קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פייסבוק] מה השם שלכם ?
    על ידי Funy בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 15:15
  2. אבי ביטר - אלוהים לך לא יסלח
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-06-2008, 16:00
  3. אלוהים ישמור...
    על ידי VoRniX בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 06:15
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 7 << ראשון ... 34567 אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 97

מהומת אלוהים: פייסבוק תחת השם י-ה-ו-ה - עמוד 5

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי godamit צפיה בהודעה
    אתה, המהות שלך, האישיות שלך, ה"נשמה" איך שאתה קורא לזה, זה חלק בלתי נפרד מהמח הפיזי שלך. אם הנשמה הייתה דבר רוחני לחלוטין שמגיע ממקור חיצוני לגוף ולאחר המוות עוזב, היא לא הייתה יכולה להיות מושפעת ולהפגע מהעולם הפיזי.

כשאתה משתכר, כשאתה לוקח סמים, כשאתה חווה תאונה אם פגיעה בראש - האישיות שלך משתנה / נפגשת זמנית או לצמיתות. אז תסביר לי, אם הנשמה שלך והאישיות שלך הם דבר רוחני שמתקיים לפני הגוף ו/או אמור להתקיים אחרי המוות, איך בדיוק זה יכול להפגע מסמים או מאלכוהול חומריים? איך המח, שהוא פיזי לחלוטין, משפיע ופוגע במשהו רוחני?

ומכאן התשובה המתבקשת : הנשמה זה חלק בלתי נפרד מהמח הפיזי. ה"נשמה" זה ביטוי של יכולת חשיבה שהתפתחה לרמה של מודעות. הנשמה זה דבר שעוד כמה שנים נוכל למחשב אותו לגמרי. כרגע העוצמה הטכנולוגית עדיין לא מסוגלת ליצור חיקוי שלם של מח אנושי אך ע"פ חוק מור ייתכן ועוד מספר שנים מעטות נצליח. אל תחשוב שזאת סיבה לזלזל בטכנולוגיה המודרנית, מה שהאבולוציה עשתה ב4 מיליארד שנים האדם בפחות מ100 שנה כמעט הצליח לעשות חיקוי מושלם. אם אני לא טועה, הצליחו כבר למדל מוחות קטנים יותר (של עכברים או משהו בסגנון).

אתה בטח חושב לעצמך ש"מודעות" זה דבר מופלא ולא ייתכן שהוא תוצאה של משהו חומרי, אבל בתור אחד שעשה תואר במדעי המחשב ויצא לי להתעסק בהרבה תחומים כמו עיבוד תמונה, בינה מלאכותית, למידת מכונה, סיווג טקסטים, רובוטיקה ואלגוריתמים אינטיליגנים, גרם לי להבין שהעולם הרבה פחות קסום ממה שהוא והרבה יותר מתמטי. הרבה מאוד דברים אפשר למדל ואז ליצור חיקוי שלפעמים לא פחות טוב מהמקור.

אתה בטח גם חושב שהעולם שאתה חש הוא מאוד יפה וציורי. אך זה רק "אחיזת עיניים" שהמח שלך יוצר (לא אתה, המודעות, אלא התת מודע). העולם לא באמת צבעוני, כל הצבעים שאתה רואה הם רק פירוש של המח שלך לקרניים אלקטרו מגנטיות (ספקטרום צר, יש הרבה סוגי קרינה שהעיניים שלך לא רואות). המילים, המוזיקה והצלילים השונים שאתה שומע הם רק פירוש של המח שלך לתדרים. הריחות והטעמים שאתה מרגיש זה פירוש של קלטנים באף ובלשון שלך למולקולות. אתה מרגיש משהו חם כי האטומים שבו זזים מהר יותר.

את האדם ניתן לנתח באותה צורה ולפרק את ההתהליכים שמתרחשים בו למודלים מתמטמים, וכך בסופו של דבר גם יצליחו לעשות עם המח..

וברגע שנוכל "לתכנת" ישויות תבוניות ועצמאיות, סיפור הבריאה יהיה קצת פחות מרשים
    קבל לייק אבל חבל על ההשקעה הוא בכל זאת לא יבין.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    מה זה הלינץ' הזה שעשיתם עליו שאני אבין?
    וואלה צודק
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lucky Strike צפיה בהודעה
    איך אני שונא את הוויכוחים המפגרים האלה..
    מי שרוצה שלא יאמין, אין בעיה אבל חלאס לזיין את השכל ולעשות דווקא....
    אם אתם האתאיסטים חושבים שאנחנו טיפשים שאנחנו מבזבזים את הזמן על משו שלא קיים תעזבו אותנו בשקט מה רע לכם שאני חיי בבועה? למה לפתוח דף כזה?
    לא באמת, בכל חור בכל פינה.. מה זה נותן לכם ההצקות האלה, זה נותן לכם להרגיש גברים? שאתם כאילו חכמים יותר?
    מסכים איתך בעניין הזה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    קבל לייק אבל חבל על ההשקעה הוא בכל זאת לא יבין.
    מה עשיתה מאיתנו בורים?!

ספוילר:

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Bolt- צפיה בהודעה
    וואלה צודק

מסכים איתך בעניין הזה.

מה עשיתה מאיתנו בורים?!
    לא עשיתי מאף אחד כלום, אתם אלו שממשיכים להגיב ולהתווכח ועושים את זה מעצמכם :\

משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

מי שפתח את הדף לא נשמע לי כמו ילד קטן ומשעומם..

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ

לא עשיתי מאף אחד כלום, אתם אלו שממשיכים להגיב ולהתווכח ועושים את זה מעצמכם :\
    1. אם תראה כמעט כול דף באשכול הזה רשום הם לא מגיבים "אין להם מה להגיד"
    ציטוט נכתב במקור על ידי .Dor. צפיה בהודעה
    מי שפתח את הדף לא נשמע לי כמו ילד קטן ומשעומם..
    תראה את זה איך שבא לך.

ספוילר:

משתמש משקיע האוואטר של Mr.Young
    שם פרטי
    עמיחי
    לייקים
    163
    נקודות
    71
    משפט מחץ
    אתם יכולים לשנוא אותי, אתם יכולים לאהוב אותי, זה לא משנה. בשני המקרים אתם תחשבו עליי (;

איזה משועמם..

טמבל הוא לא, זה בטוח. הפוסטים שלו משקפים את הדעות שלו לגבי הדת היהודית בצורה פוגענית, זה הכל.
    משועמם, אולי. רק אם הוא לא מרוויח מזה כלום.

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי zippoxer צפיה בהודעה
    טמבל הוא לא, זה בטוח. הפוסטים שלו משקפים את הדעות שלו לגבי הדת היהודית בצורה פוגענית, זה הכל.
    משועמם, אולי. רק אם הוא לא מרוויח מזה כלום.
    תשמעו נתפסתם חזק על זה שאמרתי לו טמבל,
    זו דעתי זה מבייש את הדת שלי ואת מדינת ישראל זה פשוט גועל נפש.

ספוילר:

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    לא מאמין במה שאתה לא רואה?
    מצביע על טפשות מוגברת במיוחד...
    תגיד איך אתה יודע שיש לך מוח?
    הוא התכוון שהוא לא מאמין בדברים שאין להם הוכחה, חמור.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

קראתי פה המון תגובות שהייתי ממש רוצה להגיב להן אבל פשוט אין לי כוח לשבת ולפרט אז אני אתן פה דעה כללית.

דבר ראשון שימו לב לעובדה מעניינת כל האנשים המבוגרים פה הם אנשים לא מאמינים (כולל אותי) יתרה מזאת הם מספקים תשובות מחושבות ומבוססות לגבי דעתם.
    בעוד שרוב המתנגדים פה מספקים אמירות לא מבוססות עד רמת מבזות את האינטלגנציה האנושית.

ועכשיו לתכלס,
    המודל האנושי כמו שכבר הסבירו פה הוא בסך הכל קבוצה של מודולים קטנים יותר שניתן להסביר בצורה מתמטית ולהוכיח אותם.
    זאת אבן הבסיס הראשונה שיש לצאת ממנה אם ניתן להסביר בצורה לוגית מדוע משהו קיים בצורתו מכאן ניתן להסיק שאפשר לשחזר אותו ואם אני אדם פשוט יכול לקחת מודל מסויים ולשכפל אותו עד רמת תפעול מלאה אפשר לומר בבטחה שהוצאתי את אלוהים מהתמונה.
    תתווכחו עם הטענה שלי כמה שתרצו אבל זאת האמת הבסיסית.

נקודה הבאה,
    להסתובב בעולם ולהתעלם בצורה שרירותית מכל דבר שאינו תואם את רמת האמונה שלך כי אתה יכול להסביר את אותו דבר בעזרת אלוהים (שעבורו אין לך כל בסיס של הוכחה)
    זאת פשוט טיפשות לשמה, כאשר מסופקת הוכחה חד משמעית עבור משהו לא ניתן להתעלם ממנה ולהתייחס אליה כחסרת כל רלוונטיות.
    אם הטענה הדתית הייתה נכונה והכל נוצר בצורתו לא הייתה לנו (החברה שמשמשים בשכל שלהם כדי אשכרה לחשוב) האפשרות להוכיח אחרת משום שדבר שמהווה את צורתו הבסיסית ביותר לא ניתן לפישוט וכפי שכבר ביסיסתי קודם המציאות אינה כזאת,
    ניתן להגיע לרמה הבסיסית של כל דבר ולהוכיח אותו בצורה מתמטית, לכל רכיב פיזי קיימת צורה בדידה ומדידה ולכן שוב זאת תהיה בורות להתעלם מכך ולהוציא נקודה חשובה זאת מהמשוואה..

לסיום,
    עלתה פה טענה מגוכחת שאלמנט רוחני לא דורש יוצר, מכאן (אני מניח) ניסו לגלוש להנחה שאין אפשרות להוכיח אלמנט רוחני.
    אז שלום לך בור יקר הכר בבקשה את תחום הפילוסופיה או את המשפט הספציפי, "אני חושב, משמע אני קיים" (רנה דקארט)
    שום דבר אינו מובן מאליו הכל ניתן להטלת ספק ביחוד ההבנה שקיים לו אל, דבר אינו פשוט קיים ללא כל תלות כזאת אחרת והכל מציית לחוק מסיים אין שום אלמנט פיזי או רוחני שלא חייב לציית לחוק מסויים לכן במסגרת החוק חייבת להיות מסגרת מוגדרת ולכן אפשר להסיק שקיימת התחלה וקיים סוף
    אז בבקשה חסוך ממני את הטלת ההצהרות חסרות האחריות והבסיס שלך, כי למרות שקשה לשכל שלך להבין את המציאות, המציאות מצייתת לחוקים תרצה או לא תרצה ועד שלא תוכיח לי אחרת ותתחיל לעוף באופן ספונטני אני נישאר בדעתי ואני אמשיך להאמין להוכחות המונחות מול עני
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-08-2012 בשעה 18:57.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    קראתי פה המון תגובות שהייתי ממש רוצה להגיב להן אבל פשוט אין לי כוח לשבת ולפרט אז אני אתן פה דעה כללית.

דבר ראשון שימו לב לעובדה מעניינת כל האנשים המבוגרים פה הם אנשים לא מאמינים (כולל אותי) יתרה מזאת הם מספקים תשובות מחושבות ומבוססות לגבי דעתם.
    בעוד שרוב המתנגדים פה מספקים אמירות לא מבוססות עד רמת מבזות את האינטלגנציה האנושית.

ועכשיו לתכלס,
    המודל האנושי כמו שכבר הסבירו פה הוא בסך הכל קבוצה של מודולים קטנים יותר שניתן להסביר בצורה מתמטית ולהוכיח אותם.
    זאת אבן הבסיס הראשונה שיש לצאת ממנה אם ניתן להסביר בצורה לוגית מדוע משהו קיים בצורתו מכאן ניתן להסיק שאפשר לשחזר אותו ואם אני אדם פשוט יכול לקחת מודל מסויים ולשכפל אותו עד רמת תפעול מלאה אפשר לומר בבטחה שהוצאתי את אלוהים מהתמונה.

נקודה הבאה,
    להסתובב בעולם ולהתעלם בצורה שרירותית מכל דבר שאינו תואם את רמת האמונה שלך כי אתה יכול להסביר את אותו דבר בעזרת אלוהים (שעבורו אין לך כל בסיס של הוכחה)
    זאת פשוט טיפשות לשמה, כאשר מסופקת הוכחה חד משמעית עבור משהו לא ניתן להתעלם ממנה ולהתייחס אליה כחסרת כל רלוונטיות.
    אם הטענה הדתית הייתה נכונה והכל נוצר בצורתו לא הייתה לנו (החברה שמשמשים בשכל שלהם כדי אשכרה לחשוב) האפשרות להוכיח אחרת משום שדבר שמהווה את צורתו הבסיסית ביותר לא ניתן לפישוט וכפי שכבר ביסיסתי קודם המציאות אינה כזאת,
    ניתן להגיע לרמה הבסיסית של כל דבר ולהוכיח אותו בצורה מתמטית, לכל רכיב פיזי קיימת צורה בדידה ומדידה ולכן שוב זאת תהיה בורות להתעלם מכך ולהוציא נקודה חשובה זאת מהמשוואה..

לסיום,
    עלתה פה טענה מגוכחת שאלמנט רוחני לא דורש יוצר, מכאן (אני מניח) ניסו לגלוש להנחה שאין אפשרות להוכיח אלמנט רוחני.
    אז שלום לך בור יקר הכר בבקשה את תחום הפילוסופיה או את המשפט הספציפי, "אני חושב, משמע אני קיים" (רנה דקארט)
    שום דבר אינו מובן מאליו הכל ניתן להטלת ספק ביחוד ההבנה שקיים לו אל, דבר אינו פשוט קיים ללא כל תלות כזאת אחרת והכל מציית לחוק מסיים אין שום אלמנט פיזי או רוחני שלא חייב לציית לחוק מסויים לכן במסגרת החוק חייבת להיות מסגרת מוגדרת ולכן אפשר להסיק שקיימת התחלה וקיים סוף
    אז בבקשה חסוך ממני את הטלת ההצהרות חסרות האחריות והבסיס שלך, כי למרות שקשה לשכל שלך להבין את המציאות, המציאות מצייתת לחוקים תרצה או לא תרצה ועד שלא תוכיח לי אחרת ותתחיל לעוף באופן ספונטני אני נישאר בדעתי ואני אמשיך להאמין להוכחות המונחות מול עני
    יא גבר

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה

ועכשיו לתכלס,

נקודה הבאה,

לסיום,
    בונא נראה לי אכן קיים אלוהים והוא זה ששולח דתלש"ים להפריך שמועות מפגרות עליו.

אבל לנושא: פח.
    להסביר את אותו דבר בעזרת אלוהים? אתה בטוח? כי רוב הציבור הדתי (לפחות ממה שיצא לי להכיר) לא מסוגל אפילו לזה.
    הרי הכל עניין של פרשנות, אבל רוב הציבור המאמין הולכים כמו עדר כבשים אחרי הכיתוב המילולי.
    ביום הראשון אלוהים ברא את השמיים ואת הארץ? אוקיי ככה היה. איך? נסתרות דרכי האל.
    תנ"ך הוא לא ספר מדע (קרדיט לדניאל הצדיק על ההסבר המוצלח) ואנשים מסויימים כנראה מתייחסים אליו ככזה ומתעלמים לחלוטין מהמדע האמיתי והמוכח, ובעצם מתעלמים מהחיים שסובבים אותם.
    קיצר קבל לייק אורי
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 28-08-2012 בשעה 00:24.

בונא נראה לי אכן קיים אלוהים והוא זה ששולח דתלש"ים להפריך שמועות מפגרות עליו.

אבל לנושא: פח.
    להסביר את אותו דבר בעזרת אלוהים? אתה בטוח? כי רוב הציבור הדתי (לפחות ממה שיצא לי להכיר) לא מסוגל אפילו לזה.
    הרי הכל עניין של פרשנות, אבל רוב הציבור המאמין הולכים כמו עדר כבשים אחרי הכיתוב המילולי.
    ביום הראשון אלוהים ברא את השמיים ואת הארץ? אוקיי ככה היה. איך? נסתרות דרכי האל.
    תנ"ך הוא לא ספר מדע (קרדיט לדניאל הצדיק על ההסבר המוצלח) ואנשים מסויימים כנראה מתייחסים אליו ככזה ומתעלמים לחלוטין מהמדע האמיתי והמוכח, ובעצם מתעלמים מהחיים שסובבים אותם.
    קיצר קבל לייק אורי
    אה? אני לא דתל"ש, מעולם לא הייתי דתי

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    אה? אני לא דתל"ש, מעולם לא הייתי דתי
    סעמק רציתי לצטט את אורי :|

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

חחחח לא נורא הבנתי שזה מכוון אלי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,706 | הודעות: 8,199,299 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect