נכתב במקור על ידי
makemoney
תאמין לי שלא הכל חרא. הייפים תמיד נופלים, אף אחד לא יכול לתת אחוזים כאלו למשך זמן. עם קצת נסיון תוכל להרוויח כסף יפה מהם.
לדוג', כבר סיימתי שני סיבובים עם הייפ מטורף, עם תכניות ליום, יומיים, חמישה, עשרה, עשרים ושלושים. התשואות מטורפות, לדוג' 10 ימים 180% להפקדה מינימום ועד 475% להפקדות מקס'(שזה כבר סכומים גדולים). עשיתי איתו אחלה סכום בכלום זמן(יש גם תכנית של יום אחד שנותנת 105%-125%), האתר כרגע בנסיקה וממשיך להרוויח(הכניס כמעט 2 מיליון דולר ושילם 500K) בגלל ההייפ סביבו.
BTW על תכניות ל 20-30 יום הוא נותן 400 ו 500 אחוז להפקדות קטנות ועד אלפי אחוזים להפקדות גדולות, אבל מי מוכן להכנס איתו לתכנית של 30 יום?
ועדיין, מחר אני הולך למשוך שוב רווחים של תכנית 5 ימים, וזהו מבחינתי. כל הכסף נשאר בSTP ורק חלק קטן מהרווחים אני ישקיע באתר למקרה שהוא כן יצליח לשרוד עוד כמה ימים. אולי אני אפספס עוד כמה ימים של רווחים מטורפים, אבל מה שבטוח אני מהאתר הזה כבר מרווח.
ברגע שיגמר ההייפ סביבו ולא יכנסו חדשים האתר יכול ליפול בתוך כמה שעות, הרי הוא יצטרך להחזיר אחוזים מטורפים למשקיעים ואז הרווחים שלו יתחילו לרדת במהירות, כמובן שבעל האתר לא מפגר ויברח בדיוק ברגע הזה.
ראיתי באחת הקהילות מפגר לדוגמא, שלא הצליח לשלוט על הרגשות. הוא הרוויח כבר 900 דולר בכמה ימים בודדים, והוא שוב מחזיר הכל לאתר ונכנס לעוד תכנית של 10 ימים. אולי הוא יצליח בזה וירוויח כמה אלפים, אבל בעקרון זו טעות חמורה. בכלל לא יהיה מפתיע אם האתר יפול לדוגמא בעוד 4 ימים(שוב ברגע שקטנה כמות המשקיעים החדשים זה עניין של שעות) וילך לו כל הכסף.
לא מבין אנשים כאלו, תהיה חכם, תשמור את רוב הכסף שהרווחת לעצמך, וקח 100-200 דולר ושים לתכנית של יום-יומיים, לא יותר.