אני תמיד צודק, חבר ..
אתה לא שם לב איך אתה מתקפל בתגובה ?
פתאום לתת מכות לבחורה זה לא נכון.
אני לא דיברתי על איך להגיב לבחורה שמדברת לא יפה ותדבר איך שבא לה ..
לא התערבתי בנושא הזה.
אני לא צריך להוכיח את עצמי בשבילך ומה שבטוח לא לאיזה משתמש בפורום שאני מדי פעם נכנס אליו.
"דפוק לה סטירה אם צריך."
"צריכים לחשוב גם לפני שנותנים סטירה אם היא תביא מישהו שיפרק אותך, תפרק גם אותו, ובקשר לתלונה במשטרה? אז פוגעים בה עוד, ומה הקשר בעל מכה? אתה יודע עוד לא התחתנתם."
לזה התייחסתי, את זה לא הזכרת בתגובה שלך אליי ...
אם אתה כבר אומר משהו תעמוד מאחורי המילים שלך ואל תתקפל.
אתה מבין כמה אתה תקוע באמונות במה שחינכו אותך ומה שלמדת ?! כמו רוב האנשים שלא חושבים מעבר ופשוט זורקים מה שלימדו אותם. אתה אשכרה אומר "מה הקשר בעל מכה ? אתה יודע עוד לא התחתנתם" !! אתה בעצם אומר פה שזה בסדר להכות אישה, אבל אם התחתנתם זה הופך למשהו רע ? כאילו מותר להכות אישה עד החתונה. אתה מבין כמה אתה מטומטם ? רציני עכשיו בלי להעליב. אני יודע שקשה לך לחשוב על זה מעבר ואתה תקוע בתבנית של מה שאני יודע ומה שחינכו אותי וככה אני פועל. אבל תנסה אפילו קצת לחשוב מעבר ולשאול למה זה נחשב משהו לא טוב "בעל מכה?"
תנסה להגיע לשורש העניין ותופתע לגלות שהשורש קשור לאלימות ולא אם הבנאדם בעלה או לא חחח יחמורר !!
אני יודע שאתה חושב שאתה עבריין גדול, בטח אתה גם מרביץ לקשישים הולך עם אייר מקס ומדבר עם ע'.
כל מה שאני רואה בתגובות שלך זה נקבה עם שכל של ילד ערס בכיתה ז'.
התגובות שלך מראות כמה אתה איש קטן צר עולם וחלש, לא כמה אתה חזק.
אני בטוח שאתה חושב שהמעשים שלך גורמים לך להיראות חזק עם כל הפוזות של האפחד לא ידבר אליי ככה,
ונאיים ונתן מכות ונשב בכלא.
תוריד תאף שלך,
כנראה שאתה לא בנאדם חכם אם לא הבנת את זה עד היום אז אני יעזור לך ..
בנאדם חכם ובוגר יודע גם להסתכל על עצמו מהצד ולשפוט את דעותיו והמעשים שלו לא רק את האחרים.
תתחיל לשפוט את עצמך ותשאל "האם זאת הדרך ?" כי זאת לא הדרך ואם אני טועה תוכיח לי ואני ישלח לך 400 ש"ח בדואר.
גם כל הצורת דיבור שלך "תקשיב ותקשיב לי טוב יאהבל, אני יתנהג איך שבא לי ואני ירשום מה שבא לי" אתה כזה מושפע צא מהסרט שאתה חי בו ימסכן תתבגר.
דבר איתי בגובה העיינים כמו בנאדם.
אני מבטיח לך שאני יודע לקבל ביקורת אם היא נכונה ..
מצד אחד אתה אומר לי אל תהיה סמרטוט תעשה מה בא לך, מצד שני אתה אומר אתה רוצה להגיב ? אז תגיב רק לפותח האשכול ולא לאחרים.
אתה שומע את עצמך ?
אני בנאדם שתמיד פתוח לעצות ולמידה, אבל אני בטוווחח לא צריך עצות מבנאדם "חכם" כמוך שיש לו "הרבה ניסיון במצבים שונים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני בטוח שיש לך מלללאאא ניסיון רואים את זה הניסיון צועק החוצה בתגובות שלך.