קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] סמאקדאון-כמה נמוך אפשר לרדת???
    על ידי Göregäsm בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-05-2008, 12:25
  2. כמה עוד אפשר.?..
    על ידי Offer בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-02-2007, 15:18
  3. פאק, כמה רחוק אפשר ללכת בשביל כסף???
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 22:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

השפל של YNET! השפל של החדשות! כמה נמוך אפשר לרדת????? ערבים מפחדים: "אולי יתנפלו עליי

ברירת מחדל השפל של YNET! השפל של החדשות! כמה נמוך אפשר לרדת????? ערבים מפחדים: "אולי יתנפלו עליי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271118,00.html
    מה לא שמעתם? את הדבר החדש? גם אתמול ראיתי בערוץ 2 הם ראיינו איזה 5 ערבים ישראלים שלא קשורים לכלום (חבל שלא ראיתם איזה פרצופים רעים יש להם) ופשוט חירטטו את המדינה ואת העולם שערבים מפחדים לצאת מהבתים!!!!!
    מה?? אני מפחד לראות אותך בטלוויזיה עם הפרצוף הזה אז איך אתה מפחד לצאת מהבתים?

ערבים מפחדים: "אולי יתנפלו עליי בלי סיבה"

זאת הכותרת של YNET
    אנשים אנחנו יודעים את האמת מה הולך ברחובות איך חבורות של 10 ערבים יושבים על מדרכה ומקללים את החברה שלך בשביל שתקום לגונן עליה ואז הם ידרכו לך על הראש עד שתמות.
    אנחנו יודעים מה היא המציאות בפועל אז איך הם יכולים לבוא ולהגיד ולכתוב כותרות כאלו????

אנחנו יודעים שקרה המקרה עם הבעל והאישה שהלכו עם הבת החיילת בחוף ים בתל אביב ו7 ערבים קיללו את הבת שלו ואמרו שהיא כוסית וכשהאבא עשה מה שכל אבא היה עושה קם כדי לגונן עליה ולבקש מהם להפסיק הם הרגו אותו במכות על החוף ים מול אישתו והבת שלו. הבן אדם מת..ממכות.. לא סלעים לא סכינים.. מכות מה נסגר עם הערבים? וואלה מי זוכר? אף אחד לא הזכיר את זה אחרי יומיים. ומה הם כתבו כשזה קרה? 6 ערבים הרגו גבר יהודי על רקע לאומני? מה פתאום אותו זה היה כתוב ככה "6 נערים תקפו באכזריות בלה בלה" מה זה משנה שהם ערבים? מה פתאום

והשיא של השפל של המדינה שאחרי דבר כזה כבר צריך לשרוף פה את כולם
    לפני כמה חודשים בחיפה ליד בית חולים רמבם
    10 ערבים (כן כן לא פחות אבל בטח יותר)
    ירדו ממכוניות ליד חייל במדים עם סלעים שרשראות ברזל סכינים אלות וכל נשק יבש שאתם יכולים לעלות בדעתכם
    ופשוט נכנסו בו בכל הכוח
    בלי רחמים
    הם חרטו לו על הראש "יא כלב" בערבית ~חרטו~ דבר לא הגיוני
    דבר לא אנושי,

ומה YNET? ידיעות אחרונות וכו'. מה הם עשו? יש לי פה עוד את הכתבה בעיתון... בדיחה למדינת ישראל!!! כתבה, קצרה מאוד אולי בעלת 80 מילים בעמוד 7 וזהווווווווווווווווו פעם אחת כתבה אחת כאילו זה לא מספיק חמור שבתוך חיפה עושים ככה לאזרח יהודי ישראלי ועוד חייל בצהל! לא אמרו על זה כלום כתבה מעפנה בשקל תשעים ועזבו את זה

למה????????????????????????
    למה אתם מנסים להרוס את המדינה????? יש לכם פה ילדים יש לכם פה משפחות!!!!!!!!
    מעניין מה עומד מאחורי זה מעניין מאוד

אני בטוח שעוד משהו יתפוצץ מאחורי כל החדשות האלו ואין מצב שלא
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 23-08-2012 בשעה 12:48.

2. קישורים ממומנים

אבל מה? שערבי מקלל אמא של יהודי באזור של יהודים בירושלים ואז הוא מקבל מכות מכמה נערים יהודים בני 15
    התקשורת עושה סביב זה הצגה שלמה של שבועות
    לא עוזבים את זה
    משקרים שהילד הערבי היה על סף מוות מהמכות שהוא קיבל
    אבל בפועל? שרואים את הילד בבית חולים? אין לו שריטה אין לו פנס כל השיניים במקום אין לו סימנים כחולים הילד בריא כמו שור הוא יכול ללכת לעבודה מחר
    לא צריך לינץ כמו שהם המציאו כדי לשבור מישהו מספיק שבן אדם אחד לא 50 ירביץ למישהו מכות מכל הלב הוא יראה הרבה יותר גמור מהילד שעשו עליו לינץ
    לפחות ציפיתי לראות איזה פנס איזה שבר איזשהי שן חסרה מה זה החרא הזה??????
    אז למה? למה החדשות שלנו האנשים שלנו הכתבים שלנו הורסים את השם של המדינה בפני העולם? הרי ברור שהחדשות זה הפנים של המדינה?

עושים לנו שטיפת מוח משהו דפוק עומד מאחורי זה
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 23-08-2012 בשעה 12:36.

PureToxic
    אורח

התקשורת שמאלנית בחיים הם לא עשו כתבה על זה שיהודים מפחדים לצאת החוצה מהבית
    וזה קרה מלא פעמים
    כיאלו בחיים ערבים לא הרביצו ליהודים חבל שלא הרגו אותו
    אני בעד הנערים
    לא אכפת לי אם הוא לא משקר ובאמת הוא קייל את אמא שלו שיתנו לו מכות
    במקום להיות בעדנו ומספיק בעולם שונאים אותנו ותמיד מאשימים אותנו
    גם פה הם מאשימים אותנו
    נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 23-08-2012 בשעה 12:40.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

אתה יודע זה יפה ונחמד שאכפת לך אבל לעוף פה לא כל כך עוזר
    אין מה לעשות, כמו שסטטוסים מצייצים לא יעזור להוריד את מחירי הדלק או להעלות משכורת לעובדים בדיוק ככה אטרף לא יעזור לעורר מודעות למצב בפועל לאלו שתקועים בתחת של עצמם במרכז ולא נמצאים 'בשטח'.
    זה אינטרס תקשורתי וכנראה שגם ממשלתי להראות שאכפת לנו כלפי חוץ ושאנחנו המומים ואין סיכוי שזה לא יטופל ושאנחנו לא כאלה ושמדובר בילדים מופרעים שהם חיות.
    גם זה לא העניין, אף אחד לא חושב על שערבים בוחרים לקפח את עצמם ולהבדיל את עצמם מהחברה הישראלית. אחרת מה הסיבה שלהם להתסגר בכפרים שלהם? מה הסיבה שהכפרים שלהם הם סוג של 'מחוץ לתחום השיפוט' של ממשלת ישראל בכלל.
    הרי אין שם באמת משטרה או חוק, השוטרים נכנסים לשם כשאין להם עבודה אחרת או כשמזמינים אותם ובגלל זה הערבים יורים בחתונות נוהגים בלי רשיון וכו' וכד'. ולא תגידו שזה קורה בכפרים נידחים, פה מתחת לאף. אני מכיר מישהי שנפגעה מכדור שהערבים ירו בחתונה. ולא היא לא היתה בכפר, הכפר יחסית קרוב ואני פשוט בטוח שהם כיוונו משם לשכונה הכי קרובה אליהם.
    ומה לגבי תחזוקה? אין להם תשתיות נורמליות, הרחובות שלהם מלאים בזבל. למה? הם גורמים לזה. הם הורסים ארונות חשמל, הם זורקים זבל ברחובות ואז הם אומרים שמדינת ישראל איכשהו שייכת להם. אז קודם כל, איך מדינת ישראל יכלה להיות קיימת בכלל אם הם לא מצליחים לתחזק כפרים מסכנים ותשתיות שבנו עבורם? זה מה שהורג אותי בימין ושמאל.
    אף אחד לא אובייקטיבי. אם אתה חושב שלהורג ילדים ערבים זה לא בסדר אז אתה שמאלני, אם אתה חושב שזה בסדר אתה ימני. אין אמצע. למרות ששני הצדדים לא צודקים בעליל.
    אין שום הצדקה, צורך, חובה או בכלל מצב כלשהו שישראל צריכה או אמורה להחזיר שטחים ולהפסיק 'כיבוש' כלשהו. כיבוש היה בפולין. כיבוש היה בהונגריה. כיבוש היה בגרמניה. מה שהיה בארץ ישראל לא היה כיבוש. טכנית, על הנייר, תאורתית, איך שתקראו לזה, ארץ ישראל מעולם לא היתה שייכת לערבים. 'פלסטינים' זה כינוי שהם המציאו לעצמם. 'הם' זה ערבים פליטים מכל מני מדינות ערב מסביב שפשוט נדדו והתיישבו בארץ ישראל. הם מתנחלים לא פחות מאיתנו. הם לא הקימו מדינה, אין להם בעלות כלשהי על אף שטח. מכיוון שהשטח של ארץ ישראל טכנית לא היה שייך לאף אחד, כל ערבי בא לאיזה יער ואמר 'זה שלי' ואז כביכול כשקמה מדינת ישראל ואמרו להם לשבת בלול, הם התחילו לצעוק 'כיבוש'. מה שהכי משעשע בכל הסיפור ששטחי הבתים שלהם מכפילים שטחים של בנייני מגורים ציבוריים בערים בישראל, ואף בתים שנשחבים לבתי יוקרה ב'מושבים המובחרים' של ישראל. מה שעוד יותר משעשע, שמה שאנחנו עשינו, יכלו לעשות גם הם ואז פשוט לא היתה לנו ברירה אלא להתיישב באוגנדה או משהו. גם הרי רוב הערבים בארץ לא יודעים חצי מהדברים על האסלאם. מלמדים אותם ע"פי אינטרסים. תשאלו את רוב המוסלמים על האסלאם הם לא ידעו לענות. יגידו 'ככה כתוב' כי זה מה שלימדו אותם בבית הספר, וזה אשכרה מה שמלמדים אותם בניגוד לתנ"ך, נניח, שמפרשים ונכנסים לפרטי פרטים כדי להבין למה זה ולמה ככה.
    מצד שני, כמו שאנחנו אומרים שהם הורגים אזרחים חפשים מפשע, הם יכולים להגיד אותו דבר. הרי כמעט מכל הפצצה של צה"ל נפגעים אזרחים שרובם חפים מפשע (אני אומר רובם כי יש כאלה שמשתפים פעולה). הרי חיים אנשים בעזה (לצורך העניין) שאין להם שום קשר לטרור ואין להם שום רצון במלחמות או כל עניין בויכוחים פוליטיים, שאין להם מים וחשמל או אוכל להביא לילדים שלהם. הם מנותקים מהמציאות, מבחינתם ישראל עושה את זה בכוונה כי הם עוברים שטיפת מוח, זה מה שמדווח בתקשורת שלהם וזה מה שמספרים להם האנשים שב'שלטון' שלהם. אפשר להאשים אותם על זה? הרי כל ארגון הומניטרי בעולם וכל ממשלה בעולם מביעים את זעמם על מה שקורה במזרח התיכון בכלל ובארצות ערב מוסלמיות בפרט. והאם מישהו עושה משהו? לא.
    האם זה בכלל לגיטימי להגיד מוות לערבים כהכללה? האם מישהו עצר לרגע לחשוב שאנשים 'מתוכנתים'? הרי אם אותו ילד ערבי 'שהיד' שאומר מוות לישראל ושורף דגלים של ישראל היה גודל בעזה שונה, בעזה שטוב לו לגדול בה, בעזה שההורים שלו היו עובדים ומתפרנסים והיה לו אוכל במקרר, וההורים היו אומרים לו שיסעו לחופשה באילת אם ילמד טוב, בעזה שלו עפים לו מטוסים של צה"ל מעל הראש, הוא היה חושב על זה בכלל? והפוך, ילד ישראלי שלא היו עפים לו טילים מעל הראש וערבים לא היו שורקים לאחותו או לחברה שלו כמו לאיזה זונה, היו אומרים מוות לערבים? הרי כמו שגרמו לערבים להאמין שישראל היא האוייב של האנושות אפשר לגרום להם להאמין להאמין שהיא לא. אבל שוב, אף אחד לא עושה כלום.

אז מה אני? ימני או שמאלני? אני בן אדם הגיוני. רוב הציבור לא הגיוני. מה שנקרא תופסים צד כדי לא להשאר בצד למרות שאין פה צד צודק, גם בימין וגם במשאל יש טיעונים שהם הגיוניים ויש טיעונים שהם חארטת המאה מה שמוכיח שאף אחד מהצדדים לא פועל ע"פי 'נכון' 'לא נכון' אלא ע"פי 'ככה אני חושב וזהו'.
    הכל מנוהל או ע"פי אינטרסים סמויים, או בצורה ממש מפגרת אני באמת לא יודע.
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 23-08-2012 בשעה 13:14.

סוף סוף תגובה לעניין התחלתי כבר להתייאש אז כן אני מסכים איתך אריק כמעט על כל מה שכתבת בפוסט הזה. ימין או שמאל זה לא מה שרציתי לדבר עליו ואם תרשה לי להתייחס לקטע הזה כי בקשר לכל השאר אין ספק בכלל שאין לי מה להגיד
    האם זה בכלל לגיטימי להגיד מוות לערבים כהכללה? האם מישהו עצר לרגע לחשוב שאנשים 'מתוכנתים'? הרי אם אותו ילד ערבי 'שהיד' שאומר מוות לישראל ושורף דגלים של ישראל היה גודל בעזה שונה, בעזה שטוב לו לגדול בה, בעזה שההורים שלו היו עובדים ומתפרנסים והיה לו אוכל במקרר, וההורים היו אומרים לו שיסעו לחופשה באילת אם ילמד טוב, בעזה שלו עפים לו מטוסים של צה"ל מעל הראש, הוא היה חושב על זה בכלל? והפוך, ילד ישראלי שלא היו עפים לו טילים מעל הראש וערבים לא היו שורקים לאחותו או לחברה שלו כמו לאיזה זונה, היו אומרים מוות לערבים? הרי כמו שגרמו לערבים להאמין שישראל היא האוייב של האנושות אפשר לגרום להם להאמין להאמין שהיא לא. אבל שוב, אף אחד לא עושה כלום.
    אני אתייחס לשאלות האלו כאילו הן נשאלו ישירות אלי. להגיד מוות לערבים כהכללה זה הדבר הכי נמוך והכי לא לגיטימי שניתן לעשות. אבל מה שעשתה התקשורת בזה שהם הוציאו את זה בצורה כזאת מגעילה ומנופחת מעבר לכל קו של דימיון? פשוט הוציאו את אזרחי ישראל (ודיברו על זה בCNN ואני לא צוחק) יותר גרועים מהם בהרבה. גורמים לעולם לחשוב שאנחנו חארות כי אם זה מה שאנחנו חושבים על עצמנו תחשוב מה הם חושבים עלינו. ברור שאפשר לגרום לעולם להאמין שישראל היא לא האויב של האנושות כמו שהאמינו כל השנים אך האם זוהי הדרך? להוציא אותנו האויב של העולם? מתעללים בערבים? לא נותנים להם לחיות פה בשקט? שבכלל ההפך הוא הנכון?
    הנקודה כאן היא בדיוק מה ששאלת. האם אותם ערבים שהיה להם טוב במדינה והיה להם פרנסה, ואוכל ולא היה להם צהל כל היום מעל הראש האם הם היו חושבים בכלל על להשמיד את ישראל וכו'?
    אז כן. זה מה שאני מנסה להגיד כבר כל כך הרבה זמן.
    אותם ילדים היו חושבים על זה כמו כל מדינות ערב סביבנו שמטוסים של צהל לא עפים להם מעל הראש ויש להם פרנסה ויש להם הכל. אבל לא משנה, בוא נדבר על המדינה שלנו.
    נתתי דוגמא למעלה בדיוק לשאלה הזאת.
    ערבים ישראלים, שחיים במדינת ישראל עם תעודת זהות כחולה (לא בשטחים לא בכלום) כמוני כמוך בחיפה אזרחים לכל דבר במדינת ישראל שיכולים לחתום אבטלה שיכולים לפרנס את עצמם ללא שום בעיה שיכולים ללכת לרכוש השכלה גבוהה שיכולים להתקדם בחיים בדיוק כמוני שלוקחים לנו את הפרנסה.
    הערבים האלו ירדו ליד בית חולים רמבם בחיפה על חייל מסכן וחסר אונים וחרטו לו על הראש בערבית "יא כלב" קרעו אותו עם אלות אבנים שרשראות ברזל ואלוהים ישמור מה החייל הזה עבר. החייל הזה אגב עד עכשיו כבר עברו כמה חודשים טובים עדיין שבור מכף רגל עד ראש בלי שיניים ועם טראומה לכל החיים.
    למה הם עשו זאת? האם הם עצרו לחשוב מה היה להם פה בכלל אם לא אנחנו? חמאס היה שולט באותם אנשים ובטח שהחיים שלהם לא היו טובים כמו שהם עכשיו.
    אני חושב שהם כן מקבלים את היחס הכי טוב בעולם מהמדינה. נותנים להם להכנס לממשלה נותנים להם לעבוד בכל מקום עבודה כיום יש מישהו ערבי אין דבר כזה מקום עבודה בלי ערבים אז פרנסה יש. טילים אין. חיים טובים מסיבות ובחורות? יש. אז למה הם עדיין רוצים שנמות?

וברור שעכשיו כל החפירות שלי בפורום לא באו כדי לשנות סדרי עולם אבל התקשורת עושה מה שבזין שלה ומכניסה מה שהיא רוצה לאנשים לראש בדיוק כמו שאמרת כולם מתוכנתים לפי השפה של התקשורת אז לפחות אם יש לי את הבמה הזאת (שנחשפים אליה די הרבה אנשים כל יום) אני אנצל אותה ויגיד כל מה שאני חושב שלפחות ה50 אנשים האלו ביום יקראו מה שיש לי להגיד וגם יעבירו את זה הלאה. המדינה הזאת נהיתה מושלטת בידי התקשורת.
    וברור שלא תראה אדם כמוני מדבר בטלוויזיה או מרואיין בטלוויזיה אתה בטח מבין למה? התקשורת לא נותנת במה לאנשים כמוני. ולא משנה כמה מתון תהיה. אני לא בוחר שום צד ולא אמצע לי יש צד משלי.
    ובוא נגיד שגם אנשים הכי מתונים בעולם כמוך מקבלים במה פעם בשנה. כי יותר חשוב לתת במה לערבים שבוכים שמרביצים להם פה בחרטא ובמה לכל השמאל שהורס את המדינה.
    אני לא ימיני ולא נעליים אני פשוט יודע שהשמאל הורס את המדינה הורס את השם שלנו בעולם גורם לעולם לחשוב שאנחנו חארות רוצה לחלק ולפלג את המדינה היחידה שיש לנו רוצה לתת שטחים לוותר להרוס להכניס ערבים לממשלה וכו'
    מה יהיה פה אם ניתן לשמאל לשלוט במדינה? חצי ממשלה של ערבים? ואחרי כמה שנים מה יקרה? בלי לשים לב אנחנו נעביר להם את המדינה בלי מלחמה ובלי כלום. השמאל בארץ כל כך חלש מול הערבים שאם השמאל יבחר הערבים פשוט ישלטו פה וזה פשוט ככה
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 23-08-2012 בשעה 13:47.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    סוף סוף תגובה לעניין התחלתי כבר להתייאש אז כן אני מסכים איתך אריק כמעט על כל מה שכתבת בפוסט הזה. ימין או שמאל זה לא מה שרציתי לדבר עליו ואם תרשה לי להתייחס לקטע הזה כי בקשר לכל השאר אין ספק בכלל שאין לי מה להגיד

אני אתייחס לשאלות האלו כאילו הן נשאלו ישירות אלי. להגיד מוות לערבים כהכללה זה הדבר הכי נמוך והכי לא לגיטימי שניתן לעשות. אבל מה שעשתה התקשורת בזה שהם הוציאו את זה בצורה כזאת מגעילה ומנופחת מעבר לכל קו של דימיון? פשוט הוציאו את אזרחי ישראל (ודיברו על זה בCNN ואני לא צוחק) יותר גרועים מהם בהרבה. גורמים לעולם לחשוב שאנחנו חארות כי אם זה מה שאנחנו חושבים על עצמנו תחשוב מה הם חושבים עלינו. ברור שאפשר לגרום לעולם להאמין שישראל היא לא האויב של האנושות כמו שהאמינו כל השנים אך האם זוהי הדרך? להוציא אותנו האויב של העולם? מתעללים בערבים? לא נותנים להם לחיות פה בשקט? שבכלל ההפך הוא הנכון?
    הנקודה כאן היא בדיוק מה ששאלת. האם אותם ערבים שהיה להם טוב במדינה והיה להם פרנסה, ואוכל ולא היה להם צהל כל היום מעל הראש האם הם היו חושבים בכלל על להשמיד את ישראל וכו'?
    אז כן. זה מה שאני מנסה להגיד כבר כל כך הרבה זמן.
    אותם ילדים היו חושבים על זה כמו כל מדינות ערב סביבנו שמטוסים של צהל לא עפים להם מעל הראש ויש להם פרנסה ויש להם הכל. אבל לא משנה, בוא נדבר על המדינה שלנו.
    נתתי דוגמא למעלה בדיוק לשאלה הזאת.
    ערבים ישראלים, שחיים במדינת ישראל עם תעודת זהות כחולה (לא בשטחים לא בכלום) כמוני כמוך בחיפה אזרחים לכל דבר במדינת ישראל שיכולים לחתום אבטלה שיכולים לפרנס את עצמם ללא שום בעיה שיכולים ללכת לרכוש השכלה גבוהה שיכולים להתקדם בחיים בדיוק כמוני שלוקחים לנו את הפרנסה.
    הערבים האלו ירדו ליד בית חולים רמבם בחיפה על חייל מסכן וחסר אונים וחרטו לו על הראש בערבית "יא כלב" קרעו אותו עם אלות אבנים שרשראות ברזל ואלוהים ישמור מה החייל הזה עבר. החייל הזה אגב עד עכשיו כבר עברו כמה חודשים טובים עדיין שבור מכף רגל עד ראש בלי שיניים ועם טראומה לכל החיים.
    למה הם עשו זאת? האם הם עצרו לחשוב מה היה להם פה בכלל אם לא אנחנו? חמאס היה שולט באותם אנשים ובטח שהחיים שלהם לא היו טובים כמו שהם עכשיו.
    אני חושב שהם כן מקבלים את היחס הכי טוב בעולם מהמדינה. נותנים להם להכנס לממשלה נותנים להם לעבוד בכל מקום עבודה כיום יש מישהו ערבי אין דבר כזה מקום עבודה בלי ערבים אז פרנסה יש. טילים אין. חיים טובים מסיבות ובחורות? יש. אז למה הם עדיין רוצים שנמות?

וברור שעכשיו כל החפירות שלי בפורום לא באו כדי לשנות סדרי עולם אבל התקשורת עושה מה שבזין שלה ומכניסה מה שהיא רוצה לאנשים לראש בדיוק כמו שאמרת כולם מתוכנתים לפי השפה של התקשורת אז לפחות אם יש לי את הבמה הזאת (שנחשפים אליה די הרבה אנשים כל יום) אני אנצל אותה ויגיד כל מה שאני חושב שלפחות ה50 אנשים האלו ביום יקראו מה שיש לי להגיד וגם יעבירו את זה הלאה. המדינה הזאת נהיתה מושלטת בידי התקשורת.
    על זה בדיוק דיברתי, שטיפת מוח. וכל זה הרי מגיע מלמעלה כי הרי משרד החינוך אחראי על תוכנית הלימוד גם של הערבים.
    הם לא עצרו לרגע לחשוב מה היה להם אם לא אנחנו, כי לא מלמדים אותם את זה. אין להם השקפה אובייקטיבית כמו גם לרוב הציבור הישראלי ונכון שלתקשורת יש חלק נכבד בזה אבל הכל מגיע מהם ומהממשלה. מהם כי הם יכולים ללמוד בבתי הספר שלנו, זו בחירה שלהם. וערבים כאלה משכילים הרבה יותר לרוב. ומהממשלה כי לא דואגת לשקף אובייקטיביות בחינוך שהיא מספקת להם, אם בכלל.
    ופה אני חוזר למשפט שסיכמתי איתו קודם, הכל מנוהל או ע"פי אינטרסים או בצורה ממש מפגרת שאנחנו כנראה לעולם לא נבין.

לגבי העריכה:
    תחשוב על מה יקרה במידה והימין ישלוט במדינה? האם זה באמת עדיף? בהתחשב במצב העגום של הימין וגם של השמאל ובעצם בכל התנועות הקיימות בישראל שפשוט באות להפיץ דעות ולהטעות אנשים ולא מעבר.
    אני לא אומר את זה לטובת השמאל, אני פשוט אומר שאנשים לא אובייקטיבים לא צריכים להיות משפיעים בצורה כלשהי בהחלטות מהסוג הזה.
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 23-08-2012 בשעה 13:50.

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

תהיה בטוח שלתקשורת יש אינטרס לשקר לנו כל הזמן
    בין אם זה אינטרס פוליטי (מפלגות מסויימות משלמות לעורכים להציד משהו באור מסויים)
    אפילו אם זה שיקרי לחלוטין...
    או בין אם זה לרווח אישי או כל סיבה...

מהסיבה הזאת אני כבר לא רואה חדשות ולא קורא עיתונים...הריי הכל חרטא בכל מקרה ולא מה שקורא באמת...

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

אתה יודע כמה זמן אני בלי חדשות !?.לפחות שנה

כי אני יודע שהכל שם חארטה ולא מעניין

קרדיט לFRENZY

חדשות=מספרים על פשעים עבריינים ומלחמות.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271118,00.html
    מה לא שמעתם? את הדבר החדש? גם אתמול ראיתי בערוץ 2 הם ראיינו איזה 5 ערבים ישראלים שלא קשורים לכלום (חבל שלא ראיתם איזה פרצופים רעים יש להם) ופשוט חירטטו את המדינה ואת העולם שערבים מפחדים לצאת מהבתים!!!!!
    מה?? אני מפחד לראות אותך בטלוויזיה עם הפרצוף הזה אז איך אתה מפחד לצאת מהבתים?

ערבים מפחדים: "אולי יתנפלו עליי בלי סיבה"

זאת הכותרת של YNET
    אנשים אנחנו יודעים את האמת מה הולך ברחובות איך חבורות של 10 ערבים יושבים על מדרכה ומקללים את החברה שלך בשביל שתקום לגונן עליה ואז הם ידרכו לך על הראש עד שתמות.
    אנחנו יודעים מה היא המציאות בפועל אז איך הם יכולים לבוא ולהגיד ולכתוב כותרות כאלו????

אנחנו יודעים שקרה המקרה עם הבעל והאישה שהלכו עם הבת החיילת בחוף ים בתל אביב ו7 ערבים קיללו את הבת שלו ואמרו שהיא כוסית וכשהאבא עשה מה שכל אבא היה עושה קם כדי לגונן עליה ולבקש מהם להפסיק הם הרגו אותו במכות על החוף ים מול אישתו והבת שלו. הבן אדם מת..ממכות.. לא סלעים לא סכינים.. מכות מה נסגר עם הערבים? וואלה מי זוכר? אף אחד לא הזכיר את זה אחרי יומיים. ומה הם כתבו כשזה קרה? 6 ערבים הרגו גבר יהודי על רקע לאומני? מה פתאום אותו זה היה כתוב ככה "6 נערים תקפו באכזריות בלה בלה" מה זה משנה שהם ערבים? מה פתאום

והשיא של השפל של המדינה שאחרי דבר כזה כבר צריך לשרוף פה את כולם
    לפני כמה חודשים בחיפה ליד בית חולים רמבם
    10 ערבים (כן כן לא פחות אבל בטח יותר)
    ירדו ממכוניות ליד חייל במדים עם סלעים שרשראות ברזל סכינים אלות וכל נשק יבש שאתם יכולים לעלות בדעתכם
    ופשוט נכנסו בו בכל הכוח
    בלי רחמים
    הם חרטו לו על הראש "יא כלב" בערבית ~חרטו~ דבר לא הגיוני
    דבר לא אנושי,

ומה YNET? ידיעות אחרונות וכו'. מה הם עשו? יש לי פה עוד את הכתבה בעיתון... בדיחה למדינת ישראל!!! כתבה, קצרה מאוד אולי בעלת 80 מילים בעמוד 7 וזהווווווווווווווווו פעם אחת כתבה אחת כאילו זה לא מספיק חמור שבתוך חיפה עושים ככה לאזרח יהודי ישראלי ועוד חייל בצהל! לא אמרו על זה כלום כתבה מעפנה בשקל תשעים ועזבו את זה

למה????????????????????????
    למה אתם מנסים להרוס את המדינה????? יש לכם פה ילדים יש לכם פה משפחות!!!!!!!!
    מעניין מה עומד מאחורי זה מעניין מאוד

אני בטוח שעוד משהו יתפוצץ מאחורי כל החדשות האלו ואין מצב שלא
    אבל מה? שערבי מקלל אמא של יהודי באזור של יהודים בירושלים ואז הוא מקבל מכות מכמה נערים יהודים בני 15
    התקשורת עושה סביב זה הצגה שלמה של שבועות
    לא עוזבים את זה
    משקרים שהילד הערבי היה על סף מוות מהמכות שהוא קיבל
    אבל בפועל? שרואים את הילד בבית חולים? אין לו שריטה אין לו פנס כל השיניים במקום אין לו סימנים כחולים הילד בריא כמו שור הוא יכול ללכת לעבודה מחר
    לא צריך לינץ כמו שהם המציאו כדי לשבור מישהו מספיק שבן אדם אחד לא 50 ירביץ למישהו מכות מכל הלב הוא יראה הרבה יותר גמור מהילד שעשו עליו לינץ
    לפחות ציפיתי לראות איזה פנס איזה שבר איזשהי שן חסרה מה זה החרא הזה??????
    אז למה? למה החדשות שלנו האנשים שלנו הכתבים שלנו הורסים את השם של המדינה בפני העולם? הרי ברור שהחדשות זה הפנים של המדינה?

עושים לנו שטיפת מוח משהו דפוק עומד מאחורי זה
    ככה זה התקשורת, כולם שם זונות...אילולא התקשורת המצב היה כמו פעם, ערבים היו מצדיעים לנו שהיינו עוברים לידם. אבל מה לעשות? הכתבים הורסים את המדינה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guybronnn צפיה בהודעה
    היייייייי
    שתוק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    51
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    אני רוט בנטורל - לא עושה דיפייס בכלל! 3>

שמלאני פה. מניח שאתה צודק, ניתן לראות נימה של כיוון וזוית ראייה פוליטית, אולי "הסתה" אם באלך לקרוא לזה ככה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    שתוק.
    דווח.
    נערך לאחרונה על ידי Crazy_Style; 23-08-2012 בשעה 22:43.

סקייפ: niki-k1ng79 | סטים (Steam)
    Rainbow_Dash | Th3PonyWizard
    /*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*/

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    עד שאני רואה מלשינים.
    באמת?
    הגבת בדיבורים, חשבת שלא יראו את זה אם לא ידווחו? :\
    תאגור תאקט, מנהלים לא מדברים ככה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,735 | הודעות: 8,202,328 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect