נכתב במקור על ידי
avinoam134
כדי להסביר את הכותרת יותר טוב, אני מתלבט בין הגלקסי 3 לבין האייפון 5. עכשיו כשאני יודע שהמחירים של האייפון 5 לא יהיו הכי "ידידותיים לסביבה", בוא נגיד את זה ככה, וגם עכשיו שהבנתי שהגלקסי 3 טוב לי לכל הדרישות שלי ואם זה ככה אז זה לא כל כך משנה מה יצא באייפון ועד כמה יהיה יותר טוב כי תמיד יבוא יותר טוב ועוד יותר טוב, אז הנטייה שלי היא חזקה מאוד אל הגלקסי 3, למרות שעדיין לא החלטתי סופית שאני קונה אותו.
בכל מקרה גם לאבא שלי יש גלקסי 1 ולאחותי גלקסי 2. אבל זה לא שאחותי נותנת לי לגעת בו יותר מדי וללמוד עליו, לא לדבר על להוריד משחק של אפילו 0.1 KB מהפליי סטור שברור שלא יעשה שום נזק, כי זה בכלל לא הגיוני בשבילה, ולאבא שלי, הפלאפון שלו מהעבודה, חוץ ממשחקים קטנים חינמיים אני מפחד לעשות יותר מזה אצלו.
לכן יש לי הרבה מה ללמוד בכל הנושא של האנדרואיד, וגם מה זה של הקטע הזה שהאנדרואיד מושלם כדי לעצב את את המכשיר בדיוק לפי איך שאתה, ואיך עושים לו ריסטור או עדכון תוכנה איך שלא קוראים לזה וגם אשמח אם תלמדו אותי להוריד אפליקציות ומשחקים לא חינמיים בלי "לפרוץ" את הגלקסי (אם זה אפשרי בכלל לעשות לזה פריצה כמו באייפון).
בקיצור, הכל =] אז אתם מכירים מדריכים כאלה או משהו?