אני לא חושב שאני טוב יותר מכולם כי זה לא מעניין אותי. טוב לי עם מי שאני ואיך שאני וזה לא מעניין אותי מי טוב יותר ממני ומי פחות ממני. זה אחד.
שתיים- אני כן יכול לשנות הרבה אנשים, לא את העולם, אבל אפשר לשנות את רובו. אם תרצה או לא תרצה, ברגע שאתה רואה שבן אדם אחר, חיי את החיים שלו אחרת ממה שאתה חיי אותם ואז אתה אומר "רגע, מה יש לו בחיים שלי אין?" ואז אתה רוצה להיות כמוהו, ואתה משתנה, נכון? יפה.
שלוש- "מה שאתה אומר זה לא בהכרח נכון"- מן הסתם, כל אחד בוחר את האמת שלו. "אתה יודע לבקר אחרים, לא יודע לבקר את עצמך"- לא נכון. אני מבקר את עצמי כל הזמן, בגלל זה אני לא יכול לסבול אנשים שלא יודעים לקבל בקורות. אלה אנשים קטנים שברגע שאומרים להם משהו שלא נשמע להם טוב הם מתקפלים. חסרי עמוד-שידרה, בדיוק כמו שאמרת.
"חושב שאם תקלל זה יעזור לך"- לפעמים קצת צעקות וקללות עוזרות, מנסיוני האישי.
-"יופי, זה שעברת לא אומר שזה עבר לאחרים"- אתה טיפש שזה לא יאמן..נראה לך שאני לא מבין מה עובר עלייך? נראלך שאני לא קולט באיזה מצב אתה נמצא? מה שאני מנסה להגיד ולעשות זה לעזור לך להבין שמה שאתה עושה עם הבחורה כרגע הוא טעות. טעות שאני עשיתי, טעות שהוא עשה, וטעות שכל הפורום עשה! אז למה לך לחזור על אותה הטעות אם אתה יכול פשוט לעשות צעד אחר, קצת קשה יותר שאחרי חודשיים הבחורה תחזור אלייך על הברכיים? זה בטוח וזה בדוק.
"
חחחח מצחיק אתה . למה מי אתה חושב שאתה ? יותר טוב ממני ? יותר חכם ? יותר מוצלח ? אז זהו שלא."- לא יותר טוב ממך לא יותר חכם ממך ולא יותר מוצלח ממך. אבל מה זה משנה? רק תראה כמה שצדקתי...אמרתי לך דברים בפנים ואתה מתחיל פשוט לירות מילים כנגדי רק בגלל שפגעתי לך בנקודה רגישה. אז במקום להתגונן ולהגיד שאתה יותר חכם ממני ויותר מוצלח ממני ולהרגיש שאתה בתוך איזה שהיא תחרות...תוריד תראש רגע...תרגע, תנשום עמוק ותסתכל לצדדים, תראה שאף אחד לא רוצה לרעתך. לא מעניין אותי אם אתה טוב יותר ממני ולא מעניין אותי עם אחרים נראים טוב יותר ממני או מזיינים יותר ממני..טוב לי עם מי שאני ועם מה שיש לי.
ברגע שאתה תלמד לחיות ככה (שוב..לא מתוך התנשאות, תפסיק לחשוב ככה) אתה תראה כמה שהחיים הרבה יותר קלים.
אצלי בחורות זה ככה- לא מתאים? לא הולך. חותך באמצע ומחפש אחת אחרת.