קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו כל מי שקנה ממני את הפאב
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 14:21
  2. פאקקק אני מבואס רצחחחחחח
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 11:56
  3. למישו יש בעיה במירק (חוץ ממני)
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:28
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:12
  5. N.Z קילל אותי והעתיק ממני טור בווינר
    על ידי Fabio בפורום משוב
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 14:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מבואס ממני ומהצבא (18)

ברירת מחדל מבואס ממני ומהצבא (18)

התגייסתי לפני כמה ימים לקרבי ואני מוצא את עצמי חסר אנרגיה, אין זמן לעשות כלום וכל פיפס קטן מודדים לך על זמן
    אני מרגיש שאני לא מצליח להתחבר לאנשים שם ואני מרגיש כמו סתם אוויר שם
    אני אפילו מתבייש להוסיף אותם לפייסבוק כי אין אם אני יפתח פייסבוק הקיר שלי יהיה ריק
    כולם שם דיברו על הנשף שהם עשו ועל הטיול לבורגס או לנאפה שהם עשו לפני צבא ולי.. לי אין כלום מה לספר כי לא עשיתי כלום

אני לא מצליח לפתח איתם שיחה מעבר למאיפה אתה, ועל מה שקורה בצבא וכל הדברים הרגילים
    אני גם לא משוחרר קשה לי סתם לצעוק פתאום, לשיר ולעשות צחוקים
    אני מאוד רוצה להיות דומיננטי והמצחיק בחבורה אבל אני לא יודע איך פאקינג להיות משוחרר???

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תשמע אבויה..כשאני התגייסתי גם אני בהתחלה בהתחלה לא הייתי הכי פתוח עם החבר'ה מסביבי..כולם מגיעים מהבתים שלהם ומהצרות שלהם בבית..כל אחד והאופי שלו.
    מה ששונה ממני אלייך, זה שאצלי לא היה את האופציה לפנות לפורום ולשאול אנשים מה לעשות..אני פשוט התמודדתי.

אל תתן לעצמך לפרוש אף פעם ואל תוותר לעולם, תרים ראש קדימה וגם שמעירים אותך ב3 לפני בוקר לעשות יבשים או פקלים..אל תתמרמר! זה קשה! זה רע! זה חרא! אבל זה הכי טוב...כי ברגע שתחזור הביתה, תחזור עם חיוך ותדע שאתה מסוגל.

בקשר לחבר'ה...תראה, אם אתה מתכוון להתנהג כמו חנון, להיות שקט ולשבת בצד, תצפה להתנהגות דומה מהחברים שלך כלפייך. זתומרת שבשבתות אף אחד לא יהיה שם איתך ולא יהיה לך עם מי לשבת..אני מציע לך לפתח שיחות עם החברים..להשתבז עם החבר'ה ולקטר כמה שחרא בצבא עם כולם..אבל אל תיהיה נבדל, אל תלך לצד! גם שכולם מאוחרי השירותים הולכים לעשן..אפילו אם אתה לא מעשן, לך תשב איתם..תראה חברמן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תשמע אבויה..כשאני התגייסתי גם אני בהתחלה בהתחלה לא הייתי הכי פתוח עם החבר'ה מסביבי..כולם מגיעים מהבתים שלהם ומהצרות שלהם בבית..כל אחד והאופי שלו.
    מה ששונה ממני אלייך, זה שאצלי לא היה את האופציה לפנות לפורום ולשאול אנשים מה לעשות..אני פשוט התמודדתי.

אל תתן לעצמך לפרוש אף פעם ואל תוותר לעולם, תרים ראש קדימה וגם שמעירים אותך ב3 לפני בוקר לעשות יבשים או פקלים..אל תתמרמר! זה קשה! זה רע! זה חרא! אבל זה הכי טוב...כי ברגע שתחזור הביתה, תחזור עם חיוך ותדע שאתה מסוגל.

בקשר לחבר'ה...תראה, אם אתה מתכוון להתנהג כמו חנון, להיות שקט ולשבת בצד, תצפה להתנהגות דומה מהחברים שלך כלפייך. זתומרת שבשבתות אף אחד לא יהיה שם איתך ולא יהיה לך עם מי לשבת..אני מציע לך לפתח שיחות עם החברים..להשתבז עם החבר'ה ולקטר כמה שחרא בצבא עם כולם..אבל אל תיהיה נבדל, אל תלך לצד! גם שכולם מאוחרי השירותים הולכים לעשן..אפילו אם אתה לא מעשן, לך תשב איתם..תראה חברמן.
    אבל איך להיות דומיננטי אם אין לי מה לספר להם?? יש לי חיים מאוד משעממים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אף אחד לא ביקש ממך להיות דומיננטי...ואל תגיד בחיים שהחיים שלך משעממים.
    חשבת אולי שהדברים שנראים לך מובנים מאליו אולי בעיני אחרים ממש אחרת?

תיודע, תשב עם חברים שלך..תספר להם על השישי האחרון שהיית בבית..עם איזה בחורה ישבת..מי זיינת...תשתף. אין מה לעשות בצבא, במיוחד בטירונות חוץ מההכשרה עצמה..אז כשיש לך איזה 10 דקות פנויות..לך תשב עם חברם ותזיין תמח. גם אם אין לך יותר מידי מה להגיד, אתה יכול סתם לצחוק מהבדיחות של החבר'ה, תחייך ותשתתף.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

היי,
    תראה אתה רק בתחילת השירות ואני בטוח שלאף אחד לא באמת כיף להיות בצבא.. לפחות בתקופה הזאת כי אתה אוכל הרבה חרא.
    תנסה למצוא דברים משותפים שם עם החברה, אני בטוח שיש לך מה להגיד אתה פשוט מתבייש.
    אם מדברים על משהו מסויים שקרה לך משהו דומה בעבר אז תשתף את החברה וכך תזרום עם השיחה. זה הרבה יותר קל ממה שזה נשמע אני מבטיח לך העיקר שתנסה, אתה כל הזמן בחששות מה יגידו מה פה ומה שם. אתה הולך לבלות איתם הרבה זמן אז כדאי שתתחבר אליהם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,546 | הודעות: 8,174,133 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect