לכל מי שרוצה להפסיק לעשן בדרך קלה, אני הצלחתי בקלות עם הסיגריה האלקטרונית הזאת.
עולה כמעט כמו חבילת סיגריות, מותר לעשן בכל מקום ציבורי מוציא עשן והכול.. שווה ניסיון!
איך אתם הצלחתם?
לכל מי שרוצה להפסיק לעשן בדרך קלה, אני הצלחתי בקלות עם הסיגריה האלקטרונית הזאת.
עולה כמעט כמו חבילת סיגריות, מותר לעשן בכל מקום ציבורי מוציא עשן והכול.. שווה ניסיון!
איך אתם הצלחתם?
|
|
איך אני שונא אנשים שבאים לפרסם בתואנה שהם משתמשים רגילים שממליצים על מוצר. אתה באמת חושב שאנחנו כ"כ טיפשים?
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 05-08-2012 בשעה 17:11.
חרא של דבר מה שאתה מפרסם יש לי סיגירה אלקטרולינית כמו שפירסמתה ויש לי תשחורה , הזואתי שפירסמתה חרא לא מספקת ביכלל
והשחורה קצת מספק אבל אחרי ריצה/ ארוחה אני חייב לעשן סיגיריה רגילה..
חרא סיגרית אלקטרונית [
קודם כל בוא נתחיל מזה שסיגריה אלקטרונית יותר מסוכנת מסיגריה רגילה בכך שהיא גורמת: מים בריאות, פטריות בריאות, פגיעה חזקה בלשון, ואם אני לא טועה ריח מסריח חזק שנשאר אחרי שימוש של יותר מחודש חודשיים. (ממחקרים ומנסיון של חבר)
אז אם אתה שואל אותי אני מעדיף פגיעה איטית בריאות ריח רע שעובר אחרי 5-10 דקות ולשמור מים מחוץ לריאות שלי.
חחח נו בטח כל אחד בעולם היה מעדיף מנגל בריאות מאשר מים.. ובקשר לריח שעובר אחרי 5 - דקות אני לא מסכים איתך אם כי מי שמעשן מעשן כל היום ככה שהריח נשאר והריח מסריח פי 200 מאשר הריח בסיגריה האלקטרונית. אני לא בא להגיד מה יותר טוב מה פחות טוב זה לא מעניין אני רק בא להגיד לך שאתה טועה ואתה מטעה איתך אנשים אחרים
וחץ מזה אני מאמין שמי שעובר לסיגריה אלקטרונית לא עושה זאת בשביל שזה יהיה תחליף לסיגריות סרטן הרגילות שלו זה אמור לעזור לו להפסיק לעשן אז אם אחרי חודש וחצי חודשיים הבן אדם מפסיק לעשן זה לא עדיף לדעתך מאשר שהוא ימשיך כל החיים שלו להשחיר את הריאות שלו?
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 06-08-2012 בשעה 14:02.