קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 45

מישהי שלחה לי סמס נוראי - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אה חשבתי שהתכוונת לסמס אחר. כן, אל תענה לסמס הזה. למרות שאני הייתי עונה במקום "צודקת, ביי."
    אני לא עונה .. אבל שמע משהו

אתה אומר שהיא תחזור אליי על ארבע אחרי חודש חודשיים הרי ..

אבל .. חשבתי על זה .. תיראה מה היא כתבה

האמת היא שאני לא רואה טעם שנמשיך לדבר אני מעדיפה שנעצור את זה כאן .......זה ממש מעיק עליי

זה כבר על גבול השנאה ... אתה עדיין חושב שהיא תיצור איתי קשר אחרי חודש - חודשיים ?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    אני לא עונה .. אבל שמע משהו

אתה אומר שהיא תחזור אליי על ארבע אחרי חודש חודשיים הרי ..

אבל .. חשבתי על זה .. תיראה מה היא כתבה

האמת היא שאני לא רואה טעם שנמשיך לדבר אני מעדיפה שנעצור את זה כאן .......זה ממש מעיק עליי

זה כבר על גבול השנאה ... אתה עדיין חושב שהיא תיצור איתי קשר אחרי חודש - חודשיים ?
    כמו שכבר אמרתי, זה לא חשוב אם היא תיצור איתך קשר אחרי חודשיים..כל המטרה בעניין הזה, זה שאתה תעבור הלאה, ואם לא תצליח לעבור הלאה בזמן הזה, תוכל לנסות לחזור אלייה..אם היא לא תרצה- אז הרווחת! אתה גם "נקי" בלב..כי בכל זאת כבר עברו 2-3 חודשיים מאז, אז כבר יש סיכוי שתפסיק לחשוב עלייה כבר אז..וגם תוכל לעבור הלאה.

חח אולי זה לא חשוב אבל.. אמרת שזה בדוק שהיא תיצור איתי קשר אחרי חודשיים ועכשיו אתה אומר שזה לא בדוק ..

אז כן או לא ?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חח אולי זה לא חשוב אבל.. אמרת שזה בדוק שהיא תיצור איתי קשר אחרי חודשיים ועכשיו אתה אומר שזה לא בדוק ..

אז כן או לא ?
    אמרתי את מה שאמרתי מבלי להסתכל על הסמס ההוא, לא שמתי לב אליו. מה שאמרתי תקף לגבי אנשים שכל היום חופרים לבחורה והיא פשוט מתנהגת אלייהם בצורה קרה, אם זה ככה אז מה שאני אמרתי זה נכון.
    אבל לגביך, אני לא כל כך בטוח שהיא באמת תיצור איתך קשר..אחרי הכל, היא גם רוצה לנתק קשר.

אבל מה זה חשוב? המטרה שלך היא לנתק אותה מהראש שלך, תפסיק לחשוב כל דקה אם היא תחזור אלייך או לא.

טוב ..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אם היא תחזור אלייך אחרי חודשיים או לא זה תלוי רק בך !
    תפסיק לחשוב שאתה חכם גדול ומבין פה יותר מכולם.

רוב האנשים פה עברו את מה שאתה עובר ויש להם הרבה יותר ניסיון ממך.
    כמו שאומרים "אין חכם כבעל ניסיון".

אני עברתי את זה, גם אני הייתי כמוך ואחרי כמה שנים טובות אני מסתכל אחורה ואומר "הייתי פתטי וחסר ניסיון, שיכור מאהבה".
    אבל אפעם לא הייתי מטומטם ! זה שהייתי מאוהב פעם ראשונה לא אומר שלא הייתי חכם והיה לי ניסיון עם בנות שלא אהבתי לפניה.
    ידעתי שאני צריך לתפוס מרחק ממנה, פשוט לנתק, לחתוך ! לשחק אותה כאילו היא חבר ברחוב שאני רואה ואני אומר לו רק "היי, מה נשמע" כי אני לא כל כך
    מכיר אותו ...
    להיות קר אליה, לא צריך אותה .. התקדמתי ! אני יותר בוגר ממנה, אני לא מבזבז זמן כמו סמרטוט עליה.
    אלא גבר רציונאלי ומציאותי, היא לא רוצה אני ממשיך את החיים. לעלות ולהצליח. והיא זו שמפריע לי לעשות זאת. היא מכשול בהצלחה שלי,
    לכן אני צריך לחתוך אותה.

לדבר עם בחורות אחרות, להשיג ידידות חדשות. לשמוח, לצאת, להנות מהחיים ! למצות כל רגע, להיות משוגע !!!!!!!
    היא מבינה שאתה התקדמתה ופתאום אתה לא צריך אותה, היא מתגעגעת להרגשה הזאת שגבר מרחרח אחריה ורוצה אותה.
    בנות אוהבות מחמאות ! ובשבילן שגבר רוצה אותן ואוהב אותן פשוט כל מה שיש בהן בלי יוצא מן הכלל זאת המחמאה הכי גדולה.

שמישהו אוהב אותך זאת ההרגשה הכי טובה בעולם ! במיוחד אצל נשים שהן יצורים שפועלים יותר על פי הרגש.

קיצור, היא מתגעגעת להרגשה הזאת שאהבתה אותה ופתאום אתה חסר לה.
    לאן נעלמתה ?! מזה ?! הוא מדבר עם ידידות אחרות (קנאה), הוא נהנה מהחיים על אף שדחיתי אותו וזעזעתי אותו ! איך הוא ממשיך כרגיל ?
    נהנה, יוצא, מכיר בחורות, צוחק, ממצה כל רגע !
    היא תתחיל לנסות לרדוף אחריך כי כשבחורה קולטת שגבר לא מעוניין בה יותר היא חייבת להשיג אותו, בשבילה זה אתגר !!! להשיג את הגבר שפעם רצה אותה אבל עכשיו הוא כבר לא !

זה תלוי בך אם היא תרצה אותך בחזרה או לא, זה תלוי במשחק שלך וכמה תהיה קר לרגשות שלך.
    אם באמת תתנתק, תשכח ממנה ורק תהנה תצא החוצה ותכיר ! היא תקנא ותרצה אותך בחזרה !
    היא תסתכל עלייך בצורה שונה כאילו בתקופה שהתנתקת ממנה השתנית ! אם כאשר תפגוש אותה תתנהג בצורה של את פרק שעבר בחיים שלי
    אני רק אומר לך שלום ואין לי שום ריב איתך כי אני בנאדם שלא רב אלא נהנה ! תהיה אדיש ותשאל אותה מה שלומה בלי שום שנאה כאילו כלום לא קרה !
    היא עוד יותר תשתגע ! ממש התבגרת !!!

זה מה שאתה צריך לעשות !
    אני מקווה שלא תנסה להתחנן אליה שתחזרו להיות ידידים כי כבר יצאת סמרטוט(סליחה על הביטוי).
    דרך אגב, להיות ידיד שלה עכשיו לא יתרום לך בכלום מניסיון ! אלא רק יעכב אותך בצפייה למשהו במקום להתקדם בחיים.
    אני עכשיו מסתכל כמה שנים אחורה על אהבה שהייתה לי ובאמת בשיא הרצינות חשבתי שהיא מושלמת ואני בחיים לא יפגוש מישהי כמוה.
    וכיום אני לא יכול לספור את כמות הבחורות שפגשתי והכרתי שהן יותר איכותיות, יפות, חכמות ומדהימות ממנה.

לדעתי אתה צריך לקבל את הSMS הזה כמו בנאדם בוגר שלא לוקח ללב את הSMS ולא משחק בקקי עם ילדות שמנסות לעשות פוזות ורושם עלייך.
    לדעתי אתה צריך לכתוב לה בחזרה "אוקי הבנתי, אפילו שכתבת את הSMS הזה בצורה לא יפה שאני בטוח שהיית יכולה לשפוך את הדברים בצורה הרבה יותר בוגרת ומועילה.. תדעי שאני לא כועס עלייך כי זה אולי בא ממקום של כעס ולא כולנו יודעים איך להתמודד איתו. היה נעים להכיר =]"

בהצלחה !!
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 15-08-2012 בשעה 18:03.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אם היא תחזור אלייך אחרי חודשיים או לא זה תלוי רק בך !
    תפסיק לחשוב שאתה חכם גדול ומבין פה יותר מכולם.

רוב האנשים פה עברו את מה שאתה עובר ויש להם הרבה יותר ניסיון ממך.
    כמו שאומרים "אין חכם כבעל ניסיון".

אני עברתי את זה, גם אני הייתי כמוך ואחרי כמה שנים טובות אני מסתכל אחורה ואומר "הייתי פתטי וחסר ניסיון, שיכור מאהבה".
    אבל אפעם לא הייתי מטומטם ! זה שהייתי מאוהב פעם ראשונה לא אומר שלא הייתי חכם והיה לי ניסיון עם בנות שלא אהבתי לפניה.
    ידעתי שאני צריך לתפוס מרחק ממנה, פשוט לנתק, לחתוך ! לשחק אותה כאילו היא חבר ברחוב שאני רואה ואני אומר לו רק "היי, מה נשמע" כי אני לא כל כך
    מכיר אותו ...
    להיות קר אליה, לא צריך אותה .. התקדמתי ! אני יותר בוגר ממנה, אני לא מבזבז זמן כמו סמרטוט עליה.
    אלא גבר רציונאלי ומציאותי, היא לא רוצה אני ממשיך את החיים. לעלות ולהצליח. והיא זו שמפריע לי לעשות זאת. היא מכשול בהצלחה שלי,
    לכן אני צריך לחתוך אותה.

לדבר עם בחורות אחרות, להשיג ידידות חדשות. לשמוח, לצאת, להנות מהחיים ! למצות כל רגע, להיות משוגע !!!!!!!
    היא מבינה שאתה התקדמתה ופתאום אתה לא צריך אותה, היא מתגעגעת להרגשה הזאת שגבר מרחרח אחריה ורוצה אותה.
    בנות אוהבות מחמאות ! ובשבילן שגבר רוצה אותן ואוהב אותן פשוט כל מה שיש בהן בלי יוצא מן הכלל זאת המחמאה הכי גדולה.

שמישהו אוהב אותך זאת ההרגשה הכי טובה בעולם ! במיוחד אצל נשים שהן יצורים שפועלים יותר על פי הרגש.

קיצור, היא מתגעגעת להרגשה הזאת שאהבתה אותה ופתאום אתה חסר לה.
    לאן נעלמתה ?! מזה ?! הוא מדבר עם ידידות אחרות (קנאה), הוא נהנה מהחיים על אף שדחיתי אותו וזעזעתי אותו ! איך הוא ממשיך כרגיל ?
    נהנה, יוצא, מכיר בחורות, צוחק, ממצה כל רגע !
    היא תתחיל לנסות לרדוף אחריך כי כשבחורה קולטת שגבר לא מעוניין בה יותר היא חייבת להשיג אותו, בשבילה זה אתגר !!! להשיג את הגבר שפעם רצה אותה אבל עכשיו הוא כבר לא !

זה תלוי בך אם היא תרצה אותך בחזרה או לא, זה תלוי במשחק שלך וכמה תהיה קר לרגשות שלך.
    אם באמת תתנתק, תשכח ממנה ורק תהנה תצא החוצה ותכיר ! היא תקנא ותרצה אותך בחזרה !
    היא תסתכל עלייך בצורה שונה כאילו בתקופה שהתנתקת ממנה השתנית ! אם כאשר תפגוש אותה תתנהג בצורה של את פרק שעבר בחיים שלי
    אני רק אומר לך שלום ואין לי שום ריב איתך כי אני בנאדם שלא רב אלא נהנה ! תהיה אדיש ותשאל אותה מה שלומה בלי שום שנאה כאילו כלום לא קרה !
    היא עוד יותר תשתגע ! ממש התבגרת !!!

זה מה שאתה צריך לעשות !
    אני מקווה שלא תנסה להתחנן אליה שתחזרו להיות ידידים כי כבר יצאת סמרטוט(סליחה על הביטוי).
    דרך אגב, להיות ידיד שלה עכשיו לא יתרום לך בכלום מניסיון ! אלא רק יעכב אותך בצפייה למשהו במקום להתקדם בחיים.
    אני עכשיו מסתכל כמה שנים אחורה על אהבה שהייתה לי ובאמת בשיא הרצינות חשבתי שהיא מושלמת ואני בחיים לא יפגוש מישהי כמוה.
    וכיום אני לא יכול לספור את כמות הבחורות שפגשתי והכרתי שהן יותר איכותיות, יפות, חכמות ומדהימות ממנה.

לדעתי אתה צריך לקבל את הSMS הזה כמו בנאדם בוגר שלא לוקח ללב את הSMS ולא משחק בקקי עם ילדות שמנסות לעשות פוזות ורושם עלייך.
    לדעתי אתה צריך לכתוב לה בחזרה "אוקי הבנתי, אפילו שכתבת את הSMS הזה בצורה לא יפה שאני בטוח שהיית יכולה לשפוך את הדברים בצורה הרבה יותר בוגרת ומועילה.. תדעי שאני לא כועס עלייך כי זה אולי בא ממקום של כעס ולא כולנו יודעים איך להתמודד איתו. היה נעים להכיר =]"

בהצלחה !!
    בעיקרון אתה צודק
    אבל מה ? היא מאוד מאוד מאוד מאוד פופולרית
    אין לי אותה בפייס ,אבל אני יכול לומר לך שיש לה 5,000 חברים .
    עשרות עד מאות ידידים שרובם התאהבו בה בעבר והיא דחתה אותם .
    לי יש כולה 500 חברים בפייס.
    למה שהיא תרצה דווקא אותי מכל הידידים שהיא דחתה ?!
    אנחנו לא גרים באותה העיר וברגע ששנינו הפסקנו לעבוד הסיכוי שניפגש מתישהו הוא 0.001 אחוז.

ולמה אתה אומר שיצאתי סמרטוט ? עצם זה שפתחתי את האשכול לא אומר שיצאתי סמרטוט..

איך היא תיראה שאני עושה חיים ? נהנה? שוכח ממנה ? הדבר היחידי שהיא תדע זה שלא עניתי לה ל sms . יותר מזה היא לא תדע כלום.
    אין לנו שום קשר יותר.

והרוב המליצו לי לא לענות לsms הזה אז אני לא חושב שאני אשלח לה מה שכתבת , כי אני לא רוצה לענות . שתלך לחפש.
    להפך , היא בטח תחשוב שאני לא עניתי ל sms כי נפגעתי והיא הצליחה לגרום לי להיפגע.
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 15-08-2012 בשעה 19:41.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תפסיקוט לתלות בו תקוות שווא היא לא תחזור אליו על 4 , במיוחד לא עוד חודשיים .

אין לך הרבה מה לעשות אם בנאדם אומר שאין לו רצון להיות איתך בקשר, אתה אמור לכבד את הרצון הזה ולהתנתק.
    במיוחד כשמדובר בבחורה שלא משהו מיוחד ואתה תתיידד עם עוד מיליון כאלה.

אני מבין על מה אתה מדבר גם אני עברתי את זה אבל אני פשוט עברתי הלאה אחי אין טעם לחפש משהו שלא קיים, אתה מבין אותי?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תפסיקוט לתלות בו תקוות שווא היא לא תחזור אליו על 4 , במיוחד לא עוד חודשיים .

אין לך הרבה מה לעשות אם בנאדם אומר שאין לו רצון להיות איתך בקשר, אתה אמור לכבד את הרצון הזה ולהתנתק.
    במיוחד כשמדובר בבחורה שלא משהו מיוחד ואתה תתיידד עם עוד מיליון כאלה.

אני מבין על מה אתה מדבר גם אני עברתי את זה אבל אני פשוט עברתי הלאה אחי אין טעם לחפש משהו שלא קיים, אתה מבין אותי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0

שמע גבר אני לא כל כך מומחה כמו רב האנשים פה ואין לי הרבה ידע מדברים כאלה,
    אבל קראתי את מה שאמרת ואת התגובות, אם אתה עד כדי כך רוצה אותה מה שאני הייתי עושה לפחות זה נותן שבוע שבועיים לדברים להתקרר,
    כי כרגע היא ממש עצבנית\לא בראש לדבר איתך, אחרי שבועיים הייתי מתקשר(לא שולח הודעה), כאן יכולים להיות שני מקרים: אחד זה שהיא מסננת אותך וזה אומר את הכל בפני עצמו(למרות שאתה יכול למנוע את זה ולהתקשר מחסוי), ושתיים אם היא עונה: תגיד לה שאתה רוצה להסדיר את העניינים בינכם לא בקטע רומנטי כי
    אתה חושב שזה נגמר לא כל כך טוב ואם אתה יכול לראות אותה לאיזה ארוחת בוקר (או כל משהו שלא יראה כמו דייט) וכאן תנסה להתחיל הכל מחדש.
    בכל מקרה, אם היא פופולרית כמו שאמרת לא הייתי פשוט מתעלם ומשחק אותה קשה להשגה, כי לא יצרת בה עדיין עניין שיגרום לה לרדוף אחריך, אחרי הכל יש לה 5000 חברים בפייסבוק אני בטוח שהיא יכולה לבחור מאות אחרים על גביך.
    מקווה שעזרתי
    נערך לאחרונה על ידי Glida1; 15-08-2012 בשעה 20:47.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כנס לראש של "אותה איבדתי". בהצלחה עם בחורות אחרות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

בעיקרון אתה צודק
    אבל מה ? היא מאוד מאוד מאוד מאוד פופולרית
    אין לי אותה בפייס ,אבל אני יכול לומר לך שיש לה 5,000 חברים .
    עשרות עד מאות ידידים שרובם התאהבו בה בעבר והיא דחתה אותם .
    לי יש כולה 500 חברים בפייס.
    למה שהיא תרצה דווקא אותי מכל הידידים שהיא דחתה ?!
    אנחנו לא גרים באותה העיר וברגע ששנינו הפסקנו לעבוד הסיכוי שניפגש מתישהו הוא 0.001 אחוז.

ולמה אתה אומר שיצאתי סמרטוט ? עצם זה שפתחתי את האשכול לא אומר שיצאתי סמרטוט..

איך היא תיראה שאני עושה חיים ? נהנה? שוכח ממנה ? הדבר היחידי שהיא תדע זה שלא עניתי לה ל sms . יותר מזה היא לא תדע כלום.
    אין לנו שום קשר יותר.

והרוב המליצו לי לא לענות לsms הזה אז אני לא חושב שאני אשלח לה מה שכתבת , כי אני לא רוצה לענות . שתלך לחפש.
    להפך , היא בטח תחשוב שאני לא עניתי ל sms כי נפגעתי והיא הצליחה לגרום לי להיפגע.
    שמע תכל'ס בלי להשתחצן אחי, אני הייתי משיג אותה וגורם לה להימשך אליי על אף שהיא פיתחה אלי קצת שנאה.
    אבל אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט ההשקפת חיים שלי ובשביל להסביר אני צריך לכתוב ספר.
    ניסיתי לתת לך טיפה של כיוון, קצה המזלג .. אבל על פי התגובה שלך הבנתי שלא קלטת מזה הרבה.
    אין לי מה לעשות ...

ואני אומר לך מעכשיו זה כבר אבוד לך שכח ממנה, אותה אתה לא תחזיר וזה רק בגלל הדרך מחשבה שלך.
    "היא פופלרית" "יש לה 5,000 חברים" "למה שהיא תבחר דווקא בי ?"
    כנראה שאתה עדיין לא בשל ואין לך מספיק ניסיון.
    כל מה שאני שומע זה תירוצים ואמונות מגבילות ..

וואו יש לה 5000 חברים בפייסבוק, ממש מרלין מונרו !

אתה מתכוון 4,990 סמרטוטים שמגיבים לה על כל תמונה שלה בבגד ים כמה היא יפה ומדהימה והם רוצים להתחתן איתה.
    ועוד 10 נורמליים.

שמע תכל'ס בלי להשתחצן אחי, אני הייתי משיג אותה וגורם לה להימשך אליי על אף שהיא פיתחה אלי קצת שנאה.
    אבל אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט ההשקפת חיים שלי ובשביל להסביר אני צריך לכתוב ספר.
    ניסיתי לתת לך טיפה של כיוון, קצה המזלג .. אבל על פי התגובה שלך הבנתי שלא קלטת מזה הרבה.
    אין לי מה לעשות ...

ואני אומר לך מעכשיו זה כבר אבוד לך שכח ממנה, אותה אתה לא תחזיר וזה רק בגלל הדרך מחשבה שלך.
    "היא פופלרית" "יש לה 5,000 חברים" "למה שהיא תבחר דווקא בי ?"
    כנראה שאתה עדיין לא בשל ואין לך מספיק ניסיון.
    כל מה שאני שומע זה תירוצים ואמונות מגבילות ..

וואו יש לה 5000 חברים בפייסבוק, ממש מרלין מונרו !

אתה מתכוון 4,990 סמרטוטים שמגיבים לה על כל תמונה שלה בבגד ים כמה היא יפה ומדהימה והם רוצים להתחתן איתה.
    ועוד 10 נורמליים.
    בגד ים ? היא שמנמנה .
    אין לה תמונות כאלו..

היו לי כ"כ הרבה אמונות מגבילות בחיים שהתגברתי עליהם , אני מאמין שעם מספיק רצון אני יכול להתגבר גם על זו.

אבל כשכל אחד אומר משהו אחר -
    אחד אומר איבדת אותה , אין לך סיכוי
    אחד אחר אומר - תן לזה זמן , היא תחזור אלייך.
    אחד אחר אומר - אם היית נכנס לראש הנכון , היית מבין שאפשר להשיג אותה למרות שהיא לא רוצה איתך שום קשר יותר.

אני לא יודע מי צודק ..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

בגד ים ? היא שמנמנה .
    אין לה תמונות כאלו..

היו לי כ"כ הרבה אמונות מגבילות בחיים שהתגברתי עליהם , אני מאמין שעם מספיק רצון אני יכול להתגבר גם על זו.

אבל כשכל אחד אומר משהו אחר -
    אחד אומר איבדת אותה , אין לך סיכוי
    אחד אחר אומר - תן לזה זמן , היא תחזור אלייך.
    אחד אחר אומר - אם היית נכנס לראש הנכון , היית מבין שאפשר להשיג אותה למרות שהיא לא רוצה איתך שום קשר יותר.

אני לא יודע מי צודק ..
    מי שצודק זה אתה !
    כל אחד לוקח את התחום הזה לעולם שלו ומשתמש בו בצורה שונה מאדם אחר .. כל אחד והאופי שלו.

תעשה מה בראש שלך !
    בא לך לנסות להחזיר אותה ולהיות ידיד שלה ולהתחנן שתסלח לך - תעשה את זה !
    בא לך שהיא תחזור אלייך לאחר כמה זמן ואולי תהיו זוג - תעשה את זה ! (נתתי לך עצות איך)
    בא לך לשכוח ממנה ולהתקדם הלאה כאילו היא לא הייתה ?! - תעשה את זה !

בדרך שלך ! מה שנראה לך נכון ! זה מה שנכון !
    אין חוקים ! אין מה נכון ולא נכון !!!
    אם זה נראה לך נכון ללכת ולהגיד לך שתסלח לך ותחזרו להיות ידידים ?! שים זין תעשה את זה !!!
    תפעל .. בלי יותר מדי לחשוב איך ..
    אתה רוצה ככה, לך אליה תגיד לה מה אתה רוצה. תהיה כנה בלי בושה.
    לא מתאים לה ? אז לא מתאים לה. לא כולם חייבים לאהוב אותך, ולא לכל מישהי שתאהב יהיה HAPPY ENDING.

מי שצודק זה אתה !
    כל אחד לוקח את התחום הזה לעולם שלו ומשתמש בו בצורה שונה מאדם אחר .. כל אחד והאופי שלו.

תעשה מה בראש שלך !
    בא לך לנסות להחזיר אותה ולהיות ידיד שלה ולהתחנן שתסלח לך - תעשה את זה !
    בא לך שהיא תחזור אלייך לאחר כמה זמן ואולי תהיו זוג - תעשה את זה ! (נתתי לך עצות איך)
    בא לך לשכוח ממנה ולהתקדם הלאה כאילו היא לא הייתה ?! - תעשה את זה !

בדרך שלך ! מה שנראה לך נכון ! זה מה שנכון !
    אין חוקים ! אין מה נכון ולא נכון !!!
    אם זה נראה לך נכון ללכת ולהגיד לך שתסלח לך ותחזרו להיות ידידים ?! שים זין תעשה את זה !!!
    תפעל .. בלי יותר מדי לחשוב איך ..
    אתה רוצה ככה, לך אליה תגיד לה מה אתה רוצה. תהיה כנה בלי בושה.
    לא מתאים לה ? אז לא מתאים לה. לא כולם חייבים לאהוב אותך, ולא לכל מישהי שתאהב יהיה HAPPY ENDING.
    צודק . לא רוצה ? לא צריך . פשוט - ביי .

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect