יאללה שיתקפו
יאללה שיתקפו
|
|
אתה לא מבין שלאיראן לא אכפת למחוק את י-ם? לא אכפת להם להשמיד את עזה?
הם יהרגו אפילו את עצמם בשביל להרוג אותנו ואם במקרה הם ימחקו את עזה זה לא יפריע להם, כמו שלאנשים בעזה לא מפריע לשגר אלינו טילים אפילו אם זה הורג את "האחים שלהם".
ברור שהם יהיו איתנו כי רוסיה בצד של איראן ואחרי שהם רצחו את אוסמאה המטרה הבאה שלהם זה לחסל את רוסיה כי הם שונאים אותם כל כך.
ארה"ב מפחדת מרוסיה? ארה"ב לא רוצה מלחמה נגד רוסיה? אתה שומע את עצמך, האמריקאים רק מתים למצוא סיבה טובה להפציץ את רוסיה. הם רוצים לחסל אותה כל כך, הם שונאים אותה. אל תדבר שטויות.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
מה אתה רוצה שאני אגיד לך? אתה לא מחדש לי כלום.. אני יודע שאתה צודק, אתה יודע שאני צודק.
שנינו יודעים שזאת מלחמה שמלא אנשים ימותו בה, כמובן שלעולם זה יהיה טוב, פחות בני אדם שיהרסו אותו.
שמע, התחלת עכשיו להתעסק בפוליטיקה, במאת כל הכבוד לך שהתחלת להתעניין בזה, אבל אני מתעסק בזה יותר מיום ויודע שהאמריקאים מתים להפציץ את רוסיה, מתים לחסל את רוסיה. אם הוא יפציץ את הרוסים, ינצח במלחמה נגדם הוא יהיה אהוד על ידי המדינה שלה, גם מהצד הרפובליקני וגם מהצד הדמוקרטי.
ספוילר:
ארה"ב רק מחפשת סיבה להפציץ את רוסיה והיא תקפוץ על הגל.
זה שהם מסתירים את זה לא אומר שהם לא רוצים מלחמה, הם לא רוצות על כלום לפתוח את המלחמה, הם מחפשות את הסיבה, המלחמה בין איראן לישראל תהיה רק כלי קטן בקרב בין המעצמות האלו, המלחמה שלנו תהיה מארכה קטנה בקרב.
אובמה הבטיח לצאת מאפגניסטן ועיראק עד 2011, והנה 2012 והוא הורה לחיילים להשאר שם עד 2025
עזוב, רוסיה היא לא הבעיה, המנהיגים המטורפים של סין ושל צפון קוריאה הם הבעיה, אין להם בעיה להפציץ חצי עולם, הכבוד שלהם מעל הכל, ואם ארה"ב זלזלה בהם בעבר הם יכנסו בה
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 19-08-2012 בשעה 18:56.
ברור שהם כן, הם רוצים בזה, הם יפגיזו את רוסיה חזק.
מה שמוזר בקטע של אובמה שהוא דמוקרטי, המפלגה הדמוקרטית סירבה למלחמה ומי שהיה בעד בא מהמפלגה הרפובליקנית.
אני משאר שנאט"ו תסיע לארה"ב במלחמה(בעיקר כי ארה"ב היא חלק מנאט"ו) מה שיעזור לצד של אמריקה במלחמה.