אחריי כמה שעות בתאום עושה לי נפילה של WINDOWS וזה מראה לי מסך כחול
כזה
עם כל מיני משפטים וזה...
מה עושים כדי שזה יפסק?!
משהו בסגנון הזה
![]()
אחריי כמה שעות בתאום עושה לי נפילה של WINDOWS וזה מראה לי מסך כחול
כזה
עם כל מיני משפטים וזה...
מה עושים כדי שזה יפסק?!
משהו בסגנון הזה
![]()
נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 04-07-2012 בשעה 11:24.
קרדיט לFRENZY
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בדקתי את השגיאה שעלתה לך.
מידע נוסף (בעברית): http://support.microsoft.com/kb/329284/he
יש לי כמה שאלות,
1. כל כמה זמן המסך קופץ לך? והאם זה תמיד אותה שגיאה? (0x000009c MACHINE CHECK)
2. המחשב שלך חם?
3. מתי פעם אחרונה ניקית אבק ?
בשביל להמשיך לטפל בבעיה (ככל הנראה בעיית חומרה) תענה על השאלות האלו..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאת השגיאה שהייתה לך או שזה סתם תמונה אקראית שמצאת בגוגל?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
גש לתיקייה
C:\Windows\Minidump
כווץ כל מה שנמצא בתוכה ותעלה לשרת לבחירתך ותן לנו לינק להורדה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
קרדיט לFRENZY
מ א ו ש ר
שמע היו לך ערימות של מסכים כחולים בחודש האחרון והבעיה היא שלא כולם מאותו הגורם יקח לי קצת זמן לנתח את הכל (נקווה שעד שבוע הבא נסיים)
אז אם תוכל להמתין בסבלנות..
תשמע, זה קרה גם לי, יכול להיות שהמחשב היה בעמוס הכרטיס מסך לא החזיק.
או שזה בעיה בקבצי Minidump, וגם לפי התמונות השעלת יש קובץ שנפל בMinidump.
אני ממליץ לפתוח את המחשב את (המכסה) לנקות עם פן. ולהוציא את כול האבק ולהחזיר את המכסה ולהפעיל.
מ א ו ש ר
מה שנמצא ב Minidump זה בסך הכל קבצי לוג של שגיאות שהתרחשו אין להם כל קשר למערכת עצמה ואין להם חשיבות כזאת או אחרת מבחינת העבודה הסדירה שלה.
בכל מקרה עוד לא הזדמן לי לשבת לנתח לך הכל אבל עושה רושם שיש בעיה עם מתאם הרשת שלך ורוב התקלות מצביעות על תקלה בראם.
הייתי ממליץ בחום להריץ סריקה לסטיקים של הראם שלך
התחל - כתוב MdSched.exe - אנטר - בחר ב"הפעל מחדש את המחשב כעת..."
לגבי מתאם הרשת אני עוד לא סגור אז כרגע תריץ את הסריקה לזיכרונות משם נמשיך
איזה אנטי וירוס יש לך?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-07-2012 בשעה 00:00.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-07-2012 בשעה 00:05.
מ א ו ש ר
תוכל ללחוץ כאן להורדת הגרסה העדכנית.
אגב, בעת ההתקנה, חשוב לבטל את כל האפשרויות שהוא מציע להתקנת ASK.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)