קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה קטנה בנוגע למברשות..
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 17:12
  2. בנוגע ל - ran_dana.......
    על ידי drhbcrd7 בפורום משוב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 02:08
  3. יש לי שאלה בנוגע לחיבור ברמקולים למחשב 5.1
    על ידי unexpected בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 17:06
  4. שאלות בנוגע לדיאטת הרזייה
    על ידי popa בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 20:16
  5. [שאלה] בנוגע לפרוטאין - מי גבינה
    על ידי K.P בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 19:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

בנוגע לBanners Broker

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ברירת מחדל בנוגע לBanners Broker

אז בעקבות מה שקרה עם זיק רק רציתי לפתוח לכם אשכול כדי שתשתמשו במוח לפני שאתם נכנסים עם סכומים עצומים לחברה Banners Broker, תשתמשו במוח שלכם כדי לראות אם זה יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי או משהו בסגנון, אם זה נראה לכם טיפה פישי, אם זה נראה לכם ככה אל תיכנסו למרות שזה מפתה. אני לא אומר שאל תיכנסו בכלל אבל אם אתם לא בטוחים בזה ורואים פה שאנשים מקבלים כסף אל תסמכו רק על זה תבדקו איך החברה פועלת, מאיפה הרווחים שלה בעצם. אם זה מחברות גדולות כמו קוקה קולה שמפרסמות אצלה או אם זה מאנשים שנרשמים לאתר שלה ואז נוצר מצב שדומה לפונזי.

אני אשמח אם מישהו יתקן אותי אבל לפי הראייה שלי כרגע זה פשוט פונזי, זה לא יקרוס בקרוב כי אין עוד הרבה אנשים שם והם יכולים עדיין ליצור רווחים אבל מתישהו זה יגיע למצב של קריסה (לפי דעתי) והפעם לא תהיה ארצות הברית שתבדוק את זה כי זה רשום בקנדה או באיזה אי אחד לפחות לפי מה שאני מבין.

אם רוצים להרוויח מהחברה תנסו להרוויח כמה שיותר מהר ממנה ואל תלכו על השקעה ארוכת טווח לעוד שנה+..

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    אז בעקבות מה שקרה עם זיק רק רציתי לפתוח לכם אשכול כדי שתשתמשו במוח לפני שאתם נכנסים עם סכומים עצומים לחברה Banners Broker, תשתמשו במוח שלכם כדי לראות אם זה יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי או משהו בסגנון, אם זה נראה לכם טיפה פישי, אם זה נראה לכם ככה אל תיכנסו למרות שזה מפתה. אני לא אומר שאל תיכנסו בכלל אבל אם אתם לא בטוחים בזה ורואים פה שאנשים מקבלים כסף אל תסמכו רק על זה תבדקו איך החברה פועלת, מאיפה הרווחים שלה בעצם. אם זה מחברות גדולות כמו קוקה קולה שמפרסמות אצלה או אם זה מאנשים שנרשמים לאתר שלה ואז נוצר מצב שדומה לפונזי.

אני אשמח אם מישהו יתקן אותי אבל לפי הראייה שלי כרגע זה פשוט פונזי, זה לא יקרוס בקרוב כי אין עוד הרבה אנשים שם והם יכולים עדיין ליצור רווחים אבל מתישהו זה יגיע למצב של קריסה (לפי דעתי) והפעם לא תהיה ארצות הברית שתבדוק את זה כי זה רשום בקנדה או באיזה אי אחד לפחות לפי מה שאני מבין.

אם רוצים להרוויח מהחברה תנסו להרוויח כמה שיותר מהר ממנה ואל תלכו על השקעה ארוכת טווח לעוד שנה+..
    מן הסתם זה ייגמר כמו זיק.. אני מהתחלה אמרתי את זה לגבי זיק,שזה פונזי... זה הרי ברור אבל אנשים נוטים להאמין להוכחות תשלום ולכל מיני חארטות... בכל מקרה לדעתי אין היום על תוכניות שותפים כמו וויסל,סקינדו וכל התוכניות האלה שם אתה לא משקיע כסף ולא לוקח סיכון שפה לא תקבל תכסף ושם....
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirt5 צפיה בהודעה
    מן הסתם זה ייגמר כמו זיק.. אני מהתחלה אמרתי את זה לגבי זיק,שזה פונזי... זה הרי ברור אבל אנשים נוטים להאמין להוכחות תשלום ולכל מיני חארטות... בכל מקרה לדעתי אין היום על תוכניות שותפים כמו וויסל,סקינדו וכל התוכניות האלה שם אתה לא משקיע כסף ולא לוקח סיכון שפה לא תקבל תכסף ושם....
    זה לא כל כך מין הסתם כי בהתחלה זה נראה כאילו זה אותו מודל כמו מה שגוגל עושה עם הadsense שלה והadwords..

ולא הבנתי כל כך את המשפט הזה
    בכל מקרה לדעתי אין היום על תוכניות שותפים כמו וויסל,סקינדו וכל התוכניות האלה שם אתה לא משקיע כסף ולא לוקח סיכון שפה לא תקבל תכסף ושם....

זה לא כל כך מין הסתם כי בהתחלה זה נראה כאילו זה אותו מודל כמו מה שגוגל עושה עם הadsense שלה והadwords..

ולא הבנתי כל כך את המשפט הזה
    מה יש להבין? אין על תוכניות שותפים שאתה שם פרסומות באתר שלך ומרוויח מזה כסף,זה נקי,ללא צורך בהשקעה,משלמים לך בזמן,יש לך אין סוף אפשרויות... הכי טוב לדעתי כמו אדסנס

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה יש להבין? אין על תוכניות שותפים שאתה שם פרסומות באתר שלך ומרוויח מזה כסף,זה נקי,ללא צורך בהשקעה,משלמים לך בזמן,יש לך אין סוף אפשרויות... הכי טוב לדעתי כמו אדסנס
    פשוט לא הבנתי את המשפט הוא היה כתוב לא ברור כל כלך, וכן אני מסכים איתך אני לא מכיר את החברות שאמרת אבל לגבי אדסנס כן, פשוט פה זה נראה לך כמו אדסנס עד שאתה קורא לדוגמה שאם אתה רוצה להירשם כאתר עם Banners Broker הם לא חוזרים אליך וכו'

ברגע שיהיו יותר מידי אנשים בad pub combo החברה תיקרוס, זה לא יקרה עכשיו אבל.

פשוט לא הבנתי את המשפט הוא היה כתוב לא ברור כל כלך, וכן אני מסכים איתך אני לא מכיר את החברות שאמרת אבל לגבי אדסנס כן, פשוט פה זה נראה לך כמו אדסנס עד שאתה קורא לדוגמה שאם אתה רוצה להירשם כאתר עם Banners Broker הם לא חוזרים אליך וכו'

ברגע שיהיו יותר מידי אנשים בad pub combo החברה תיקרוס, זה לא יקרה עכשיו אבל.
    למה לא ללכת על בטוח והכי משתלם? אני לא מבין תמוח של האנשים כאן להגיד לך את האמת... תמיד אמרתי להם שאני לא סומך על זיק היו משגעים אותי הייתי מונעה ממלא אנשים להרשם וההנה הנבואה התגשמה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

למה לא ללכת על בטוח והכי משתלם? אני לא מבין תמוח של האנשים כאן להגיד לך את האמת... תמיד אמרתי להם שאני לא סומך על זיק היו משגעים אותי הייתי מונעה ממלא אנשים להרשם וההנה הנבואה התגשמה...
    בגלל שזה כסף "קל"
    אני עדיין לא מבין איך התוכנית של זיק פעלה ומזל שלא הבנתי..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect