חח קודם כל בגלל הגיל לא תקבלו אותי [אני חושב]
אבל עדיין אני רוצה להתחיל בנושא הייתי באפ אקס פי והחלטתי לבוא לכאן ראיתי שיש יותר אנשים כאן..
אז איך אני אתחילO
חח קודם כל בגלל הגיל לא תקבלו אותי [אני חושב]
אבל עדיין אני רוצה להתחיל בנושא הייתי באפ אקס פי והחלטתי לבוא לכאן ראיתי שיש יותר אנשים כאן..
אז איך אני אתחילO
|
|
חחח תודה לכולכם פעם אחת יצאתי עם מישהי יותר גדולה ממני ._.
הלכנו לראות סרט,ולא דיברנו אף מילה גם אחריו...
ואז הבנתי שאני זה שצריך להתחיל שיחה ואז להוביל אותה לכל מני מקומות P:
שמעו, דוגרי תתחיל עם בנות וזה, ואם לא מצליח תתחיל עם הפיקאפ לפחות בגיל 15, אל תקשיב לכל מי שאומר לך שזה הגיל, יש לי חבר עם פוטנציאל להיות שפיץ אחושרמוטה וזה דפק אותו הרבה זמן שהוא התחיל מהגיל הזה
בגיל שלך? "תגידי באיזה קייטנה את?"
עוד מוקדם בשבילך..
עזוב ת'אנטרנט, לך תפתח תחביבים וחברים
נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 27-06-2012 בשעה 00:19.
".It always seems Impossible until it's done"
אני זוכר את עצמי בגיל 13, הייתי בשל אחושרמוטה, יכלתי לזיין את פמלה אנדרסון ולהשאיר אותה חצי מתה.
אם יש לך את ההורמונים המתפרצים האלו, הייתי ממליץ לך ללמוד NLP, תחפש מידע באינטרנט. היתרון של הגיל שלך הוא שאין לך הרבה "כוויות" מהעבר שמעצבים את האמונות הפנימיות שלך. לכן חשוב שעבוד עכשיו רק על אינר גיים. דבר עם מישהו מנוסה יותר, אתה בשל.. אתה יכל לדפוק לעצמך את האינר גיים וגם לחזק אותו כמו מטורף! תתחיל להאמין שאתה שווה הכל, תחזק את המציאות שלך, עם חברים, לא חייב בנות.
בגיל 14 כשתיכנס לתחום מעשי יותר זה יהיה הרבה יותר מהיר וחזק.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 27-06-2012 בשעה 01:46.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
אחלה גיל להתחיל... תמצא לך פשוט מאוד את האלה שאתה יודע שמצליחים הכי הרבה עם בנות ותדבק להם לתחת וזהו זה מספיק, כל מה שצריך אתה תלמד כבר מהם והכל בסדר... אתה לא צריך לא פיקאפ ולא כלום, יש לי חבר שלפי מה שהבנתי ממנו בקטנה את תקופת הזיונים הגדולה שלו הוא דווקא עשה בגיל 12-13 הוא פשוט פתח לכל בחורה שניה שאני מכיר את הבתולין חחחחח אז גם אתה יכול להיות כזה אם תעשה מה שכתבתי לך... בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי DayGame; 05-07-2012 בשעה 21:49.
אני בן כמעט 14, התחלתי בגיל 13, ואחי זה הגיל להתחיל בו. אתה יכול לעשות הכל.
אתה חושב- משמע אתה קיים, אתה נהנה מכך- משמע אתה חי.