נכתב במקור על ידי -Iniesta- נכון מאוד. שאלה 18 - ענף התעמלות - מילים מבולבלות טריבע נינק נטע ריבקין ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos נטע ריבקין ? נכון מאוד. שאלה 19 - התעמלות - מילים מבולבלות מרסיו קולהטה
נכתב במקור על ידי -Iniesta- נכון מאוד. שאלה 19 - התעמלות - מילים מבולבלות מרסיו קולהטה רמז ?
ולריה מקסיוטה ?
נכתב במקור על ידי Blancos רמז ? כבר ענו על התשובה. נכתב במקור על ידי -OmRi- ולריה מקסיוטה ? תשובה נכונה. שאלה 20 - ענף אתלטיקה - הביאו את התמונה הראשון שמביא לי תמונה של ג'יליאן שוורץ זוכה בנקודה.
נכתב במקור על ידי -Iniesta- כבר ענו על התשובה. תשובה נכונה. שאלה 20 - ענף אתלטיקה - הביאו את התמונה הראשון שמביא לי תמונה של ג'יליאן שוורץ זוכה בנקודה.
נכתב במקור על ידי -OmRi- תמונה קטנה אבל עדיין תופס, פעם הבאה תמונה יותר גדולה. נכתב במקור על ידי Blancos ענו לפניך. שאלה 21 - ענף ג'ודו - הביאו את התמונה הראשון שמביא לי תמונה של אליס שלזינגר זוכה בנקודה.
נכתב במקור על ידי -OmRi- יפה מאוד. שאלה 22 - ענף ג'ודו - גלגל המזל _ _ _ _ - _ _ _ _
אריק זאבי ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- אריק זאבי ? לא..
גולן פולק ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- גולן פולק ? נכון מאוד. שאלה 23 - ענף ג'ודו - מי בתמונה?
האנק חרול
חוקי הפורום