קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משתמש שלי שSTARK כנראה החליט שזה לא שלי
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-07-2012, 20:58
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-12-2011, 20:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-05-2006, 14:46
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 11:31
  5. כנראה שאני הולך לקנות עוד מחשב.. (לצערי)
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

משתמש (כנראה) טרי של אנדרואיד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל משתמש (כנראה) טרי של אנדרואיד

כדי להסביר את הכותרת יותר טוב, אני מתלבט בין הגלקסי 3 לבין האייפון 5. עכשיו כשאני יודע שהמחירים של האייפון 5 לא יהיו הכי "ידידותיים לסביבה", בוא נגיד את זה ככה, וגם עכשיו שהבנתי שהגלקסי 3 טוב לי לכל הדרישות שלי ואם זה ככה אז זה לא כל כך משנה מה יצא באייפון ועד כמה יהיה יותר טוב כי תמיד יבוא יותר טוב ועוד יותר טוב, אז הנטייה שלי היא חזקה מאוד אל הגלקסי 3, למרות שעדיין לא החלטתי סופית שאני קונה אותו.
    בכל מקרה גם לאבא שלי יש גלקסי 1 ולאחותי גלקסי 2. אבל זה לא שאחותי נותנת לי לגעת בו יותר מדי וללמוד עליו, לא לדבר על להוריד משחק של אפילו 0.1 KB מהפליי סטור שברור שלא יעשה שום נזק, כי זה בכלל לא הגיוני בשבילה, ולאבא שלי, הפלאפון שלו מהעבודה, חוץ ממשחקים קטנים חינמיים אני מפחד לעשות יותר מזה אצלו.
    לכן יש לי הרבה מה ללמוד בכל הנושא של האנדרואיד, וגם מה זה של הקטע הזה שהאנדרואיד מושלם כדי לעצב את את המכשיר בדיוק לפי איך שאתה, ואיך עושים לו ריסטור או עדכון תוכנה איך שלא קוראים לזה וגם אשמח אם תלמדו אותי להוריד אפליקציות ומשחקים לא חינמיים בלי "לפרוץ" את הגלקסי (אם זה אפשרי בכלל לעשות לזה פריצה כמו באייפון).

בקיצור, הכל =] אז אתם מכירים מדריכים כאלה או משהו?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    כדי להסביר את הכותרת יותר טוב, אני מתלבט בין הגלקסי 3 לבין האייפון 5. עכשיו כשאני יודע שהמחירים של האייפון 5 לא יהיו הכי "ידידותיים לסביבה", בוא נגיד את זה ככה, וגם עכשיו שהבנתי שהגלקסי 3 טוב לי לכל הדרישות שלי ואם זה ככה אז זה לא כל כך משנה מה יצא באייפון ועד כמה יהיה יותר טוב כי תמיד יבוא יותר טוב ועוד יותר טוב, אז הנטייה שלי היא חזקה מאוד אל הגלקסי 3, למרות שעדיין לא החלטתי סופית שאני קונה אותו.
    בכל מקרה גם לאבא שלי יש גלקסי 1 ולאחותי גלקסי 2. אבל זה לא שאחותי נותנת לי לגעת בו יותר מדי וללמוד עליו, לא לדבר על להוריד משחק של אפילו 0.1 KB מהפליי סטור שברור שלא יעשה שום נזק, כי זה בכלל לא הגיוני בשבילה, ולאבא שלי, הפלאפון שלו מהעבודה, חוץ ממשחקים קטנים חינמיים אני מפחד לעשות יותר מזה אצלו.
    לכן יש לי הרבה מה ללמוד בכל הנושא של האנדרואיד, וגם מה זה של הקטע הזה שהאנדרואיד מושלם כדי לעצב את את המכשיר בדיוק לפי איך שאתה, ואיך עושים לו ריסטור או עדכון תוכנה איך שלא קוראים לזה וגם אשמח אם תלמדו אותי להוריד אפליקציות ומשחקים לא חינמיים בלי "לפרוץ" את הגלקסי (אם זה אפשרי בכלל לעשות לזה פריצה כמו באייפון).

בקיצור, הכל =] אז אתם מכירים מדריכים כאלה או משהו?
    1. באנדרואיד אתה יכול לעצב את ממשק המכשיר איך שרק תרצה, על ידי החלפת לאנצ'רים, החלפת רומים ושינוי העיצוב ודברים כאלה.
    2. לא תצטרך לעשות ריסטורים ותוכל לגבות את המכשיר בכמה תוכנות אפשריות שקיימות באנדרואיד.
    3. עדכון תוכנה תוכל לבצע בהגדרות המכשיר בקט' אודות. או ע"י "KIES"
    4. אין צורך לפרוץ אנדרואיד כי זה לא אפשרי, תוכל לפתוח רוט או להחליף רום וכו' אבל הם לא קשורים להורדת אפליקציות בחינם.
    מה שניתן להוריד בחינם בפליי מבורך ומה שלא, "APK" תוכל לחפש מדריכים להתקנת משחקים מחוץ למרקט. (תהליך פשוט של חצי דקה)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

לאנצ'רים? רומים? רוטים? APK? שוב פעם - משתמש טרי. צריך להסביר לי כמו בכיתה א' חחח... אם אפשר פשוט להוריד משחק בחינם בלי להוריד תוכנה כמו אינסטלוס שבה יש את כל הדברים להורדה אני אשמח. במקום שהוא יהיה שם, יתפוס לי מקום ויתקע לי את המכשיר עם האי-חוקיות שלו, אשמח אם פשוט תהיה דרך שבה אוכל להוריד ספציפית משחק שאני מוריד ורק שהוא יהיה המכשיר בלי אפליקציות לוואי שצריך להוריד דרכם.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

לאנצ'רים? רומים? רוטים? APK? שוב פעם - משתמש טרי. צריך להסביר לי כמו בכיתה א' חחח... אם אפשר פשוט להוריד משחק בחינם בלי להוריד תוכנה כמו אינסטלוס שבה יש את כל הדברים להורדה אני אשמח. במקום שהוא יהיה שם, יתפוס לי מקום ויתקע לי את המכשיר עם האי-חוקיות שלו, אשמח אם פשוט תהיה דרך שבה אוכל להוריד ספציפית משחק שאני מוריד ורק שהוא יהיה המכשיר בלי אפליקציות לוואי שצריך להוריד דרכם.
    בנעוץ יש לך את מילון המושגים שבו מופיע הכל.
    יש מרקטים פרוצים שתוכל להוריד באינטרנט רובם מופיעים בדיוק כמו המרקט הרגיל ותוכל להבצע חיפושים כרגיל.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אני מבין, אז אין באנדרואיד את דרך ההורדה שאני מחפש כלומר? לא שיש את זה באייפון לפי מה שאני יודע... אינסטלוס מעצבן וזהו...

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

אני מבין, אז אין באנדרואיד את דרך ההורדה שאני מחפש כלומר? לא שיש את זה באייפון לפי מה שאני יודע... אינסטלוס מעצבן וזהו...
    אתה יכול להוריד משחק ולהעביר דרך המחשב ואתה יכול לחפש באינטרנט במכשיר ולהוריד ואתה יכול להוריד מרקט פרוץ (לא צריך משהו מיוחד) ולהוריד משם.
    מה אתה מחפש?

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

אין, אתה לא צריך לפרוץ ולא צריך להתקין דברים מיותרים בשביל להוריד בחינם, אם אין את מה שאתה מחפש בחינם אתה נכנס לאינטרנט בטלפון, רושם בגוגל (לדוגמא אתה מחפש את המשחק DOODLE JUMPׂ)
    ''doodle jump.apk'' ואתה מוריד את המשחק המלא בחינם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

מה??!!?! ברצינות?!?! כל תקוותי מפלאפון! ועוד איך שזה דרך ההורדה שאני רוצה!

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

מה??!!?! ברצינות?!?! כל תקוותי מפלאפון! ועוד איך שזה דרך ההורדה שאני רוצה!
    תוריד snappzmarket או בלאקמרקט יש מלא פרוצים או שפשוט תפתח משתמש ב4shared יש שם הכל ופשוט תחפש את השם של האפליקציה שאתה רוצה ותוסיף apk בסוף

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,421 | הודעות: 8,204,014 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect