קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

הודעה מאירן: ההתמדה והמאמץ שלנו ישנו את העתיד

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

ברירת מחדל הודעה מאירן: ההתמדה והמאמץ שלנו ישנו את העתיד

לבקשת j14 כתבה אזרחית איראנית מכתב פתוח לישראלים. מסיבות מובנות, היא ביקשה להישאר בעילום שם. לפניכם הגרסה המתורגמת לצד המכתב המקורי:

לחבריי היקרים בישראל,
    תודה רבה לכולכם על מאמציכם במאבק נגד המלחמה. הלוואי ולנו, האיראנים, הייתה היכולת לעשות זאת – לצעוד בחופשיות כמוכם ולצעוק כנגד השנאה, האלימות, האיומים המבישים, הדיבור הפוגעני או כנגד כל פעולה אחרת שזורעת שנאה בלבבות האנשים ומפרידה בינינו מלהתאחד. יום אחד נהיה מסוגלים לזעוק גם כן, ועד אז – אתם תהיו הקול שלנו. היו קול השלום.
    המצב באיראן שונה מבישראל. למרות המאבק היום-יומי שלנו עם השחיתות הרגילה, הדיכוי, המגבלות, הבעיות הכלכליות וכמובן מדיניות החוץ חסרת ההיגיון וההרפתקאות המסוכנות של ממשלתנו – אנחנו נאלצים להתמודד עם הסנקציות הבין-לאומיות הרבות והאיומים הזרים שכמעט משתקים את חיינו. בה בעת, אסור לנו לבטא את הרעיונות שלנו ואת נקודת מבטנו. הכל פחות או יותר נשלט על ידי השלטון או חסום ביוזמתו, במיוחד מערכות מידע ותקשורת כמו האינטרנט. יש לנו גישה לרשת, אבל בפיקוח ובמגבלות משמעותיות, שלא להזכיר את תכניות הטלוויזיה הזולות והתעמולתיות שבהן אנשים צופים לעתים רחוקות.
    מעניין, אבל גם כלי התקשורת המערביים אינם להוטים לסקר את מצבנו. הם מתמקדים רק בנאומי הממשלה המטורפים, ובכך מתאימים את החדשות שלהם לסביבתם. אלה נאומים שאפילו באיראן מתקבלים בדרך כלל כבדיחה מרה בין אנשים. אנחנו צוחקים עליהם, אבל כמובן בעצב. לצערי, רוב החברה שלי זוכה להתעלמות. אין לנו הזדמנות לומר עד כמה אנו עייפים מהמשחק המשוגע הזה שמתרחש, וכמה נמאס לנו מכל משפט שמכיל את המילים "גרעין", "אטום", "נשק", "סנקציות", "איום" או "מלחמה".
    כמו כל אומה אחרת, איננו רוצים בעיות. אנו רוצים חופש ושינוי והזדמנות לחיות בשלום וכבוד עם מדינות אחרות, כמו ישראל. אני מקווה שביחד, עם עזרה הדדית, נעצור את האנשים האגרסיביים מלהרוס את עולמנו ולהפריד בין הלבבות שלנו.
    חלקם עשויים לפקפק ביכולות שלנו. הם בקושי חושבים על השאלה האם מכתבי המחאה או האהבה שאנחנו שולחים זה לזה יכולים לעשות שינוי כלשהו ולהשפיע על דרכי הפעולה של מקבלי ההחלטות. מבחינתי זו ראייה צרה. המאמצים שלנו להשמיע את קולנו ולתמוך איש ברעהו יעזרו בטווח הארוך להילחם בתעמולה הזו ונוכל להגדיר מה נכון ומה שגוי עבורנו, להשפיע על המוסריות של החברה שלנו, לשנות את הגבולות המקובלים ולהגדיר עולם חדש עם חוקים חדשים. אם לא נצליח להשפיע על בעלי הכוח היום, לבטח ההתמדה והמאמץ שלנו ישנו את העתיד.
    באהבה וכבוד לכולכם.
    To my dear friends in Israel
    Thank you so much for all the efforts you put for marching against war. I wish we (Iranians) had the ability to do so, to be able to march freely like u guys and chant against hatred and violence, against any shameful threat, speech, or any action that seeds hate in peoples mind, and separate us as one unit. Some day we will also be able to chant as well, till that day, you be the voice of us. Be the voice of peace.
    In Iran our situation is different from yours. Despite our day to day struggle with the usual corruption, suppression, restrictions, economic problems, and of course non-sense foreign policy and risky adventurous behaviours of our government, we have to as well face with the numerous international sanctions and foreign threats which is almost paralyzed our day to day life. Meanwhile, we are not even allowed to express our own idea and point of view. Everything is pretty much either controlled or banned, particularly information and communication systems, such as media and internet. We access internet but with tight control and restriction. Not to mention the TV programs which is as junk and propaganda that seldom people may watch it.
    Interestingly western media is also not so keen to picture us. All they do is focusing on the government crazy speeches and tailoring their news to just show their surroundings… speeches which even in Iran usually end up as a bitter joke between people. We laugh at them, but of course sadly. Majority of my society is unfortunately has been ignored in between. We did not have the chance to say how tired we are from this crazy game that is going on, and how sick and fed up we are of any sentence and speech which contains the words: nuclear, atom, weapon, sanction, threat, war…
    Like any other nation, we don’t want hassle. What we want is freedom and change, and a chance to live in peace and respect with other nations, like Israel. I hope that we together, with the help of each other, stop the aggressive minds from ruining our world and separating our heart.
    Some may question our ability, they barely think if these protest or love letters that we send to each other can make any change and affect the decision of decision maker. To me that is a short sight. Our efforts to voice out, to stand and support each other, will help in the long run to fight with all these propaganda, to define the rights and wrongs, to influence the morality of the society, to change the limits, and to define a new world with new rules. If we fail to affect the decision of decision makers today, for sure our persistence and continuous effort can alter the future.
    With Love & Respect to all of you

מקור:
    j14.org.il
    (הכותרת עברה שדרוג שלי)

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

עצוב
    האחזרים שמה מסכנים ..

מכתב זה נועד נטו להרדים אותנו, בלוף אחד גדול
    נערך לאחרונה על ידי IdanShiran; 29-08-2012 בשעה 21:06.

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

ציטוט נכתב במקור על ידי IdanShiran צפיה בהודעה
    יש משהו בדבריך. הוא אכן נועד לכך בכוונה נסתרת כי היא עצמה בתוך ליבה עושה את זה גם בשביל שלא נתקוף גם במחיר שזה יעלה לנו ביוקר.. כמובן שבמקביל היא כתבה את זה מתוך אהבה.

אבל זאת האמת וככה הדברים עובדים.

משתמש משקיע האוואטר של CRAISER
    לייקים
    196
    נקודות
    4,189
    משפט מחץ
    אם את הולכת...אז לכי תיזדיניי

אתה מדבר שטויות.. האזרחים שמה לא רוצה מלחמה זה רק אחמניג'ד ימח שמו רוצה
    האזרחים שמה רוצים שלום עם ישראל.. היה הרבה ראיונות עם אזרחים איראנים וראו כמה הם אוהבים את ישראל והם נגד מלחמה איתנו.
    אין להם מה לעשות עם משטר כזה

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

אתה סתם קופץ למסקנות
    אנחנו חיים במאה ה21 שלאנשים יש אינטרנט בבית, כמה מוגבל שהוא לא יהיה. והמידע נגיש מאי פעם.
    אז אין מה לעשות אנשים ניהיו דעתנים בימינו, אבל שם על דעה מעלימים אותך שלא כמו פה אתה יכול לצאת לרחוב ולחרבן על אמאמא של כל העולם ואנשים רק יבואו להצדיק אותך. לא הכל פוליטי בעולם. יש אנשים שסה"כ רוצים לקום בבוקר לגרד תביצים לצאת לארומה לשתות קפה ולקרוא עיתון כמו שרובנו עושים, אבל הם לא יכולים כי הם חיים בזבל ובתוך בועה שיצרו עבורם ולא יכולים לשנות את זה והדרך היחידה שלהם להשמיע קול זה להתכתב בשושו, למרבה האירוניה, עם ישראלים.
    אז באותה מידה אתה יכול להגיד שמה שהולך בסוריה זה גם בלוף, וטענו את זה כבר. אבל העובדות בשטח מדברות בעד עצמן.

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

אני מקווה שהממשלה החכימה מספיק בשביל להבין שהבעיה היא לא הגרעין האירני אלה הראשים האירנים..

אבל אני לא מאמין ומצפה שלצבא יש תוכנית לחסל את הממשלה האירנית ואת כל המנהיגים המטורפים ולתת הזדמנות לעם האירני..
    לצערי אני נוטה להאמין שרוב האנשים נולדו לחשוב בתוך הקופסה ולא מחוץ לקופסה.

אשאל אותכם שאלה -

האם כשאומרים לילד קטן שהבעיה היא הרובה קפצונים של ילד שובב בכיתה, האם הילד יאמין שזו הבעיה?
    סביר שכן. כי כשחושבים בתוך הקופסה, אכן הרובה קפצונים הוא בעיה.. אבל כשחושבים מחוץ לקופסה, הבעיה היא הילד השובב עצמו ששולט ברובה קפצונים
    נערך לאחרונה על ידי Gil4; 29-08-2012 בשעה 22:19.

תיקון: לא שמתי לב שזה מכתב אזרחי, וזה שינה לי את כל התמונה אבל רק שתדעו,
    שום אזרח לא יכול למנוע את המלחמה שמתקרבת

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    אתה סתם קופץ למסקנות
    אנחנו חיים במאה ה21 שלאנשים יש אינטרנט בבית, כמה מוגבל שהוא לא יהיה. והמידע נגיש מאי פעם.
    אז אין מה לעשות אנשים ניהיו דעתנים בימינו, אבל שם על דעה מעלימים אותך שלא כמו פה אתה יכול לצאת לרחוב ולחרבן על אמאמא של כל העולם ואנשים רק יבואו להצדיק אותך. לא הכל פוליטי בעולם. יש אנשים שסה"כ רוצים לקום בבוקר לגרד תביצים לצאת לארומה לשתות קפה ולקרוא עיתון כמו שרובנו עושים, אבל הם לא יכולים כי הם חיים בזבל ובתוך בועה שיצרו עבורם ולא יכולים לשנות את זה והדרך היחידה שלהם להשמיע קול זה להתכתב בשושו, למרבה האירוניה, עם ישראלים.
    אז באותה מידה אתה יכול להגיד שמה שהולך בסוריה זה גם בלוף, וטענו את זה כבר. אבל העובדות בשטח מדברות בעד עצמן.
    אריק מסכים איתך בכל מילה שאמרת אך השאלה כמה מהם באמת לא שונאים אותנו? בסוריה גם המורדים וגם איזה 90% מהמדינה שונאים אותנו ורוצים שנשרף באש אללה.
    אבל האמת שאני אומר 90% אני לא באמת יודע מה אני אומר. מעניין אותי לדעת כמה באמת מהעמים המוסלמים מעניין להם תתחת מהגרעין ומלחמו*ת וכמה לא
    הלוואי שזה יהיה בסגנון ה70% שלא מעניין אותם* ואיזה 30% שכן רוצים
    אם למישהו יש את המידע הזה והמידע אמין אני אשמח שתפנו אותי

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אריק מסכים איתך בכל מילה שאמרת אך השאלה כמה מהם באמת לא שונאים אותנו? בסוריה גם המורדים וגם איזה 90% מהמדינה שונאים אותנו ורוצים שנשרף באש אללה.
    אבל האמת שאני אומר 90% אני לא באמת יודע מה אני אומר. מעניין אותי לדעת כמה באמת מהעמים המוסלמים מעניין להם תתחת מהגרעין ומלחמו*ת וכמה לא
    הלוואי שזה יהיה בסגנון ה70% שלא מעניין אותם* ואיזה 30% שכן רוצים
    אם למישהו יש את המידע הזה והמידע אמין אני אשמח שתפנו אותי
    שמע אתה לא באמת תוכל להבין את זה אלא אם כן תעשה מחקר אנונימי בקרב האוכלוסיה האיראנית.
    מה שכן, מהידע שיש לי, העם האיראני, כמה מוסלמי שהוא לא יהיה, הוא מאוד מודרני ומתחבר למערב. כך שגם הדעות שלהם לא קדומות.
    באופן כללי, האסלאם לא מעודד את מה שהערבים עושים אלא אם כן זה נחוץ לצורך השרדות, פה לצורך העניין - הם לא נמצאים בסכנת הכחדה, אם אתה מבין לאן אני חוטר. העם האיראני 'משכיל' יותר מהערבים בארץ נגיד, זה גם מסביר את החיבה שלהם לישראל. בתכלס לא כבשנו לערבים שטחים בישראל, באיזשהו מקום עזרנו להם להתקיים ואולי האיראנים מבינים את זה.
    שונאים יש בכל עם, אני גם לא יכול להגיד לך שרוב הישראלים חושבים כמוני וכמוך (אם כן אז מצבנו טוב יותר משחשבתי) בדבר האיראינים.
    גם נורבגים שונאים אותנו מסיבה לא ברורה, ומה עשינו להם בכלל? מה זה נורבגיה בכלל?
    גם מפלגות ימין קיצוני באוסטריה מתחזקות. ולמה? מה עשינו להם הפעם? אתה מבין זה סתם מיותר ההשוואות האלה

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

תיקון: לא שמתי לב שזה מכתב אזרחי, וזה שינה לי את כל התמונה אבל רק שתדעו,
    שום אזרח לא יכול למנוע את המלחמה שמתקרבת
    נפלת בפח של הכותרת אה?

זה בדיוק השדרוג שעשיתי לכותרת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,100 | הודעות: 8,198,693 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect