אם היא תחזור אלייך אחרי חודשיים או לא זה תלוי רק בך !
תפסיק לחשוב שאתה חכם גדול ומבין פה יותר מכולם.
רוב האנשים פה עברו את מה שאתה עובר ויש להם הרבה יותר ניסיון ממך.
כמו שאומרים "אין חכם כבעל ניסיון".
אני עברתי את זה, גם אני הייתי כמוך ואחרי כמה שנים טובות אני מסתכל אחורה ואומר "הייתי פתטי וחסר ניסיון, שיכור מאהבה".
אבל אפעם לא הייתי מטומטם ! זה שהייתי מאוהב פעם ראשונה לא אומר שלא הייתי חכם והיה לי ניסיון עם בנות שלא אהבתי לפניה.
ידעתי שאני צריך לתפוס מרחק ממנה, פשוט לנתק, לחתוך ! לשחק אותה כאילו היא חבר ברחוב שאני רואה ואני אומר לו רק "היי, מה נשמע" כי אני לא כל כך
מכיר אותו ...
להיות קר אליה, לא צריך אותה .. התקדמתי ! אני יותר בוגר ממנה, אני לא מבזבז זמן כמו סמרטוט עליה.
אלא גבר רציונאלי ומציאותי, היא לא רוצה אני ממשיך את החיים. לעלות ולהצליח. והיא זו שמפריע לי לעשות זאת. היא מכשול בהצלחה שלי,
לכן אני צריך לחתוך אותה.
לדבר עם בחורות אחרות, להשיג ידידות חדשות. לשמוח, לצאת, להנות מהחיים ! למצות כל רגע, להיות משוגע !!!!!!!
היא מבינה שאתה התקדמתה ופתאום אתה לא צריך אותה, היא מתגעגעת להרגשה הזאת שגבר מרחרח אחריה ורוצה אותה.
בנות אוהבות מחמאות ! ובשבילן שגבר רוצה אותן ואוהב אותן פשוט כל מה שיש בהן בלי יוצא מן הכלל זאת המחמאה הכי גדולה.
שמישהו אוהב אותך זאת ההרגשה הכי טובה בעולם ! במיוחד אצל נשים שהן יצורים שפועלים יותר על פי הרגש.
קיצור, היא מתגעגעת להרגשה הזאת שאהבתה אותה ופתאום אתה חסר לה.
לאן נעלמתה ?! מזה ?! הוא מדבר עם ידידות אחרות (קנאה), הוא נהנה מהחיים על אף שדחיתי אותו וזעזעתי אותו ! איך הוא ממשיך כרגיל ?
נהנה, יוצא, מכיר בחורות, צוחק, ממצה כל רגע !
היא תתחיל לנסות לרדוף אחריך כי כשבחורה קולטת שגבר לא מעוניין בה יותר היא חייבת להשיג אותו, בשבילה זה אתגר !!! להשיג את הגבר שפעם רצה אותה אבל עכשיו הוא כבר לא !
זה תלוי בך אם היא תרצה אותך בחזרה או לא, זה תלוי במשחק שלך וכמה תהיה קר לרגשות שלך.
אם באמת תתנתק, תשכח ממנה ורק תהנה תצא החוצה ותכיר ! היא תקנא ותרצה אותך בחזרה !
היא תסתכל עלייך בצורה שונה כאילו בתקופה שהתנתקת ממנה השתנית ! אם כאשר תפגוש אותה תתנהג בצורה של את פרק שעבר בחיים שלי
אני רק אומר לך שלום ואין לי שום ריב איתך כי אני בנאדם שלא רב אלא נהנה ! תהיה אדיש ותשאל אותה מה שלומה בלי שום שנאה כאילו כלום לא קרה !
היא עוד יותר תשתגע ! ממש התבגרת !!!
זה מה שאתה צריך לעשות !
אני מקווה שלא תנסה להתחנן אליה שתחזרו להיות ידידים כי כבר יצאת סמרטוט(סליחה על הביטוי).
דרך אגב, להיות ידיד שלה עכשיו לא יתרום לך בכלום מניסיון ! אלא רק יעכב אותך בצפייה למשהו במקום להתקדם בחיים.
אני עכשיו מסתכל כמה שנים אחורה על אהבה שהייתה לי ובאמת בשיא הרצינות חשבתי שהיא מושלמת ואני בחיים לא יפגוש מישהי כמוה.
וכיום אני לא יכול לספור את כמות הבחורות שפגשתי והכרתי שהן יותר איכותיות, יפות, חכמות ומדהימות ממנה.
לדעתי אתה צריך לקבל את הSMS הזה כמו בנאדם בוגר שלא לוקח ללב את הSMS ולא משחק בקקי עם ילדות שמנסות לעשות פוזות ורושם עלייך.
לדעתי אתה צריך לכתוב לה בחזרה "אוקי הבנתי, אפילו שכתבת את הSMS הזה בצורה לא יפה שאני בטוח שהיית יכולה לשפוך את הדברים בצורה הרבה יותר בוגרת ומועילה.. תדעי שאני לא כועס עלייך כי זה אולי בא ממקום של כעס ולא כולנו יודעים איך להתמודד איתו. היה נעים להכיר =]"
בהצלחה !!