במד הגאדג'ט שיש לWIN 7
זה מראה לי במצב פעולה (כשאני גולש באינטרנט רק)
על
61% בRAM
ו7% בCPU
זה נורמאלי?
אם יש צורך אז הסקייפ, המסן והיוטורנט שלי פתוחים.
חשוב לציין שאני פתחתי את המחשב שילשום ועשיתי לו ניקוי קטן (אחרי כמעט 8 חודשים)
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלחץ על צירוף המקשים CTRL+SHIFT+ESC ויפתח לך מנהל המשימות.
תלך ללשונית תהליכים ותמיין את התהליכים לפי "זיכרון" , איזה תהליכים גוזלים לך כמות זיכרון גבוהה?
ממליץ לצרף תמונה של מנהל המשימות שנוכל לראות גם מה רץ אצלך.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 03-07-2012 בשעה 11:41.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
כרגע אין לי מסך אז אני לא יכול לראות, כנראה שמחר אני אלך לקנות חדש...
אני אעשה את זה כשיהיה לי את המסך...
רגע, זה טוב או לא שיש לי ככה?
אני מזכיר שבאותו הזמן היה אצלי פועל היוטורנט, מסן, סקייפ, פיירפוקס..
אחרי שביטלתי את הטורנט, מסן וסקייפ זה ירד לי ל54%
אולי זה קשור לכך שהעמסתי עליו בזמן האחרון? הורדתי כמה משחקים (יש לי כמעט 12 משחקים +-).
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כמות הזיכרון שנמצאת בשימוש תלויה בכמות התוכנות שפתוחות לך במערכת ההפעלה ברגע נתון.
כמו כן יש להתחשב בסוג התוכנות בהן את עושה שימוש. תוכנות כבדות יותר כמו פיירפוקס ואימיול גוזלות כמות זיכרון מאוד גדולה לעומת תוכנות קלות כמו יוטורנט ומסנג'ר.
אין קשר בין התוכנות או המשחקים שאתה מתקין על הכונן קשיח לבין השימוש השוטף בזיכרון המערכת.
לגבי השאלה אם זה טוב או רע, הכל תלוי באיך אתה מרגיש שהמחשב רץ כאשר כל התוכנות הללו פתותחות.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 03-07-2012 בשעה 20:18.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
המחשב שלי רץ, הוא לא עושה לי בעיות כלל.. (לא שידוע לי על כאלה) ההפך, אני מרגיש שהוא קצת יותר מואץ מאשר קודם (לא ברור לי למה).
אני גם כמעט ואף פעם לא מכבה אותו, רק כשאני יותר מהבית לזמן ממושך (של כמה ימים)..
אני בכל מקרה אביא לך לראות :-) כרגע אין לי מסך כמו שציינתי, כנראה שמחר אני אלך לקנות.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 03-07-2012 בשעה 21:19.
האתר שלי
מ א ו ש ר
הכל טוב ויפה אבל 64 אחוז מכמה? לפי הנתןנים שאתה נותן איאפשר לדעת כמה זה 64 אחוז כי אנחנו לא יודעים כמה ראם יש לך.
אם זה 2 זה סביר לוינדוס 7 אבל אם יש לך 4 אז זה הרבה, צריך לדעת כמה זכרון מותקן לך ולפי זה נדע לענות.
קליק ימני על המחשב שלי מאפיינים ותעלה תמונה.
בגדול 64 אחוז אומר שיש לך עוד מספיק מקום לזכרון אבל שוב אין מידע יכול להיות שהנתון הזה כולל את הזכרון הוירטואלי.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
עכשיו אני יכול לדעת בכמה מדובר,
עם כל התוכנות שפתוחות לך 2 גיגה צריכת ראם בערך נראה סביר, אבל בגדול ככה לא מבצעים בדיקה
אתה צריך לסגור את כל התוכניות שרצות לך סקייפ וכל מה שמסביב ואז לראות על כמה הוא עומד, בוינדווס 7 צריך להיות סביב ה1 גיגה וזאת בהנחה שיש אנטי וירוס שפועל. זה סתם לידיעה כללית. קח בחשבון גם 32 בייט יש לו מגבלה ל 3.5 גיגה ולא 4 אז אצלך עכשיו 1.75
גש ללשונית ביצועים ותראה אם זה מדוייק.
בקיצור סביר.
מ א ו ש ר
באופן עקרוני וינדוס 7 32 בייט אמור לצרוך פחות מ1 גיגה בסביבות 700 מגה בייט אבל יש התקנות שאתה עושה שעולות לך באתחול כברירת מחדל וזה מקפיץ לך את הזכרון, השאלה היא אם אתה מעוניין לבטל אותם.
אני חושב שתשאיר את זה ככה אם זה בסדר בשבילך אז חבל להסתבך סתם, אם בכל זאת מטריד אותך סגור תוכניות לא רצויות באתחול, יש לך מדריך בנעוץ תוכל להעזר בו.