היי,
אני בן 19 ואני נורא רוצה לעשות פירסינג מתחת לשפה התחתונה. אני כמעט מוכן ללכת לעשות אפילו עכשיו. הבעיה אני לא יודע איך ההורים שלי יגיבו. יותר נכון אני כן יודע... ההורים שלי תמיד אנטי כאלה. פעם גרנו ליד טאטו סלון ותמיד כשההורים היו עוברים דרך הטאטו סלון הזה והיו רואים אנשים שבאים לחורר על עצמם חורים ואת הפירסינגמן (זה שעושה פירסינג) הם תמיד היו אומרים: "ה' ישמור מה קורה לאנשים? מה קורה לבחורים, בחורות צעירות? אין להם הורים שיגידו להם שזה לא נכון לעשוות. מה הם לא מתחנכים?" אוקיי, אז הם חושבים שאני קיבלתי חינוך טוב. אני באמת קיבלתי חינוך טוב. אני די מנומס, יש לי שאיפות, אני לא שותה עד שאני משתכר, אני נוהג בכבוד למבוגרים ואני אוהב לקבל מידע חדש בנושאירם שונים. אני גם תמיד למדתי על ציונין טובים. פעם ניסיתי להסביר להם שזה לא קשור, כי יש מספיק אנשים שחוררו כמה חורים על הגוף ולא איבדו את החינוך שלהם (אני לא מדבר על אנשים שמגזימים ועוים 10 חורים, מפצלים לשון וסיוטים אחרים). כנ"ל לגבי כשהיו מראים בטלויזיה אנשים עם פירסינג הם היו תמיד אומרים "ה' ישמור, צריך לחנך אנשים".
אני בסה"כ רוצה פירסינג אחד מתחת לשפה. אני לא חייב לבקש מהם רשות כי אני כבר שנה מעל 18, אני בן 19 אדם חופשי, אני כבר מזמן לא ילד קטן שצריך להגיד לו נו, נו, נו. יש לי גישה משלי. אני רוצה לעשות, אבל אני ממש חושש שההורים לא יבינו אותי (בוודאות הם לא יבינו), יתווכחו איתי ויעשו עליי חרם (הם היו תמיד די קשוחים הם חושבים שצריך להיות טבעי, אפילו כשבחורה עם שיער חלק מוחלק עוברת ברחוב הם אומרים במיוחד אמא שלי: "למה להרוס ככה את השיער? למה לא לחיות עם שיער טבעי מה שהטבע העניק לך" כי אולי לבחורה היה שיער נפוח וגעיל וככה הרבה יותר טוב לה!).
בקיצור אני חייב עצות.

ציטוט ההודעה