קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו צריך עזרה?
    על ידי elyashiv66 בפורום SilkRoad Online
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 16:17
  2. [בקשה] מישהו שמבין טוב בתזונה שהיכנס אני צריך עזרה
    על ידי amiram בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 22:09
  3. מישהו פה היה באיה נאפה?...--צריך עזרה
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-04-2007, 19:33
  4. צריך עזרה , ממי שניגש בחורף לשאלון 02 במתמטיקה
    על ידי The 0ne בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-01-2007, 16:12
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-07-2006, 16:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

צריך עזרה ממי שמשקיע בroyalty 7 או סתם מישהו שמבין...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

ברירת מחדל צריך עזרה ממי שמשקיע בroyalty 7 או סתם מישהו שמבין...

אני רוצה למשוך רווחים ואני לא יודע מה הwithdraw code שלי
    לכן אני רוצה לשלוח בקשה לאיפוס הwithdraw code בSupport Message
    ואני צריך לכתוב שם Support PIN לאימות...

מה זה Support PIN???

​איפה אני מוצא אותו???

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

הקפצה...

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אין טעם, חבל על המאמץ שלך, האתר הפך לסקאם לפני יותר משבוע כבר. בימים האחרונים שילם רק למוניטורים. אין כמעט סיכוי שתראה את הכסף שלך.

זה אני יודע מ 3 קהילות הייפים מובילות שאני גולש בהן, למזלי הייתה לי השקעה אחת בודדת באתר לפני 3 חודשים ויצאתי ברווח(אומנם יכלתי להרוויח בחודשים נוספים, אבל לפחות נמנעתי מהמפלה).

תמשיך הלאה להייפ הבא, רויאלטי באמת היה עוף מוזר משום שהוא החזיק מעל חצי שנה ונתן לאנשים תחושה שהוא רציני ומקצועי, אנשים שכחו שלא יכול להיות 7% יומי שהוא רציני ומקצועי, הייתה לרויאלטי הכנסה צדדית אבל כמו כל ההיפים ההכנסה העיקרית הייתה מאנשים חדשים שמצטרפים, אחרי 7 חודשים הגיעה האטה והאתר התחיל לשלם רק לחלק מהאנשים, ואז מתחילה תגובת שרשרת:

האתר עומד על כרעי תרנגולת ומתקשה להישאר ברווחים, בעקבות ירידה טבעית במצטרפים החדשים לאחר תקופה ארוכה-----
    לא כולם מקבלים תשלום, הקהילות מתמלאות בקריאות סקאם מה שעוד יותר מבריח משקיעים חדשים------
    האתר מנסה לשלם למוניטורים כדי לפחות לנסות להביא איכשהו חדשים-----
    שום דבר לא עובד, משקיעים שלא מקבלים כספים נכנסים לדיספיוטים עם האתר בארנקים שמאפשרים זאת(כמו פייזה)------
    הבעלים של האתר חייב לרוקן את החשבונות שלו באותם ארנקים ולהעלם כמו הרוח כדי לא לסכן את הרווחים שלו----
    הסוף.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי makemoney צפיה בהודעה
    אין טעם, חבל על המאמץ שלך, האתר הפך לסקאם לפני יותר משבוע כבר. בימים האחרונים שילם רק למוניטורים. אין כמעט סיכוי שתראה את הכסף שלך.

זה אני יודע מ 3 קהילות הייפים מובילות שאני גולש בהן, למזלי הייתה לי השקעה אחת בודדת באתר לפני 3 חודשים ויצאתי ברווח(אומנם יכלתי להרוויח בחודשים נוספים, אבל לפחות נמנעתי מהמפלה).

תמשיך הלאה להייפ הבא, רויאלטי באמת היה עוף מוזר משום שהוא החזיק מעל חצי שנה ונתן לאנשים תחושה שהוא רציני ומקצועי, אנשים שכחו שלא יכול להיות 7% יומי שהוא רציני ומקצועי, הייתה לרויאלטי הכנסה צדדית אבל כמו כל ההיפים ההכנסה העיקרית הייתה מאנשים חדשים שמצטרפים, אחרי 7 חודשים הגיעה האטה והאתר התחיל לשלם רק לחלק מהאנשים, ואז מתחילה תגובת שרשרת:

האתר עומד על כרעי תרנגולת ומתקשה להישאר ברווחים, בעקבות ירידה טבעית במצטרפים החדשים לאחר תקופה ארוכה-----
    לא כולם מקבלים תשלום, הקהילות מתמלאות בקריאות סקאם מה שעוד יותר מבריח משקיעים חדשים------
    האתר מנסה לשלם למוניטורים כדי לפחות לנסות להביא איכשהו חדשים-----
    שום דבר לא עובד, משקיעים שלא מקבלים כספים נכנסים לדיספיוטים עם האתר בארנקים שמאפשרים זאת(כמו פייזה)------
    הבעלים של האתר חייב לרוקן את החשבונות שלו באותם ארנקים ולהעלם כמו הרוח כדי לא לסכן את הרווחים שלו----
    הסוף.
    אוקיי תודה על התגובה המושקעת!
    נראה לי שאני לא עובר לשום "הייפ הבא", תאמת אני חשבתי שr7 זה ההייפ הכי אמין שהוא בכלל לא בגדר הייפ
    קיצר הכל חרא בסוף...
    יש לי רווחים מספיק מטורפים מzeekrewards ואני מרוצה..

תודה!

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי m3361 צפיה בהודעה
    אוקיי תודה על התגובה המושקעת!
    נראה לי שאני לא עובר לשום "הייפ הבא", תאמת אני חשבתי שr7 זה ההייפ הכי אמין שהוא בכלל לא בגדר הייפ
    קיצר הכל חרא בסוף...
    יש לי רווחים מספיק מטורפים מzeekrewards ואני מרוצה..

תודה!
    תאמין לי שלא הכל חרא. הייפים תמיד נופלים, אף אחד לא יכול לתת אחוזים כאלו למשך זמן. עם קצת נסיון תוכל להרוויח כסף יפה מהם.
    לדוג', כבר סיימתי שני סיבובים עם הייפ מטורף, עם תכניות ליום, יומיים, חמישה, עשרה, עשרים ושלושים. התשואות מטורפות, לדוג' 10 ימים 180% להפקדה מינימום ועד 475% להפקדות מקס'(שזה כבר סכומים גדולים). עשיתי איתו אחלה סכום בכלום זמן(יש גם תכנית של יום אחד שנותנת 105%-125%), האתר כרגע בנסיקה וממשיך להרוויח(הכניס כמעט 2 מיליון דולר ושילם 500K) בגלל ההייפ סביבו.
    BTW על תכניות ל 20-30 יום הוא נותן 400 ו 500 אחוז להפקדות קטנות ועד אלפי אחוזים להפקדות גדולות, אבל מי מוכן להכנס איתו לתכנית של 30 יום?

ועדיין, מחר אני הולך למשוך שוב רווחים של תכנית 5 ימים, וזהו מבחינתי. כל הכסף נשאר בSTP ורק חלק קטן מהרווחים אני ישקיע באתר למקרה שהוא כן יצליח לשרוד עוד כמה ימים. אולי אני אפספס עוד כמה ימים של רווחים מטורפים, אבל מה שבטוח אני מהאתר הזה כבר מרווח.

ברגע שיגמר ההייפ סביבו ולא יכנסו חדשים האתר יכול ליפול בתוך כמה שעות, הרי הוא יצטרך להחזיר אחוזים מטורפים למשקיעים ואז הרווחים שלו יתחילו לרדת במהירות, כמובן שבעל האתר לא מפגר ויברח בדיוק ברגע הזה.

ראיתי באחת הקהילות מפגר לדוגמא, שלא הצליח לשלוט על הרגשות. הוא הרוויח כבר 900 דולר בכמה ימים בודדים, והוא שוב מחזיר הכל לאתר ונכנס לעוד תכנית של 10 ימים. אולי הוא יצליח בזה וירוויח כמה אלפים, אבל בעקרון זו טעות חמורה. בכלל לא יהיה מפתיע אם האתר יפול לדוגמא בעוד 4 ימים(שוב ברגע שקטנה כמות המשקיעים החדשים זה עניין של שעות) וילך לו כל הכסף.
    לא מבין אנשים כאלו, תהיה חכם, תשמור את רוב הכסף שהרווחת לעצמך, וקח 100-200 דולר ושים לתכנית של יום-יומיים, לא יותר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי makemoney צפיה בהודעה
    תאמין לי שלא הכל חרא. הייפים תמיד נופלים, אף אחד לא יכול לתת אחוזים כאלו למשך זמן. עם קצת נסיון תוכל להרוויח כסף יפה מהם.
    לדוג', כבר סיימתי שני סיבובים עם הייפ מטורף, עם תכניות ליום, יומיים, חמישה, עשרה, עשרים ושלושים. התשואות מטורפות, לדוג' 10 ימים 180% להפקדה מינימום ועד 475% להפקדות מקס'(שזה כבר סכומים גדולים). עשיתי איתו אחלה סכום בכלום זמן(יש גם תכנית של יום אחד שנותנת 105%-125%), האתר כרגע בנסיקה וממשיך להרוויח(הכניס כמעט 2 מיליון דולר ושילם 500K) בגלל ההייפ סביבו.
    BTW על תכניות ל 20-30 יום הוא נותן 400 ו 500 אחוז להפקדות קטנות ועד אלפי אחוזים להפקדות גדולות, אבל מי מוכן להכנס איתו לתכנית של 30 יום?

ועדיין, מחר אני הולך למשוך שוב רווחים של תכנית 5 ימים, וזהו מבחינתי. כל הכסף נשאר בSTP ורק חלק קטן מהרווחים אני ישקיע באתר למקרה שהוא כן יצליח לשרוד עוד כמה ימים. אולי אני אפספס עוד כמה ימים של רווחים מטורפים, אבל מה שבטוח אני מהאתר הזה כבר מרווח.

ברגע שיגמר ההייפ סביבו ולא יכנסו חדשים האתר יכול ליפול בתוך כמה שעות, הרי הוא יצטרך להחזיר אחוזים מטורפים למשקיעים ואז הרווחים שלו יתחילו לרדת במהירות, כמובן שבעל האתר לא מפגר ויברח בדיוק ברגע הזה.

ראיתי באחת הקהילות מפגר לדוגמא, שלא הצליח לשלוט על הרגשות. הוא הרוויח כבר 900 דולר בכמה ימים בודדים, והוא שוב מחזיר הכל לאתר ונכנס לעוד תכנית של 10 ימים. אולי הוא יצליח בזה וירוויח כמה אלפים, אבל בעקרון זו טעות חמורה. בכלל לא יהיה מפתיע אם האתר יפול לדוגמא בעוד 4 ימים(שוב ברגע שקטנה כמות המשקיעים החדשים זה עניין של שעות) וילך לו כל הכסף.
    לא מבין אנשים כאלו, תהיה חכם, תשמור את רוב הכסף שהרווחת לעצמך, וקח 100-200 דולר ושים לתכנית של יום-יומיים, לא יותר.
    שוב תודה!
    לפי דעתי אתה צודק בהחלט...
    יש לך הייפ נכון לעכשיו להמליץ לי עליו? ועם כמה כסף אתה ממליץ לי להיכנס איתו?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,878 | הודעות: 8,174,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect