קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] קטע קצת מסובך..
    על ידי xArtur בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 18:44
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-08-2009, 21:55
  3. קטע מסובך עם ידידה בבקשה תעזרו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-12-2007, 09:30
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-07-2006, 19:51
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 22:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

קטע מסובך ולא מסובך עם "ידידה", (16.10)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל קטע מסובך ולא מסובך עם "ידידה", (16.10)

אני אספר קצת רקע עלינו שתוכלו באמת לעזור ולא לזרוק סתם דברים לאוויר.

אנחנו ידידים מסוף כיתה ט' בערך, אז היה לה חבר בערך שבוע אחרי שהכרנו והקשר לא היה רציני (שלום שלום, בלי מגע אפילו).
    בתחילת כיתה י' היא עדיין הייתה עם החבר (הם חזרו ונפרדו כל הזמן עד אמצע השנה).

אחרי שהם נפרדו לגמרי ולא הסתכלו אחד לשני בעיניים, פתאום היא התקרבה (לא רציתי להיות ריבאונד גם כי אני לא גיי וגם כי מי שהיה חבר שלה הוא חבר שלי וזה לא נעים).

התחלנו להתקרב מאמצע כיתה י' יותר ויותר, עוד מגע, עוד מסתוריות והיא ממש נמשכה, אבל אז לצערי הייתי דיי AFC ולא היה לי ת'ביצים לעשות משהו אפילו שחברות טובות שלה כל הזמן רומזות לי עליה ושאני יעשה כבר "צעד".
    רק שהתחיל החופש הגדול (של כיתה י') נפל לי האסימון שהיא אשכרה דלוקה עלי כבר כמה חודשים, (ד"א היא HB9 ממש נחשבת בשכבה), ואז הרגשתי פספוס ובחופש דיברנו בפלאפון ואיכשהו יצא שאמרתי לה שאני אוהב אותה (טמטום).

היא אמרה שגם היא דלוקה עלי כבר איזה 3 חודשים אבל היא התחילה משהו עם מישהו אחר, התבאסתי, היא רצתה שנשאר ידידים אבל אמרתי לה שעדיף שננתק קשר לגמרי זה לא בריא לשנינו.

בסוף החופש הגדול היא שוב שלחה הודעה וממש התחננה שנחזור לקשר בטענה שאני "חשוב לה מאוד", הסכמתי אחרי חפירות ארוכות שלה.

שחזרנו לקשר היא כבר לא הייתה בקשר ויצא ששוב דיברנו על שנינו וזה מה שיצא
    אני: "עכשיו את מרגישה משהו?"
    היא: "ברור, תמיד הרגשתי"
    אני: "חחח אז מה הבעיה?"
    היא: "יש בעיה, זה לא פשוט, אני צריכה לעבוד על עצמי המון לפני שאני מתחילה משהו שוב"

עכשיו אנחנו שוב ממש מתקרבים בבצפר ואני לא רוצה להגיע שוב לאותו מצב, נראה לכם שהיא תזרום לנשיקה בבצפר ?

אני חושב שהיא ממש נמשכת עלי, לפני כמה זמן היא זרקה לי איזה מילה בקבוצה של כמה ילדים מהשכבה בוואטסאפ, כתבתי לה "זה נגמר" (בציניות כמובן), ואז היה ריב בצחוק כזה והיא התקשרה איזה 8 פעמים ולא עניתי, יום אחרי זה בבצפר היא באה אלי בהפסקה של חצי שעה, ואמרה לי "אני מצטערת" וחיבקה אותי אמרתי לה "די אמרתי לך אנחנו גמרנו מניאקית" (כל זה בחיוך וצחוק) והיא המשיכה לחבק ואמרה שהיא לא משחררת עד שאני לא אומר שאני סולח לה, (יצא שהתחבקנו חצי שעה מול כל השכבה חחחחחח היה מצחיק).

היא ממש מקנאה שאני מדבר עם ידידות או שאני עושה check in בפייסבוק עם מישהי שהיא לא מכירה וישר שואלת אותי עליה, גם במסך של הנעילה של האייפון היא מחקה לי תמונה שהייתה לי עם ידידה שם חחחחח.

עצות אחרי החפירה ?
    בבקשה רק מאנשים שקראו את כל "קורות חיי", אני חייב לציין שבחופש הגדול של סוף י' הלכתי להרבה מסיבות והיו הרבה סטוצים והשתנתי ממש, יותר ביטחון, לא רודף אחריה וכו'.

מה לעשות ?
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 07-09-2012 בשעה 12:39.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

מה לעשות?!
    מה זאת אומרתמה לעשות..?!
    נראה שאתה יודע בדיוק מה לעשות... בדיוק מה שאתה עושה עכשיו.
    תהייה שם, אבל אל תרדוף אחריה. תחפש את המצב האינטימי ששניכם לבד, אם צריך גם תדחף אליו, אבל אל תבקש אותו..!

ואותו דבר לגבי התקדמות הקשר בניכם.. נראה שיש לכם כבר את הקרבה ואת המשיכה, אתה עושה הרבה קינו והיא מגיבה טוב,
    ואפילו דורשת קינו בעצמה (ברמה של חיבוק חצי שעה, לא נגיעה קלה בברך כדרך אגב)..... אז הבחורה רוצה שתיגע בה ללא ספק !!
    היא רוצה אותך..!

אז פאקינג תבודד אותה איזה ערב תגיד לה בואי נצא לשקר כלשהו בא לי רצח שקר כלשהו נוסף וזהו תמשיך להנהג כמו שאתה מתנהג תשקיע על הקינו באותה פגישה ובסוף כשאתה מוצא את הרגע אל תבקש פשוט תנשק אותה...... ברגע שאתה שואל אותה מה היא מרגישה ואם היא מרגישה או היית רוצה או כל דבר בסגנון אתה מפעיל את הצד שלה במוח שאחראי על חשיבה לא על רגשות. למרות שהיא נשאלה על רגש - היא מנסה לחשוב עליו: "מה אני מרגישה?", ואז כל הקטע שיכול להיות שהדבר הראשן שיקוץ לה לראש זה "שאני מתה שכבר תנשק אותי", הדבר השני שקופץ לה לראש יכול להיות רגע אבל רק אתמול נפרדתי מX הוא יעלב,או לחילופין אבל בעצם גם לגבי X הרגשתי ככה ורק נפגעתיאו למעשה כל מחשבה אחרת שתוכל לחשוב עליה, זו אופציה. אתה לא יודע איך עובד עולם האסוציאציות שלה, ז"א - מה מתקשר לה למה (גם אם אתה מכיר אותה טוב לא היית בראש שלה לא שמעת איך היא חושבת). באותה מידה האסוציאציה יכולה להיות גם משהו טוב (יוואו הוא הזכיר לי עכשיו את סלב כלשהו, בסרט כלשהו, אונ כל דבר אחר), אבל אתה לא יכול לדעת...

לעומת זאת אם אתה מזהה שעכשיו הצלחתי לגרום לה להימשך אליי או הפגישה הלכה ממש טוב היא בקטע רצח, אז אין טעם לשאול את מה שאתה כבר יודע. תגביר את הקינו עד שאתה מגיע לנשיקה.. ופשוט תנשק אותה זהו
    בסטטוס שלכם סביר מאוד להניח שמאותו רגע אתה כבר יכול לזרום בפריים שאתם זוג (גם אם לא חברים אבל זהו כבר יוצאים) ובמידה מסויימת לקבוע לה גם את העובדה הזאת....

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    מה לעשות?!
    מה זאת אומרתמה לעשות..?!
    נראה שאתה יודע בדיוק מה לעשות... בדיוק מה שאתה עושה עכשיו.
    תהייה שם, אבל אל תרדוף אחריה. תחפש את המצב האינטימי ששניכם לבד, אם צריך גם תדחף אליו, אבל אל תבקש אותו..!

ואותו דבר לגבי התקדמות הקשר בניכם.. נראה שיש לכם כבר את הקרבה ואת המשיכה, אתה עושה הרבה קינו והיא מגיבה טוב,
    ואפילו דורשת קינו בעצמה (ברמה של חיבוק חצי שעה, לא נגיעה קלה בברך כדרך אגב)..... אז הבחורה רוצה שתיגע בה ללא ספק !!
    היא רוצה אותך..!

אז פאקינג תבודד אותה איזה ערב תגיד לה בואי נצא לשקר כלשהו בא לי רצח שקר כלשהו נוסף וזהו תמשיך להנהג כמו שאתה מתנהג תשקיע על הקינו באותה פגישה ובסוף כשאתה מוצא את הרגע אל תבקש פשוט תנשק אותה...... ברגע שאתה שואל אותה מה היא מרגישה ואם היא מרגישה או היית רוצה או כל דבר בסגנון אתה מפעיל את הצד שלה במוח שאחראי על חשיבה לא על רגשות. למרות שהיא נשאלה על רגש - היא מנסה לחשוב עליו: "מה אני מרגישה?", ואז כל הקטע שיכול להיות שהדבר הראשן שיקוץ לה לראש זה "שאני מתה שכבר תנשק אותי", הדבר השני שקופץ לה לראש יכול להיות רגע אבל רק אתמול נפרדתי מX הוא יעלב,או לחילופין אבל בעצם גם לגבי X הרגשתי ככה ורק נפגעתיאו למעשה כל מחשבה אחרת שתוכל לחשוב עליה, זו אופציה. אתה לא יודע איך עובד עולם האסוציאציות שלה, ז"א - מה מתקשר לה למה (גם אם אתה מכיר אותה טוב לא היית בראש שלה לא שמעת איך היא חושבת). באותה מידה האסוציאציה יכולה להיות גם משהו טוב (יוואו הוא הזכיר לי עכשיו את סלב כלשהו, בסרט כלשהו, אונ כל דבר אחר), אבל אתה לא יכול לדעת...

לעומת זאת אם אתה מזהה שעכשיו הצלחתי לגרום לה להימשך אליי או הפגישה הלכה ממש טוב היא בקטע רצח, אז אין טעם לשאול את מה שאתה כבר יודע. תגביר את הקינו עד שאתה מגיע לנשיקה.. ופשוט תנשק אותה זהו
    בסטטוס שלכם סביר מאוד להניח שמאותו רגע אתה כבר יכול לזרום בפריים שאתם זוג (גם אם לא חברים אבל זהו כבר יוצאים) ובמידה מסויימת לקבוע לה גם את העובדה הזאת....

השאלה שלי בגדול היא אם אני יכול לקדם את זה בבצפר ?
    כי מחוץ לבצפר זאת בעיה להפגש (לא בגלל שהיא לחוצה או לא תרצה ההפך), פשוט אני מסיים כל השבוע ב-16:00, מגיע הבייתה ב-17:00 ויש לי 3 פעמים בשבוע חדר כושר, 3 פעמים בשבוע ריצה, 4 פעמים בשבוע כדורסל, לימודים מבחנים, וגם היא די עסוקה אז למצוא יום שמתאים לשנינו נשמע בלתי אפשרי !

אי אפשר פשוט לדפוק לה נשיקה בבצפר באחת ההפסקות?
    כאילו לבודד אותה (לא בעיה היא חופרת כל הזמן, "נטשת אותי" , "בוא נשב לבד" ודברים כאלה אז אני אפילו לא צריך ליזום את זה חחח)
    או שבתוך הבצפר היא פשוט לא תזרום ?

עוד עצות ?

עריכה: שיחה שלנו מלפני שבועיים אולי זה יכול לעזור.

חבר שלי שיחק לי בפלאפון והוא התחיל לדבר איתה בוואטסאפ (לא ידעתי), הוא אמר לה שאני רוצה אותה וזה ואז מחק את השיחה, וזאת השיחה שהייתה לי איתה אחרי זה: אני X, והיא Y

היא: "X זה לא שאני תמימה, אני מודעת לזה שאתה מרגיש אלי משהו אבל כשאנשים נכנסים באמצע זה לא מועיל במיוחד"
    "אל תתעצבן"
    מה אתה חושב שחברות שלי לא רומזות לי עליך בערך בכל שיחה שלנו?"
    "טוב... לא משנה"

אני: "מה לא משנה?"

היא: "לא משנה, אין טעם לדבר על זה כשאתה כועס עלי"

אני: "אני לא כועס עלייך אני כועס על חבר של שמתערב"

היא: "אוקי.. אתה מרגיש שאנחנו תקועים? בתור ידידים? לא מתקדמים? זה מפריע לך?"

אני: "כן זה מפריע"

היא: "למה?"

אני: "כי את שיגעת אותי בתחילת החופש ואז שחזרנו לקשר חשבתי שאת רוצה יותר מידידים"

היא: "כרגע, אני לא רוצה כלום.. די טוב לי לבד.. ואני לא עושה את זה כדי לפגוע בך אני פשוט בעצמי פגועה מהקשר הקודם ולא רוצה להתקדם למשהו אחר"

אני: "אז שמעי, מזל שחבר שלי פתח את זה אני אלך ל - TLV בראש שקט, ואני לא מתכוון לחכות/להיות ריבאונד, אם אתה לא רוצה - זכותך"

היא: "תעשה מה שאתה רוצה, אתה לא חייב לי כלום, ותמיד אמרתי את זה, ואני ממש לא רציתי להפוך אותך לריבאונד"
    "תאמין לי"

אני: "כנראה לא שמת לב אבל ממש שיחקת איתי"

היא: "X התכוונתי שלא רציתי להפוך אותך לריבאונד בתור אחד על הדרך"
    "חיכיתי שזה יעבור"

אני: "מה יעבור?"

היא: "הקטע הזה של הלבד, שאני כן ארצה משהו"

אני: "נתתי לזה עוד הזדמנות כי נמאס לי מסטוצים ורציתי חברה נורמאלית, אבל עכשיו נפלת עלי עם זה, לא יודע מה להגיד לך..."

היא: "תשמע בוא נעזוב את זה, אתה תעשה מה שאתה רוצה, אני אעשה מה שאני רוצה וזהו.. באמת"
    "אני לא מחזיקה אותך בכוח"

אני: "אף פעם לא החזקת פשוט היית בול הטעם שלי אבל היו כמה בעיות"

היא: "אם אתה מתכוון שהבעיה זה ויכוחים וריבים, זה נורמלי, קורה לכל אחד"

אני: "שאלה אחרונה... עכשיו את מרגישה משהו?"

היא: "ברור, תמיד הרגשתי"

ואז בלה בלה בלה והייתי צריך ללכת.
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 07-09-2012 בשעה 13:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

בוודאי שאפשר

אותו עקרון בדיוק רק תשתדל למצוא מקום שלא יפריעו לכם זה הכל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בוודאי שאפשר

אותו עקרון בדיוק רק תשתדל למצוא מקום שלא יפריעו לכם זה הכל
    אין בעיה, ומה אתה אמור על השיחה ?
    (ערכתי את ההודעה תסתכל).

ותצטט אותי שאתה עונה שיעשה התראה

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

תשמע אני באמת לא יודע מה להגיד לך ספציפית על מה בדיוק היית צריך או לא צריך להגיד, הלוואי והיה לי את הנסיון בשטח בשביל להגיד לך את זה, אבל לצערי אני כולה קורא פה בחודש חצי האחרונים לא יותר מזה.. אז כן קיבלתי איזה מושג ירוק מי נגד מי ומה הולך לאן, כן הצלחתי להבין מה פחות או יותר הדינאמיקה הרצוייה וללא ספק כבר מצטיירת לי תמונה די ברורה בראש שהולכת ומתבהרת על איך העניין הזה צריך להיראות ולהרגיש. אבל אני ממש לא איזה פרו שיכול לפרש ולנתח לך כל משפט.. סורי

לכן העצה שלי בשלב זה היא - דבר מהבטן. או יותר נכון - תמשיך לדבר מהבטן.
    תעשה מה שנראה לך נכון, אל תשאל שאלות ואל תחכה לאישורים.. הסיבה היחידה שאתה צריך כדי לעשות משהו היא.. כי בא לך! אתה בטח ובטח לא צריך את האישור שלה אם זה זורם לה שאתה תעשה ככה או שתעשה ככה.

Who cares bitch..

חחחחח לא להגיד את זה רק לחשוב את זה !

קיצר,
    זורם לך לצאת לTLV ?
    יאללה תפדאל אחינננוו!!!!!!

רק תזכור, כדי שלא יראה מנסה להרשים אותה,
    אל תנסה להרשים אותה. כי בחורות קולטות אין אפס וזה מוריד לבחורות ברמה שאתה לא מבין! אז צא אחי, תן בראשש - ו-וואעעליככך אם לא תעוף שם על כל המועדון שמעת ?!לך תהנה, תעשה חיים, תשתגע, תתקרחן עד צאת הנשמה.. כדי שבאמת לא יהייו לך חרטות אפילו לשנייה אם עשית את הדבר הנכון, וכדי שביום ראשון כשתראה אותה בבית ספר אתה לא תנסה להשוויץ או משהו איזה כיף היה או שום דבר בסגנון. אתה יצאת להינות ונהנית מה הטעם להשוויץ? אם היא תשאל, תגיד היה כיף.. אם היא ממש תחקור, תספר לה קצת, לא בהרחבה, ובאופן כללי תגיד היה כיף.. לא יותר מזה. מה שכן, תדאג לארגן במהלך הערב איזה תמונה או שתיים שתוכל להעלות לפייסבוק, שפשוט מראות אותך עושה שם חיים (מחייך מאוזן לאוזן, רוקד, עושה שטויות, מוקף חברים, מוקף בחורות וכד'). אלה יעבירו את המסר בצורה הרבה יותר מעודנת והרבה הרבה יותר אפקטיבית. רק תזכור, וזה הכי חשוב לכן אני חוזר בפעם המאה - כמו שתשמע עוד הרבה פעמים - לא בהגזמה! בעדינות חביבי !! תמונה או שתיים בהחלט יספיקו כדי לקבל את האפקט הרצוי, רק שלא יראה כאילו אתה מנסה להרשים מישהו... וכאמור תדאג באמת להינות כדי שהתמונות יראו אוטנתיות. אל תביים את זה ואל תזייף את זה..
    וזהו מכאן, כל עוד היא בקו הזה של "תן לי זמן" אתה יכול להשאיר אותה על אש קטנה תהייה נחמד אבל קצת יותר קר (שוב, ניחשת נכון, בעדינות), ותגביר הילוך עם הנאגים. תנסה להראות לה בסאבקונטקסט (בכללי - המסר שמסתתר מאחורי המלל עצמו) שאתה דוגרי כבר די נמאס לך מכל המשחקים שלה אז ויתרת עליה בתור בת זוג ועכשיו אתה פשוט שומר על קשרי ידידות בסיסיים וזה הכל. העולם ימשיך להסתובב על צירו גם אם לא תהיו ביחד, השמש לא תזוז ממקומה ועולמך לא יחרב. ההיפך הוא הנכון: עכשיו, כשאתה יודע שהיא לא באמת רצינית (היא אשמה), אתה חופשי לעשות בדיוק מה שאמרת - לצאת עם חברים, להכיר בחורות חדשות, למצוא חברה נורמאלית, אם להשתמש במילים שלך (גם כאן הוצאת אותה 'אשמה' זה מעולה אתה מחפש מישהי נורמאלית משמע היא לא נורמאלית), והיא יכולה להמשיך לחשוב אתה מבין את המצב שלה, רק כדאי שתמהר... כי אתה לא מחכה לה חמודה חמודה אבל יש גבול....

וווווו - שוב, בפעם האחרונה - אתה חייב להעביר את המסר הזה לא בצורה ישירה, לא בנאום, לא במילים, אלא במעשים ובצורת ההתייחסות שלך. בעדינות !!

למשל, המשפט האחרון שכתבתי שכדאי שתמהר כי אתה לא מחכה, חמודה חמודה אבל יש גבול (שוב עברת את הגבול - את אשמה), זה יכול להיות לא רע. לא צריך להיות מילה במילה, תמצא את הדרך הנכונה להגיד אותו.... רק תדאג שכל הסיטואציות האלה לא יבואו ביוזמתך.. אל תלך ו"תנסה את הטריקים".. תן לה לבוא. אם היא לא באה, עדיין אל תלך אליה. תמשיך להינות מהחיים להיות ידיד שלה על אש קטנה של שלום שלום שיחה חמש דקות פעם ב.. וזהו...תנס לדמיין מה היית עושה אם במקומה הייתה עומד מישהי אחרת שאתה באמת לא כל כך רוצה, מקסימום מספר מבחינתך וגם לא מאלה שתרוץ לספר עליהם לחברה, איך היית מדבר איתה?

לא רוצה, לא צריך. TLV...

אז שורה תחתונה מההתרשמות שלי אתה באמת בכיוון הנכון עשית בסדר גמור עד עכשיו האינסטינקטים שלך במקום הנכון..
    אבל - כמו שאמרתי מהתחלה - אני לא גורו ולא אמן פיקאפ מנוסה אפילו אז קח את הדברים שלי בהסתייגות.
    ואנא מכם, אם מישהו פה שיש לו באמת יותר נסיון משלי מתרשם שאני מזיין ת,שכל, אנא דברו חברה כי בשביל זה אנחנו כאן תעשו מצווה פעמיים תעזרו גם לי וגם לילד - רק בבקשה, אני שמח לשמוע ביקורת אבל ביקורת בונה לא צריך להתעמר ולהשפיל אפשר להעביר ביקורת בצורה שנעים לשמוע

שתהייה לכולנו שבת שלום,
    מיקי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי belikemike0 צפיה בהודעה
    ותצטט אותי שאתה עונה שיעשה התראה
    כן... אהמ.... שישי.. הבני עובד שעות נוספות....
    סורי ^__^

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תשמע אני באמת לא יודע מה להגיד לך ספציפית על מה בדיוק היית צריך או לא צריך להגיד, הלוואי והיה לי את הנסיון בשטח בשביל להגיד לך את זה, אבל לצערי אני כולה קורא פה בחודש חצי האחרונים לא יותר מזה.. אז כן קיבלתי איזה מושג ירוק מי נגד מי ומה הולך לאן, כן הצלחתי להבין מה פחות או יותר הדינאמיקה הרצוייה וללא ספק כבר מצטיירת לי תמונה די ברורה בראש שהולכת ומתבהרת על איך העניין הזה צריך להיראות ולהרגיש. אבל אני ממש לא איזה פרו שיכול לפרש ולנתח לך כל משפט.. סורי

לכן העצה שלי בשלב זה היא - דבר מהבטן. או יותר נכון - תמשיך לדבר מהבטן.
    תעשה מה שנראה לך נכון, אל תשאל שאלות ואל תחכה לאישורים.. הסיבה היחידה שאתה צריך כדי לעשות משהו היא.. כי בא לך! אתה בטח ובטח לא צריך את האישור שלה אם זה זורם לה שאתה תעשה ככה או שתעשה ככה.

Who cares bitch..

חחחחח לא להגיד את זה רק לחשוב את זה !

קיצר,
    זורם לך לצאת לTLV ?
    יאללה תפדאל אחינננוו!!!!!!

רק תזכור, כדי שלא יראה מנסה להרשים אותה,
    אל תנסה להרשים אותה. כי בחורות קולטות אין אפס וזה מוריד לבחורות ברמה שאתה לא מבין! אז צא אחי, תן בראשש - ו-וואעעליככך אם לא תעוף שם על כל המועדון שמעת ?!לך תהנה, תעשה חיים, תשתגע, תתקרחן עד צאת הנשמה.. כדי שבאמת לא יהייו לך חרטות אפילו לשנייה אם עשית את הדבר הנכון, וכדי שביום ראשון כשתראה אותה בבית ספר אתה לא תנסה להשוויץ או משהו איזה כיף היה או שום דבר בסגנון. אתה יצאת להינות ונהנית מה הטעם להשוויץ? אם היא תשאל, תגיד היה כיף.. אם היא ממש תחקור, תספר לה קצת, לא בהרחבה, ובאופן כללי תגיד היה כיף.. לא יותר מזה. מה שכן, תדאג לארגן במהלך הערב איזה תמונה או שתיים שתוכל להעלות לפייסבוק, שפשוט מראות אותך עושה שם חיים (מחייך מאוזן לאוזן, רוקד, עושה שטויות, מוקף חברים, מוקף בחורות וכד'). אלה יעבירו את המסר בצורה הרבה יותר מעודנת והרבה הרבה יותר אפקטיבית. רק תזכור, וזה הכי חשוב לכן אני חוזר בפעם המאה - כמו שתשמע עוד הרבה פעמים - לא בהגזמה! בעדינות חביבי !! תמונה או שתיים בהחלט יספיקו כדי לקבל את האפקט הרצוי, רק שלא יראה כאילו אתה מנסה להרשים מישהו... וכאמור תדאג באמת להינות כדי שהתמונות יראו אוטנתיות. אל תביים את זה ואל תזייף את זה..
    וזהו מכאן, כל עוד היא בקו הזה של "תן לי זמן" אתה יכול להשאיר אותה על אש קטנה תהייה נחמד אבל קצת יותר קר (שוב, ניחשת נכון, בעדינות), ותגביר הילוך עם הנאגים. תנסה להראות לה בסאבקונטקסט (בכללי - המסר שמסתתר מאחורי המלל עצמו) שאתה דוגרי כבר די נמאס לך מכל המשחקים שלה אז ויתרת עליה בתור בת זוג ועכשיו אתה פשוט שומר על קשרי ידידות בסיסיים וזה הכל. העולם ימשיך להסתובב על צירו גם אם לא תהיו ביחד, השמש לא תזוז ממקומה ועולמך לא יחרב. ההיפך הוא הנכון: עכשיו, כשאתה יודע שהיא לא באמת רצינית (היא אשמה), אתה חופשי לעשות בדיוק מה שאמרת - לצאת עם חברים, להכיר בחורות חדשות, למצוא חברה נורמאלית, אם להשתמש במילים שלך (גם כאן הוצאת אותה 'אשמה' זה מעולה אתה מחפש מישהי נורמאלית משמע היא לא נורמאלית), והיא יכולה להמשיך לחשוב אתה מבין את המצב שלה, רק כדאי שתמהר... כי אתה לא מחכה לה חמודה חמודה אבל יש גבול....

וווווו - שוב, בפעם האחרונה - אתה חייב להעביר את המסר הזה לא בצורה ישירה, לא בנאום, לא במילים, אלא במעשים ובצורת ההתייחסות שלך. בעדינות !!

למשל, המשפט האחרון שכתבתי שכדאי שתמהר כי אתה לא מחכה, חמודה חמודה אבל יש גבול (שוב עברת את הגבול - את אשמה), זה יכול להיות לא רע. לא צריך להיות מילה במילה, תמצא את הדרך הנכונה להגיד אותו.... רק תדאג שכל הסיטואציות האלה לא יבואו ביוזמתך.. אל תלך ו"תנסה את הטריקים".. תן לה לבוא. אם היא לא באה, עדיין אל תלך אליה. תמשיך להינות מהחיים להיות ידיד שלה על אש קטנה של שלום שלום שיחה חמש דקות פעם ב.. וזהו...תנס לדמיין מה היית עושה אם במקומה הייתה עומד מישהי אחרת שאתה באמת לא כל כך רוצה, מקסימום מספר מבחינתך וגם לא מאלה שתרוץ לספר עליהם לחברה, איך היית מדבר איתה?

לא רוצה, לא צריך. TLV...

אז שורה תחתונה מההתרשמות שלי אתה באמת בכיוון הנכון עשית בסדר גמור עד עכשיו האינסטינקטים שלך במקום הנכון..
    אבל - כמו שאמרתי מהתחלה - אני לא גורו ולא אמן פיקאפ מנוסה אפילו אז קח את הדברים שלי בהסתייגות.
    ואנא מכם, אם מישהו פה שיש לו באמת יותר נסיון משלי מתרשם שאני מזיין ת,שכל, אנא דברו חברה כי בשביל זה אנחנו כאן תעשו מצווה פעמיים תעזרו גם לי וגם לילד - רק בבקשה, אני שמח לשמוע ביקורת אבל ביקורת בונה לא צריך להתעמר ולהשפיל אפשר להעביר ביקורת בצורה שנעים לשמוע

שתהייה לכולנו שבת שלום,
    מיקי.
    תודה רבה על התגובה וההתייחסות אחי, אני מעריך את זה

עוד תגובות ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר ראשון, אני יודע שזאת ההודעה הראשונה שלי, וזה לא מרשים, ומראה על חוסר ניסיון.. אבל תאמין לי, שבכל פורום אחר שאני שם, אני עוזר, וגם יש לי הצלחות רבות בשטח....

דבר שני, אם בעיה בבצפר, תגיד לה לבוא באחת ההפסקות ל-X (מקום כלשו.. לא חייב מקום לבד..), תתחילו לדבר, ולא על מה שקורה בניכם.. סתם בכללי דברים מצחיקים... תלכו למקום יותר מבודד (שיהיו שם רק 2 אנשים.. אתה והיא...), מאחורי האולם ספורט או לאדע.. אני לאדע איפה אתה לומד... תבנה מתח מיני, תעשה קינו אינטימי יותר, אבל לא לאנוס אותה..) אחרי שלדעתך בנית מספיק מתח מיני, תשאיר ככה את המתח המיני, וברגע המתאים, תנשק אותה... תעשה 90-10.. (אתה מתקדם 90 אחוז, והיא את ה-10 הנותרים..)...
    ואחרי זה, כל פעם שאתם נפגשים, תן לה נשיקה קטנה כזאת על השפתיים...

אין לך מה לעשות סיפור.. זה לא כזה קשה.. בנית מספיק נוחות, עבדת מצויין.. אנשים צריכים ללמוד ממך לדעתי חחח.. נשאר רק לעשות את מה שכתבתי למעלה...

מקווה שעזרתי

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

היא רוצה אותך, אם באלך לך עליה.
    אבל, שתדע... זה נראה כאילו היא הולכת להיות מאוד מאוד נידי על גבול המשוגעת חחח

שיהיה בהצלחה (;

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    היא רוצה אותך, אם באלך לך עליה.
    אבל, שתדע... זה נראה כאילו היא הולכת להיות מאוד מאוד נידי על גבול המשוגעת חחח

שיהיה בהצלחה (;
    חחחחחחחחחחח משוגעת אני יודע היא תמיד הייתה, אבל מה הכוונה ״נידי״ ??

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

דביקה, קנאית ודרמה קווין. היא תדפוק לך הרבה קטעים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    דביקה, קנאית ודרמה קווין. היא תדפוק לך הרבה קטעים.
    קנאית זה טוב חחחחח לא יודע למה מצחיק אותי ולא מפריע לי
    וקטעים ? לא נראה לי, ואם היא תגזים אני יחתוך יש עוד 1000000000 בנות
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 08-09-2012 בשעה 19:15.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אז בהצלחה... רק כדאי שתהיה מוכן לזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,087 | הודעות: 8,198,680 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect