קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-08-2006, 13:17
  2. מי הוא שחושב ת'עצמו יותר מדי ??? מיי ?!?!?!?1
    על ידי Hitman בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 19:50
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 23:25
  4. בבקשה PLEASE כמה משחקים לא יותר מדי
    על ידי Master בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

בחורה שבעצמה עוקצת יותר מדי ועוד שטויות - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

אוקיי קרה פשוט משהו דפוק.
    היא התקשרה אליי ושאלה אם אני רוצה לצאת. אמרתי לה שאני עושה משהו ואני אתקשר אליה 15 דקות לפני שאני מסיים והיא תבוא אליי ונסע.
    אני מתקשר פעמיים והיא לא עונה. שלחתי לה סמס "מה נסגר איתך" והיא לא ענתה.
    קיצר אמרתי אם היא לא מתקשרת זה נגמר. עכשיו כמעט שבוע היא לא התקשרה. אני די מתייאש כי אני כן רוצה אותה.
    מה אתם אומרים להתקשר ולשאול אותה מה זה היה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי BPositive צפיה בהודעה
    היא התקשרה אליי ושאלה אם אני רוצה לצאת. אמרתי לה שאני עושה משהו ואני אתקשר אליה 15 דקות לפני שאני מסיים והיא תבוא אליי ונסע.
    קיצר אמרתי אם היא לא מתקשרת זה נגמר. עכשיו כמעט שבוע היא לא התקשרה. אני די מתייאש כי אני כן רוצה אותה.
    אם היא לא ענתה פעמיים ולא ענתה לסמסים..למה אתה ממשיך לזיין לה תמח? תעזוב אותה בשקט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

כי היא זאת שהציע לצאת יא מוזר

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

קורה שמסננים ואז שוכחים מזה, חכה איזה שבוע שבועיים מאז שזה קרה ותתנהג כרגיל ותשאל אותה אם בא לה לעשות משהו. אל תדבר על זה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אוי ואבוי !
    אני בהלם מחלק מהתגובות !!

הגענו למצב שמה שהכי יעזור לבחור זה למחוק את האשכול הזה לצמיתות וכמה שיותר מהר ...

חלק מהמשתמשים פה חייבים להתבגר.
    אני לא רוצה להביא את הדעה שלי כי אתם זרקתם פה כללל כךךך הרבה שטויות שזה מדהים !!! זה יקח לי דפים על גבי דפים לנסות להסביר
    עד כמה אתם טועים.

כשאני כותב את התגובה הזאת אני מתייחס במיוחד ל"דודפור" ול- beatz,
    לדעתי אתם לא גברים אמיתיים ואפילו לא בני אדם.

אנשים שלא בורכו בשכל ואפילו לא בקצת .. הדעות שלכם וההשקפות שלכם מעוררות רחמים !!!
    אנשים סוציומטים שכל החיים שלהם זה האגו שלהם.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

תדביק לה ראסיה ועם היא אומרת לך שאתה הומו תוציא תנחש תשים לה אותו על הכתף ותשאל עם היא בטוחה וואלה אחי תמיד עובד

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    תדביק לה ראסיה ועם היא אומרת לך שאתה הומו תוציא תנחש תשים לה אותו על הכתף ותשאל עם היא בטוחה וואלה אחי תמיד עובד
    כן גם לי זה תמיד עובד

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

היא לא עונה, אז יש שתי אופציות. או שאין לה פלאפון כי הוא נגנב ועכשיו אתה בעצם מסתמס עם עודד השודד
    או שהיא לא מעוניינת.
    אם היא לא מעוניינת, עזוב אותה ותפסיק להציק לה. אם זה עודד השודד, תאמין לי שאתה לא רוצה אותו, יש לו זין קטן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי BPositive צפיה בהודעה

תעזוב אותה וזהו.

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אוי ואבוי !
    אני בהלם מחלק מהתגובות !!

הגענו למצב שמה שהכי יעזור לבחור זה למחוק את האשכול הזה לצמיתות וכמה שיותר מהר ...

חלק מהמשתמשים פה חייבים להתבגר.
    אני לא רוצה להביא את הדעה שלי כי אתם זרקתם פה כללל כךךך הרבה שטויות שזה מדהים !!! זה יקח לי דפים על גבי דפים לנסות להסביר
    עד כמה אתם טועים.

כשאני כותב את התגובה הזאת אני מתייחס במיוחד ל"דודפור" ול- beatz,
    לדעתי אתם לא גברים אמיתיים ואפילו לא בני אדם.

אנשים שלא בורכו בשכל ואפילו לא בקצת .. הדעות שלכם וההשקפות שלכם מעוררות רחמים !!!
    אנשים סוציומטים שכל החיים שלהם זה האגו שלהם.

תקשיב ותקשיב לי טוב יא אהבל, אני יתנהג איך שבא לי ואני ירשום מה שבא לי, אלו התגובות שלי שלא תחשוב חס וחלילה שכל בחורה שזורקת לי איזו "עקיצה" אני שובר לה תפנים, ותאמין לי יש לי מספיק נסיון שאני ידע מה לעשות במצבים שונים,
    אני סוציומט? למה מה קרה שאייזו בחורה תדבר אלי לא יפה ותדבר אלי איך בא לה?, אם קורים לי כאלו מקרים אני מיישר את הבחורה בדיבור ויותר לא מתייחס אלייה לא רואה אותה ממטר ומה שתמיד קורה בכל מצב זה שהיא חוזרת אליי ולא אני אליה.
    עדיף שאתה תשמור את התגובות שלך לעצמך, רוצה להגיב? אין בעיה חופשי תגיב לפותח האשכול ולא לאחרים, שמע בחיים שלך אל תיהיה סמרטוט.

נ.ב = תשים לב פה לעוד תגובות לא רק לי, חחחחח אחלה שבוע שיהיה אחינו
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 19-08-2012 בשעה 10:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    תעזוב אותה וזהו.

תקשיב ותקשיב לי טוב יא אהבל, אני יתנהג איך שבא לי ואני ירשום מה שבא לי, אלו התגובות שלי שלא תחשוב חס וחלילה שכל בחורה שזורקת לי איזו "עקיצה" אני שובר לה תפנים, ותאמין לי יש לי מספיק נסיון שאני ידע מה לעשות במצבים שונים,
    אני סוציומט? למה מה קרה שאייזו בחורה תדבר אלי לא יפה ותדבר אלי איך בא לה?, אם קורים לי כאלו מקרים אני מיישר את הבחורה בדיבור ויותר לא מתייחס אלייה לא רואה אותה ממטר ומה שתמיד קורה בכל מצב זה שהיא חוזרת אליי ולא אני אליה.
    עדיף שאתה תשמור את התגובות שלך לעצמך, רוצה להגיב? אין בעיה חופשי תגיב לפותח האשכול ולא לאחרים, שמע בחיים שלך אל תיהיה סמרטוט.

נ.ב = תשים לב פה לעוד תגובות לא רק לי, חחחחח אחלה שבוע שיהיה אחינו

אני תמיד צודק, חבר ..
    אתה לא שם לב איך אתה מתקפל בתגובה ?
    פתאום לתת מכות לבחורה זה לא נכון.

אני לא דיברתי על איך להגיב לבחורה שמדברת לא יפה ותדבר איך שבא לה ..
    לא התערבתי בנושא הזה.
    אני לא צריך להוכיח את עצמי בשבילך ומה שבטוח לא לאיזה משתמש בפורום שאני מדי פעם נכנס אליו.

"דפוק לה סטירה אם צריך."
    "צריכים לחשוב גם לפני שנותנים סטירה אם היא תביא מישהו שיפרק אותך, תפרק גם אותו, ובקשר לתלונה במשטרה? אז פוגעים בה עוד, ומה הקשר בעל מכה? אתה יודע עוד לא התחתנתם."

לזה התייחסתי, את זה לא הזכרת בתגובה שלך אליי ...
    אם אתה כבר אומר משהו תעמוד מאחורי המילים שלך ואל תתקפל.
    אתה מבין כמה אתה תקוע באמונות במה שחינכו אותך ומה שלמדת ?! כמו רוב האנשים שלא חושבים מעבר ופשוט זורקים מה שלימדו אותם. אתה אשכרה אומר "מה הקשר בעל מכה ? אתה יודע עוד לא התחתנתם" !! אתה בעצם אומר פה שזה בסדר להכות אישה, אבל אם התחתנתם זה הופך למשהו רע ? כאילו מותר להכות אישה עד החתונה. אתה מבין כמה אתה מטומטם ? רציני עכשיו בלי להעליב. אני יודע שקשה לך לחשוב על זה מעבר ואתה תקוע בתבנית של מה שאני יודע ומה שחינכו אותי וככה אני פועל. אבל תנסה אפילו קצת לחשוב מעבר ולשאול למה זה נחשב משהו לא טוב "בעל מכה?"
    תנסה להגיע לשורש העניין ותופתע לגלות שהשורש קשור לאלימות ולא אם הבנאדם בעלה או לא חחח יחמורר !!

אני יודע שאתה חושב שאתה עבריין גדול, בטח אתה גם מרביץ לקשישים הולך עם אייר מקס ומדבר עם ע'.
    כל מה שאני רואה בתגובות שלך זה נקבה עם שכל של ילד ערס בכיתה ז'.

התגובות שלך מראות כמה אתה איש קטן צר עולם וחלש, לא כמה אתה חזק.
    אני בטוח שאתה חושב שהמעשים שלך גורמים לך להיראות חזק עם כל הפוזות של האפחד לא ידבר אליי ככה,
    ונאיים ונתן מכות ונשב בכלא.

תוריד תאף שלך,
    כנראה שאתה לא בנאדם חכם אם לא הבנת את זה עד היום אז אני יעזור לך ..

בנאדם חכם ובוגר יודע גם להסתכל על עצמו מהצד ולשפוט את דעותיו והמעשים שלו לא רק את האחרים.
    תתחיל לשפוט את עצמך ותשאל "האם זאת הדרך ?" כי זאת לא הדרך ואם אני טועה תוכיח לי ואני ישלח לך 400 ש"ח בדואר.

גם כל הצורת דיבור שלך "תקשיב ותקשיב לי טוב יאהבל, אני יתנהג איך שבא לי ואני ירשום מה שבא לי" אתה כזה מושפע צא מהסרט שאתה חי בו ימסכן תתבגר.
    דבר איתי בגובה העיינים כמו בנאדם.
    אני מבטיח לך שאני יודע לקבל ביקורת אם היא נכונה ..

מצד אחד אתה אומר לי אל תהיה סמרטוט תעשה מה בא לך, מצד שני אתה אומר אתה רוצה להגיב ? אז תגיב רק לפותח האשכול ולא לאחרים.
    אתה שומע את עצמך ?

אני בנאדם שתמיד פתוח לעצות ולמידה, אבל אני בטוווחח לא צריך עצות מבנאדם "חכם" כמוך שיש לו "הרבה ניסיון במצבים שונים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני בטוח שיש לך מלללאאא ניסיון רואים את זה הניסיון צועק החוצה בתגובות שלך.
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 19-08-2012 בשעה 11:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני תמיד צודק, חבר ..
    אתה לא שם לב איך אתה מתקפל בתגובה ?
    פתאום לתת מכות לבחורה זה לא נכון.

אני לא דיברתי על איך להגיב לבחורה שמדברת לא יפה ותדבר איך שבא לה ..
    לא התערבתי בנושא הזה.
    אני לא צריך להוכיח את עצמי בשבילך ומה שבטוח לא לאיזה משתמש בפורום שאני מדי פעם נכנס אליו.

"דפוק לה סטירה אם צריך."
    "צריכים לחשוב גם לפני שנותנים סטירה אם היא תביא מישהו שיפרק אותך, תפרק גם אותו, ובקשר לתלונה במשטרה? אז פוגעים בה עוד, ומה הקשר בעל מכה? אתה יודע עוד לא התחתנתם."

לזה התייחסתי, את זה לא הזכרת בתגובה שלך אליי ...
    אם אתה כבר אומר משהו תעמוד מאחורי המילים שלך ואל תתקפל.
    אתה מבין כמה אתה תקוע באמונות במה שחינכו אותך ומה שלמדת ?! כמו רוב האנשים שלא חושבים מעבר ופשוט זורקים מה שלימדו אותם. אתה אשכרה אומר "מה הקשר בעל מכה ? אתה יודע עוד לא התחתנתם" !! אתה בעצם אומר פה שזה בסדר להכות אישה, אבל אם התחתנתם זה הופך למשהו רע ? כאילו מותר להכות אישה עד החתונה. אתה מבין כמה אתה מטומטם ? רציני עכשיו בלי להעליב. אני יודע שקשה לך לחשוב על זה מעבר ואתה תקוע בתבנית של מה שאני יודע ומה שחינכו אותי וככה אני פועל. אבל תנסה אפילו קצת לחשוב מעבר ולשאול למה זה נחשב משהו לא טוב "בעל מכה?"
    תנסה להגיע לשורש העניין ותופתע לגלות שהשורש קשור לאלימות ולא אם הבנאדם בעלה או לא חחח יחמורר !!

אני יודע שאתה חושב שאתה עבריין גדול, בטח אתה גם מרביץ לקשישים הולך עם אייר מקס ומדבר עם ע'.
    כל מה שאני רואה בתגובות שלך זה נקבה עם שכל של ילד ערס בכיתה ז'.

התגובות שלך מראות כמה אתה איש קטן צר עולם וחלש, לא כמה אתה חזק.
    אני בטוח שאתה חושב שהמעשים שלך גורמים לך להיראות חזק עם כל הפוזות של האפחד לא ידבר אליי ככה,
    ונאיים ונתן מכות ונשב בכלא.

תוריד תאף שלך,
    כנראה שאתה לא בנאדם חכם אם לא הבנת את זה עד היום אז אני יעזור לך ..

בנאדם חכם ובוגר יודע גם להסתכל על עצמו מהצד ולשפוט את דעותיו והמעשים שלו לא רק את האחרים.
    תתחיל לשפוט את עצמך ותשאל "האם זאת הדרך ?" כי זאת לא הדרך ואם אני טועה תוכיח לי ואני ישלח לך 400 ש"ח בדואר.

גם כל הצורת דיבור שלך "תקשיב ותקשיב לי טוב יאהבל, אני יתנהג איך שבא לי ואני ירשום מה שבא לי" אתה כזה מושפע צא מהסרט שאתה חי בו ימסכן תתבגר.
    דבר איתי בגובה העיינים כמו בנאדם.
    אני מבטיח לך שאני יודע לקבל ביקורת אם היא נכונה ..

מצד אחד אתה אומר לי אל תהיה סמרטוט תעשה מה בא לך, מצד שני אתה אומר אתה רוצה להגיב ? אז תגיב רק לפותח האשכול ולא לאחרים.
    אתה שומע את עצמך ?

אני בנאדם שתמיד פתוח לעצות ולמידה, אבל אני בטוווחח לא צריך עצות מבנאדם "חכם" כמוך שיש לו "הרבה ניסיון במצבים שונים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אני בטוח שיש לך מלללאאא ניסיון רואים את זה הניסיון צועק החוצה בתגובות שלך.
    מה שרשמתי זה מה שרשמתי, לא מעניין אותי מה יגידו על זה,
    "אני תמיד צודק גבר" חחחחחחחחחחחחח שחצן, אתה אפילו לא מכיר אותי אז מה אתה בא ומתחיל לרשום שאני הולך עם אייר מקס ומרביץ לקשישים ומדבר עם ע', אם אתה חושב שהתגובות שלי מראות שאני איש "צר" ו"חלש" אתה יכול לצאת מה סרט אתה חי בו, תאמין לי באמת שברוך ה' אני מודה לה' שאני חי טוב אהה שחכתי בלי עין הרע? [הרי אני עבריין לא?]
    אני לא מתקפל בתגובה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטוח אתה סגננת את התגובה הזאת לפחות איזה שעה, שלא תחשוב שאני חס וחלילה כמו שכתבת "עבריין גדול" בחיים שלי לא חשבתי להיות כזה, אתה בא פה לריב עם אנשים או שאתה בא להגיב לאנשים שפותחים אשכולות ?
    בוא לפרטי אני ייתן לך את הפרטים שלי כדי לקבל את 400 ש''ח מתאים לי טוב עכשיו.
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 19-08-2012 בשעה 11:35.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    מה שרשמתי זה מה שרשמתי, לא מעניין אותי מה יגידו על זה,
    "אני תמיד צודק גבר" חחחחחחחחחחחחח שחצן,
    אני לא מתקפל בתגובה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטוח אתה סגננת את התגובה הזאת לפחות איזה שעה, שלא תחשוב שאני חס וחלילה כמו שכתבת "עבריין גדול" בחיים שלי לא חשבתי להיות כזה, אתה בא פה לריב עם אנשים או שאתה בא להגיב לאנשים שפותחים אשכולות ?
    בוא לפרטי אני ייתן לך את הפרטים שלי כדי לקבל את 400 ש''ח מתאים לי טוב עכשיו.
    אם לא הבנת ה"אני תמיד צודק, חבר .." זה היה חיקוי של הצורת כתיבה שלך.
    שוב כתבת "אני ייתן לך את הפרטים שלי כדי לקבל את ה400 ש"ח מתאים לי טוב עכשיו"
    זאת בדיוק הצורת כתיבה שאני מדבר עליה שאומרת "אני צודק ולא משנה מה, בלי להסביר בלי להוכיח ולא משנה מה יכתבו אני צודק !"
    זה מזכיר ילד קטן שמבין שהוא טעה אז שמנסים להסביר לו הוא שם את הידיים על אוזניים וצועק.

לא משנה אחי, מצטער על מה שאמרתי ואם זה היה ביקורתי מדי.
    אי אפשר לנהל דו שיח רציני עם אנשים כמוך, כל מה שאתה עושה זה להתגונן ולא להסביר את עצמך.
    גם אני יודע לכתוב בהומור אני מבטיח לך אבל אני מנסה באמת לתקן את הטעויות שמפיצים פה בתגובות.

סגרנו את הפינה בינינו ?
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 19-08-2012 בשעה 11:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אם לא הבנת ה"אני תמיד צודק, חבר .." זה היה חיקוי של הצורת כתיבה שלך.

לא משנה אחי, מצטער על מה שאמרתי ואם זה היה ביקורתי מדי.
    אי אפשר לנהל דו שיח רציני עם אנשים כמוך, כל מה שאתה עושה זה להתגונן ולא להסביר את עצמך.
    גם אני יודע לכתוב בהומור אני מבטיח לך אבל אני מנסה באמת לתקן את הטעויות שמפיצים פה בתגובות.

סגרנו את הפינה בינינו ?
    באמת שאני לא כזה אחי של ה "אני תמיד צודק" טוב עזוב אחינו...
    סגור אחי וגם אני מצטער עם אמרתי משהו שהיה ביקורתי או פגע בך.

שבוע טוב.

כנראה אתה לא מעניין מספיק

ואם תראה יותר רשמיות היא לא תעיז לדבר ככה כי היא תתבייש לצאת טיפשה מולך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

מה רשמיות קשור פה?
    עזבו עכשיו את ההיסטוריה, סתם מעניין אותי למה שבחורה תקבע איתך מיוזמתה לצאת ואז לא תענה לך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect