http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271118,00.html
מה לא שמעתם? את הדבר החדש? גם אתמול ראיתי בערוץ 2 הם ראיינו איזה 5 ערבים ישראלים שלא קשורים לכלום (חבל שלא ראיתם איזה פרצופים רעים יש להם) ופשוט חירטטו את המדינה ואת העולם שערבים מפחדים לצאת מהבתים!!!!!
מה?? אני מפחד לראות אותך בטלוויזיה עם הפרצוף הזה אז איך אתה מפחד לצאת מהבתים?
ערבים מפחדים: "אולי יתנפלו עליי בלי סיבה"
זאת הכותרת של YNET
אנשים אנחנו יודעים את האמת מה הולך ברחובות איך חבורות של 10 ערבים יושבים על מדרכה ומקללים את החברה שלך בשביל שתקום לגונן עליה ואז הם ידרכו לך על הראש עד שתמות.
אנחנו יודעים מה היא המציאות בפועל אז איך הם יכולים לבוא ולהגיד ולכתוב כותרות כאלו????
אנחנו יודעים שקרה המקרה עם הבעל והאישה שהלכו עם הבת החיילת בחוף ים בתל אביב ו7 ערבים קיללו את הבת שלו ואמרו שהיא כוסית וכשהאבא עשה מה שכל אבא היה עושה קם כדי לגונן עליה ולבקש מהם להפסיק הם הרגו אותו במכות על החוף ים מול אישתו והבת שלו. הבן אדם מת..ממכות.. לא סלעים לא סכינים.. מכות מה נסגר עם הערבים? וואלה מי זוכר? אף אחד לא הזכיר את זה אחרי יומיים. ומה הם כתבו כשזה קרה? 6 ערבים הרגו גבר יהודי על רקע לאומני? מה פתאום אותו זה היה כתוב ככה "6 נערים תקפו באכזריות בלה בלה" מה זה משנה שהם ערבים? מה פתאום
והשיא של השפל של המדינה שאחרי דבר כזה כבר צריך לשרוף פה את כולם
לפני כמה חודשים בחיפה ליד בית חולים רמבם
10 ערבים (כן כן לא פחות אבל בטח יותר)
ירדו ממכוניות ליד חייל במדים עם סלעים שרשראות ברזל סכינים אלות וכל נשק יבש שאתם יכולים לעלות בדעתכם
ופשוט נכנסו בו בכל הכוח
בלי רחמים
הם חרטו לו על הראש "יא כלב" בערבית ~חרטו~ דבר לא הגיוני
דבר לא אנושי,
ומה YNET? ידיעות אחרונות וכו'. מה הם עשו? יש לי פה עוד את הכתבה בעיתון... בדיחה למדינת ישראל!!! כתבה, קצרה מאוד אולי בעלת 80 מילים בעמוד 7 וזהווווווווווווווווו פעם אחת כתבה אחת כאילו זה לא מספיק חמור שבתוך חיפה עושים ככה לאזרח יהודי ישראלי ועוד חייל בצהל! לא אמרו על זה כלום כתבה מעפנה בשקל תשעים ועזבו את זה
למה????????????????????????
למה אתם מנסים להרוס את המדינה????? יש לכם פה ילדים יש לכם פה משפחות!!!!!!!!
מעניין מה עומד מאחורי זה מעניין מאוד
אני בטוח שעוד משהו יתפוצץ מאחורי כל החדשות האלו ואין מצב שלא

ציטוט ההודעה