קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע מה לעשות .. !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:36
  2. לא יודע מה לעשות
    על ידי ~psysex~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 14:29
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:43
  4. יש לי נשירה של שערות בזין לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  5. לא יודע מה לעשות בקשר ל quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 02:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

לא יודע מה לעשות .. (בן 14)

ברירת מחדל לא יודע מה לעשות .. (בן 14)

שלום, אני חדש פה ואני לא יודע בדיוק לאיזה פורום לפנות... פורום בעלי חיים ופורום יהדות לא נראה לי הכי מתאים.

בזמן האחרון התחלתי לפעול נגד התעללויות בבעלי חיים, אבל יש לי שני דברים שמפריעים לי.

הראשון - בשר.
    עד עכשיו אכלתי רק בשר כשר, עוף ובקר, כי זה מה שהתרגלתי אליו מגיל 0 וחשבתי שלא מתעללים בחיות לפני שהורגים אותן.
    היום קראתי באינטרנט שהשחיטה הכשרה היא כלל לא הומנית וראיתי שהחיה נשארת בחיים לאחר שיסוע גרונה, ובנוסף, לפני זה כולאים אותה בתאים קטנים והיא לא חופשייה, ועם זה - אי אפשר להתווכח.
    אני לא יודע כבר מה נכון ומה לא נכון... ואני לא חושב שהאדם צריך לנצל את מעמדו ולהשתלט על החיות.
    הייתי הופך אולי להיות צמחוני, אבל הבעיה היא שכל המשפחה שלי אוכלת בשר, ואם יהיה עוף בארוחת שישי אין מצב שאני לא אקח.
    בנוסף, אני יודע שבשר זה בריא ומזין... וגם אמא שלי די פרימיטיבת בנושא הזה, היא בטח תצעק עליי אם אני לא אוכל בשר.

השני - ביצים.
    סבתא וסבא שלי הם אנשים מבוגרים וחכמים, והם עוסקים בחקלאות (על אף שהם בני 80 הם לא פרשו לפנסיה).
    יש להם כבר עשרות שנים רבות לול תרנגולות, ולעתים אני עוזר להם בעבודות בלול ואוסף את הביצים.
    הבעיה היא שהלול הוא פרימיטיבי מאוד, והוא פשוט מלכודת והתעללות בתרנגולות. הן סגורות 24/7 בתאים מאוד מאוד קטנים ועופות מאוד סובלות שם ומשמיעות רעשים כל היום, אפילו אין להן מקום לראש הקטן אז הן מוציאות אותו מבעד לכלוב.
    אצל סבתא שלי וגם בבית אני אוכל את הביצים שמטילות התרנגולות שלהן והן מאוד טעימות.
    אני מאוד מאוד מפחד לפגוע בעסקים של המשפחה שלי, כי אני יודע שיש ארגונים שמדווחים על הלולים האלה,
    אבל מצד שני מה שקורה שם הוא לא מוסרי. אני רוצה לעבור לאכול ביצי חופש, אבל אמא שלי לא תקנה בגלל הלול המשפחתי...
    בנוסף, לפני כמה זמן הציעו לסבא שלי לעבור ללול מתקדם יותר אבל הוא דחה את ההצעה ואני לא יודע למה.
    אני גם לא אדבר עם אף אחד מבני משפחתי על הנושא הזה...

אשמח מאוד אם מישהו ייתן לי קצת מידע ועצות וכל עזרה תתקבל.
    תודה רבה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום, אני חדש פה ואני לא יודע בדיוק לאיזה פורום לפנות... פורום בעלי חיים ופורום יהדות לא נראה לי הכי מתאים.

בזמן האחרון התחלתי לפעול נגד התעללויות בבעלי חיים, אבל יש לי שני דברים שמפריעים לי.

הראשון - בשר.
    עד עכשיו אכלתי רק בשר כשר, עוף ובקר, כי זה מה שהתרגלתי אליו מגיל 0 וחשבתי שלא מתעללים בחיות לפני שהורגים אותן.
    היום קראתי באינטרנט שהשחיטה הכשרה היא כלל לא הומנית וראיתי שהחיה נשארת בחיים לאחר שיסוע גרונה, ובנוסף, לפני זה כולאים אותה בתאים קטנים והיא לא חופשייה, ועם זה - אי אפשר להתווכח.
    אני לא יודע כבר מה נכון ומה לא נכון... ואני לא חושב שהאדם צריך לנצל את מעמדו ולהשתלט על החיות.
    הייתי הופך אולי להיות צמחוני, אבל הבעיה היא שכל המשפחה שלי אוכלת בשר, ואם יהיה עוף בארוחת שישי אין מצב שאני לא אקח.
    בנוסף, אני יודע שבשר זה בריא ומזין... וגם אמא שלי די פרימיטיבת בנושא הזה, היא בטח תצעק עליי אם אני לא אוכל בשר.

השני - ביצים.
    סבתא וסבא שלי הם אנשים מבוגרים וחכמים, והם עוסקים בחקלאות (על אף שהם בני 80 הם לא פרשו לפנסיה).
    יש להם כבר עשרות שנים רבות לול תרנגולות, ולעתים אני עוזר להם בעבודות בלול ואוסף את הביצים.
    הבעיה היא שהלול הוא פרימיטיבי מאוד, והוא פשוט מלכודת והתעללות בתרנגולות. הן סגורות 24/7 בתאים מאוד מאוד קטנים ועופות מאוד סובלות שם ומשמיעות רעשים כל היום, אפילו אין להן מקום לראש הקטן אז הן מוציאות אותו מבעד לכלוב.
    אצל סבתא שלי וגם בבית אני אוכל את הביצים שמטילות התרנגולות שלהן והן מאוד טעימות.
    אני מאוד מאוד מפחד לפגוע בעסקים של המשפחה שלי, כי אני יודע שיש ארגונים שמדווחים על הלולים האלה,
    אבל מצד שני מה שקורה שם הוא לא מוסרי. אני רוצה לעבור לאכול ביצי חופש, אבל אמא שלי לא תקנה בגלל הלול המשפחתי...
    בנוסף, לפני כמה זמן הציעו לסבא שלי לעבור ללול מתקדם יותר אבל הוא דחה את ההצעה ואני לא יודע למה.

תודה רבה.

כמה שזה רע להרוג את החיות רק כדי שאנחנו נאכל אותם אבל זה הגורל שלהם !

כדי שלנו יהיה מה לאכול אנחנו לא יכולים להיות ניזונים רק מצמחים כי בבשר יש המון המון ויטמינים ודברים טובים

ציטוט " הבשר עשיר בחלבון, בשומן ובפרט בשומן רווי , ובויטמינים שונים "

אתה יכול לדבר עם אמא שלך ולהגיד לה שכמה שאתה מכבד את "העסק המשפחתי " אתה רוצה ביצי חופש ...
    אבל לפי דעתי זה אולי בזבוז כסף , אפשר לקרוא לביצים ביצי חופש וזה לא באמת נאכון , הם רק מעלים את המחיר ורושמים שם ... אבל זה לפי דעתי
    אתה לא תוכל לשנות את ה"עסק" של הסבים שלך , אולי הם לא רצו לעבור ללול מתקדם יותר כי מצב כלללכלי שלא מתאים למעבר ללול אחר .

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

הראשון - בשר.

השני - ביצים.

תודה רבה.
    לגבי הבשר.

התורה אוסרת התעללות בחיות ומחייבת שחיטה מהירה וללא סבל, לא כמו ציד, שהחיה סובלת זמן מה עם כדור של SHOTGUN או חרב בגב.
    זה קצת מהסיבות של כשרות השחיטה. לגבי התעללויות בחיות שמהם יצא בשר כשר, אתה יכול להיות רגוע. אלא אם כן הכשרות היא סתם מדבקה על עטיפה של עוף טוב.

לגבי הביצים.
    זה לא כל כך משנה אם אתה כן אוכל או לא אוכל את הביצים שיוצאים מהתרנוגולות האלה, הם עדיין שם ועדיין מטילות ביצים. תהיה ריאלי!
    בדיוק כמו שאי אפשר להבין אנשים צמחוניים, זה לא שאם הם לא יאכלו את הסטייק הזה יפסיקו להרוג פרות - ככה אי אפשר להבין את זה.
    תאכל או לא תאכל - הם עדיין שם.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

גבר תוציא ת'ראש מהתחת.
    ככה עובד העולם ב2012.
    חיות מתות > אנחנו אוכלים

אם אתה תשנה משהו בסדר הזה, המשפחה שלך לא תקבל את זה וסמוך עלי בעניין הזה.
    אל תהיה טיפש, אתה לא באמת תשנה משהו בזה שתציל תרנגולת או 2 תרנגולות או אפילו 100.
    כל יום שוחטים מאות אלפי חיות בכל העולם,

אני לא מבין למה אנשים חושיבם על דברים כאלה זה סתם מעמסה על הראש ועל הלב.
    זה עומס רגשי מיותר אתה לא צריך לחשוב על זה יותר מידי,
    שרשרת מזון.
    התרנגולות לא בוכות ביניהן "כמה מסכנים הזחלים האלה שאנחנו אוכלים אולי נהיה צמחוניים"
    אז למה אנחנו צריכים לבכות שאנחנו אוכלים אותן?

זה לא כלב שאתה גדל וחי איתו והוא חבר אמיתי שאם משהו קורה לו זה באמת דיכאון.

תצא מהסרט - זה כל מה שיש לי להגיד לך.
    המשפחה שלך עבדה קשה כדי להקים ת'עסק ועוד יותר קשה כדי לגרום לו להצליח, אתה לא רוצה לעשות משהו שתתחרט עליו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רונן
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נ נח נחמ נחמן מאומן

אחי תשמע דבר ראשון השחיטה עם הכי פחות סבל לבהמה היא השחיטה הכשרה כהלכה,
    זה האמת הכי, אפילו אם זה לא נראה מבחוץ "הומאני", באמת לבהמה עצמה זה
    הכי פחות צער, לעומת זאת הרדמות, וכדורים בראש של הבהמה
    השם ירחם וכל מיני שטויות כאלה זה עושה שטף דם לחיה וכל מיני דברים מגעלים אחי...
    עזוב הכי טוב תאכל בשר כשר אחי זה מחיה את הנשמה שלך ומקרב אותך לקדוש ברוך הוא!!
    חוץ מזה אחי אתה לא חייב לאכול בשר אם אתה לא רוצה... מה שאתה מרגיש העיקר תהיה חזק אחי ותהיה בשמחה חח!!!
    נערך לאחרונה על ידי ronenanach; 08-07-2012 בשעה 04:35.
    נ נח נחמ נחמן מאוּמן

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

הראשון - בשר.

השני - ביצים.

תודה רבה.

כולם פה שטופי מוח אחד אחד :\
    אל תקשיב להם.

בני האדם הם חיה צמחונית,
    סתכל על השיניים - יש לנו שיניים צמחוניות,
    כאשר הניבים(כמו אצל כל הקופים) משמשים לאכילת פירות קשים ללעיסה.

סתכל על הקיבה - ארוכה מאוד,
    משמע הבשר נרקב בגוף שלנו, ודברים מזיקים כמו כולסטרול נכנסים לגוף,
    אצל טורפים ואוכלי-כל? מערכת העיכול קצרה מאוד - עד 3 מטר,
    כדי שהבשר יתעכל מהר ולא ירקב במערכת בעיכול.

הפה שלנו - לא כמו חיות טורפות המכילות אנזימים מיוחדים המונעים יצירת חומצה עקב אכילת בשר,
    אצלנו קיימים אנזימים מפרקי פחמימות ברוק.
    אותו אנזים שנמצא רק אצל טורפים ואוכלי-כל, מונע ייצור חומצה ייחודית בקיבה,
    אצלנו האנזים לא נמצא, החומצה נוצרת, ובעקבות כך הגוף סופג את החומצה בדם,
    הדם נעשה חומצי - מה שיכול להרוג בן אדם, אבל בגלל שהגוף שלנו חכם,
    הוא מוציא זרחה מהעצמות ומאזן את החומציות.
    ביחד עם הזרחה נמצא הסידן, ככה שאכילת בשר גורמת לבריחת סידן.

אם ת'רוצה, תהיה טבעוני, זה יהיה צעד חכם,
    צעד בריא.

כל דבר שיש בבשר - יש בצומח,
    כל בן אדם שיגיד לך אחרת הוא טיפש.

לך תגיד לפרה או לעז שאם הם לא יאכלו בשר הם לא יהיו בריאים -.-

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    כמה שזה רע להרוג את החיות רק כדי שאנחנו נאכל אותם אבל זה הגורל שלהם !

כדי שלנו יהיה מה לאכול אנחנו לא יכולים להיות ניזונים רק מצמחים כי בבשר יש המון המון ויטמינים ודברים טובים

ציטוט " הבשר עשיר בחלבון, בשומן ובפרט בשומן רווי , ובויטמינים שונים "

אתה יכול לדבר עם אמא שלך ולהגיד לה שכמה שאתה מכבד את "העסק המשפחתי " אתה רוצה ביצי חופש ...
    אבל לפי דעתי זה אולי בזבוז כסף , אפשר לקרוא לביצים ביצי חופש וזה לא באמת נאכון , הם רק מעלים את המחיר ורושמים שם ... אבל זה לפי דעתי
    אתה לא תוכל לשנות את ה"עסק" של הסבים שלך , אולי הם לא רצו לעבור ללול מתקדם יותר כי מצב כלללכלי שלא מתאים למעבר ללול אחר .
    זה הגורל שלהם?
    להישחט?

אנחנו חיות צמחוניות אנחנו יכולים לבחור לא להרוג 80 מיליארד חיות בשנה :\

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    גבר תוציא ת'ראש מהתחת.
    ככה עובד העולם ב2012.
    חיות מתות > אנחנו אוכלים

אם אתה תשנה משהו בסדר הזה, המשפחה שלך לא תקבל את זה וסמוך עלי בעניין הזה.
    אל תהיה טיפש, אתה לא באמת תשנה משהו בזה שתציל תרנגולת או 2 תרנגולות או אפילו 100.
    כל יום שוחטים מאות אלפי חיות בכל העולם,

אני לא מבין למה אנשים חושיבם על דברים כאלה זה סתם מעמסה על הראש ועל הלב.
    זה עומס רגשי מיותר אתה לא צריך לחשוב על זה יותר מידי,
    שרשרת מזון.
    התרנגולות לא בוכות ביניהן "כמה מסכנים הזחלים האלה שאנחנו אוכלים אולי נהיה צמחוניים"
    אז למה אנחנו צריכים לבכות שאנחנו אוכלים אותן?

זה לא כלב שאתה גדל וחי איתו והוא חבר אמיתי שאם משהו קורה לו זה באמת דיכאון.

תצא מהסרט - זה כל מה שיש לי להגיד לך.
    המשפחה שלך עבדה קשה כדי להקים ת'עסק ועוד יותר קשה כדי לגרום לו להצליח, אתה לא רוצה לעשות משהו שתתחרט עליו.

תצא אתה מהסרט גבר :\
    עצם העובדה שככה העולם מסתובב,
    לא אומר שאתה צריך להיות כמו דג מת ו לעקוב אחרי כולם.

ציטוט נכתב במקור על ידי ronenanach צפיה בהודעה
    אחי תשמע דבר ראשון השחיטה עם הכי פחות סבל לבהמה היא השחיטה הכשרה כהלכה,
    זה האמת הכי, אפילו אם זה לא נראה מבחוץ "הומאני", באמת לבהמה עצמה זה
    הכי פחות צער, לעומת זאת הרדמות, וכדורים בראש של הבהמה
    השם ירחם וכל מיני שטויות כאלה זה עושה שטף דם לחיה וכל מיני דברים מגעלים אחי...
    עזוב הכי טוב תאכל בשר כשר אחי זה מחיה את הנשמה שלך ומקרב אותך לקדוש ברוך הוא!!
    חוץ מזה אחי אתה לא חייב לאכול בשר אם אתה לא רוצה... מה שאתה מרגיש העיקר תהיה חזק אחי ותהיה בשמחה חח!!!
    אכילת בשר כשר מחיה ת'נשמה ומקרב אותך לקדוש ברוך הוא?
    חח טוב..

עם זה אי אפשר להתווכח,אחרי שהכולסטרול יחסום לך ת'עורקים,
    אתה באמת תתקרב לקדוש ברוך הוא
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 08-07-2012 בשעה 11:06.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    כולם פה שטופי מוח אחד אחד :\
    אל תקשיב להם.

בני האדם הם חיה צמחונית,
    סתכל על השיניים - יש לנו שיניים צמחוניות,
    כאשר הניבים(כמו אצל כל הקופים) משמשים לאכילת פירות קשים ללעיסה.

סתכל על הקיבה - ארוכה מאוד,
    משמע הבשר נרקב בגוף שלנו, ודברים מזיקים כמו כולסטרול נכנסים לגוף,
    אצל טורפים ואוכלי-כל? מערכת העיכול קצרה מאוד - עד 3 מטר,
    כדי שהבשר יתעכל מהר ולא ירקב במערכת בעיכול.

הפה שלנו - לא כמו חיות טורפות המכילות אנזימים מיוחדים המונעים יצירת חומצה עקב אכילת בשר,
    אצלנו קיימים אנזימים מפרקי פחמימות ברוק.
    אותו אנזים שנמצא רק אצל טורפים ואוכלי-כל, מונע ייצור חומצה ייחודית בקיבה,
    אצלנו האנזים לא נמצא, החומצה נוצרת, ובעקבות כך הגוף סופג את החומצה בדם,
    הדם נעשה חומצי - מה שיכול להרוג בן אדם, אבל בגלל שהגוף שלנו חכם,
    הוא מוציא זרחה מהעצמות ומאזן את החומציות.
    ביחד עם הזרחה נמצא הסידן, ככה שאכילת בשר גורמת לבריחת סידן.

אם ת'רוצה, תהיה טבעוני, זה יהיה צעד חכם,
    צעד בריא.

כל דבר שיש בבשר - יש בצומח,
    כל בן אדם שיגיד לך אחרת הוא טיפש.

לך תגיד לפרה או לעז שאם הם לא יאכלו בשר הם לא יהיו בריאים -.-

זה הגורל שלהם?
    להישחט?

אנחנו חיות צמחוניות אנחנו יכולים לבחור לא להרוג 80 מיליארד חיות בשנה :\

תצא אתה מהסרט גבר :\
    עצם העובדה שככה העולם מסתובב,
    לא אומר שאתה צריך להיות כמו דג מת ו לעקוב אחרי כולם.

אכילת בשר כשר מחיה ת'נשמה ומקרב אותך לקדוש ברוך הוא?
    חח טוב..

עם זה אי אפשר להתווכח,אחרי שהכולסטרול יחסום לך ת'עורקים,
    אתה באמת תתקרב לקדוש ברוך הוא
    צודק ב100% אבל כמו שאמרתי ככה העולם מסתובב.
    הלוואי שלא הייתי מחונך לאכול בשר, כמו שאמרת כל מה שיש בבשר יש בצמחים אבל הקאטץ' כאן הוא שבבשר יש הרבה דברים שמזיקים ובצמחים אין.
    אבל מה לעשות, אנחנו מחונכים מגיל קטן לאכול עוף לאכול שניצלים וזה טעים לנו.

אני אישית לא אחנך את הילדים שלי להיות צמחוניים, וזהו כבר אי אפשר לשנות ת'עולם.

ואם יש בשר, ואם הוא טעים, ואם הריח שלו גורם לי להסתחרר מרוב אושר, למה לא לנצל אותו לאכול?
    גם ככה בסופו של דבר כולנו נמות, למה לא לנצל ת'דברים הטובים שיש בעולם?

תהיה צמחוני, אל תלך לעל האש עם חברים, תאכל עגבניות בזמן שחברים שלך אוכלים 2 קילו אנטירקוט.

לא כיף בשיט.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    צודק ב100% אבל כמו שאמרתי ככה העולם מסתובב.
    הלוואי שלא הייתי מחונך לאכול בשר, כמו שאמרת כל מה שיש בבשר יש בצמחים אבל הקאטץ' כאן הוא שבבשר יש הרבה דברים שמזיקים ובצמחים אין.
    אבל מה לעשות, אנחנו מחונכים מגיל קטן לאכול עוף לאכול שניצלים וזה טעים לנו.

אני אישית לא אחנך את הילדים שלי להיות צמחוניים, וזהו כבר אי אפשר לשנות ת'עולם.

ואם יש בשר, ואם הוא טעים, ואם הריח שלו גורם לי להסתחרר מרוב אושר, למה לא לנצל אותו לאכול?
    גם ככה בסופו של דבר כולנו נמות, למה לא לנצל ת'דברים הטובים שיש בעולם?

תהיה צמחוני, אל תלך לעל האש עם חברים, תאכל עגבניות בזמן שחברים שלך אוכלים 2 קילו אנטירקוט.

לא כיף בשיט.

"אי אפשר לשנות ת'עולם",
    אנחנו עוד נראה בנוגע לזה

One Shot - One Kill

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    "אי אפשר לשנות ת'עולם",
    אנחנו עוד נראה בנוגע לזה
    כן. אי אפשר.
    אנשים אוכלי בשר עדיין יהיו בכמות של פי 20 או 30 מאוכלוסית העולם גם עוד 100 וגם עוד 200 וגם עוד 1000 שנה.

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

בעניין הזה אין ממש הרבה עצות להביא לך.
    אם אתה רוצה להיות צימחוני אז תהיה צמחוני , אבל אתה לא יכול לראות עוף ולאכול זה כבר אומר שאין טעם שתהיה צמחוני כי אתה אוהב בשר.
    אתה רוצה להיות צמחוני מתוך רחמים לחיות , זה לא יעזור האוכלוסייה של אוכלי בשר תמיד תהיה הרבה יותר גדולה מהאוכלוסייה הצמחונית אם לא אתה מישהו אחר יאכל ת'עוף.

ולגבי סבא וסבתא תנסה לדבר איתם על זה , אולי זה עניין של כסף לגבי הלול הנוראמלי אז תגיד שאתה תעזור להם תאספו כסף ותקנו לול יותר גדול , אם הם אוהבים אותך ומכבדים את הדעה שלך הם יסכימו.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

ישלי חברה שהיא גם נגד ההתעללות הזאת והיא כבר שנה לא אוכלת בשר ..
    בחצי שנה שהיא לא אכלה בשר נכנס לה משו למוח שאמר לה וואלה אני אוכלת ביצים גבינות שותה חלב אבל גם זה התעללות בבעלי חיים ומאז היא אוכלת עשבים לחם .. ושותה חלב סויה ...
    באיזשהו שלב כן אתה תתרגל לזה אבל זה ממממממממש לא בריא !
    בבחלב סויה הזה אין שומדבר טוב
    בצמחים כן יש אבל לא כמו שיש בבשר
    תבין אם זה היה אסור , לא היו עושים את זה, לא ביהדות לפחות ...

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

הראשון - בשר.

השני - ביצים.

תודה רבה.
    שלום לך,
    קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפה.
    לגבי כל העינין של צמחונות, טבעונות וכו', זה כל אחד ודעתו, אני יכול להגיד לך א' ואתה תגיד לי ב' ולא תהיה הסכמה.
    אם אתה חושב שזה לא לעניין, אז תפסיק עם בשר וביצים וכו'...
    לא חסר הרצאות, סרטונים בנושא. לא יכולים להגיד לך מה לאכול ומה לא לאכול כל עוד אתה עושה זאת בחכמה.
    אני ממליץ לך לבדוק עוד בנושא, ולראות מה ניתן לעשות.
    בהצלחה .

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    ישלי חברה שהיא גם נגד ההתעללות הזאת והיא כבר שנה לא אוכלת בשר ..
    בחצי שנה שהיא לא אכלה בשר נכנס לה משו למוח שאמר לה וואלה אני אוכלת ביצים גבינות שותה חלב אבל גם זה התעללות בבעלי חיים ומאז היא אוכלת עשבים לחם .. ושותה חלב סויה ...
    באיזשהו שלב כן אתה תתרגל לזה אבל זה ממממממממש לא בריא !
    בבחלב סויה הזה אין שומדבר טוב
    בצמחים כן יש אבל לא כמו שיש בבשר
    תבין אם זה היה אסור , לא היו עושים את זה, לא ביהדות לפחות ...

מה את מדברת תגידי לי?
    את מסוגלת להגיד לי מה ההורג מספר 1 בעולם?

בעיות לב,
    שנגרמות בגלל? אה נכון, כולסטרול.

מעניין שאין שום חיה בעולם שמתה מבעיות כולסטרול,
    רק אנחנו בני האדם, חיות צמחוניות, שהחליטו לערוק לצד השני ולהתחיל לאכול בשר,
    חלב וביצים.

שאלה הדברים היחידים שמכילים כולסטרול,
    ושיגמרו לכל אוכלי הבשר לבעיות כולסטרול בעתיד הלא רחוק.

לעומת זאת...
    אם תבדקי את הטבעוניים, תגלי שרוב רובם יותר בריא מכל בן אדם אחר אוכל בשר,
    ואת זה מוכיח "מחקר סין", המחקר הכי גדול ומקיף שנעשה בתחום.

תפסיקי לחיות באשליות :\
    אם החברה שלך לא בריאה זה בגלל שהיא לא אוכלת בריא,
    אין קשר לזה אם היא טבעונית או לא.

ואם היהדות הייתה מבינה עניין, אם אלוהים היה קיים,
    הוא היה אומר לנו שאנחנו צמחוניים כדי שהרבנים והצדיקים יוכלו להימנע מבעיות כולסטרול D-:

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,810 | הודעות: 8,174,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect