תשמע אני באמת לא יודע מה להגיד לך ספציפית על מה
בדיוק היית צריך או לא צריך להגיד, הלוואי והיה לי את הנסיון בשטח בשביל להגיד לך את זה, אבל לצערי אני כולה קורא פה בחודש חצי האחרונים לא יותר מזה.. אז כן קיבלתי איזה מושג ירוק מי נגד מי ומה הולך לאן, כן הצלחתי להבין מה פחות או יותר הדינאמיקה הרצוייה וללא ספק כבר מצטיירת לי תמונה די ברורה בראש שהולכת ומתבהרת על איך העניין הזה צריך להיראות ולהרגיש. אבל אני ממש לא איזה פרו שיכול לפרש ולנתח לך כל משפט.. סורי
לכן העצה שלי בשלב זה היא - דבר מהבטן. או יותר נכון - תמשיך לדבר מהבטן.
תעשה מה שנראה לך נכון, אל תשאל שאלות ואל תחכה לאישורים.. הסיבה היחידה שאתה צריך כדי לעשות משהו היא..
כי בא לך! אתה בטח ובטח לא צריך את האישור שלה אם זה זורם
לה ש
אתה תעשה ככה או שתעשה ככה.
Who cares bitch..
חחחחח לא להגיד את זה רק לחשוב את זה !
קיצר,
זורם לך לצאת לTLV ?
יאללה תפדאל אחינננוו!!!!!!
רק תזכור, כדי שלא יראה מנסה להרשים אותה, אל תנסה להרשים אותה. כי בחורות קולטות אין אפס וזה מוריד לבחורות ברמה שאתה לא מבין! אז צא אחי, תן בראשש -
ו-וואעעליככך אם לא תעוף שם על כל המועדון שמעת ?!לך תהנה
, תעשה חיים, תשתגע, תתקרחן עד צאת הנשמה.. כדי
שבאמת לא יהייו לך חרטות
אפילו לשנייה אם עשית את הדבר הנכון, וכדי שביום ראשון כשתראה אותה בבית ספר אתה לא תנסה להשוויץ או משהו איזה כיף היה או שום דבר בסגנון. אתה יצאת להינות ונהנית מה הטעם להשוויץ? אם היא תשאל, תגיד היה כיף.. אם היא ממש תחקור, תספר לה קצת, לא בהרחבה, ובאופן כללי תגיד היה כיף.. לא יותר מזה. מה שכן, תדאג לארגן במהלך הערב איזה תמונה או שתיים שתוכל להעלות לפייסבוק, שפשוט מראות אותך עושה שם חיים (מחייך מאוזן לאוזן, רוקד, עושה שטויות, מוקף חברים, מוקף בחורות וכד'). אלה יעבירו את המסר בצורה הרבה יותר מעודנת והרבה הרבה יותר אפקטיבית. רק תזכור, וזה הכי חשוב לכן אני חוזר בפעם המאה - כמו שתשמע עוד הרבה פעמים -
לא בהגזמה! בעדינות חביבי !! תמונה או שתיים בהחלט יספיקו כדי לקבל את האפקט הרצוי, רק שלא יראה כאילו אתה מנסה להרשים מישהו... וכאמור תדאג באמת להינות כדי שהתמונות יראו אוטנתיות. אל תביים את זה ואל תזייף את זה..
וזהו מכאן, כל עוד היא בקו הזה של "תן לי זמן" אתה יכול להשאיר אותה על אש קטנה תהייה נחמד אבל קצת יותר קר (שוב, ניחשת נכון,
בעדינות), ותגביר הילוך עם הנאגים. תנסה להראות לה בסאבקונטקסט (בכללי - המסר שמסתתר מאחורי המלל עצמו) שאתה דוגרי כבר די נמאס לך מכל המשחקים שלה אז ויתרת עליה בתור בת זוג ועכשיו אתה פשוט שומר על קשרי ידידות בסיסיים
וזה הכל. העולם ימשיך להסתובב על צירו גם אם לא תהיו ביחד, השמש לא תזוז ממקומה ועולמך לא יחרב. ההיפך הוא הנכון: עכשיו, כשאתה יודע שהיא לא באמת רצינית (היא אשמה), אתה חופשי לעשות בדיוק מה שאמרת - לצאת עם חברים, להכיר בחורות חדשות,
למצוא חברה נורמאלית, אם להשתמש במילים שלך (גם כאן הוצאת אותה 'אשמה' זה מעולה אתה מחפש מישהי נורמאלית משמע היא לא נורמאלית), והיא יכולה להמשיך לחשוב אתה מבין את המצב שלה, רק כדאי שתמהר... כי אתה לא מחכה לה חמודה חמודה אבל יש גבול....
וווווו - שוב, בפעם האחרונה - אתה חייב להעביר את המסר הזה לא בצורה ישירה, לא בנאום, לא במילים, אלא במעשים ובצורת ההתייחסות שלך.
בעדינות !!
למשל, המשפט האחרון שכתבתי שכדאי שתמהר כי אתה לא מחכה, חמודה חמודה אבל יש גבול (שוב עברת את הגבול - את אשמה), זה יכול להיות לא רע. לא צריך להיות מילה במילה, תמצא את הדרך הנכונה להגיד אותו.... רק תדאג שכל הסיטואציות האלה לא יבואו ביוזמתך.. אל תלך ו"תנסה את הטריקים".. תן לה לבוא. אם היא לא באה, עדיין אל תלך אליה. תמשיך להינות מהחיים להיות ידיד שלה על אש קטנה של שלום שלום שיחה חמש דקות פעם ב.. וזהו...תנס לדמיין מה היית עושה אם במקומה הייתה עומד מישהי אחרת שאתה באמת לא כל כך רוצה, מקסימום מספר מבחינתך וגם לא מאלה שתרוץ לספר עליהם לחברה, איך היית מדבר איתה?
לא רוצה, לא צריך. TLV...
אז שורה תחתונה מההתרשמות שלי אתה באמת בכיוון הנכון עשית בסדר גמור עד עכשיו האינסטינקטים שלך במקום הנכון..
אבל - כמו שאמרתי מהתחלה - אני לא גורו ולא אמן פיקאפ מנוסה אפילו אז קח את הדברים שלי בהסתייגות.
ואנא מכם, אם מישהו פה שיש לו באמת יותר נסיון משלי מתרשם שאני מזיין ת,שכל, אנא דברו חברה כי בשביל זה אנחנו כאן תעשו מצווה פעמיים תעזרו גם לי וגם לילד - רק בבקשה, אני שמח לשמוע ביקורת אבל ביקורת בונה לא צריך להתעמר ולהשפיל אפשר להעביר ביקורת בצורה שנעים לשמוע
שתהייה לכולנו שבת שלום,
מיקי.