קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בנוגע לאינטרנט רק מי שמבין בבקשה
    על ידי tal1991 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-01-2007, 19:51
  2. כמה שאלות בנוגע למתח
    על ידי Banana-Man בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 23:37
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 04-05-2006, 16:30
  4. כמה שאלות בנוגע לאוסלטר.
    על ידי Asaf93 בפורום כדורסל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 23:47
  5. כמה שאלות בנוגע ליחסי מין..(רק מי שכבר חווה שיכנס בבקשה)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 07:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

כמה שאלות בנוגע לzeekrewards...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל כמה שאלות בנוגע לzeekrewards...

אחרי שחיפשתי כמה דרכים כדי לעשות כסף באינטרנט, הבנתי שלמי שמוכן להשקיע כסף, zeekrewards הוא המקום
    הכי טוב להתחיל בו, ולפני שאני מתחיל לחשוב על הזרמת כסף לשם יש לי כמה שאלות לאנשים שמנוסים בתוכנית הזאת.

1. בעזרת מחשבון חישבתי את הכסף שיגיע בריבית ממוצעת של 1.8. הגעתי לכך שתוך שנה 250 דולר הופכים ל7850 דולר,
    כאשר כחלק מתוכנית ה80-20 לאחר 90 היום יש לי ביד 2600 דולר. זה נשמע דמיוני מאוד. האם זה באמת כך? (המחשבון חישב גם את היעלמות הנקודות לאחר 90 יום.)
    2. האם אפשר למשוך את הכסף בכל זמן? והאם אפשרי לעשות זאת לפני תום 90 היום? (אף שזה לא כדאי.)
    3. אפשר לשלם בpaypal?
    4. בכך שאני משקיע את הכסף, אני בעצם קונה בידים. אחרי שהבידים חולקו אוטמטית ללקוחות, הם לא נעלמים לגמרי?
    5. אחרי שקניתי בידים, כל מה שנותר לי לעשות הוא פשוט לפרסם מודעה כל יום? המערכת דואגת למסור ללקוחות את הבידים בעצמה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    26
    נקודות
    50

1. האחוז הישן הוא 1.8, היום הוא עומד על 1.5 כבר...היו ימים יפים פעם
    בכל מקרה, כן, זה הגיוני, אבל שים לב שברגע שאתה מצרף מישו כל המחשבון הזה הולך לפח
    2. כן, לא מומלץ אבל אפשר
    3. לא
    4. כשהבידים חולקו ללקוחות, זה הVIP שאתה מקבל
    5. כן, אם נרשמים דרכך אנשים אתה יכול לחלק להם ידנית, זה מזרז פשוט את העניין, אם לא, החברה תחלק בשבילך

בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם אני מצרף אנשים, אני מקבל איזשהי תמורה "משתלמת" יחסית?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    26
    נקודות
    50

בהחלט
    10 אחוז על קניה של בידים
    5 אחוז על הרווחים היומיים
    10 אחוז מתשלום המנוי החודשי

*מנוי בדרגת סילבר ירוויח כך, על דור ראשון גולד ודאימונד הרווחים גבוהים יותר בדור 2 ו-3, אותו דבר בדור 1 כמו סילבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

ציטוט נכתב במקור על ידי almogvi צפיה בהודעה
    אחרי שחיפשתי כמה דרכים כדי לעשות כסף באינטרנט, הבנתי שלמי שמוכן להשקיע כסף, zeekrewards הוא המקום
    הכי טוב להתחיל בו, ולפני שאני מתחיל לחשוב על הזרמת כסף לשם יש לי כמה שאלות לאנשים שמנוסים בתוכנית הזאת.

1. בעזרת מחשבון חישבתי את הכסף שיגיע בריבית ממוצעת של 1.8. הגעתי לכך שתוך שנה 250 דולר הופכים ל7850 דולר,
    כאשר כחלק מתוכנית ה80-20 לאחר 90 היום יש לי ביד 2600 דולר. זה נשמע דמיוני מאוד. האם זה באמת כך? (המחשבון חישב גם את היעלמות הנקודות לאחר 90 יום.)
    2. האם אפשר למשוך את הכסף בכל זמן? והאם אפשרי לעשות זאת לפני תום 90 היום? (אף שזה לא כדאי.)
    3. אפשר לשלם בpaypal?
    4. בכך שאני משקיע את הכסף, אני בעצם קונה בידים. אחרי שהבידים חולקו אוטמטית ללקוחות, הם לא נעלמים לגמרי?
    5. אחרי שקניתי בידים, כל מה שנותר לי לעשות הוא פשוט לפרסם מודעה כל יום? המערכת דואגת למסור ללקוחות את הבידים בעצמה?
    הממוצע השבועי היום עומד על בערך 1.5%.המחשבון לא טוב,הוא גם לא מוריד נקודות אחרי 90 באופן יומי וגם אין התייחסות לגדילה של קרן הבונוס שלך והמעבר של חלקה לקרן הVIP.
    אפשר למשוך,בכל זמן,כמובן שיש כמה אפשרויות העברה,אם תציין את הגיל יהיה נוח יותר להתאים את האפשרות בשבילך.
    אי אפשר לשלם בPAYPAL אבל אם דחוף לך להשקיע ממה שיש לך בPP אפשר למצוא מידלמנים.
    רוב האנשים לא יפתחו ראש ויספרו לך רק על הדרך הבסיסית ביותר של פרסום מודעה ביום,היום לא פחות משתלם להשקיע יותר מ3 דקות ביום בשביל להשיג לקוחות אקטיביים בזיקלר,אתה יכול להרוויח 20% בCASH AVAILABLE מהקניית בידים שלהם,זיקלר כידוע מוכרת גם מוצרים באלפי דולרים כך שאתה יכול לדמיין מה הפוטנציאל כאן אבל הכל עניין של השקעה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי alon123425 צפיה בהודעה
    הממוצע השבועי היום עומד על בערך 1.5%.המחשבון לא טוב,הוא גם לא מוריד נקודות אחרי 90 באופן יומי וגם אין התייחסות לגדילה של קרן הבונוס שלך והמעבר של חלקה לקרן הVIP.
    אפשר למשוך,בכל זמן,כמובן שיש כמה אפשרויות העברה,אם תציין את הגיל יהיה נוח יותר להתאים את האפשרות בשבילך.
    אי אפשר לשלם בPAYPAL אבל אם דחוף לך להשקיע ממה שיש לך בPP אפשר למצוא מידלמנים.
    רוב האנשים לא יפתחו ראש ויספרו לך רק על הדרך הבסיסית ביותר של פרסום מודעה ביום,היום לא פחות משתלם להשקיע יותר מ3 דקות ביום בשביל להשיג לקוחות אקטיביים בזיקלר,אתה יכול להרוויח 20% בCASH AVAILABLE מהקניית בידים שלהם,זיקלר כידוע מוכרת גם מוצרים באלפי דולרים כך שאתה יכול לדמיין מה הפוטנציאל כאן אבל הכל עניין של השקעה
    האמת יש מחשבון שכן מוריד אחרי 90 יום ואפשר להוסיף לו בונוס, אבל הוא נהרס ברגע שאתה מצרף מישהו אי אפשר לחשב דבר כזה

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

האם יש לך שאלות נוספות?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,435 | הודעות: 8,173,022 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect