נכתב במקור על ידי
Silver
יודע מה בוא אני אספר לך איזה משהו , סיפור על החיים שלי , סיפור ממש הזוי אם תירצה תאמין אם לא אז לא :]
אני הייתי ילד טוב , חנון מחשבים , לא יצאתי מהבית בכלל , 3 חברים וזהו , לא מתחבר לאף אחד ולאף אחת אין ידידות אין כלום !
ופתאום באימון הכרתי אחת בת 17 , ואחרי נישקתי אותי ואחרי חודש שכבתי איתה , ואז שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב .. זה היה על בסיס קבוע למשך חצי שנה.
ילד בן 12 שוכב עם מישהי בת 17 , הזוי אחושרמוטה , ואז הכרתי את אחותה , תאמין או לא תפסתי ביצים וזרמתי עם אחותה ושכבתי עם אחותה , קיבלתי שתי כאפות אחר כך אבל זה לא משנה , בקיצור זה היה רגע שאחותה התחילה איתי כי היא לא ידעה כלום אז היא חשבתה שאני סתם מישהי ואני אמרתי לעצמי שחק אותה , צא גבר ! יצאתי מניאק .. ואז עלה לי הביטחון ידעתי שאם שכבתי עם מישהי בת 17 ואחר כך עם מישהי בת 19 אני יכול לעשות הכווול !
הכרתי עוד אנשים והתחלתי להתחבר לעוד ולעוד ולעוד ולעוד הייתה מסיבה וסתם בזרימה אמרתי לחבר אני בא והוא הלך עם החברה שלו ואני לא הכרתי אותם בכלל , הגעתי למסיבה הכרתי מישהי איכשהו אחר כך אני אצלה בבית , יום למחרת הכרתי את חברים שלה ואז חברים שלי הכירו אותם וכולם חברים.
ואני אני נהייתי ילד סטוץ , תופס בנות , אם היא לא רוצה אז שתלך להזדיין זאת הייתה הגישה שלי , אחרי כמה זמן הבנתי אני טמבל !
שאשכרה מלללא בנות שסתם נישקתי אותם ושכבתי איתם , הייתי יכול לשמור איתם על קשר נורמאלי להיות איתם ביחד ולהיות מאושר ..
אכלתי את עצמי מלא , ואז הכרתי מישהי מהמבט הראשון התאהבתי , רציתי להיות איתה באמת שרציתי הרגשתי מיוחד לידה פשוט היא הייתה הכול.
אבל היא לא רצתה להיות איתי בגלל השם שלי , בגל הסטוצנים בגלל שעברתי על כול החברות שלה , אחרי שנתיים שאני רודף אחרייה סוף סוך אנחנו ביחד ואנחנו מאושרים.
מה שאני מנסה להגיד לך , ברגע שיש לך הזדמנות עם יד ימין תתפוס את שתי הביצים שלך ולך על זה , תעשה אתה את הצעד של הנשיייקה אל תפחד ,
כי בנות רוצות את הצעד שלך , ואם לא יצליח , מה יקרה ? תסביר לי אתה ? מה יקרה כלום לא יקרה !!! ממה יש לך לפחד ? לך על זה !
אתה תצליח וזה ישנה לך את הגישה אתה תבין שאין ממה לפחד.
וסטוץ או קשר , אני אישית ממליץ על קשר , אפילו עזוב את הילדה שאתה מכיר עכשיו , שהיא ממשפחה עשירה עזוב , תתחיל עכשיו לתפוס בנות , לך על זה תהיה באמת זיין כי לפי הסיפור אתה יכול להיות אחד כזה בלי בעיה רק תוציא תאומץ שקבור אצלך עמוק בפנים ותעשה ת'צעד המזדיין הזה אני מבטיח שלא תצטער.
ותהיה זיין תהיה מי שאתה באמת ; ] אבל מה שאני אומר לך שברגע שאתה פוגש מישהי אמיתית שאתה מרגיש אלייה דברים , שים זין אל אלה שאולי ירצו אותך אבל יגידו "לא הוא לא שווה כי יש לו חברה" שתלך להזדיין , החברה שלך שווה פי מיליון לכול סטוץ מסכן שתשיג.