נכתב במקור על ידי
daniel11p
אז ככה: אני די חדש בתחום אבל קראתי הרבה חומר תיאורטי בנוגע לפיקאפ וראיתי לא מעט סרטונים שמדגימים איך ליישם את השיטות בפועל (בעיקר באנגלית). עוד לא יצאתי לשטח כדי להתחיל אבל לפני שאני מתחיל עם זה, אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על פיקאפ בארץ..כי אני רואה סרטונים מחו"ל ונגיד גבר ניגש לבחורה בצורה ישירה ואומר לה: "היי, אני דניאל וראיתי אותך ופשוט הייתי חייב לבוא להגיד שלום", ומפה הוא ממשיך את השיחה למשך 3-4 דקות ולוקח מספר. מהמחשב שלי זה נראה די פשוט - צריך לאזור אומץ ולגשת, אבל...האם השיטה הזאת עובדת בארץ???? כי נגיד באירופה זה מקובל להתחיל עם בחורה בפגישה אקראית, למשל בצרפת 40% מהקשרים בנויים מפגישה אקראית. בארץ האחוזים הרבה יותר נמוכים – 10% מההיכרויות מתבצעות בדרך הזאת (השאר מתחלק שווה בין 3 דרכים: 30% דרך האינטרנט, 30% במסגרות ו-30% דרך חברים). לפי הנתונים האלו זה נראה לי די מוזר...ולא רק זה אלא אני רואה שחברים שלי ממש לא עושים את זה (הם אומרים לי שאין להם את הביטחון לגשת לבחורה ולהתחיל איתה..הם מעדיפים להכיר בנות דרך חברים). יכול להיות שזה קשור לטווח גילאים?? (לצורך העניין, אני בן 20). מה אתם חושבים? מהניסיון שלכם, האם אתם משיגים את התוצאות כשאתם ניגשים לבחורה ברחוב באמצע היום ומתחילים איתה?אני יודע שהדרך הכי טובה זה פשוט לצאת החוצה ולתרגל בשטח, אבל לפני כן אני רוצה לדעת מה אתם חושבים...