מצאתי זמן לכתוב דיווח על הפגישה עם איתן:

אני תלמיד של איתן התותח (Cats Lover), והיום הייתה הפגישה הראשונה שלנו (לא כולל הפגישת היכרות). היה ענק. איתן שלח אותי לבחורות פצצות עם פתיחים ישירים.
הלך טוב, יותר טוב ממה שציפיתי. בחורות מגיבות לישיר הרבה יותר טוב ממה שחשבתי. יצא לי לדבר עם בחורות בנות 21 עד 25 ולמשו איתן שיחה אחרי פתיח ישיר. היה ממש כיף. אני אפרט על כמה סטים שהיו לי:
אחד הסטים הראשונים היו עם מישהי שהתעסקה בטלפון והייתה לבד. פתחתי איתה בהערה (לא זוכר על מה, על העיניים או על הטלפון) דיברנו די הרבה והשיחה זרמה, הי הייתה מבוגרת ממני בשלוש שנים ככה שלא נסגר כלום, אבל היה ממש מחמם ונחמד. לאט לאט התחלתי לפתוח ואיתן שלח אותי לזוג פצצות לא מהעולם הזה. שתי רוסיות בבית קפה, ולאחת מהן היו עיניים מדהימות. פתחתי איתה בהערה, וכשהמשיכה השיחה גיליתי שהבחורה עם העיניים היפות בת 21, והשנייה זו אחותה הקטנה בת 16. רציתי כבר להמשיך וביקשתי מהצעירה טלפון. היא נכנסה לשוק של החיים ובסוף נתנה אותו, אבל אחותה זרקה לי הערה שלא להתקשר כי היא לא תענה. נחיה ונראה (;.
טוב איתן ואני עוד דיברנו קצת, והוא החליט שנפתח באוטובוס ובדיזינגוף. בתחנת האוטובוס הכרתי בחורה בת 25, והצלחתי להחזיק איתה שיחה עד שהקו שלה הגיע. עלינו על קו, ובאוטובוס איתן קלט בחורה (שדיברה אנגלית כשעלינו) ושלח אותי אליה. חמודה לאללה והשיחה מאוד זרמה, קצת קטינה אבל נתגבר. בשלב מסויים החלטתי לחזור לאיתן וקיבלתי מספר, שממנו אני אנסה לסגור דייט בקרוב. כשהגענו לדיזינגוף, בעודי שולח סמס לבחורה מלמעלה, אני רק מסיט את המבט לשנייה מאיתן והמטורף הזה כבר עם מישהי. אני רואה מדבר עם איזה פצצה ותוך כמה דקות הוא יצא איתה לאינסטנט דייט.
בגלל שהשתעממתי, הגעתי למצב שאני צריך לפתוח לבד- היה קשה אבל עשיתי את זה, פתחתי עם בחורה בגילי אבל לא יצא מזה משהו. אחר כך חזרנו לעזריאלי ופתחתי עם טל מהפורום פה (Tal.) כמה סטים נחמדים.
סה"כ יום מעולה, התחלתי עם בערך 15 בנות, והשגתי 2 מספרים, אחד מהם רציני והשני פחות. עוד למדתי שרוב הבחורות בעזריאלי מבוגרות ממני, אבל חלקן קונות את זה שאני בן 21 אז זה הולך.
אבל בלי קשר להצלחות והביקורת והשיפור מאיתן, אני חייב לומר שאין יותר כיף מזה. באמת נהניתי.
שוב אני מודה לאיתן שהוא תותח ולא רק שהוא מדריך מעולה, הוא גם יודע לדרבן.
בהצלחה לכולם (;