|
|
http://www.wallashops.co.il/a/gdp.aspx?ai=2601053
מקווה שתנצל את זה מהר![]()
".It always seems Impossible until it's done"
הזמנתי תסיגריה מוואלה שופס לפני שבוע (בדרך) ,זה של גויטק ?
קצת יקר לדעתי מה שהבאת ,יש לך בטיני דיל דגמים אחרים במחירים טובים .
נערך לאחרונה על ידי נרקו; 12-09-2012 בשעה 21:38.
לא ממליץ על אלקטרונית בכללי כול מי שאני מכיר שקנה אלקטרונית חזר לסיגריות אחרי כמות זמן יתחילו לך בצקות בריאות אתה יכול למות מאלקטרונית יותר מהר מאשר מסיגריה
קליט לא הבנתי מה הקשר בצקות בריאות אם אין לך בטעמים מים? זה שמן איך זה יכול לעשות בצקות?
טוב אני לא רופא או דוקטור אז אני לא יודע מה יכול או מה לא יכול לעשות בצקות אבל אני אשמח אם תפנה אותי לאיזשהו אמר מחקר משהו שאומר שזה יותר פוגע מסיגריות רגילות כי לפי מה שקראתי בכל מני מקומות כאלו ואחרים שאחוזי הפגיעה של זה אפסיים.
בקיצור אשמח אם תפנה אותי כי אני מעונין לקנות 2 אחד לאחי ואחד לאבא שלי אולי יפסיקו לעשן סיגריות
![]()
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 13-09-2012 בשעה 13:44.
אני אישית לא מכיר שום מחקר שמדבר על זה אני סך הכול יודע שדודה של חברה שלי כרגע מאושפזת בגלל הדבר הזה עם בצקות בריאות לא יודע איך זה קשור הרופא פשוט אמר לה שיכול להיות שזה קשור
וזה לא שווה לקנות אחת כזאת יש לי אני אחת ויושבת אצלי בבית זרוקה עישנתי בה שבוע ואז לא יכולתי לעשן יותר בהתחלה היא הייתה סבבה אפילו מאוד טובה אחרי זה התחילו להיות לי גירוים בגרון וככה גם לכול החברים שלי תכלס אני יגיד לך כול מי שאני מכיר ששעישן אלקטרונית או הפסיק לגמרי או חזר לסיגריות .
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A6%D7%A7%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA#.D7.90.D7.91.D7.97.D7.A0 .D7.94
"הכל חארטה,בתור איש רפואה אני ממליץ לקרוא היטב את המאמר שצורף כאן,ולהבין שבצקת ריאות זאת מחלה שנגרמת בגלל כשל פיזיולוגי של הגוף,שמוציא מים מתוך הדם לתוך הריאות וזה כמו לטבוע,כי בכוחן של הריאות להגן על עצמם ולספוג הרבה מבחוץ ולא להיפגע,ביחוד אצל צעירים
ואם כבר שמועות,אז גם אני שמעתי שחברות סיגריות מסוימות התאגדו גם עם ממשלות ואנשי עסקים שמרויחים ממכירת סיגריות מיושנות,ומשקיעים כ-10 מיליון דולר במלחמה פרסום ודה לגיטימיזציה של הסיגריה האלקטרונית
הם לא מבינים שבקרוב כשיראו אדם מעשן סיגריה רגילה יצחקו עליו"
".It always seems Impossible until it's done"
כמה שזה מרגיז אותי
שהמחירים כל כך יקרים וסתם
הנה דוגמא
היום בדקתי ומצאתי אתר ביבוא ישר וללא מכס והכי הכי הכי הכי זול ב vilis-il רק 18 שקל
לאומת אתר ישראלי אחר שעדיין יקר בהרבה 77 שקל
77 שקל?
על אלקטרונית?
בDX יש את החארטות האלה ב3 דולר..
היו לי 3 כאלו
כל אחת הספיקה בדיוק לשבוע
עכשיו אני הזמנתי מ DX חיקוי של EGO , לחבר שלי יש את זה זה אחד הטובים..
ב17 דולר וזה יוצא בערך, 65-70 שקל
מה אתה דפוק?
זה לא חיקוי מה שיש שם?
על כל המוצרים המקרויים של JOYETECH יש את הלוגו שלהם!
על הקופסה היה צריך להיות רשום
EGO C TM (טרייד מארק)
על הסוללה היה צריך להיות את הסמל של JOYETECH
אין כזה דגם בכלל EGO CE5
יש את אגו C
ויש את האוטומייזר! שהוא דגם CE5
לא חיקוי.. חח בטח
2 במאה חמישים זה יוצא 1 ב75
אתה מוסיף 20 שקל סתם
אתה יכול להזמין עם מילוי 30 מילליטר בבערך 50..שקל