ובכן, כפי שכולם רואים יש לנו יורו מהנה ומלהיב, אך השאלה הנשאלת והגדולה יותר היא:
עד כמה ברצלונה וריאל מדריד עוד יכולות לשלוט בכדורגל כיום.
וזאת למה? ספרד בנויה כולה מברצלונה וריאל מדריד ביחד, הספרדים שולטים ללא עוררין בשנים
האחרונות, מונדיאל ויורו - לא בא ברגל, וכיום ביורו 2012 הגיעו לחצי הגמר.
מן העבר השני מגיעה פורטוגל שמורכבת משלושה שחקני מפתח של ריאל מדריד, קונטראו, פפה והמלך
של היורו - רונאלדו.
הגרמנים שגם כן הגיעו ליורו מרכיבים את שני השחקנים שמחזיקים את עמוד השדרה שלהם והגיעו עד
הלום, מסיט אוזיל וחדירה.
כמובן שזה דיי שטחי לומר שזה רק בזכותם, אבל התוצאות מבעד עצמן, וגם אם נרצה בזאת או לא, ריאל
מדריד וברצלונה בעצם ממשיכות את השלטון הספרדי בכדורגל העולמי, ועכשיו הם גם שולטות בכדורגל
האירופאי. אני חושב שממזמן כבר לא היה לנו תחרות כזאת מסיבית בין שני קבוצות ששוברות מוסכמות
בכל קנה מידה אפשרי, הבעייתיות היא מסי. חשבו על כך שאם מסי היה מבין מאחת הנבחרות הדגולות
הללו, לא רק שהכדורגל היה הרבה יותר גדול אלא גם היריבות הענקית בין שני שחקני ענק.
האמת שאני אוהב יותר ודוגל יותר בכדורגל האנגלי, אבל כפי שאתם רואים חוץ מרוני ותיאו וולקוט המוכשר
אין לאנגליה הרבה מה למכור, והיריבות הגדולה בכדורגל האירופאי בין אנגליה וספרד בליגת האלופות עולה
מדרגה משנה לשנה, כאמור סיטי עכשיו נכנסה חזק לעניינים, ובוא לא נזלזל בכדורגל הגרמני שמפתח שחקני
מפלצת בעלי מהירות, טכניקה, פיזיות וכוח. אך למרות הכול אלו שיהיו בחצי הגמר הם שלטון מוחלט של שני
הנציגות הספרדיות האמתניות, והשאלה הנשאלת היא מי וכיצד אפשר לעצור אותם, האמת אני מקווה שלא
יצליחו כי כרגע כפי שזה נראה השלטון הזה ימשיך להיות במשך כמה השנים הקרובות.
דיון מהנה.

ציטוט ההודעה