קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] לא יודע איך להגיד לה שאני לא רוצה קשר (15.5)
    על ידי lonewolf בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-02-2012, 21:51
  2. [עזרה] אני רוצה להשיג משהו ולא יודע איך
    על ידי itamar246 בפורום Maple Story
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 20:04
  3. [בעיה] לא יודע איך להגיד..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2008, 18:14
  4. לא יודע איך להגיד לו את זה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 16:53
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-03-2007, 00:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

רוצה לעשות פירסינג לא יודע איך להגיד להורים|19

ברירת מחדל רוצה לעשות פירסינג לא יודע איך להגיד להורים|19

היי,
    אני בן 19 ואני נורא רוצה לעשות פירסינג מתחת לשפה התחתונה. אני כמעט מוכן ללכת לעשות אפילו עכשיו. הבעיה אני לא יודע איך ההורים שלי יגיבו. יותר נכון אני כן יודע... ההורים שלי תמיד אנטי כאלה. פעם גרנו ליד טאטו סלון ותמיד כשההורים היו עוברים דרך הטאטו סלון הזה והיו רואים אנשים שבאים לחורר על עצמם חורים ואת הפירסינגמן (זה שעושה פירסינג) הם תמיד היו אומרים: "ה' ישמור מה קורה לאנשים? מה קורה לבחורים, בחורות צעירות? אין להם הורים שיגידו להם שזה לא נכון לעשוות. מה הם לא מתחנכים?" אוקיי, אז הם חושבים שאני קיבלתי חינוך טוב. אני באמת קיבלתי חינוך טוב. אני די מנומס, יש לי שאיפות, אני לא שותה עד שאני משתכר, אני נוהג בכבוד למבוגרים ואני אוהב לקבל מידע חדש בנושאירם שונים. אני גם תמיד למדתי על ציונין טובים. פעם ניסיתי להסביר להם שזה לא קשור, כי יש מספיק אנשים שחוררו כמה חורים על הגוף ולא איבדו את החינוך שלהם (אני לא מדבר על אנשים שמגזימים ועוים 10 חורים, מפצלים לשון וסיוטים אחרים). כנ"ל לגבי כשהיו מראים בטלויזיה אנשים עם פירסינג הם היו תמיד אומרים "ה' ישמור, צריך לחנך אנשים".

אני בסה"כ רוצה פירסינג אחד מתחת לשפה. אני לא חייב לבקש מהם רשות כי אני כבר שנה מעל 18, אני בן 19 אדם חופשי, אני כבר מזמן לא ילד קטן שצריך להגיד לו נו, נו, נו. יש לי גישה משלי. אני רוצה לעשות, אבל אני ממש חושש שההורים לא יבינו אותי (בוודאות הם לא יבינו), יתווכחו איתי ויעשו עליי חרם (הם היו תמיד די קשוחים הם חושבים שצריך להיות טבעי, אפילו כשבחורה עם שיער חלק מוחלק עוברת ברחוב הם אומרים במיוחד אמא שלי: "למה להרוס ככה את השיער? למה לא לחיות עם שיער טבעי מה שהטבע העניק לך" כי אולי לבחורה היה שיער נפוח וגעיל וככה הרבה יותר טוב לה!).

בקיצור אני חייב עצות.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי,
    אני בן 19 ואני נורא רוצה לעשות פירסינג מתחת לשפה התחתונה. אני כמעט מוכן ללכת לעשות אפילו עכשיו. הבעיה אני לא יודע איך ההורים שלי יגיבו. יותר נכון אני כן יודע... ההורים שלי תמיד אנטי כאלה. פעם גרנו ליד טאטו סלון ותמיד כשההורים היו עוברים דרך הטאטו סלון הזה והיו רואים אנשים שבאים לחורר על עצמם חורים ואת הפירסינגמן (זה שעושה פירסינג) הם תמיד היו אומרים: "ה' ישמור מה קורה לאנשים? מה קורה לבחורים, בחורות צעירות? אין להם הורים שיגידו להם שזה לא נכון לעשוות. מה הם לא מתחנכים?" אוקיי, אז הם חושבים שאני קיבלתי חינוך טוב. אני באמת קיבלתי חינוך טוב. אני די מנומס, יש לי שאיפות, אני לא שותה עד שאני משתכר, אני נוהג בכבוד למבוגרים ואני אוהב לקבל מידע חדש בנושאירם שונים. אני גם תמיד למדתי על ציונין טובים. פעם ניסיתי להסביר להם שזה לא קשור, כי יש מספיק אנשים שחוררו כמה חורים על הגוף ולא איבדו את החינוך שלהם (אני לא מדבר על אנשים שמגזימים ועוים 10 חורים, מפצלים לשון וסיוטים אחרים). כנ"ל לגבי כשהיו מראים בטלויזיה אנשים עם פירסינג הם היו תמיד אומרים "ה' ישמור, צריך לחנך אנשים".

אני בסה"כ רוצה פירסינג אחד מתחת לשפה. אני לא חייב לבקש מהם רשות כי אני כבר שנה מעל 18, אני בן 19 אדם חופשי, אני כבר מזמן לא ילד קטן שצריך להגיד לו נו, נו, נו. יש לי גישה משלי. אני רוצה לעשות, אבל אני ממש חושש שההורים לא יבינו אותי (בוודאות הם לא יבינו), יתווכחו איתי ויעשו עליי חרם (הם היו תמיד די קשוחים הם חושבים שצריך להיות טבעי, אפילו כשבחורה עם שיער חלק מוחלק עוברת ברחוב הם אומרים במיוחד אמא שלי: "למה להרוס ככה את השיער? למה לא לחיות עם שיער טבעי מה שהטבע העניק לך" כי אולי לבחורה היה שיער נפוח וגעיל וככה הרבה יותר טוב לה!).

בקיצור אני חייב עצות.
    מצטער מאוד לבשר לך אבל, אם בא לך לך לעשות, אם אתה שלם עם ההחלטה לא צריך להיות אכפת לך מה אנשים אומרים, באמת שלא.
    הנה, תראה מה הדגשתי למעלה, אתה יכול ככה להסביר דברים להורים שלך, אולי לא במקרה שלך, יש לי רעיון.
    בטוח אמא שלך מתאפרת, או שמה שרשראות או צמידים או עגילים (או אבא שלך, טבעת בקטנה או משהו), אז לך אליהם, תגיד להם ''למה לא תורידו את כל הדברים האלה ותחיו עם מה שהטבע נתן לכם? לא חבל להרוס ככה?'' (אבל תיהיה רציני ואל תפול עליהם סתם ככה באמצע היום)
    ואז שהם יגידו לך ''זה לקישוט סה''כ, ליופי'' תגיד להם מה שאתה רוצה לעשות...הם לא יוכלו להגיד לך כלום, מה גם שאתה לא מחורר את עצמך, כולה פירסינג

גבר, אם אתה שלם עם ההחלטה, תבצע. כמו שאמרת אתה בן אדם חופשי.

ד''א, אתה לא בצבא עכשיו? מותר לכם לעשות פירסינג בצבא?

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    מצטער מאוד לבשר לך אבל, אם בא לך לך לעשות, אם אתה שלם עם ההחלטה לא צריך להיות אכפת לך מה אנשים אומרים, באמת שלא.
    הנה, תראה מה הדגשתי למעלה, אתה יכול ככה להסביר דברים להורים שלך, אולי לא במקרה שלך, יש לי רעיון.
    בטוח אמא שלך מתאפרת, או שמה שרשראות או צמידים או עגילים (או אבא שלך, טבעת בקטנה או משהו), אז לך אליהם, תגיד להם ''למה לא תורידו את כל הדברים האלה ותחיו עם מה שהטבע נתן לכם? לא חבל להרוס ככה?'' (אבל תיהיה רציני ואל תפול עליהם סתם ככה באמצע היום)
    ואז שהם יגידו לך ''זה לקישוט סה''כ, ליופי'' תגיד להם מה שאתה רוצה לעשות...הם לא יוכלו להגיד לך כלום, מה גם שאתה לא מחורר את עצמך, כולה פירסינג

גבר, אם אתה שלם עם ההחלטה, תבצע. כמו שאמרת אתה בן אדם חופשי.

ד''א, אתה לא בצבא עכשיו? מותר לכם לעשות פירסינג בצבא?
    אחי, תודה על העידוד. לא באמת מעניין אותי מה אנשים חושבים, אני פשוט לא רוצה להרוס את היחסים שלי עם הורים. אני יודע שהם חושבים על פירסינגים ודברים אחרים שקששורים בצורה לא כול כך אופטימית. זה לא מעניין אותי. אם הייתי בטוח שפה זה נגמר, ז"א הם יגידו לי כמה מילים של ביקורת כמו "מה עשית?", "תתבייש...", "אני מתבייש/ת ממך!" הייתי "יורק" על המילים שלהם. הבעיהש אני חושש שלא יעיהו רק מילים, אלא ה יתחילו להתנהג כלפי כאל אדם פסול, לא לדבר איתי, לא לשטף אותי בכלום ואני ממש לא רוצה את זה. אני מאוד מכבד אותם, מאוד אוהב אותם... אני לא רוצה להיות במצב של נידוי מתוך המשפחה.

עצה שלך ממש נחמדה, אני ניסיתי להשתמש בה כבר (רק שלא אמרתי שאני רוצה לעשות פירסינג). פעם כשההורים שלי קיטרו על הבחורים והבחורות שמחוררים את עצמם ושזה לא טבעי, אמרתי להם: "אז אימא למה את צובעת את השיער הלבן שלך בצבע אדום זוהר? זה גם לא טבעי! הרי טבעי שבגיל 50 יהיה לך שיער לבן ואם כבר, אז מה שבטוח מעולם עוד לא פגשתי אדם עלי האדמות שנולד עם צבע אדום ארמוני זוהר..." על מה שהיא ענתה לי: "יש הבדל בין הבחורים ההם לבין מה שאני עושה. אני צובעת את השיער שגלל הגיל שמכריח אותי לעשות זאת ולא בגלל השעמום או בגלל הרצון להיות מגניב כמו הבחורים ההם". אני עניתי לה: "מה זה משנה, הרי את תמיד מדברת עד כמה חשוב להישאר טבעי שיער לבן צריך להישאר לבן אם כך. חוץ מזה, א למה שלא תצבעי את השיער שלך לצבע שמצוי בטבע כמו שחור , בלונד, או שטני?" היא ענתה לי: "טוב, מה זה משנה למה אני צובעת? זה בטוח לא מזיק לבריאות שלי כמו חורים על הגוף. אני תמיד יכולה להחליף צבע שיער או להפסיק לצבוע אותו. אנשים שעשו חור והולכים ם פירסינג מקבלים אינפקציות חמורות, האזור מתנפח להם ובכלל לפעמים בגיל 40 החור נשאר והיא אפשר לתקן את המצב". המשכתי להתווכח איתה והיא לא מבינה, כנ"ל אבא שלי... אין, אי אפשר ללכת נגד הדעה שלהם. הם חושבים שהם צודקים תמיד או לפחות ברוב המקרים. עושים מזבוב פיל.

לא יודע מה לעשות...

וכן אחי, אני בצבא עושה שבוע, שבוע אני יכול לחורר חור ולא לשים פירסינג בצבא אלא רק בשבוע שאני בבית. חוץ מזה אחי יש מלא חבר'ה שמביאים איתם פירסינגים לצבא וכשהם הולכים לישון שמים אותם בשביל שהחור לא יסתם.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אחי, תודה על העידוד. לא באמת מעניין אותי מה אנשים חושבים, אני פשוט לא רוצה להרוס את היחסים שלי עם הורים. אני יודע שהם חושבים על פירסינגים ודברים אחרים שקששורים בצורה לא כול כך אופטימית. זה לא מעניין אותי. אם הייתי בטוח שפה זה נגמר, ז"א הם יגידו לי כמה מילים של ביקורת כמו "מה עשית?", "תתבייש...", "אני מתבייש/ת ממך!" הייתי "יורק" על המילים שלהם. הבעיהש אני חושש שלא יעיהו רק מילים, אלא ה יתחילו להתנהג כלפי כאל אדם פסול, לא לדבר איתי, לא לשטף אותי בכלום ואני ממש לא רוצה את זה. אני מאוד מכבד אותם, מאוד אוהב אותם... אני לא רוצה להיות במצב של נידוי מתוך המשפחה.

העצה שלך ממש נחמדה, אני ניסיתי להשתמש בה כבר (רק שלא אמרתי שאני רוצה לעשות פירסינג). פעם כשההורים שלי קיטרו על הבחורים והבחורות שמחוררים את עצמם ושזה לא טבעי, אמרתי להם: "אז אימא למה את צובעת את השיער הלבן שלך בצבע אדום זוהר? זה גם לא טבעי! הרי טבעי שבגיל 50 יהיה לך שיער לבן ואם כבר, אז מה שבטוח מעולם עוד לא פגשתי אדם עלי האדמות שנולד עם צבע אדום ארמוני זוהר..." על מה שהיא ענתה לי: "יש הבדל בין הבחורים ההם לבין מה שאני עושה. אני צובעת את השיער שגלל הגיל שמכריח אותי לעשות זאת ולא בגלל השעמום או בגלל הרצון להיות מגניב כמו הבחורים ההם". אני עניתי לה: "מה זה משנה, הרי את תמיד מדברת עד כמה חשוב להישאר טבעי שיער לבן צריך להישאר לבן אם כך. חוץ מזה, א למה שלא תצבעי את השיער שלך לצבע שמצוי בטבע כמו שחור , בלונד, או שטני?" היא ענתה לי: "טוב, מה זה משנה למה אני צובעת? זה בטוח לא מזיק לבריאות שלי כמו חורים על הגוף. אני תמיד יכולה להחליף צבע שיער או להפסיק לצבוע אותו. אנשים שעשו חור והולכים ם פירסינג מקבלים אינפקציות חמורות, האזור מתנפח להם ובכלל לפעמים בגיל 40 החור נשאר והיא אפשר לתקן את המצב". המשכתי להתווכח איתה והיא לא מבינה, כנ"ל אבא שלי... אין, אי אפשר ללכת נגד הדעה שלהם. הם חושבים שהם צודקים תמיד או לפחות ברוב המקרים. עושים מזבוב פיל.

לא יודע מה לעשות...

וכן אחי, אני בצבא עושה שבוע, שבוע אני יכול לחורר חור ולא לשים פירסינג בצבא אלא רק בשבוע שאני בבית. חוץ מזה אחי יש מלא חבר'ה שמביאים איתם פירסינגים לצבא וכשהם הולכים לישון שמים אותם בשביל שהחור לא יסתם.
    יש הבדל היא אומרת?
    גם במקרה שלך יש הבדל, הם מחוררים את כל הגוף שלהם... אף אוזן גבה טבור לשון וכ'ו, אבל מה זה כבר פירסינג?
    זה עגיל.. שפשוט בשפה.
    אני לא מבין למה זה בכלל צריך להיות אכפת להם או למה זה צריך להרוס את היחסים ביניכם.
    כן אין לך כוח לשמוע את השטויות שלה נכון ככה זה כל בן לאמא אבל עדיין זה החיים שלך אתה יודע...
    פגשת פעם מישהו שיש לו בעיות בגלל פירסינג או חורים?

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

נאכון כשאתה קטן ואתה רוצה לעשות משו אז ההורים אומרים לך כשתהיה בן 18 תעשה מה שבאלך , עכשיו אתה בן 19 !!
    מזה משנה לך מה הם יחשבו ומה אחרים יחשבו ?
    אני לא חושבת שכולם מעורבים בחחים שלך ושלכולם צריך לתת הסבר , למה עשית את זה ? ככה באלי ! מותר לך !
    זה לא אמור להפריע לאף אחד , גוף שלך ואתה יכול לעשות בו מה שבאלך ... ולהורים שלך זה לא אמור להציק , כל עוד אתה אוהב את זה

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    נאכון כשאתה קטן ואתה רוצה לעשות משו אז ההורים אומרים לך כשתהיה בן 18 תעשה מה שבאלך , עכשיו אתה בן 19 !!
    מזה משנה לך מה הם יחשבו ומה אחרים יחשבו ?
    אני לא חושבת שכולם מעורבים בחחים שלך ושלכולם צריך לתת הסבר , למה עשית את זה ? ככה באלי ! מותר לך !
    זה לא אמור להפריע לאף אחד , גוף שלך ואתה יכול לעשות בו מה שבאלך ... ולהורים שלך זה לא אמור להציק , כל עוד אתה אוהב את זה
    מחזק, אם אתה פשוט תקבע להם נקודה ''כי אני בן 19 ומותר לי'' הם יבינו שאתה צודק

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תגיד להם שזה משהו זמני ותמיד אפשר להוריד והחור נסתם..

מורחקים
    שם פרטי
    adir
    לייקים
    15
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    יין ימשמח לבב אנוש ואישה כמו חור בראש

אחי אתה משוגע?!
    עגיל בשפה?!
    קטלני!!!
    איך אפשר?
    אני וחברים עשינו עגיל בביצה השמאלית ושלושה באף
    אבל בשפה?! איך אפשר...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

מזה משנה גם ככה זה ממש גרוע להוריד פירסינג בתקופת ההחלמה
    אתה חייב להשאיר את הפרסינג לפחות לתקופת ההחלמה אחרת יזדהם לך וחבל שיזדהם האיזור הזה

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אתה כבר בן 19, אתה לא חייב לאף אחד הסברים, אם אתה רוצה לעשות פירסינג לך תעשה אבל רק תדע שזה יכול לעשות לך בעיות בצבא.
    ההורים שלך כנראה יציקו לך בהתחלה אבל תסביר להם שאתה כבר לא ילד קטן, אתה קיבלת החלטה ותמיד אפשר להוריד את העגיל כאילו לא היה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,440 | הודעות: 8,174,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect