קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נשבר הזין מואלדס פשוט נשבר
    על ידי MeToRaF בפורום כדורגל
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 21:12
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 18:42
  3. לאאא נשבר לי הבושם!!!לא לא לא!!!!!!
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 14-01-2006, 01:15
  4. חרא נשבר לי מהטונה הזתאי
    על ידי YaBoy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 23:24
  5. חחח הבית כמעט נשבר בגלל שאני גבוה =\
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 13:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

נשבר לי הז*ן מצה"ל אשכרה צרות הבאתי לעצמי

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל נשבר לי הז*ן מצה"ל אשכרה צרות הבאתי לעצמי

התגייסתי בתאריך 24.7.12 לכפיר, שבועיים ראשונים היה טרום טירונות בהתחלה זה היה בלתי נסבל אבל אחר כך התרגלתי וסבלתי את זה איכשהו אבל ביום ראשון התחילה הטירונות ואני ממש ממש לא מסוגל להמשיך עם זה לצערי הרב!
    אני מרגיש שהזמן שלי ממש מבוזבז רוב היום זה רק לעמוד בחתים ושלשות ולנקות את האיזור ותורנויות מטבח אני ממש מרגיש עובד רס"ר מסריח

שבוע שלם וכל מה שעשינו זה רק פעמיים ריצות פעם אחת 500 מטר ואחר כך קילומטר שלם ועשינו כמה סטים של שכיבות שמיכה סקוואטים במשקל גוף קצת מקבילים וטיפוס על חבלים
    והדבר הכי מעפן זה מטווח עם לייזר שאתה צריך לכוון עם למטרה עם נקודת לייזר
    וגם נשבר לי הזין מההקשב המפקד וכל הבולשיט הזה ואני גם לא יכול להסתכל על האוכל הזה כל פעם אותו אוכל ויוצא שאני כבר בקושי אוכל

ואין לי זמן פנוי חוץ מהשעת ת"ש המסכנה הזאת
    ואני ישן בלחץ 5 שעות ביום ואז כל היום אני חצי רדום ונרדם בכל מקום
    מרוב עייפות ושביזות אין לי אפילו כוח לדבר עם החבר'ה שנמצאים איתי בגדוד ואני כל הזמן מחפש להיות לבד
    והמפקד אומר שאני שוקיסט רצח לא יודע מה זה אומר בכלל

לא יודע בהתחלה ממש התלהבתי במיוחד אחרי שלקחו אותי לגדוד דוכיפת שהוא נחשב הכי טוב שם אבל כבר אין לי כוח
    אני ממש לא יודע אם לנסות לרדת לג'וב להיות נהג או משהו או להמשיך בכפיר
    וגם הבסיס נמצא בבקעת הירדן שיש שם פאקינג 47 מעלות חום מטורףףףף

אני באמת מרגיש שאני רוצה או להיות בקרבי או בתפקיד ג'ובניק שיעזור לי באזרחות או שאני ינסה לצאת על נפשי

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    התגייסתי בתאריך 24.7.12 לכפיר, שבועיים ראשונים היה טרום טירונות בהתחלה זה היה בלתי נסבל אבל אחר כך התרגלתי וסבלתי את זה איכשהו אבל ביום ראשון התחילה הטירונות ואני ממש ממש לא מסוגל להמשיך עם זה לצערי הרב!
    אני מרגיש שהזמן שלי ממש מבוזבז רוב היום זה רק לעמוד בחתים ושלשות ולנקות את האיזור ותורנויות מטבח אני ממש מרגיש עובד רס"ר מסריח

שבוע שלם וכל מה שעשינו זה רק פעמיים ריצות פעם אחת 500 מטר ואחר כך קילומטר שלם ועשינו כמה סטים של שכיבות שמיכה סקוואטים במשקל גוף קצת מקבילים וטיפוס על חבלים
    והדבר הכי מעפן זה מטווח עם לייזר שאתה צריך לכוון עם למטרה עם נקודת לייזר
    וגם נשבר לי הזין מההקשב המפקד וכל הבולשיט הזה ואני גם לא יכול להסתכל על האוכל הזה כל פעם אותו אוכל ויוצא שאני כבר בקושי אוכל

ואין לי זמן פנוי חוץ מהשעת ת"ש המסכנה הזאת
    ואני ישן בלחץ 5 שעות ביום ואז כל היום אני חצי רדום ונרדם בכל מקום
    מרוב עייפות ושביזות אין לי אפילו כוח לדבר עם החבר'ה שנמצאים איתי בגדוד ואני כל הזמן מחפש להיות לבד
    והמפקד אומר שאני שוקיסט רצח לא יודע מה זה אומר בכלל

לא יודע בהתחלה ממש התלהבתי במיוחד אחרי שלקחו אותי לגדוד דוכיפת שהוא נחשב הכי טוב שם אבל כבר אין לי כוח
    אני ממש לא יודע אם לנסות לרדת לג'וב להיות נהג או משהו או להמשיך בכפיר
    וגם הבסיס נמצא בבקעת הירדן שיש שם פאקינג 47 מעלות חום מטורףףףף

אני באמת מרגיש שאני רוצה או להיות בקרבי או בתפקיד ג'ובניק שיעזור לי באזרחות או שאני ינסה לצאת על נפשי
    חחח די אחי לעשות עניין, תסיים את הטירונות לאט לאט, כולם יודעים שטירונות זה הכי קשה ויעצבנו אותך ויקרעו אותך אבל אחרי הטירונות אתם תעברו אזור ובסיס (אתה דוכיפת אני לא יודע להגיד לך לאן רק אם היית שמשון..) תקבלו מוקפץ ועופות לארוחות ותתחילו עם התפקידים הנורמלים שלכם.
    תשלים עם העובדה שככה זה טירונות כל היום תורנויות וזין אבל אחרי זה תאמין לי אתה תגיד ''וואלה עברתי את זה''
    אל תדאג...תעבור את הטירונות ואחרי זה הכל יהיה בסדר... בגלל זה זה טירונות.

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

מה ציפית שתקבל עוגות ותותים לארוחת בוקר?
    כן טירונות זה קשה אין זמן,האוכל חרא,עמידה בזמנים,משמעת,לפעמים התעסקות בחרא,טירטורים.
    לפני שתיהיה לוחם תדע מה זה משמעת ..צדע להתמודד עם דברים הכי פשוטים מדברים קשים.
    ואם תוותר אז זה יגיד עליך הרבה.
    אם התחלת משהו תסיים אותו..בסוף אתה לא עושה את זה לבד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תפסיק לבכות יכוסית! מה קרה? קצת קשה לך אז אתה מוותר? תעמוד בלחץ, תנשוך שפתיים ותיהיה חזק כמו שאומרים. וואלה אין מה לעשות עם זה..בהתחלה זה קשה אבל אחרכך תופסים קו והשירות משתנה..אל תיהיה כזאת נקבה.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler D
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Jihad Of Islam

תפסיק לבכות יכוסית! מה קרה? קצת קשה לך אז אתה מוותר על הזובור? תעמוד בלחץ, תנשוך לרס''ר תשפתיים ותהיה חייל כמו שאומרים. וואלה אין מה לעשות עם זה..בהתחלה זה קשה אבל אחרכך מתרגלים לזובור ומתחברים לגברים במקלחת המשותפת..אל תהיה כזה סטרייט.

ושוקיסט זה נקבה כמוך תהיה גבר בנות אוהבות חיילים קרביים לא משתמטים מסריחים ופחדנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תפסיק לבכות יכוסית! מה קרה? קצת קשה לך אז אתה מוותר? תעמוד בלחץ, תנשוך שפתיים ותיהיה חזק כמו שאומרים. וואלה אין מה לעשות עם זה..בהתחלה זה קשה אבל אחרכך תופסים קו והשירות משתנה..אל תיהיה כזאת נקבה.
    זה לא העניין חזרתי כרגע מהבסיס וכל הגוף כואב לי ואני עייף מת אבל זה לא מפריע לי אני מוכן לסבול את זה
    הבעיה שאני פשוט משתעמם ולא מרגיש קרבי בכלל אני מרגיש כמו סתם עוד חייל ג'ובניק מעפן, והמפקד שלי הוא חתיכת ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו ובכלל לא אכפת לו מהחיילים שלו ונמאס לי גם ממנו
    אני עוד שניה דופק את הראש שלי בבסיס מרוב שעמום וחוסר מעש אני סתם מבזבז את הזמן שלי בקיצור
    יש לכם רעיונות איך לגרום למפקד שלי להרגיש מפקד גרוע ושקצת ינערו אותו המפקדים שמעליו??
    נערך לאחרונה על ידי YouAnd; 17-08-2012 בשעה 14:11.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Dutch Electro צפיה בהודעה
    תפסיק לבכות יכוסית! מה קרה? קצת קשה לך אז אתה מוותר על הזובור? תעמוד בלחץ, תנשוך לרס''ר תשפתיים ותהיה חייל כמו שאומרים. וואלה אין מה לעשות עם זה..בהתחלה זה קשה אבל אחרכך מתרגלים לזובור ומתחברים לגברים במקלחת המשותפת..אל תהיה כזה סטרייט.

ושוקיסט זה נקבה כמוך תהיה גבר בנות אוהבות חיילים קרביים לא משתמטים מסריחים ופחדנים
    רק שאני יבין, אתה מדבר על עצמך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה לא העניין חזרתי כרגע מהבסיס וכל הגוף כואב לי ואני עייף מת אבל זה לא מפריע לי אני מוכן לסבול את זה
    הבעיה שאני פשוט משתעמם ולא מרגיש קרבי בכלל אני מרגיש כמו סתם עוד חייל ג'ובניק מעפן, והמפקד שלי הוא חתיכת ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו ובכלל לא אכפת לו מהחיילים שלו ונמאס לי גם ממנו
    אני עוד שניה דופק את הראש שלי בבסיס מרוב שעמום וחוסר מעש אני סתם מבזבז את הזמן שלי בקיצור
    יש לכם רעיונות איך לגרום למפקד שלי להרגיש מפקד גרוע ושקצת ינערו אותו המפקדים שמעליו??
    אתה לא תרגיש קרבי עד שתגיע לאימון מתקדם, אין מה לעשות. כמו שאומרים "בטירונות הופכים אותך מאזרח לחייל ובאימון מתקדם, מחייל ללוחם", ברגע שתגיע לאימון מתקדם יפסיקו עם הנהלים המטומטמים (שאגב, הנהלים שאתה חושב שבאמת כאלה מטומטמים..הם לא באמת סתם, הכל כדי להכניס אותך לסוג של מוד שתבין שאתה בצהל ולא בקייטנה), ויתחילו להתייחס אלייך כמו ללוחם, יהיו יותר אימונים יהיה יותר אקשן, יותר מטווחים ופחות זיוני מח...ברגע שתעלה לותיקות ותתחיל לתפוס קו, אז בכלל כבר יפסיקו עם כל השטויות ורק תיהיה מה שנקרא "לוחם" שזה אומר איזה 4-5 חודש אתה תופס קו (שמירות וחראטות) ואחרי הקו אתה נכנס לאיזה חודשיים של אימונים (חמשושים ובלי כל הזבל מסביב..רק אימונים) שזה דיי כיף.

חשבתי שאולי שאתה סתם חושב שהמפקד שלך גרוע אבל בתכלס הוא ממש טוב וכל הרעיון הוא לתת לך להרגיש שהוא זבל של בן אדם? זה גם חלק מהרעיון בהתחלה. המטרה של המפקד שלך בטירונות זה לגרום לך להרגיש שהוא הבן אדם הכי חרא בצהל..וברגע שתעברו לאימון מתקדם, המפקדים יישברו את הדיסטנס איתכם ויתחילו להיות גברים.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

צודק.

קשה בקרבי,
    אני התגייסתי ב-25 ביולי לנח"ל,
    ככה שאני באותו קו איתך.

זה קשה, אם אתה סובל,
    תגיד להם שאתה רוצה לפרוש - וזהו.

אל תסבול.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אתה לא תרגיש קרבי עד שתגיע לאימון מתקדם, אין מה לעשות. כמו שאומרים "בטירונות הופכים אותך מאזרח לחייל ובאימון מתקדם, מחייל ללוחם", ברגע שתגיע לאימון מתקדם יפסיקו עם הנהלים המטומטמים (שאגב, הנהלים שאתה חושב שבאמת כאלה מטומטמים..הם לא באמת סתם, הכל כדי להכניס אותך לסוג של מוד שתבין שאתה בצהל ולא בקייטנה), ויתחילו להתייחס אלייך כמו ללוחם, יהיו יותר אימונים יהיה יותר אקשן, יותר מטווחים ופחות זיוני מח...ברגע שתעלה לותיקות ותתחיל לתפוס קו, אז בכלל כבר יפסיקו עם כל השטויות ורק תיהיה מה שנקרא "לוחם" שזה אומר איזה 4-5 חודש אתה תופס קו (שמירות וחראטות) ואחרי הקו אתה נכנס לאיזה חודשיים של אימונים (חמשושים ובלי כל הזבל מסביב..רק אימונים) שזה דיי כיף.

חשבתי שאולי שאתה סתם חושב שהמפקד שלך גרוע אבל בתכלס הוא ממש טוב וכל הרעיון הוא לתת לך להרגיש שהוא זבל של בן אדם? זה גם חלק מהרעיון בהתחלה. המטרה של המפקד שלך בטירונות זה לגרום לך להרגיש שהוא הבן אדם הכי חרא בצהל..וברגע שתעברו לאימון מתקדם, המפקדים יישברו את הדיסטנס איתכם ויתחילו להיות גברים.
    אני רוצה לדעת.. שאני יגיע לאימון מתקדם כבר לא יהיה את השטויות האלו עם פתחו שעון "יש לכם דקה וחצי לעשות גלחץ לנעליים"??
    ולא יהיה כל דקה וחצי ח ושלשות? ויהיה לי קצת יותר זמן פנוי משעת ט"ש מסריחה שלא מספיקה לכלום?? אני יהיה ברמה שווה כמו המפקד שלי? לא יהיו תורנויות מטבח וסרס"פ וכל החרא הזה? יהיה יותר מעניין??

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני רוצה לדעת.. שאני יגיע לאימון מתקדם כבר לא יהיה את השטויות האלו עם פתחו שעון "יש לכם דקה וחצי לעשות גלחץ לנעליים"??
    ולא יהיה כל דקה וחצי ח ושלשות? ויהיה לי קצת יותר זמן פנוי משעת ט"ש מסריחה שלא מספיקה לכלום?? אני יהיה ברמה שווה כמו המפקד שלי? לא יהיו תורנויות מטבח וסרס"פ וכל החרא הזה? יהיה יותר מעניין??
    באימון מתקדם מתעסקים איתך אך ורק על העיניין של הלחימה, יותר אימונים, יותר שבועות קליעה, יותר תרפ"לים, יותר שבועות שטח, יותר לש"בים והרבה הרבה יותר מד"סים. זתומרת..מכניסים אותך לכושר לחימה.
    אז כן, לשאלותך-
    -לא יהיה יותר "פתוח שעון, דקה וחצי עמדתם מחוץ לחדר אוכל" יהיה לכם נגיד "עכשיו השעה 11 וחצי, בשעה 12 ו20 כולכם עומדים פה במרכז פלוגה אחרי שאכלתם ושבעתם, על ציוד מלא עם ווסטים והכל"
    -לא יהיה יותר "פתחו שעון, 30 שניות שלשות" אבל יכול להיות מסדרי דגל.
    - לא יהיה לך יותר זמן פנוי מן הסתם..אבל אתה יכול לאכול מהר יותר ולהשתמש בזמן אוכל לדבר בפלאפון ולעשן סיגריה.
    - אתה לא באמת תיהיה ברמה של המפקד שלך, אבל לא תצטרך יותר לקרוא "הקשב המפקד XX" תוכל פשוט להגיד את השם שלו ולבקש משהו.
    - יהיו תורנויות מטבח בגלל שהטבחים לא מסוגלים להשתלט על מטבח שלם בעצמם..אני יודע שזה מעצבן שזה "התפקיד" של טבחים להיות במטבח, אבל אתה צריך להבין שיש המון עבודה שם וצריכים תורנים.
    -תורנות סרס"פ זה ממש כיף, אל תיקח את זה בתור חרא...אם תתנהג יפה עם הסרס"פ שלכם יש מצב שהוא יתן לכם לעבוד על חצי ב' אם תיהיו איתו גברים ותעבדו כמו שצריך...
    -ברור שיהיה יותר מעניין. אחי, שתכנסו לאימון מתקדם יהיה לכם שבועות של לוחמה בשטח בנוי שזה אחד הדברים הכי מגניבים שעשיתי בתור לוחם, יהיה לכם שבוע של למידה איך להוציא מבוקש מתוך בית (ממש איך לפרוץ לתוך בית, איך לזרוק רימון פנימה..הכלל..) יהיה לך שבועות קליעה הרבה יותר מאסיביים...אתה תפרק איזה 400 מחסניות בשבוע קליעה ואני לא צוחק...יהיה לכם תרג"דים ותרפל"ים מפחדים..עם מאגים ומקחים ומקלרים והכל...זה קטלני.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני רק יכול להגיד לך שעכשיו אתה רואה את זה ככה, לקראת הסוף אתה מבין שעברת תהליך של התבגרות והתחשלות ובסוף תראה את זה כחוויה שלא תחשוב אפלו לוותר עליה.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler D
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Jihad Of Islam

רק שאני יבין, אתה מדבר על עצמך?
    איפה הרעל בעיניים איפה הפק''לים של הרס''ר של המ''פ איפההההההההההההההההה

משתמטים הביתה

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler D
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Jihad Of Islam

סע סע סע כבר יאפס יחתיכת סמרטוט ימשתמט מנייאק עלק חושב תעצמך לאיזה מר עולם! תגיד לי רגע אתה לא אמור עכשיו לטוס מפה קיבינימט ללכת להוליווד משהו? אמרת תרוצה להיות כוכב קולנוע ובלאגנים??

חתיכת חרטטן יא סמרטוט עולם
    שתוק צעיר

ומה לעשות אני לא כמוך אני לא מתגייס לצבא כובש ופשיסטי שגונב שטחים מעמים אחרים
    גזען חשוך
    אתה בטח ימני קיצוני שאוהב מתנחלים וגר בשכונת התקווה והמוצא שלך בהתאם..בבון ערס.
    נערך לאחרונה על ידי Dutch Electro; 17-08-2012 בשעה 23:42.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Dutch Electro צפיה בהודעה
    שתוק צעיר

ומה לעשות אני לא כמוך אני לא מתגייס לצבא כובש ופשיסטי שגונב שטחים מעמים אחרים
    גזען חשוך
    אתה בטח ימני קיצוני שאוהב מתנחלים וגר בשכונת התקווה והמוצא שלך בהתאם..בבון ערס.
    נו...כמו שאמרתי...סמרטוט. אתה רק מחמיר עם מה שאמרתי ופשוט מצדיק את זה שאתה אפס. כל מילה שנייה שלך רק מסבירה כמה אתה קטן ימשתמט הומו, סע סע כבר מהארץ סע אתה רק מזהם אותה ימגעיל

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,428 | הודעות: 8,174,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect