לך את הדבר המופלא הזה?
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
אפשר לדמות את זה באמת לקפיצה לבריכה.
יש את האדם שישר יוריד חולצה ויקפוץ ראש למים, ויש את האחד שילך כמה דקות על ספת הבריכה, יתחיל להרטיב קצת את כפות הרגליים, ולאט לאט ירד ויכנס למים.
אותו דבר בפיקאפ, יש אחד שישר ביציאה הראשונה שלו ילך ויגש בישיר לבחורה הראשונה שהא רואה, ויש את האחר שיתחיל בסיבוב קטן באזור, אחרי זה יתן כמה פתיחות עקיפות ואחרי כמה יציאות לשטח יפתח בישיר.
האם האדם הראשון, שיוצא מאזור הנוחות בצורה מהירה יותר הוא שונה מהאדם האחר שיוצא מאזור הנוחות בצורה הדרגתית?
לא, הם לא שונים, הבחור הראשון פשוט מאוד החלטי, אמיץ ולא נותן לספקות לערער אותו, וזה מה שצריך להנחות אתכם ביציאות לשטח, כי בסופו של דבר תצטרכו להיות במים, אלא אם כן תחליטו לוותר ולא להכנס בכלל.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
הבעיה מתחילה כשאתה מסתובב על שפת הבריכה כל כך הרבה זמן עד שהיא נסגרת... בגלל זה עדיף לקפוץ ראש.
מוטיבציה?
אל תזיין חודש...אחלה של מוטיבציה....(בלי להביא ביד כמובן)
אני חולה על הסרטון הזה בשביל מוטיבציה