קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע מה לעשות .. !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:36
  2. לא יודע מה לעשות
    על ידי ~psysex~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 14:29
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:43
  4. יש לי נשירה של שערות בזין לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  5. לא יודע מה לעשות בקשר ל quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 02:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לא יודע מה לעשות

ברירת מחדל לא יודע מה לעשות

היי אני בן 17 מתגייס עוד חצי שנה. יש לי בעיה קשה אני לא יוצא מהבית. אם אני יוצא זה רק לריצות כל יומיים אין לי מה לעשות אין לי חברים חוץ מאיזה שתיים בחיים לא יצאתי למסיבה אני בתול שפתיים אין לי ביטחון עצמי בבנות וגם בעצמי בכל מה שקשור לזה שאני יצליח במשהו.
    אני נראה גרוע אוזניים גדולות אף גדול אני לא יודע מה לעשות :\ איך לצאת מהחרא הזה השיגרה הזאת. ניסיתי לחפש עבודה ולא מצאתי.\
    אני חייב להשתנות עד הצבא כי אחרת יהיה לי שם גרוע. ובאמת שקוראים לי אני הולך ואיזה חבר מתגייס שהיה קורא לי לפעמים לצאת איתו ועכשיו לא יהיה לי בכלל לאן לצאת :\.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אדוה
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עזבו שטויות(:

אולי תלך לאיזה חוג או משהו בסגנון.. שם תוכל להחשף לסביבה חדשה של אנשים ותכיר חברים חדשים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Dozer
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    But you know I have a love - a love for every one I know ---------------------------------------------------- And you know i have a drive to live, I wont let go! ---------------------------------------------------- And then I see a darkness... ---------------------------------------------------- Johnny Cash - R.I.P

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי אני בן 17 מתגייס עוד חצי שנה. יש לי בעיה קשה אני לא יוצא מהבית. אם אני יוצא זה רק לריצות כל יומיים אין לי מה לעשות אין לי חברים חוץ מאיזה שתיים בחיים לא יצאתי למסיבה אני בתול שפתיים אין לי ביטחון עצמי בבנות וגם בעצמי בכל מה שקשור לזה שאני יצליח במשהו.
    אני נראה גרוע אוזניים גדולות אף גדול אני לא יודע מה לעשות :\ איך לצאת מהחרא הזה השיגרה הזאת. ניסיתי לחפש עבודה ולא מצאתי.\
    אני חייב להשתנות עד הצבא כי אחרת יהיה לי שם גרוע. ובאמת שקוראים לי אני הולך ואיזה חבר מתגייס שהיה קורא לי לפעמים לצאת איתו ועכשיו לא יהיה לי בכלל לאן לצאת :\.
    אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך.
    ומה אתה עושה עם החברים האלה? כשהם יוצאים תצא איתם, אני בטוח שלהם גם יש מספר חברים וככה תחשף לחברה חדשה, לאט לאט ככה תגדיל את מעגל החברים שלך.
    תלוי למה אתה יוצא למסיבה, אני אישית אוהב מסיבות סגורות. חברים של חברים ולא יותר מיזה.
    אתה יוצא למסיבה בשביל להנות? בשביל בנות? בשביל מה?
    גם לי אין ביטחון עצמי עם בנות וביגלל זה אני מנסה לעבוד על זה פשוט "על החיים ועל המוות" - לאט לאט תיראה שבנות זה גם בני אדם...
    ביטחון עצמי עם עצמך זה דבר מסובך, אני מבין אותך בקטע הזה... העיצה הכי טובה שלי זה לא להתייחס לזה, פשוט לאהוב את עצמך...
    אל תנסה לחשוב על זה ולדבר על זה - כי זה מי שאתה. שום דבר לא יישנה את זה...

The Man In Black

קודם כל תודה רבה שאתם מנסים לעזור לי אני מקווה שזה באמת יעזור לי להשתנות כי זה הדבר שאני הכי הכי רוצה.

ציטוט נכתב במקור על ידי dach צפיה בהודעה
    אולי תלך לאיזה חוג או משהו בסגנון.. שם תוכל להחשף לסביבה חדשה של אנשים ותכיר חברים חדשים
    אני נרשם לחדר כושר עוד חודש אני מקווה שזה מה שיקרה שאני יכיר חברים חדשים

ציטוט נכתב במקור על ידי DoZer צפיה בהודעה
    אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך.
    ומה אתה עושה עם החברים האלה? כשהם יוצאים תצא איתם, אני בטוח שלהם גם יש מספר חברים וככה תחשף לחברה חדשה, לאט לאט ככה תגדיל את מעגל החברים שלך.
    תלוי למה אתה יוצא למסיבה, אני אישית אוהב מסיבות סגורות. חברים של חברים ולא יותר מיזה.
    אתה יוצא למסיבה בשביל להנות? בשביל בנות? בשביל מה?
    גם לי אין ביטחון עצמי עם בנות וביגלל זה אני מנסה לעבוד על זה פשוט "על החיים ועל המוות" - לאט לאט תיראה שבנות זה גם בני אדם...
    ביטחון עצמי עם עצמך זה דבר מסובך, אני מבין אותך בקטע הזה... העיצה הכי טובה שלי זה לא להתייחס לזה, פשוט לאהוב את עצמך...
    אל תנסה לחשוב על זה ולדבר על זה - כי זה מי שאתה. שום דבר לא יישנה את זה...
    אחי אני לא אוהב כל כך מסיבות כאילו מועדנוים אם אני יצא למסיבה זה רק כמו שאמרת יומלדת של חבר או שהוא חוגג משהו, לפני כמה ימים היה לחבר יומלדת והוא חגג ולא הלכתי כי כולם שם שותים מלא וודקה ואני לא רציתי להיות שונה כי אני לא שותה בכלל אני לא רגיל לזה.
    אתה מציע לי אחי סתם ככה שאני רואה בת יפה למשל בריצות פשוט ללכת ולדבר איתה??
    תודה רבה אחי חיזקת אותי קצת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Dozer
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    But you know I have a love - a love for every one I know ---------------------------------------------------- And you know i have a drive to live, I wont let go! ---------------------------------------------------- And then I see a darkness... ---------------------------------------------------- Johnny Cash - R.I.P

אחי אני לא אוהב כל כך מסיבות כאילו מועדנוים אם אני יצא למסיבה זה רק כמו שאמרת יומלדת של חבר או שהוא חוגג משהו, לפני כמה ימים היה לחבר יומלדת והוא חגג ולא הלכתי כי כולם שם שותים מלא וודקה ואני לא רציתי להיות שונה כי אני לא שותה בכלל אני לא רגיל לזה.
    אתה מציע לי אחי סתם ככה שאני רואה בת יפה למשל בריצות פשוט ללכת ולדבר איתה??
    תודה רבה אחי חיזקת אותי קצת.
    זה בסדר, גם אני לא אוהב מועדונים ויש עוד המון כמוני כמוך שלא אוהבים.
    נו? אז כולם שותים ו...? אני גם לא שותה! הכי רחוק אצלי זה בירה ו...? זה גורם לי להישאר בבית?
    עם איזה חברים אתה מסתובב? אם אנשים שיצחקו עלייך כי אתה לא שותה? הם נקראים חברים?

באמצע לעצור, ללכת ולדבר איתה ניראה קצת מוזר, לפחות בעיניי...
    אבל ההומור תמיד יכול לעבוד..כמו לדוגמה אם היא היא עוברת מולך אז תעשה מין סימן של להיות חזקים ולהגיד לה:
    "עוד קצת! עוד קצת!" עם חיוך גדול כמובן ומומלץ שהקול שלך יישמע בטוח בעצמו ולא קול שאתה כבר עייף ומתנשם...
    פעם באה שתיראה אותה פשוט תחייך עלייך ותהנהן עם הראש לאות שלום.

וזה רק דרך אחת מתוך אלף D:
    נערך לאחרונה על ידי DoZer; 02-08-2012 בשעה 03:43.

The Man In Black

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

תמצא לעצמך תחביב, תחום עניין חדש שעוד לא התנסית בו. יש מליון דברים לעשות אתה רק צריך להסתכל. סתם לדוגמא אני כבר מלא זמן רוצה ללמוד גלישת גלים או גלישת רוח אבל פשוט אין לי כל כך הרבה זמן כרגע אבל יש לי תכניות בראש. אתה פשוט צריך ללכת למסגרת כלשהי ושם אתה תכיר עוד אנשים.

ואם אתה לא מרוצה מהמראה החיצוני שלך, אז תתחיל להשקיע בו! יש לך חצי שנה, תירשם לחדר כושר ותתפתח. תעשה עם עצמך משהו!

בהצלחה!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

תנסה להכיר חברים חדשים דרך חדר כושר או הריצות תנסה לחייך עם בנות בתור התחלה שאתה רואה בחורה שאהבת
    דרך אגב כנס גם לפורום פיקאפ תחפש שם מדריכים שיעזרו לך
    נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 07-08-2012 בשעה 17:55.

ציטוט נכתב במקור על ידי DoZer צפיה בהודעה
    זה בסדר, גם אני לא אוהב מועדונים ויש עוד המון כמוני כמוך שלא אוהבים.
    נו? אז כולם שותים ו...? אני גם לא שותה! הכי רחוק אצלי זה בירה ו...? זה גורם לי להישאר בבית?
    עם איזה חברים אתה מסתובב? אם אנשים שיצחקו עלייך כי אתה לא שותה? הם נקראים חברים?
    באמצע לעצור, ללכת ולדבר איתה ניראה קצת מוזר, לפחות בעיניי...
    אבל ההומור תמיד יכול לעבוד..כמו לדוגמה אם היא היא עוברת מולך אז תעשה מין סימן של להיות חזקים ולהגיד לה:
    "עוד קצת! עוד קצת!" עם חיוך גדול כמובן ומומלץ שהקול שלך יישמע בטוח בעצמו ולא קול שאתה כבר עייף ומתנשם...
    פעם באה שתיראה אותה פשוט תחייך עלייך ותהנהן עם הראש לאות שלום.
    וזה רק דרך אחת מתוך אלף D:
    חח תודה רבה על העצה אחי אבל שאני מדבר יש לי קול של חסר ביטחון ממש אני צריך לעבוד על זה.
    אני לא רואה בנות בריצה אם לזה התכוונת כי יש בקושי
    ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    תמצא לעצמך תחביב, תחום עניין חדש שעוד לא התנסית בו. יש מליון דברים לעשות אתה רק צריך להסתכל. סתם לדוגמא אני כבר מלא זמן רוצה ללמוד גלישת גלים או גלישת רוח אבל פשוט אין לי כל כך הרבה זמן כרגע אבל יש לי תכניות בראש. אתה פשוט צריך ללכת למסגרת כלשהי ושם אתה תכיר עוד אנשים.

ואם אתה לא מרוצה מהמראה החיצוני שלך, אז תתחיל להשקיע בו! יש לך חצי שנה, תירשם לחדר כושר ותתפתח. תעשה עם עצמך משהו!

בהצלחה!
    תודה אחי תחום עיניין חדש לדעתי זה רק חדר כושר כי זה הכי מעניין לדעתי. אני נרשם עוד שבועיים תודה אחי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Dozer
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חח תודה רבה על העצה אחי אבל שאני מדבר יש לי קול של חסר ביטחון ממש אני צריך לעבוד על זה.
    אני לא רואה בנות בריצה אם לזה התכוונת כי יש בקושי
    1. בקשר לקול, זה כבר משהו שרק אתה יכול לעזור לעצמך... מה שכן, אני יכול להגיד לך שזה טוב להישתמש במנטרות, כל יום להגיד לעצמך:
    "אני טוב, אני מוצלח ואין דבר אחד שיכול לעמוד בדרכי!"
    אגב, אני עושה את זה לעצמי הרבה ואני חייב להודות שזה מאוד עוזר.
    2. אל תיהיה מרובע, אני לא אומר לך "תעשה רק ככה!".
    הבאתי לך כיוון לעשות, תפתח את הראש ותיראה המון דרכים שונות.

The Man In Black

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה מתגייס ליחידה קרבית או ג'וב?

בכל מקרה, אתה צריך להבין..אם אתה רוצה לעשות שינוי בחיים שלך, אתה חייב לצאת מאיזור הנוחיות שלך. מה זה אומר? אתה תצטרך לעשות דברים שאתה לא תרגיש בנח איתם..דברים שאתה לא רגיל לעשות ורק ככה תשתנה.
    אני אישית השתנתי בצבא.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה מתגייס ליחידה קרבית או ג'וב?

בכל מקרה, אתה צריך להבין..אם אתה רוצה לעשות שינוי בחיים שלך, אתה חייב לצאת מאיזור הנוחיות שלך. מה זה אומר? אתה תצטרך לעשות דברים שאתה לא תרגיש בנח איתם..דברים שאתה לא רגיל לעשות ורק ככה תשתנה.
    אני אישית השתנתי בצבא.

אני מתגייס ליחידה קרבית אבל אני פוחד שיהיה לי קשה להתחבר לאנשים שם אבל לאן אני יכול לצאת שקוראים לי אני יוצא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,428 | הודעות: 8,174,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect