קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

מישהי שלחה לי סמס נוראי - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    אני לא כוסית אחי , פשוט התאהבתי בה , וזה קשה לעזוב את זה . (אבל אני מתכוון לשים זין עלייה ולא לסמס לה יותר בחודש הקרוב)

אני לא רוצה להשאר על תקן ידיד ו אז לחזור אלייה אלא להישאר על תקן ידיד לתמיד .

למה ? לא מהסיבה שאני מאוהב בה . בוא נגיד שיש לה קשרים . הבנתם ?
    אתה ילד גדול אני מאמין, ואתה יודע להבדיל בין טוב לרע, אני מקווה.
    ובכל זאת, תחשוב בהיגיון, למרות כל הרגשות שמעורבים בתהליך, תשתמש בהגיון בריא. אתה באמת באמת רוצה לעשות את זה לעצמך? להיות מאוהב בה ולהמשיך לדבר איתה ולדעת שאין לך שום סיכוי איתה ושהיא תזלזל בך לנצח על איך שהשפלת את עצמך רק בשביל להישאר ידיד שלה?

אני מכל הלב מציע לך להתנתק. אני מדבר מנסיון, אם אוהבים מישהי ולא הולך, עדיף לנסות לעבור הלאה. אהבה זה סה''כ כימיקלים שהמוח שלך מפריש, ובסופו של דבר זה ייפסק. יש מליון בנות בחוץ, מבטיח לך שסטטיסטית לפחות אחת מהן מתאימה לך פי 10000 מהבחורה הזאת. תנסה למצוא אותה. תחיה את החיים שלך, אל תתקע על משהו חסר טעם שיכול רק לפגוע בך. תהיה יותר חזק מזה.
    אני מקווה בשבילך שעוד כמה שבועות אתה תסתכל על ההודעות האלה ולא תאמין שאתה רשמת אותן. אני לא מכיר אותך, ואני מרגיש רע בשבילך. וזה לא דבר טוב. צא מזה, תמשיך הלאה.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

אני לא כוסית אחי , פשוט התאהבתי בה , וזה קשה לעזוב את זה . (אבל אני מתכוון לשים זין עלייה ולא לסמס לה יותר בחודש הקרוב)

אני לא רוצה להשאר על תקן ידיד ו אז לחזור אלייה אלא להישאר על תקן ידיד לתמיד .

למה ? לא מהסיבה שאני מאוהב בה . בוא נגיד שיש לה קשרים . הבנתם ?
    זה יכול להוביל רק לטוב שתרד על ארבע ותבקש סליחה עכשיו אחרי שהשיחה שלך איתה נגמרה ב-"
    את האמת שלי אני אמרתי לך אז תפסיק לחשוב שיש אמת אחרת זה ממש מעיק עליי"

להמשיך להיות מאוהב בה כנראה לחודש הקרוב ולהיות ידיד/הזה שהיא יצאה עליו וחזר לדבר איתה כאילו כלום ועוד התנצל על זה.
    רק לפני שאתה עושה את זה תגזור את הביצים שלך ותשאיר אותם בבית.

ומה זה יש לה קשרים? מה עוזר לך לשקר לאנשים בפורום כדי שינסו לעזור לשקר שלך, "אה הצלחתי לעבוד עליהם שיש לה קשרים ושאני לא מאוהב בה אבל אני בעצם עדיין מאוהב בה" אתה חושב שזה עוזר לך, תורם לך איכשהו לשקר ככה?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע אני מסכים פה עם כולם, גבר צריך לדעת לנתק את הלב, מהראש, מהזין. יעני לדעת להיות הכי ראציונלי שיש. רגש זה דבר שסבבה שקיים ומעולה! אבל צריך שתהיה לך היכולת להתעלם ממנו.

מה עפתם עליי פה כולכם

יש לה קשרים , נו אז מה . אל תאמינו לי . לא אכפת לי , חברים . זו האמת גם אם אתם הכי לא מאמינים לזה בעולם. ואת זה הבנתי לפני שהתאהבתי.
    והיא ממש לא כוסית אז אלה שאמרו פה לא תוכל לזיין אותה אני במילא לא רוצה לזיין אותה כרגע כי היא שמנמנה.

ורודני :"אתה מטומטם, ואתה נשי, ואתה עושה בחירה מאד מטומטמת רק כי אתה מקשיב ללב שלך"
    את הדעות שלך תשאיר לעצמך.זה שאתה מנסה לרדת עליי מראה על החוסר ביטחון שיש לך . ואני בטוח שגם לך הייתה תקופה כזו שהיית מאוהב אז אל תזיין לי את השכל כאילו אתה תמיד היית אטום חסר רגשות .

ועם גישה כזו : "מה אתה מזיין לנו פה תשכל על האהבה וחארטות כאלה..." אני בספק אם תתחתן מתישהו .כל מה שיש לך בראש זה כוס. תתבגר.

בכלל לא שלחתי לה כלום עדיין כולה התייעצתי מה אתם עפים על עצמכם פה ? נכון לעכשיו היא יודעת שלא עניתי לה והיא כנראה חושבת שאני ניתקתי איתה קשר.
    וכמו שאמרתי , אני לא מתכוון לשלוח לה הודעה .

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה עפתם עליי פה כולכם

יש לה קשרים , נו אז מה . אל תאמינו לי . לא אכפת לי , חברים . זו האמת גם אם אתם הכי לא מאמינים לזה בעולם. ואת זה הבנתי לפני שהתאהבתי.
    והיא ממש לא כוסית אז אלה שאמרו פה לא תוכל לזיין אותה אני במילא לא רוצה לזיין אותה כרגע כי היא שמנמנה.

ורודני :"אתה מטומטם, ואתה נשי, ואתה עושה בחירה מאד מטומטמת רק כי אתה מקשיב ללב שלך"
    את הדעות שלך תשאיר לעצמך.זה שאתה מנסה לרדת עליי מראה על החוסר ביטחון שיש לך . ואני בטוח שגם לך הייתה תקופה כזו שהיית מאוהב אז אל תזיין לי את השכל כאילו אתה תמיד היית אטום חסר רגשות .
    לא רוצה להשאיר את הדעות שלי לעצמי, אני רוצה לשים אותם על השולחן ככה כמו שהם. מה קרה? מישהו אמר לך את האמת בפנים אז אתה מקפל את הזנב ומתכנס בתוך עצמך? מה קרה? קצת כואב אז אתה מתגונן? תיהיה קצת גבר, תלמד לקבל ביקורת גם כשהיא כואבת וקשה. חוץ מזה...למה מי אתה שתגיד לשמור על הדעות שלי לעצמי? מי תחושב שאתה?. "מראה על החוסר בטחון שיש לך"- תחשוב שיש לי בטחון, תחשוב שאין לי בטחון..לא מעניין אותי מה אתה חושב עליי.
    וכן, הייתה לי תקופה כזו שהיית מאוהב בבחורה, אבל עברתי את זה.

ועם גישה כזו : "מה אתה מזיין לנו פה תשכל על האהבה וחארטות כאלה..." אני בספק אם תתחתן מתישהו .כל מה שיש לך בראש זה כוס. תתבגר.
    מי אמר שאני רוצה להתחתן יחתיכת תינוק? אני בן 21..החיים עוד ארוכים לפניי, נראלך שמה שיושב לי בראש כרגע זה חתונה? ונכון, כל מה שיש לי בראש זה כוס, ציצים ותחת. לפחות אני אומר תאמת ולא מזיין תמח "יש לה קשרים" ומתרץ תירוצים.

בכלל לא שלחתי לה כלום עדיין כולה התייעצתי מה אתם עפים על עצמכם פה ? נכון לעכשיו היא יודעת שלא עניתי לה והיא כנראה חושבת שאני ניתקתי איתה קשר.
    וכמו שאמרתי , אני לא מתכוון לשלוח לה הודעה .
    תשובות במודגש.
    צא מהבועה שלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תשובות במודגש.
    צא מהבועה שלך.
    אוקיי . אז בוא אני אגיד לך את האמת בפנים . מה שאני חושב עלייך . אתה שם זיין על כל העולם וחושב שאתה יותר טוב מכולם . ולמה ? כי החלטת שזו הדרך הכי טובה להתמודד עם העולם שלנו . הרי חיים רק פעם אחת , לא ? בסוף כולם מתים.שיזדיינו , אני שם פס. אני אומר את האמת בפנים , כי לא אכפת לי מה ייחשבו עליי. אני רוצה להעמיד את כולם במקום , שיילמדו. חבורת הומואים חסרי עמוד שדרה.
    ולמה אתה טועה בגישה הזו ? כי אתה פשוט לא יכול לשנות את העולם . וחוץ מזה - אין אמת אחת. מה שאתה אומר זה לא בהכרח נכון .
    אתה יודע לבקר רק אחרים , לא יודע לבקר את עצמך .
    חושב שאם תקלל זה יעזור לך . ומי אמר שאני מתכנס בתוך עצמי ? אידיוט.

"וכן, הייתה לי תקופה כזו שהיית מאוהב בבחורה, אבל עברתי את זה." יופי , זה שעברת את זה לא אומר שזה עבר לאחרים . בטח שקל לך לדבר אחרי שעברת את זה , כי אתה הצופה מהצד . אתה לא במרכז העניינים.

ו

"חוץ מזה...למה מי אתה שתגיד לשמור על הדעות שלי לעצמי? מי תחושב שאתה?" חחחח מצחיק אתה . למה מי אתה חושב שאתה ? יותר טוב ממני ? יותר חכם ? יותר מוצלח ? אז זהו שלא.

הלכת עם זה רחוק מידי. בקיצור .אתה חי בסרט . וכל מילה מיותרת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

אחי אני לא מבין אותך מה זה "יש לה קשרים" ?
    אתה אם אין לך חברים שיעזרו לך בקשר לזה "שהיא תישלח לך אנשים שירביצו לך" ? [על פי דעתי בחורה שעושה כזה דבר חולה בראש]
    וגם בכללי איך אתה רוצה להיות עם בחורה שהיא בטח עוד אחת "פרחה\ערסית לא פראיירית"
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 14-08-2012 בשעה 13:58.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אוקיי . אז בוא אני אגיד לך את האמת בפנים . מה שאני חושב עלייך . אתה שם זיין על כל העולם וחושב שאתה יותר טוב מכולם . ולמה ? כי החלטת שזו הדרך הכי טובה להתמודד עם העולם שלנו . הרי חיים רק פעם אחת , לא ? בסוף כולם מתים.שיזדיינו , אני שם פס. אני אומר את האמת בפנים , כי לא אכפת לי מה ייחשבו עליי. אני רוצה להעמיד את כולם במקום , שיילמדו. חבורת הומואים חסרי עמוד שדרה.
    ולמה אתה טועה בגישה הזו ? כי אתה פשוט לא יכול לשנות את העולם . וחוץ מזה - אין אמת אחת. מה שאתה אומר זה לא בהכרח נכון .
    אתה יודע לבקר רק אחרים , לא יודע לבקר את עצמך .
    חושב שאם תקלל זה יעזור לך . ומי אמר שאני מתכנס בתוך עצמי ? אידיוט.

"וכן, הייתה לי תקופה כזו שהיית מאוהב בבחורה, אבל עברתי את זה." יופי , זה שעברת את זה לא אומר שזה עבר לאחרים . בטח שקל לך לדבר אחרי שעברת את זה , כי אתה הצופה מהצד . אתה לא במרכז העניינים.

ו

"חוץ מזה...למה מי אתה שתגיד לשמור על הדעות שלי לעצמי? מי תחושב שאתה?" חחחח מצחיק אתה . למה מי אתה חושב שאתה ? יותר טוב ממני ? יותר חכם ? יותר מוצלח ? אז זהו שלא.

הלכת עם זה רחוק מידי. בקיצור .אתה חי בסרט . וכל מילה מיותרת.
    אני לא חושב שאני טוב יותר מכולם כי זה לא מעניין אותי. טוב לי עם מי שאני ואיך שאני וזה לא מעניין אותי מי טוב יותר ממני ומי פחות ממני. זה אחד.
    שתיים- אני כן יכול לשנות הרבה אנשים, לא את העולם, אבל אפשר לשנות את רובו. אם תרצה או לא תרצה, ברגע שאתה רואה שבן אדם אחר, חיי את החיים שלו אחרת ממה שאתה חיי אותם ואז אתה אומר "רגע, מה יש לו בחיים שלי אין?" ואז אתה רוצה להיות כמוהו, ואתה משתנה, נכון? יפה.
    שלוש- "מה שאתה אומר זה לא בהכרח נכון"- מן הסתם, כל אחד בוחר את האמת שלו. "אתה יודע לבקר אחרים, לא יודע לבקר את עצמך"- לא נכון. אני מבקר את עצמי כל הזמן, בגלל זה אני לא יכול לסבול אנשים שלא יודעים לקבל בקורות. אלה אנשים קטנים שברגע שאומרים להם משהו שלא נשמע להם טוב הם מתקפלים. חסרי עמוד-שידרה, בדיוק כמו שאמרת.
    "חושב שאם תקלל זה יעזור לך"- לפעמים קצת צעקות וקללות עוזרות, מנסיוני האישי.

-"יופי, זה שעברת לא אומר שזה עבר לאחרים"- אתה טיפש שזה לא יאמן..נראה לך שאני לא מבין מה עובר עלייך? נראלך שאני לא קולט באיזה מצב אתה נמצא? מה שאני מנסה להגיד ולעשות זה לעזור לך להבין שמה שאתה עושה עם הבחורה כרגע הוא טעות. טעות שאני עשיתי, טעות שהוא עשה, וטעות שכל הפורום עשה! אז למה לך לחזור על אותה הטעות אם אתה יכול פשוט לעשות צעד אחר, קצת קשה יותר שאחרי חודשיים הבחורה תחזור אלייך על הברכיים? זה בטוח וזה בדוק.

"
    חחחח מצחיק אתה . למה מי אתה חושב שאתה ? יותר טוב ממני ? יותר חכם ? יותר מוצלח ? אז זהו שלא."- לא יותר טוב ממך לא יותר חכם ממך ולא יותר מוצלח ממך. אבל מה זה משנה? רק תראה כמה שצדקתי...אמרתי לך דברים בפנים ואתה מתחיל פשוט לירות מילים כנגדי רק בגלל שפגעתי לך בנקודה רגישה. אז במקום להתגונן ולהגיד שאתה יותר חכם ממני ויותר מוצלח ממני ולהרגיש שאתה בתוך איזה שהיא תחרות...תוריד תראש רגע...תרגע, תנשום עמוק ותסתכל לצדדים, תראה שאף אחד לא רוצה לרעתך. לא מעניין אותי אם אתה טוב יותר ממני ולא מעניין אותי עם אחרים נראים טוב יותר ממני או מזיינים יותר ממני..טוב לי עם מי שאני ועם מה שיש לי.
    ברגע שאתה תלמד לחיות ככה (שוב..לא מתוך התנשאות, תפסיק לחשוב ככה) אתה תראה כמה שהחיים הרבה יותר קלים.
    אצלי בחורות זה ככה- לא מתאים? לא הולך. חותך באמצע ומחפש אחת אחרת.

אני לא חושב שאני טוב יותר מכולם כי זה לא מעניין אותי. טוב לי עם מי שאני ואיך שאני וזה לא מעניין אותי מי טוב יותר ממני ומי פחות ממני. זה אחד.
    שתיים- אני כן יכול לשנות הרבה אנשים, לא את העולם, אבל אפשר לשנות את רובו. אם תרצה או לא תרצה, ברגע שאתה רואה שבן אדם אחר, חיי את החיים שלו אחרת ממה שאתה חיי אותם ואז אתה אומר "רגע, מה יש לו בחיים שלי אין?" ואז אתה רוצה להיות כמוהו, ואתה משתנה, נכון? יפה.
    שלוש- "מה שאתה אומר זה לא בהכרח נכון"- מן הסתם, כל אחד בוחר את האמת שלו. "אתה יודע לבקר אחרים, לא יודע לבקר את עצמך"- לא נכון. אני מבקר את עצמי כל הזמן, בגלל זה אני לא יכול לסבול אנשים שלא יודעים לקבל בקורות. אלה אנשים קטנים שברגע שאומרים להם משהו שלא נשמע להם טוב הם מתקפלים. חסרי עמוד-שידרה, בדיוק כמו שאמרת.
    "חושב שאם תקלל זה יעזור לך"- לפעמים קצת צעקות וקללות עוזרות, מנסיוני האישי.

-"יופי, זה שעברת לא אומר שזה עבר לאחרים"- אתה טיפש שזה לא יאמן..נראה לך שאני לא מבין מה עובר עלייך? נראלך שאני לא קולט באיזה מצב אתה נמצא? מה שאני מנסה להגיד ולעשות זה לעזור לך להבין שמה שאתה עושה עם הבחורה כרגע הוא טעות. טעות שאני עשיתי, טעות שהוא עשה, וטעות שכל הפורום עשה! אז למה לך לחזור על אותה הטעות אם אתה יכול פשוט לעשות צעד אחר, קצת קשה יותר שאחרי חודשיים הבחורה תחזור אלייך על הברכיים? זה בטוח וזה בדוק.

"
    חחחח מצחיק אתה . למה מי אתה חושב שאתה ? יותר טוב ממני ? יותר חכם ? יותר מוצלח ? אז זהו שלא."- לא יותר טוב ממך לא יותר חכם ממך ולא יותר מוצלח ממך. אבל מה זה משנה? רק תראה כמה שצדקתי...אמרתי לך דברים בפנים ואתה מתחיל פשוט לירות מילים כנגדי רק בגלל שפגעתי לך בנקודה רגישה. אז במקום להתגונן ולהגיד שאתה יותר חכם ממני ויותר מוצלח ממני ולהרגיש שאתה בתוך איזה שהיא תחרות...תוריד תראש רגע...תרגע, תנשום עמוק ותסתכל לצדדים, תראה שאף אחד לא רוצה לרעתך. לא מעניין אותי אם אתה טוב יותר ממני ולא מעניין אותי עם אחרים נראים טוב יותר ממני או מזיינים יותר ממני..טוב לי עם מי שאני ועם מה שיש לי.
    ברגע שאתה תלמד לחיות ככה (שוב..לא מתוך התנשאות, תפסיק לחשוב ככה) אתה תראה כמה שהחיים הרבה יותר קלים.
    אצלי בחורות זה ככה- לא מתאים? לא הולך. חותך באמצע ומחפש אחת אחרת.
    כמו שאמרת , כל אחד בוחר את הדרך שלו לחיות . את השקפת העולם שלו.אני לא אנסה לשנות אותך ואתה לא תנסה לשנות אותי.

"אז במקום להתגונן ולהגיד שאתה יותר חכם ממני ויותר מוצלח ממני ולהרגיש שאתה בתוך איזה שהיא תחרות...תוריד תראש רגע...תרגע, תנשום עמוק ותסתכל לצדדים, תראה שאף אחד לא רוצה לרעתך."

אני לא אמרתי שאני יותר טוב ממך , ואני לא אמרתי שאתה יותר טוב ממני . בעיניי כולם שווים. אני ממש לא בתחרות . פשוט היה נראלי שאתה קצת מתנשא ,אז רציתי להראות לך את עצמך מנקודת המבט של מישהו אחר.
    אני גם לא מתחיל לירות מילים כנגדך כי פגעת בי בנקודה רגישה. אני לא מכיר אותך , ולפי סגנון הכתיבה שלך וההודעות רבות הזעם שלך אני הראתי לך איך אני רואה אותך בתור אחד מהצד.
    בדיוק כמו שאתה הראת לי איך אתה רואה אותי בתור אחד מהצד.
    אני רציתי לעזור לך לא פחות ממה שאתה רצית לעזור לי .

"
    אתה טיפש שזה לא יאמן.." . אתה כאילו צריך להחזיר לי על כל דבר שאני עושה לך ..? אמרתי שאתה אידיוט אתה אומר שאני טיפש. בוגר.

שמע, יש לי מספיק דברים על הראש כרגע. אני ממש לא כתבתי את ההודעה הזו כדי להתחיל לריב איתך , לזרוק קללות , ולעשות פה מהומות.

אז בוא נשאיר את העניינים רגועים .
    אם כתבת "נראלך שאני לא קולט באיזה מצב אתה נמצא? מה שאני מנסה להגיד ולעשות זה לעזור"

אז יעזור לי כרגע אם לא נמשיך להתווכח. הרי אם אתה קולט באיזה מצב אני נמצא .. אז אתה בטח מבין ש.. זה שנמשיך להתווכח פה לא יעזור לי , וגם לא לך.

ואם כבר אתה רוצה לעזור אז בוא תגיד לי משהו

"אז למה לך לחזור על אותה הטעות אם אתה יכול פשוט לעשות צעד אחר, קצת קשה יותר שאחרי חודשיים הבחורה תחזור אלייך על הברכיים? זה בטוח וזה בדוק."

אתה אומר שאם אני מתנק קשר חודשיים עם הבחורה היא תחזור אליי ? לא נראלי.
    זהו שהיא בחיים לא תחזור אליי.גם אם אני אנתק איתה קשר עשר שנים.כי המשיכה אבדה . אז בוא תסביר לי למה אתה חושב שבעוד חודשיים מהיום היא תחזור אליי על ארבע ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה אומר שאם אני מתנק קשר חודשיים עם הבחורה היא תחזור אליי ? לא נראלי.
    זהו שהיא בחיים לא תחזור אליי.גם אם אני אנתק איתה קשר עשר שנים.כי המשיכה אבדה . אז בוא תסביר לי למה אתה חושב שבעוד חודשיים מהיום היא תחזור אליי על ארבע ?
    אני לא חושב, אני יודע.
    למה? בגלל שאתה תחסר לה. אם עד היום רדפת אחרייה עם סמסים וטלפונים והראת לה שהיא כל עולמך..ואז בבת אחת תנתק קשר ל-ג-מ-ר-י..זה יציק לה. למה? כי היא תתחיל לחשוב "רגע, למה הוא פתאום לא מדבר איתי כמו פעם? נמאס לו ממני? הוא מצא מישהי אחרת במקומי? הוא כבר לא אוהב אותי?" היא תתחיל להשתגע. בנות זה עם שאוהב לחשוב...היא לא תשב מול הטלוויזיה ותתן לאיזה סרט לגרום לה לשכוח ממך..היא תעדיף לשבת עם עצמה על המיטה ופשוט לחשוב על מה שהיא עשתה 4 שעות..לא מאמין לי? אל תאמין.

אני מכיר את זה מנסיון, בחורה שרגילה ליחס ממך מתחילה באיזה שהוא שלב להוריד את הרגל מהגז ומורידה את היחס שלה כלפייך..ברגע שזה קורה, מה שאתה צריך לעשות זה לנתק קשר לגמרי , לתת לזמן לעשות את שלו וגם אם היא תתחיל לשלוח סמסים אלייך, אתה תצטרך להיות חזק ולענות לה "תקשיבי..עברתי הלאה..אני לא חושב שאנחנו יכולים להיות ביחד" היא תשתגע מזה. אחרי בערך חודש-חודשים אתה מוזמן לפתוח איתה שיחה קצרה..לשאול מה העיניינים ולנסות שוב מחדש.

אני לא חושב, אני יודע.
    למה? בגלל שאתה תחסר לה. אם עד היום רדפת אחרייה עם סמסים וטלפונים והראת לה שהיא כל עולמך..ואז בבת אחת תנתק קשר ל-ג-מ-ר-י..זה יציק לה. למה? כי היא תתחיל לחשוב "רגע, למה הוא פתאום לא מדבר איתי כמו פעם? נמאס לו ממני? הוא מצא מישהי אחרת במקומי? הוא כבר לא אוהב אותי?" היא תתחיל להשתגע. בנות זה עם שאוהב לחשוב...היא לא תשב מול הטלוויזיה ותתן לאיזה סרט לגרום לה לשכוח ממך..היא תעדיף לשבת עם עצמה על המיטה ופשוט לחשוב על מה שהיא עשתה 4 שעות..לא מאמין לי? אל תאמין.

אני מכיר את זה מנסיון, בחורה שרגילה ליחס ממך מתחילה באיזה שהוא שלב להוריד את הרגל מהגז ומורידה את היחס שלה כלפייך..ברגע שזה קורה, מה שאתה צריך לעשות זה לנתק קשר לגמרי , לתת לזמן לעשות את שלו וגם אם היא תתחיל לשלוח סמסים אלייך, אתה תצטרך להיות חזק ולענות לה "תקשיבי..עברתי הלאה..אני לא חושב שאנחנו יכולים להיות ביחד" היא תשתגע מזה. אחרי בערך חודש-חודשים אתה מוזמן לפתוח איתה שיחה קצרה..לשאול מה העיניינים ולנסות שוב מחדש.
    אוקיי,אני סומך עלייך .
    מילה שלי . אני - לא עונה לה ל sms הזה . אם תוך חודשיים וחצי מהיום היא לא תראה שום סימן שהיא רוצה להתקרב אליי. אני אכתוב לך ש..כנראה טעית.
    ואם תצדק ורק אם .. אז אני אומר לך שיצאת גדול , תותח.

אבל אם זה לא ייקרה.(כמו שנראה לי) אז .. מה אני אעשה עוד חודשיים שלושה ?
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 23-08-2012 בשעה 12:13.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אוקיי,אני סומך עלייך .
    מילה שלי . אני - לא עונה לה ל sms הזה . אם תוך חודשיים וחצי מהיום היא לא תראה שום סימן שהיא רוצה להתקרב אליי. אני אכתוב לך ש..כנראה טעית.
    ואם תצדק ורק אם .. אז אני אומר לך שיצאת גדול , תותח.

אפילו אין לי אותה בפייסבוק . ואני לא מתכוון להוסיף.
    אז בוא אני אומר לך דבר כזה . גם אם תוך חודש - חודשייים היא תוסיף אותי בפייסבוק - זה כנראה סימן עניין וגם אז אני אומר לך שצדקת.

אבל אם אףאחד מהדברים לא ייקרה.(כמו שנראה לי) אז .. מה אני אעשה עוד חודשיים שלושה ?
    אתה בלי שום קשר, עוד חודשיים-שלוש מהיום, או שתשלח לה סמס או שתרים טלפון אלייה ותגיד לה "היי, מה קורה? התגעגעתי אלייך הרבה זמן לא דברנו..מה חדש?" ותנסה להתקרב אלייה.

אם היא תראה סימנים בזמן החודשיים האלה (אפילו אם זה אחרי שבוע) אתה לא יכול להישבר. אם תשבר היא תראה שאתה חלש אופי וכל מילה שלה זה קודש בשבילך. אתה צריך להיות חזק ולא לדבר איתה בזמן הקרוב.

אגב, אמרת שהיא שלחה לך סמס משהו..לא הבנתי. תסביר.

חחחח היא שלחה לי את זה בסמס אם לא הבנת , היא לא אמרה לי את זה פנים מול פנים.
    היא שלחה לי את זה בסמס אחרי שלא ראיתי אותה 17 יום. ואחרי שיום לפני שהיא שלחה את זה התכתבנו באיזה 100 ומשהו אסאמאסים במשך שלוש שעות.
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 17-08-2012 בשעה 12:00.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אחי מניסיון קשרים כאלה לא יובילו לטוב וכמה שתנסה לחזור ולרדוף אחריה זה ירחיק אותה ויוריד גם מהכבוד שלך כבר .
    אני מזמן היתי חושב כמוך ומנסה אבל עד לפני שנה שנתיים שאמרתי ואלה לא הלך שתקפוץ לי אני אמשיך ושהיא תראה אותי מאושר עם אחרת היא כבר תבוא אלי וזה באמת קרה וזאת האופציה היחידה לדעתי.
    אתה צריך להיות מסוגל לפעמים לעשות החלטה גם אם היא כואבת ולהתנתק מהלב כי הקשר הזה פשוט לא בריא וגם אם תגיעו למצב שהכל יסתדר היא תמשיך לפגוע בך אחרי זה תאמין לי זה חוקיות בקשרים מהסוג הזה.
    תנתק קשר איתה לך עם אחרת ואם היא תבוא אליך אחרי זה זה יהיה כבר מנקודת מבט שונה של שניכם ויחסי כוחות שונים בקשר וזאת הדרך היחידה שהקשר יוכל להתנהל.
    לעכשיו אני אומר תנתק גם אם זה קשה ותמשיך בחיים ובעוד כמה זמן תיזכר בהודעה הזאת ואתה תגיד כמה טוב שהקשבתי לזה ועכשיו אני מבין כמה זה היה נכון מילה שלי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הסמס הזה שהיא שלחה זה
    חח את זה :
    "תקשיב,האמת היא שאני לא רואה טעם שנמשיך לדבר אני מעדיפה שנעצור את זה כאן כי אם תמשיך ככה זה ממש לא ייגמר טוב.ואת האמת שלי אני אמרתי לך אז תפסיק לחשוב שיש אמת אחרת זה ממש מעיק עליי."

חחחח היא שלחה לי את זה בסמס אם לא הבנת , היא לא אמרה לי את זה פנים מול פנים.
    היא שלחה לי את זה בסמס אחרי שלא ראיתי אותה 17 יום. ואחרי שיום לפני שהיא שלחה את זה התכתבנו באיזה 100 ומשהו אסאמאסים במשך שלוש שעות.
    אה חשבתי שהתכוונת לסמס אחר. כן, אל תענה לסמס הזה. למרות שאני הייתי עונה במקום "צודקת, ביי."

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect