קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברה שלי עזבה אותי...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 15:58
  2. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 15:07
  3. תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 23:30
  4. חברה!! ארתור שבר משדר ברדיו אטרף!
    על ידי ArMaGeDDoN בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

חברה או "סטוצים" מזויפים?

Exclamation חברה או "סטוצים" מזויפים?

אז ככה ממש בקרוב מתגייס ורציתי לשאול משהו שכל התיכון שלי חשבתי עליו.
    אף פעם לא הייתי לי חברה ואני בתול שפתיים, סוג של ילד פורומים ממוצע.
    יש לי חברים חנונים שפה ושם יוצאים לכדורגל או לים, אבל אנחנו לא יוצאים כל יום שישי או משהו.
    זה ממש נדיר כי הם די חנונים....

אני יכול להגיד על עצמי שאני חנון אבל אני לא כזה, אני פשוט חבר של החבר'ה הלא נכונים אבל על הזין שלי הם חברים שלי ומי שיש לו בעיה שיזדיין..

יש לי אחלה ביטחון, נראה טוב זורם למסיבות כל פעם, מועדונים כשיש וכו' וכו'.
    הקטע הוא שהקשר שלי עם בנות הוא מעל הממוצע, במיוחד מעל הקשר שיש לחברים שלי עם בנות,
    אבל זה לא זה...

אתם מבינים?
    בזמן שכל השכבה שלי כבר לא עושה סיפור מסקס, אני עדיין כמו ילד קטן מחכה לרגע שתבוא מישהי ותזרום איתי.

הקטע הכואב שאני גם בתול שפתיים.

לא יודע איך זה קרה, אולי זה החבר'ה שלי שלא מכירים בנות או שאולי בנות לא רוצות לזרום איתי מעבר לחיבוק ונשיקה בלחי.

ביטחון עצמי - יש.
    מראה טוב - יש.
    ביצים ואומץ - לא תמיד.

אני אישית דפקתי המון הזדמנויות להשיג חברה או לדפוק נשיקה למישהי, כי אני פחדן.
    אני אף פעם לא מאבד ביצים ותמיד שם זין עם כל הביטחון בעולם, עד שזה מגיע לרגע האינטמי ששם אני משתפן מסתכל עליה מחכה כמה שניות ומתפלל שהיא תהיה זאת שתנשק אותי ואני לא אותה.
    ולא, זה לא קורה. כנראה שאתן אלה שמחכות שהבנים ינשקו אותם.

זה לא קרה לי לפחות עם 10 בנות, אני פשוט התפללתי שהם יזרמו ראשונות אני מצידי משם לוקח את המושכות אבל אני רק צריך את הקיו שיש לי אור ירוק להמשיך איתה.

הקטע הוא, שהרבה חושבים שאני זיין כי כמו שאמרתי הרבה ביטחון, מראה טוב, אני סביב בנות תמיד, זורם איתן וכו'.
    הקטע הוא שאני מגיע למסיבה, מתחבק ומנשק בלחי איזה 10201201 בנות, וזהו.
    לא יותר מזה.

אם אני הולך להתחיל עם מישהי, בדר"כ קצת צחוקים, פייסבוק שלה וזהו.

אני לא רוצה להתגייס כשאני בתול שפתיים, לפחות נשיקה צרפתית אחחת חייבת להיות.
    לא בשביל האגו, בשבילי. שאני אדע שאני יכול.

אני יכול להשיג בחורה עכשיו שאני בקשר איתה שתהיה חברה שלי, הבעיה היא הכסף..

כן.
    אני לא בא ממצב שאני יכול כל שבוע לצאת איתה לגלידה ולהזמין אותה כל יום לגלידה של 20 ש"ח.
    מה לעשות זה מצטבר בסופו של דבר, ואני לא במצב כזה מסיבות אישיות אני בחובות של כמה אלפים,
    זה לא כמו שזה נשמע עולם תחתון אבל אין לי הוצאות מיותרות נקרא לזה ככה.

והרי בחורה צריכה פינוק אני לא אצא איתה לגלידה ואחכה שהיא תשלם בשבילה.

הקטע הוא שעל הזין שלי שחושבים שאני זיין, העיקר אני יודע שאני לא מצליח להשיג כלום.
    שיחשבו כולם שאני מלך הבנות, כל עוד אני סתם מזויף ולא משיג כלום אז בתכלס זה לא שווה כלוםםם..

אבל אם אני משיג חברה, זה קצת בעייתי כי אולי בנות שחושבות לפתח איתי משהו פתאום יעצרו ויעברו למצב של "יש לו חברה - זהו אני לא מנסה להיות איתו, אני אהיה רק ידידה טובה".
    ואז זה ידפוק אותי.
    ואז מה יהיו לי? חברה אחת. המון ידידות, שגם בעתיד אם אני אהיה רווק הן יהיו כבר רגילות למצב הידידות שלא יתפתח בינינו משהו..

אבל אני תקוע.

לסיכום:

אם אני משיג את הידידה הזאת שיש לי איתה קשר מאוד מאוד קרוב ואני יכול בכל שנייה להפוך אותו לרומנטי, מה אני עושה עם הכסף? איך אני מסתדר? אני רואה שחברים שלי מבזבזים המון כסף על פינוקים לחברות, נסיעות כדי לנסוע איתה ולשלם עליה ואז גם בחזור לשלם עליה.
    לנסוע אליה הביתה שזה גם כסף ואז לחזור.

וכל זה כשהיא לא משלמת שקל.

אם אני נשאר בלי חברה, ומשחק אותה זיין אני אשאר בתול לעד שכל העולם ואשתו יחשבו שאני שווה משהו אבל אני בעצמי יודע שאני לא שווה כלום כי כל הדיבורי סטוצים האלה, וכל הבחורות שנמרחות עלי במסיבות, שום דבר לא יוצא מזה.

אולי תמונה שלי עם בחורה שכל הציצי שלה בחוץ ונמרחת עלי זה אחלה אגו בוסט בשבילי,
    אבל מה זה עוזר לי? אם בסוף המסיבה היא באה נותנת לי חיבוק טוב עם נשיקה בלחי והולכת.

מה אני ידיד גיי? לא.

וואלה אני יודע שחפרתי, מי שאין לו כח לקרוא שלא יקרא.
    סתם פריקה.
    מי שרוצה לעזור והתמודד עם הקטע של הבנות מסביבך, והכסף שאתה צריך להקדיש לחברה - בכיף.
    אני מחכה לעזרה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

הפסקתי קרוא איפה שהוא פה:
    "כן.
    אני לא בא ממצב שאני יכול כל שבוע לצאת איתה לגלידה ולהזמין אותה כל יום לגלידה של 20 ש"ח.
    מה לעשות זה מצטבר בסופו של דבר, ואני לא במצב כזה מסיבות אישיות אני בחובות של כמה אלפים,
    זה לא כמו שזה נשמע עולם תחתון אבל אין לי הוצאות מיותרות נקרא לזה ככה."

כי משם התחלת לחזור על עצמך...בכל מקרה מה שאני יכול להגיד שאתה לא חייב לקחת מישהי לאנשו, להוציא עלייה כספים(כנראה ראית יותר מדי סרטים רומנטים)
    אתה סתם יכול לקחת אותה לסיבוב בשכונה או בעיר או בים זה ממש לא משנה, משנה מה שאתה משדר ומה שאתה עושה, הדרך הכי טובה להתמודד עם פחד זה לא לחשוב פעמיים פשוט להפסיק לחשוב ברגע שאתה מרגיש תניצנים של הפחד ולעשות מה שהדחפים שלך אומרים לך, אתה אומר שיש לכם כבר "תרגע" נכון?
    אז למה לחשוב? תפסיק לחשוב ופשוט תדפוק נשיקה למרות שהגוף שלך מונע ממך. בהצלחה.
    The Pod

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

"אני יכול לנשק אבל אני לא בטוח מתי הקו הירוק..."
    "אני יכול להשיג מי שאני רוצה אבל אני לא בטוח שיהיה לי כסף להוציא עלייה..."
    "אני יכול זה..אבל לא בטוח שזה..."

חלאאאאאססססססס!!!! כפרה עלייך אתה כולך תירוצים! נו אז מה שאין לך בעיה לנשק כל בחורה בלחי ולהגיד שלום? נו אז מה שכולם חושבים עלייך שאתה זיין או בעל בטחון עצמי? אתה לא מסוגל להתסכל לבחורה בעיניים ולקחת על עצמך את האחריות של הנשיקה? אין לך ביצים נשמה. תפסיק לחפש תירוצים ותפסיק לזיין תמח!

אתה באמת חושב שאתה כזה מוצלח? פעם הבאה שיוצא לך להיות עם בחורה, תגיד לה "תגידי, מה את מחפשת בגבר?"
    אם היא תזרום, קח אותה לצד, תשבו, שים לה יד הרגל אנא אערף...תעשה דברים פולשנים אני יודע איך קוראים לזה..אם אתה רואה שהיא בקטע שלך, שים לה נשיקה. ככה או ככה היא תעצור אותך אתה לא מבין? אם היא לא תעצור אותך בנשיקה אז היא תעצור אותה כשתנסה לדחוף לה יד..אם היא לא תעצור אותך ביד אז בהמשך היא תעצור אותך.

וסתם כדי להבהיר לך תעניין שמאד מאד עצבן אותי..."אין לי בעיה לנשק אותה, אבל אני לא יודע מתי האור הירוק" אין דבר כזה אור ירוק. אף פעם לא יהיה לך את "הזדמנות הפז" לנשק אותה כי אין דבר כזה. אלה אם כן תצא עם בחורה ב5-6 בערב לים, ורגע לפני שהשמש שוקעת, קח אותה יד ביד לחוף, תעמוד מולה ותנשק אותה. וגם אז אתה תחשוב "מה..רגע..אנחנו מדברים..לא מתאים..אמממ..לא עכשיו" אין זמן מתאים כמו שאין זמן שלא מתאים! יש? הבנת? עכשיו תפסיק לזיין תמח ותחזיר את עצמך לפורפורציות.

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    "אני יכול לנשק אבל אני לא בטוח מתי הקו הירוק..."
    "אני יכול להשיג מי שאני רוצה אבל אני לא בטוח שיהיה לי כסף להוציא עלייה..."
    "אני יכול זה..אבל לא בטוח שזה..."

חלאאאאאססססססס!!!! כפרה עלייך אתה כולך תירוצים! נו אז מה שאין לך בעיה לנשק כל בחורה בלחי ולהגיד שלום? נו אז מה שכולם חושבים עלייך שאתה זיין או בעל בטחון עצמי? אתה לא מסוגל להתסכל לבחורה בעיניים ולקחת על עצמך את האחריות של הנשיקה? אין לך ביצים נשמה. תפסיק לחפש תירוצים ותפסיק לזיין תמח!

אתה באמת חושב שאתה כזה מוצלח? פעם הבאה שיוצא לך להיות עם בחורה, תגיד לה "תגידי, מה את מחפשת בגבר?"
    אם היא תזרום, קח אותה לצד, תשבו, שים לה יד הרגל אנא אערף...תעשה דברים פולשנים אני יודע איך קוראים לזה..אם אתה רואה שהיא בקטע שלך, שים לה נשיקה. ככה או ככה היא תעצור אותך אתה לא מבין? אם היא לא תעצור אותך בנשיקה אז היא תעצור אותה כשתנסה לדחוף לה יד..אם היא לא תעצור אותך ביד אז בהמשך היא תעצור אותך.

וסתם כדי להבהיר לך תעניין שמאד מאד עצבן אותי..."אין לי בעיה לנשק אותה, אבל אני לא יודע מתי האור הירוק" אין דבר כזה אור ירוק. אף פעם לא יהיה לך את "הזדמנות הפז" לנשק אותה כי אין דבר כזה. אלה אם כן תצא עם בחורה ב5-6 בערב לים, ורגע לפני שהשמש שוקעת, קח אותה יד ביד לחוף, תעמוד מולה ותנשק אותה. וגם אז אתה תחשוב "מה..רגע..אנחנו מדברים..לא מתאים..אמממ..לא עכשיו" אין זמן מתאים כמו שאין זמן שלא מתאים! יש? הבנת? עכשיו תפסיק לזיין תמח ותחזיר את עצמך לפורפורציות.
    אז אתה אומר שהוא צריך ללכת ודחוף ידיים לבנות בשביל לקבל סטירה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aviv_b_d צפיה בהודעה
    אז אתה אומר שהוא צריך ללכת ודחוף ידיים לבנות בשביל לקבל סטירה?
    אם זה הדבר היחידי שהצלחת להבין ממה שכתבתי..אז תרשה לי להגיד- לאן הדרדר הנוער של היום? לאן?

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    הפסקתי קרוא איפה שהוא פה:
    "כן.
    זה לא כמו שזה נשמע עולם תחתון אבל אין לי הוצאות מיותרות נקרא לזה ככה."

כי משם התחלת לחזור על עצמך...בכל מקרה מה שאני יכול להגיד שאתה לא חייב לקחת מישהי לאנשו, להוציא עלייה כספים(כנראה ראית יותר מדי סרטים רומנטים)
    אתה סתם יכול לקחת אותה לסיבוב בשכונה או בעיר או בים זה ממש לא משנה, משנה מה שאתה משדר ומה שאתה עושה, הדרך הכי טובה להתמודד עם פחד זה לא לחשוב פעמיים פשוט להפסיק לחשוב ברגע שאתה מרגיש תניצנים של הפחד ולעשות מה שהדחפים שלך אומרים לך, אתה אומר שיש לכם כבר "תרגע" נכון?
    אז למה לחשוב? תפסיק לחשוב ופשוט תדפוק נשיקה למרות שהגוף שלך מונע ממך. בהצלחה.
    אני יודע את כל הסיפור שאפשר לצאת איתה לכל מקום בלי לבזבז כסף,
    הקטע הוא לדוגמא יציאה לסרטים וכאלה.
    אני לא אוכל למשוך איתה קשר של חצי שנה בלי לבזבז עליה שקל, אני בתוכי ירגיש שאני מוציא אותה ממש מסכנה והיא הרי לא תבוא אלי ותגיד לי "למה אתה לא קונה לי X וY" אבל באמת שהדבר היחיד שעוצר אותי כרגע מלהיות איתה בזוגיות זה העניין הכספי.

כמה אפשר כבר לבוא אליה הביתה? שהיא תבוא אליך? לצאת לים? לצאת לשכונה?
    בחורות מחפשות את הHIGH LEVEL ועם כל הכבוד אני לא במצב עכשיו לשלם עליה 60 שקל רכבת ו35 שקל כרטיס קולנוע ועוד אקסטרות לפופקורן ולשתיה.
    אני לא במצב כזה, לעצמי אני עוד יכול אבל אני לא אבוא ואגיד לה "אני משלם על עצמי את תקני מה שבאלך תשלמי על עצמך"
    אולי במציאות זה עובד באמת ככה, אבל לפי מה שאני מכיר לפי כל ה"חוקים" שהחברה הציבה לנו, זה יהיה ממש ממש לא נעים.

וכן, יכול להיות שראיתי יותר מידי סרטים אבל אני אומר לך מה שאני רואה אצל חברים אחרים שלי.
    כשחבר שלי מתקשר לחברה שלו "יאללה זורם לך היום סרט?" בהכי ספונטנתי בעולם ולהוציא 200 שקל לערב ולסגור אותו עם הרגשה של מלך ועם מזמוז של החיים שך ואולי גם שהיא תבוא לישון אצלך זה אני לא יכול להרשות לעצמי.

להוציא אותה לשכונה ב11 בערב כמו ילדים עזובים להסתובב ולהזיע לשבת באיזה מקום ולהשתעמם.. זה אני יכול להרשות לעצמי.
    אבל אתה רואה לאן אני חותר.

מחכה לתשובה.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם זה הדבר היחידי שהצלחת להבין ממה שכתבתי..אז תרשה לי להגיד- לאן הדרדר הנוער של היום? לאן?
    אני מכיר את כל הבולשיט הזה, וכמו שאמרתי לך אני יודע בדיוק מה אני שווה.
    וכן, במצבים האלה אני חסר ביצים לגמרי אני מתחיל לחשוב יותר מידי לפתח את כל האפשרויות ולבסוף עוצר את עצמי.
    למה? כי פתאום שם כל הביטחון וכל האומץ הולכים בשנייה.

דברים פולשניים? ניסיתי פעם אחת יותר מידי כשהייתי קצת שיכור, לא הייתה הרגשה הכי טובה.
    הרגשתי כמו מטריד, שמתי ת'יד שלי כל הזמן על התחת שלה כשרקדנו והיא פשוט בהתחלה התחילה ברגוע היא פשוט הזיזה את היד שלי, אחרי זה החזרתי את היד והיא אמרה "די לא נעים" ואז החזרתי ואז היא אמרה עוד משהו ושם כבר עצרתי,
    ברור שלא קרה שום דבר ודקה אחרי זה כבר הכל נשכח אבל בכל זאת להרגיש כמו מטריד מיני כשמדובר בבנות זה לא הכי נוח מבין?

ולהגיד לך ת'אמת,
    אני הבנתי מכל הפוסט שלך שאתה בעצם אומר לזרוק את כל הבולשיט שאני מדבר ופשוט פחות לכתוב ויותר לעשות?

וכן, בחיים לא לקחתי אחריות על נשיקה כי אני חושב שאחרי זה או אפילו לפני הנשיקה, עוד בשלב שאני אקרב את הראש אני כבר אחטוף דחייה.
    וכאן אתה רואה סימן ברור של חוסר ביטחון עצמי ורמת אומץ של ילד פורומים בן 10.

אני לא יודע למה, זה פשוט קורה לי במצבים האלה.
    כל הערב כל הלילה אני יכול להיות הבחור הכי זורם, פלרטטן, כל מה שאתה רוצה, ברגע שזה מגיע לשלב של 1 על 1 אני מאבד ת'אומץ מחליף נושאים כמו פחדן, ומחכה שהיא תנשק.
    כשזה לא קורה, יש שקט מביך, צחקוק חסר ביטחון מהצד שלי ומשהו כמו "מעניין מה הם עושים שם? בא לך לחזור לראות על מה הם מדברים"

וזהווווו עוד ערב נהרס ועוד בחורה הלכה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני מכיר את כל הבולשיט הזה, וכמו שאמרתי לך אני יודע בדיוק מה אני שווה.
    וכן, במצבים האלה אני חסר ביצים לגמרי אני מתחיל לחשוב יותר מידי לפתח את כל האפשרויות ולבסוף עוצר את עצמי.
    למה? כי פתאום שם כל הביטחון וכל האומץ הולכים בשנייה.

דברים פולשניים? ניסיתי פעם אחת יותר מידי כשהייתי קצת שיכור, לא הייתה הרגשה הכי טובה.
    הרגשתי כמו מטריד, שמתי ת'יד שלי כל הזמן על התחת שלה כשרקדנו והיא פשוט בהתחלה התחילה ברגוע היא פשוט הזיזה את היד שלי, אחרי זה החזרתי את היד והיא אמרה "די לא נעים" ואז החזרתי ואז היא אמרה עוד משהו ושם כבר עצרתי,
    ברור שלא קרה שום דבר ודקה אחרי זה כבר הכל נשכח אבל בכל זאת להרגיש כמו מטריד מיני כשמדובר בבנות זה לא הכי נוח מבין?

ולהגיד לך ת'אמת,
    אני הבנתי מכל הפוסט שלך שאתה בעצם אומר לזרוק את כל הבולשיט שאני מדבר ופשוט פחות לכתוב ויותר לעשות?

וכן, בחיים לא לקחתי אחריות על נשיקה כי אני חושב שאחרי זה או אפילו לפני הנשיקה, עוד בשלב שאני אקרב את הראש אני כבר אחטוף דחייה.
    וכאן אתה רואה סימן ברור של חוסר ביטחון עצמי ורמת אומץ של ילד פורומים בן 10.

אני לא יודע למה, זה פשוט קורה לי במצבים האלה.
    כל הערב כל הלילה אני יכול להיות הבחור הכי זורם, פלרטטן, כל מה שאתה רוצה, ברגע שזה מגיע לשלב של 1 על 1 אני מאבד ת'אומץ מחליף נושאים כמו פחדן, ומחכה שהיא תנשק.
    כשזה לא קורה, יש שקט מביך, צחקוק חסר ביטחון מהצד שלי ומשהו כמו "מעניין מה הם עושים שם? בא לך לחזור לראות על מה הם מדברים"

וזהווווו עוד ערב נהרס ועוד בחורה הלכה.
    נו? אז אם אתה מגביל את עצמך ואתה מודע ואתה לא מתכוון להשתנות..מה אתה רוצה מאיתנו? או שתקבל ביצים ותנשק אותה, או שלא.

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

סטוצניק או קשר אממ אני אישית לא רציתי קשר לא רציתי להתחייב הכרתי מישהי בת 18 היא הייתה הראשונה בכול המובנים ומשם זה זרם.
    אחרי זה תפסתי כמה וכמה בנות אבל תכלס , אין לזה שום טעם משכיב אותה ויום למחרת שוכח אותה , אני אישית ממליץ לך לזרום על הקשר.
    הרבה יותר כיף , הרבה יותר בטוח , ישלך מוניטין אחר והכול טוב ויפה , ותמיד ישלך בנאדם לצידך שמוכן לעזור ולתמוך,
    הכסף זה לא בעייה אני בטוח שהיא לא איתך בשביל איזה נסיעה או משהו בסיגנון, בחודש אני בטוח שאתה יכול לבזבז אלייה סכום לא כזה גדול איזה 200 שקל ?
    200 שקל בחודש זה יעשה לה טוב , תוציא אותה לדייט פעם בחודש וככה פשוט איזה סיבוב בשכונה , טיול בחוף דברים קטנים ופשוטים שיעשו נעים לה.
    וכול זה שהעולם חודש שאתה זיין , שים זין , תוכיח לעצמך למה אתה מסוגל כל השאר שטויות.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

ציטוט נכתב במקור על ידי Silver צפיה בהודעה
    סטוצניק או קשר אממ אני אישית לא רציתי קשר לא רציתי להתחייב הכרתי מישהי בת 18 היא הייתה הראשונה בכול המובנים ומשם זה זרם.
    אחרי זה תפסתי כמה וכמה בנות אבל תכלס , אין לזה שום טעם משכיב אותה ויום למחרת שוכח אותה , אני אישית ממליץ לך לזרום על הקשר.
    הרבה יותר כיף , הרבה יותר בטוח , ישלך מוניטין אחר והכול טוב ויפה , ותמיד ישלך בנאדם לצידך שמוכן לעזור ולתמוך,
    הכסף זה לא בעייה אני בטוח שהיא לא איתך בשביל איזה נסיעה או משהו בסיגנון, בחודש אני בטוח שאתה יכול לבזבז אלייה סכום לא כזה גדול איזה 200 שקל ?
    200 שקל בחודש זה יעשה לה טוב , תוציא אותה לדייט פעם בחודש וככה פשוט איזה סיבוב בשכונה , טיול בחוף דברים קטנים ופשוטים שיעשו נעים לה.
    וכול זה שהעולם חודש שאתה זיין , שים זין , תוכיח לעצמך למה אתה מסוגל כל השאר שטויות.
    תגובה ממש עוזרת אני חייב להגיד..
    שמע זאת הבעיה שגם אני לא באמת רוצה ותכננתי קשר עד לגיל 20 אפילו, אבל המציאות כואבת.
    אני בחור בתול בכל המובנים, אפילו שפתיים, ואם זה לא עובד בדרך הזאת כנראה שאני צריך לשנות לדרך של הקשר.
    אבל זה כל כך מעצבן אותי כשאני יודע שאם אני עובר לדרך של הקשר, יכול להיות שכל מה שהייתי יכול להשיג אולי עוד שבוע, אולי עוד חצי שנה אולי פתאום יתחילו ליפול עלי בחורות אולי פתאום אני אשיג ביצים ויסגור עם כל אחת, אבל כל זה ייהרס בגלל שכבר תהיה לי חברה אחת וזהו.

200 שקל לחודש? לא חושב שאני יכול להרשות לעצמי, באמת שלא.
    אבל אתה צודק אני אוציא אותה פה ושם מהבית ולפעמים כשאני ארגיש שזה חוזר על עצמו אני אקח אותה למקום יפה ואז אני אחזור להוציא אותה לים ולשכונה וכאלה..
    הקטע שהיא באה מבית עשיר אז לך תדע מה הציפיות שלה.

קיצר תודה על התגובה, לגבי המוניטין זה עוד משהו שאני קצת מפקפק בו.
    כרגע יש לי מוניטין של זיין, רואים אותי עם בחורות וכו' וכו' בטוחים שאני סוגר עם חצי מהן, כשבפועל זה לא קורה.
    אם אני אעבור לחברה, כל הבחורות שאולי דלוקות עלי אי שם יוותרו עלי כי יבינו שיש לי חברה.

ואז בעצם כמו שאמרת, במקום לשכב ולזרוק לשכב ולזרוק אני אהיה עם אחת.

מה אתה אומר על זה?

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

תגובה ממש עוזרת אני חייב להגיד..
    שמע זאת הבעיה שגם אני לא באמת רוצה ותכננתי קשר עד לגיל 20 אפילו, אבל המציאות כואבת.
    אני בחור בתול בכל המובנים, אפילו שפתיים, ואם זה לא עובד בדרך הזאת כנראה שאני צריך לשנות לדרך של הקשר.
    אבל זה כל כך מעצבן אותי כשאני יודע שאם אני עובר לדרך של הקשר, יכול להיות שכל מה שהייתי יכול להשיג אולי עוד שבוע, אולי עוד חצי שנה אולי פתאום יתחילו ליפול עלי בחורות אולי פתאום אני אשיג ביצים ויסגור עם כל אחת, אבל כל זה ייהרס בגלל שכבר תהיה לי חברה אחת וזהו.

200 שקל לחודש? לא חושב שאני יכול להרשות לעצמי, באמת שלא.
    אבל אתה צודק אני אוציא אותה פה ושם מהבית ולפעמים כשאני ארגיש שזה חוזר על עצמו אני אקח אותה למקום יפה ואז אני אחזור להוציא אותה לים ולשכונה וכאלה..
    הקטע שהיא באה מבית עשיר אז לך תדע מה הציפיות שלה.

קיצר תודה על התגובה, לגבי המוניטין זה עוד משהו שאני קצת מפקפק בו.
    כרגע יש לי מוניטין של זיין, רואים אותי עם בחורות וכו' וכו' בטוחים שאני סוגר עם חצי מהן, כשבפועל זה לא קורה.
    אם אני אעבור לחברה, כל הבחורות שאולי דלוקות עלי אי שם יוותרו עלי כי יבינו שיש לי חברה.

ואז בעצם כמו שאמרת, במקום לשכב ולזרוק לשכב ולזרוק אני אהיה עם אחת.

מה אתה אומר על זה?
    יודע מה בוא אני אספר לך איזה משהו , סיפור על החיים שלי , סיפור ממש הזוי אם תירצה תאמין אם לא אז לא :]
    אני הייתי ילד טוב , חנון מחשבים , לא יצאתי מהבית בכלל , 3 חברים וזהו , לא מתחבר לאף אחד ולאף אחת אין ידידות אין כלום !
    ופתאום באימון הכרתי אחת בת 17 , ואחרי נישקתי אותי ואחרי חודש שכבתי איתה , ואז שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב .. זה היה על בסיס קבוע למשך חצי שנה.
    ילד בן 12 שוכב עם מישהי בת 17 , הזוי אחושרמוטה , ואז הכרתי את אחותה , תאמין או לא תפסתי ביצים וזרמתי עם אחותה ושכבתי עם אחותה , קיבלתי שתי כאפות אחר כך אבל זה לא משנה , בקיצור זה היה רגע שאחותה התחילה איתי כי היא לא ידעה כלום אז היא חשבתה שאני סתם מישהי ואני אמרתי לעצמי שחק אותה , צא גבר ! יצאתי מניאק .. ואז עלה לי הביטחון ידעתי שאם שכבתי עם מישהי בת 17 ואחר כך עם מישהי בת 19 אני יכול לעשות הכווול !
    הכרתי עוד אנשים והתחלתי להתחבר לעוד ולעוד ולעוד ולעוד הייתה מסיבה וסתם בזרימה אמרתי לחבר אני בא והוא הלך עם החברה שלו ואני לא הכרתי אותם בכלל , הגעתי למסיבה הכרתי מישהי איכשהו אחר כך אני אצלה בבית , יום למחרת הכרתי את חברים שלה ואז חברים שלי הכירו אותם וכולם חברים.
    ואני אני נהייתי ילד סטוץ , תופס בנות , אם היא לא רוצה אז שתלך להזדיין זאת הייתה הגישה שלי , אחרי כמה זמן הבנתי אני טמבל !
    שאשכרה מלללא בנות שסתם נישקתי אותם ושכבתי איתם , הייתי יכול לשמור איתם על קשר נורמאלי להיות איתם ביחד ולהיות מאושר ..
    אכלתי את עצמי מלא , ואז הכרתי מישהי מהמבט הראשון התאהבתי , רציתי להיות איתה באמת שרציתי הרגשתי מיוחד לידה פשוט היא הייתה הכול.
    אבל היא לא רצתה להיות איתי בגלל השם שלי , בגל הסטוצנים בגלל שעברתי על כול החברות שלה , אחרי שנתיים שאני רודף אחרייה סוף סוך אנחנו ביחד ואנחנו מאושרים.

מה שאני מנסה להגיד לך , ברגע שיש לך הזדמנות עם יד ימין תתפוס את שתי הביצים שלך ולך על זה , תעשה אתה את הצעד של הנשיייקה אל תפחד ,
    כי בנות רוצות את הצעד שלך , ואם לא יצליח , מה יקרה ? תסביר לי אתה ? מה יקרה כלום לא יקרה !!! ממה יש לך לפחד ? לך על זה !
    אתה תצליח וזה ישנה לך את הגישה אתה תבין שאין ממה לפחד.

וסטוץ או קשר , אני אישית ממליץ על קשר , אפילו עזוב את הילדה שאתה מכיר עכשיו , שהיא ממשפחה עשירה עזוב , תתחיל עכשיו לתפוס בנות , לך על זה תהיה באמת זיין כי לפי הסיפור אתה יכול להיות אחד כזה בלי בעיה רק תוציא תאומץ שקבור אצלך עמוק בפנים ותעשה ת'צעד המזדיין הזה אני מבטיח שלא תצטער.
    ותהיה זיין תהיה מי שאתה באמת ; ] אבל מה שאני אומר לך שברגע שאתה פוגש מישהי אמיתית שאתה מרגיש אלייה דברים , שים זין אל אלה שאולי ירצו אותך אבל יגידו "לא הוא לא שווה כי יש לו חברה" שתלך להזדיין , החברה שלך שווה פי מיליון לכול סטוץ מסכן שתשיג.
    CR7 + REAL MADRID = GAY

ציטוט נכתב במקור על ידי Silver צפיה בהודעה
    יודע מה בוא אני אספר לך איזה משהו , סיפור על החיים שלי , סיפור ממש הזוי אם תירצה תאמין אם לא אז לא :]
    אני הייתי ילד טוב , חנון מחשבים , לא יצאתי מהבית בכלל , 3 חברים וזהו , לא מתחבר לאף אחד ולאף אחת אין ידידות אין כלום !
    ופתאום באימון הכרתי אחת בת 17 , ואחרי נישקתי אותי ואחרי חודש שכבתי איתה , ואז שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב .. זה היה על בסיס קבוע למשך חצי שנה.
    ילד בן 12 שוכב עם מישהי בת 17 , הזוי אחושרמוטה , ואז הכרתי את אחותה , תאמין או לא תפסתי ביצים וזרמתי עם אחותה ושכבתי עם אחותה , קיבלתי שתי כאפות אחר כך אבל זה לא משנה , בקיצור זה היה רגע שאחותה התחילה איתי כי היא לא ידעה כלום אז היא חשבתה שאני סתם מישהי ואני אמרתי לעצמי שחק אותה , צא גבר ! יצאתי מניאק .. ואז עלה לי הביטחון ידעתי שאם שכבתי עם מישהי בת 17 ואחר כך עם מישהי בת 19 אני יכול לעשות הכווול !
    הכרתי עוד אנשים והתחלתי להתחבר לעוד ולעוד ולעוד ולעוד הייתה מסיבה וסתם בזרימה אמרתי לחבר אני בא והוא הלך עם החברה שלו ואני לא הכרתי אותם בכלל , הגעתי למסיבה הכרתי מישהי איכשהו אחר כך אני אצלה בבית , יום למחרת הכרתי את חברים שלה ואז חברים שלי הכירו אותם וכולם חברים.
    ואני אני נהייתי ילד סטוץ , תופס בנות , אם היא לא רוצה אז שתלך להזדיין זאת הייתה הגישה שלי , אחרי כמה זמן הבנתי אני טמבל !
    שאשכרה מלללא בנות שסתם נישקתי אותם ושכבתי איתם , הייתי יכול לשמור איתם על קשר נורמאלי להיות איתם ביחד ולהיות מאושר ..
    אכלתי את עצמי מלא , ואז הכרתי מישהי מהמבט הראשון התאהבתי , רציתי להיות איתה באמת שרציתי הרגשתי מיוחד לידה פשוט היא הייתה הכול.
    אבל היא לא רצתה להיות איתי בגלל השם שלי , בגל הסטוצנים בגלל שעברתי על כול החברות שלה , אחרי שנתיים שאני רודף אחרייה סוף סוך אנחנו ביחד ואנחנו מאושרים.

מה שאני מנסה להגיד לך , ברגע שיש לך הזדמנות עם יד ימין תתפוס את שתי הביצים שלך ולך על זה , תעשה אתה את הצעד של הנשיייקה אל תפחד ,
    כי בנות רוצות את הצעד שלך , ואם לא יצליח , מה יקרה ? תסביר לי אתה ? מה יקרה כלום לא יקרה !!! ממה יש לך לפחד ? לך על זה !
    אתה תצליח וזה ישנה לך את הגישה אתה תבין שאין ממה לפחד.

וסטוץ או קשר , אני אישית ממליץ על קשר , אפילו עזוב את הילדה שאתה מכיר עכשיו , שהיא ממשפחה עשירה עזוב , תתחיל עכשיו לתפוס בנות , לך על זה תהיה באמת זיין כי לפי הסיפור אתה יכול להיות אחד כזה בלי בעיה רק תוציא תאומץ שקבור אצלך עמוק בפנים ותעשה ת'צעד המזדיין הזה אני מבטיח שלא תצטער.
    ותהיה זיין תהיה מי שאתה באמת ; ] אבל מה שאני אומר לך שברגע שאתה פוגש מישהי אמיתית שאתה מרגיש אלייה דברים , שים זין אל אלה שאולי ירצו אותך אבל יגידו "לא הוא לא שווה כי יש לו חברה" שתלך להזדיין , החברה שלך שווה פי מיליון לכול סטוץ מסכן שתשיג.
    אתה יודע מה חשבתי באותו הרגע לפני שלא נישקתי את הבחורה הראשונה שזה קרה לי איתה?
    חשבתי שזהו זה הזמן, חושך, אני במרחק 0 מהפנים שלה, דיברנו הרגע על כמה היא אוהבת אותי ועד כמה אני מצחיק וכיף לנו ביחד ועד כמה אני חושב שהיא חמודה, ישבנו החזקנו ידיים אחד מול השני, אני מסתכל לה על השפתיים והיא על שלי, אני מדמיין בראש איך אני מקרב ת'ראש ודופק צרפתית ואז יש מוזיקה רומנטית ברקע סצינה של סרט, אבל פתאום נכנסה לראש מחשבה של "אולי היא תעיף ת'ראש לאחור ותשאל מה אתה עושה" "אולי היא תתנשק ל2 שניות תתחיל לבכות תספר לכל החברות שלה שנישקתי אותה בכח" "אולי היא תבוא יום אחרי זה תגיד לי שזה היה רגע חד פעמי" "אולי היא תספר לכולם שאני מנשק גרוע"

וווווווווואו פאק
    עכשיו שאני מסתכל לאחור יצאתי כזה כאפות!!

כאילו דהפאק ישבנו אחד מול השני רק לקרב ת'ראש ונשיקה מהסרטים,
    ואתה יודע מה הכי גיי בסיפור הזה??!

שבסוף הערב, כשליוויתי אותה, התחקבנו שעה ובסוף החיבוק דפקתי לה נשיקה בפאקינג מצח!

הולי פאק אחי אני מבין עכשיוי רק מה אני עשיתי לעצמי!
    זה היה רגע שיכלתי לדפוק לה נשיקה, לסגור עם העניין להיות איתה זוג עד עכשיו.
    ועד עכשיו להתנשק איתה עוד 10201201 פעמים ואולי אפילו לשכב איתה.

ואווווווווווו
    אבל זה קרה בכיתה ח' ככה שאולי אז לא הייתה לי המנטליות והאומץ שיש לי עכשיו.

פאק איך אני רוצה להחזיר ת'זמן לאחוררררר
    יו
    ואגב, היא הבחורה שאני רוצה לשקם איתה תקשר ולנסות להיות איתה בזוגיות.

כי אני חושב לעצמי, אם היא התאהבה בי מעל כל הראש לפני שנתיים, למה שזה לא יקרה עכשיו? למה שהרגשות פפתאום לא יצופו?

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

אתה יודע מה חשבתי באותו הרגע לפני שלא נישקתי את הבחורה הראשונה שזה קרה לי איתה?
    חשבתי שזהו זה הזמן, חושך, אני במרחק 0 מהפנים שלה, דיברנו הרגע על כמה היא אוהבת אותי ועד כמה אני מצחיק וכיף לנו ביחד ועד כמה אני חושב שהיא חמודה, ישבנו החזקנו ידיים אחד מול השני, אני מסתכל לה על השפתיים והיא על שלי, אני מדמיין בראש איך אני מקרב ת'ראש ודופק צרפתית ואז יש מוזיקה רומנטית ברקע סצינה של סרט, אבל פתאום נכנסה לראש מחשבה של "אולי היא תעיף ת'ראש לאחור ותשאל מה אתה עושה" "אולי היא תתנשק ל2 שניות תתחיל לבכות תספר לכל החברות שלה שנישקתי אותה בכח" "אולי היא תבוא יום אחרי זה תגיד לי שזה היה רגע חד פעמי" "אולי היא תספר לכולם שאני מנשק גרוע"

וווווווווואו פאק
    עכשיו שאני מסתכל לאחור יצאתי כזה כאפות!!

כאילו דהפאק ישבנו אחד מול השני רק לקרב ת'ראש ונשיקה מהסרטים,
    ואתה יודע מה הכי גיי בסיפור הזה??!

שבסוף הערב, כשליוויתי אותה, התחקבנו שעה ובסוף החיבוק דפקתי לה נשיקה בפאקינג מצח!

הולי פאק אחי אני מבין עכשיוי רק מה אני עשיתי לעצמי!
    זה היה רגע שיכלתי לדפוק לה נשיקה, לסגור עם העניין להיות איתה זוג עד עכשיו.
    ועד עכשיו להתנשק איתה עוד 10201201 פעמים ואולי אפילו לשכב איתה.

ואווווווווווו
    אבל זה קרה בכיתה ח' ככה שאולי אז לא הייתה לי המנטליות והאומץ שיש לי עכשיו.

פאק איך אני רוצה להחזיר ת'זמן לאחוררררר
    יו
    ואגב, היא הבחורה שאני רוצה לשקם איתה תקשר ולנסות להיות איתה בזוגיות.

כי אני חושב לעצמי, אם היא התאהבה בי מעל כל הראש לפני שנתיים, למה שזה לא יקרה עכשיו? למה שהרגשות פפתאום לא יצופו?
    פה באמת אני יכול להגיד לך , תאמין בעצמך אחי ותראה לבנות האלה למה אתה מסוגל.
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

היי,
    שמע זאת בעיה מאוד מוכרת גם אצל נוער וגם אצל אנשים בגיל שלך וגם אצל מבוגרים. אין לך בעיה להתחיל עם מישהי אבל אתה מפחד לעשות את הצעד הראשון במובן מסויים. אבל אין מה לעשות אחי אתה חייב לתפוס את עצמך ולעשות את זה, זה חלק מלהיות גבר זה לקחת את הסיכון הזה שהיא תדחה אותך.
    ובנינו.. אין שום דבר מעניין בחיים בלי סיכונים. החיים זה סיכון אחד גדול שמחולק לסיכונים קטנים. הבחורה הבאה שאתה מתחיל איתה, תבוא אליה במחשבה של "אני הולך לנשק אותה גם אם זה להשפיל את עצמי בפומבי ואני שם אלף זין על כולם".
    אני מקווה שעזרתי בקטע הזה, כי זה נושא עצום לדבר עליו.

עכשיו לגבי הנושא השני. אחי אני מנסה להבין אותך כמה שאני יכול אבל הסיבות שאתה רושם פה לא ברורות לי. כסף? זה הדבר האחרון שמעניין בנות בגיל שלך.
    זה לא שאתה הולך פוגש מישהי והיא מצפה לעבור לגור איתך ישר ולהתחתן איתך אז היא צריכה שתפרנס אותה.. הגזמת גבר.
    אין שום בעיה עם להתחיל עם מישהי, לזרום איתה וללכת לצאת לים ולשבת בכיף סתם ככה או לצאת להסתובב בשכונה. אם זה יהפוף להיות יותר רציני אני בטוח שאם תדבר על זה עם אותה אחת שאתה יוצא איתה היא תבין ולא תצפה ממך לכלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    היי,
    שמע זאת בעיה מאוד מוכרת גם אצל נוער וגם אצל אנשים בגיל שלך וגם אצל מבוגרים. אין לך בעיה להתחיל עם מישהי אבל אתה מפחד לעשות את הצעד הראשון במובן מסויים. אבל אין מה לעשות אחי אתה חייב לתפוס את עצמך ולעשות את זה, זה חלק מלהיות גבר זה לקחת את הסיכון הזה שהיא תדחה אותך.
    ובנינו.. אין שום דבר מעניין בחיים בלי סיכונים. החיים זה סיכון אחד גדול שמחולק לסיכונים קטנים. הבחורה הבאה שאתה מתחיל איתה, תבוא אליה במחשבה של "אני הולך לנשק אותה גם אם זה להשפיל את עצמי בפומבי ואני שם אלף זין על כולם".
    אני מקווה שעזרתי בקטע הזה, כי זה נושא עצום לדבר עליו.

עכשיו לגבי הנושא השני. אחי אני מנסה להבין אותך כמה שאני יכול אבל הסיבות שאתה רושם פה לא ברורות לי. כסף? זה הדבר האחרון שמעניין בנות בגיל שלך.
    זה לא שאתה הולך פוגש מישהי והיא מצפה לעבור לגור איתך ישר ולהתחתן איתך אז היא צריכה שתפרנס אותה.. הגזמת גבר.
    אין שום בעיה עם להתחיל עם מישהי, לזרום איתה וללכת לצאת לים ולשבת בכיף סתם ככה או לצאת להסתובב בשכונה. אם זה יהפוף להיות יותר רציני אני בטוח שאם תדבר על זה עם אותה אחת שאתה יוצא איתה היא תבין ולא תצפה ממך לכלום.
    תודה על התשובה, בעיקר הראשונה.
    אני שיניתי כרגע את כל המנטליות שלי ואני מקווה שזה לא סתם דיבורי בולשיט ואני באמת הולך ליישם את זה, רק הזמן יגיד. בינתיים לא יצא לי לגשת למישהי במובן הזה.

לגבי הקטע השני,,
    הוא כל הזמן רץ אצלי בראשו רק בגללו אני מונע מעצמי להיות איתה.
    אני כל הזמן מדמיין איך אני מזמין אותה לאיזה בית קפה ופתאום המלצרית מביאה תפריט ואני כזה "טוב אני אשלם עלינו"
    זה אין לי בעיה לעשות חד פעמי.
    אבל אז אני מדמין שזה קורה כל שבוע, כל פעמיים בשבוע היא תבוא ביציאה של "רוצה לצאת לאכול משהו",
    מה אני יגיד לה "לא.. אני צריך לחסוך עכשיו"

זה אוכל אותי מבפנים
    יודע מה? גם אם נצא לים ואני אקנה לה איזה ארטיק לא בעייתי, אפילו 2-3 ארטיקים או גלידות,
    אבל עכשיו לפני גיוס כל יום הוא יום שצריך לנצל. כל יום הוא עם שמש כל יום כמעט הולכים לים,
    כל יום לקנות לה גלידה ב10 שקל?

אני יודע שזה נשמע כאילו אני עני ברמות, אבל אמרתי לכם מה הבעיה שכרגע אני בחובות קצת ואין לי בזבוזים מיותרים.
    וכל 10 שקל על גלידה כאלה כל יום לקנות גם לי וגם לה זה מצטבר ומצטבר..

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

תודה על התשובה, בעיקר הראשונה.
    אני שיניתי כרגע את כל המנטליות שלי ואני מקווה שזה לא סתם דיבורי בולשיט ואני באמת הולך ליישם את זה, רק הזמן יגיד. בינתיים לא יצא לי לגשת למישהי במובן הזה.

לגבי הקטע השני,,
    הוא כל הזמן רץ אצלי בראשו רק בגללו אני מונע מעצמי להיות איתה.
    אני כל הזמן מדמיין איך אני מזמין אותה לאיזה בית קפה ופתאום המלצרית מביאה תפריט ואני כזה "טוב אני אשלם עלינו"
    זה אין לי בעיה לעשות חד פעמי.
    אבל אז אני מדמין שזה קורה כל שבוע, כל פעמיים בשבוע היא תבוא ביציאה של "רוצה לצאת לאכול משהו",
    מה אני יגיד לה "לא.. אני צריך לחסוך עכשיו"

זה אוכל אותי מבפנים
    יודע מה? גם אם נצא לים ואני אקנה לה איזה ארטיק לא בעייתי, אפילו 2-3 ארטיקים או גלידות,
    אבל עכשיו לפני גיוס כל יום הוא יום שצריך לנצל. כל יום הוא עם שמש כל יום כמעט הולכים לים,
    כל יום לקנות לה גלידה ב10 שקל?

אני יודע שזה נשמע כאילו אני עני ברמות, אבל אמרתי לכם מה הבעיה שכרגע אני בחובות קצת ואין לי בזבוזים מיותרים.
    וכל 10 שקל על גלידה כאלה כל יום לקנות גם לי וגם לה זה מצטבר ומצטבר..
    אני מבין את הבעייתיות כי אתה מרגיש שזה מגביל אותך במובן מסויים.
    מה שכן אם אתה יוצר עם מישהי חשבת על האפשרות להזמין אותה אליך ותכין לה ארוחה? זה הרבה הרבה יותר זול מלאכול בחוץ ובנות דיי אוהבות גבר שמבשל.
    אני אגיד לך יותר מזה. גם אם אתה לא אוהב לבשל, אתה לא חייב להיפגש איתה כל יום אחי... תצא איתה פעם פעמיים בשבוע לחפי דעתי זה מספיק ויותר. אז מתוך הפעמיים האלה תזמין אותה לגלידה. אני מאמין שהוצאה של 10 שקל בשבוע אתה תתמודד איתו. אין מה לעשות זה מכשול בחיים ואתה תתצתרך לעבור אותו אבל אתה לא צריך לסבול ממנו בגלל זה.

בהצלחה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,685 | הודעות: 8,174,272 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect