קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ד"וח שטח | כמה סגירות שלי מהזמן האחרון :)
    על ידי Ambrex בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-04-2012, 02:42
  2. [דיווח שטח] סארג' ראשון שלי
    על ידי .Or. בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-10-2011, 03:59
  3. [דו"ח שטח] סארג' ראשון שלי.. [17]
    על ידי R0Y בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-05-2011, 00:33
  4. דווח שטח מהסבסל בשכונה P:
    על ידי mrj בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-11-2010, 03:40
  5. [מוכר] שטח פירסום בחתימה שלי. | 100 נק' לחודש.
    על ידי Orel Abergel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-04-2006, 00:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

דווח שטח ארוך ומפורט שלי , NC + FC

ברירת מחדל דווח שטח ארוך ומפורט שלי , NC + FC

דיווח שטח שהבטחתי..ארוך מאוד אבל מראה כמה דברים יכולים לקרות בלילה אחד שבכלל לא תוכנן!

יצאתי עם הווינג הקבוע שלי כרגע ,טבעי 100% מטורף מטורף עם בנות ומעבר לזה יש לנו חיבור מושלם אנחנו אף פעם לא רבים ומבינים אחד את השני ב100% , משלימים אחד את השני ,יש לנו שפה משותפת וסלנג מדבק..כל יציאה איתו בין עם קורה משהו ובין עם לא פשוט כייפית בטירוף,כי תמיד מובטח צחוקים,כל מי שאין לי ווינג טוב , מאחל לכם אחד כזה כי זה פשוט הופך הכל לחוויה אחרת , התוצאות גם מגיעות ואי אפשר להתעלם מזה , כי אף פעם אין לחץ להשיג אותם , פשוט זורמים!

ישבנו גמורים אצלו בבית רואים מחוברים ואוכלים סרטים על החיים ,הסדרה הזאת מדהימה ונותנת השראה אבל מאכילה גם בסרט יותר מידי,היינו אמורים להיפגש עם 2 בנות שהבריזו ועוד בנות PLAN B שגם הם הבריזו, והבנו שהגיע הזמן לצאת קצת מהבית , לקחנו את האוטו והתחלנו את הסיבוב שלנו ב C-CLUB בת"א , הגענו למקום ,חבר שלי דיג'יי שמתחיל לתפוס די הרבה כח בזמן האחרון בסצנה , הוא מכיר את המפיקה ואני במקרה מכיר את החבר שלה המפיק,2 חינמים במקום + שתייה על הבר..מפנק מאוד וכל הבנות מהצד רואות , חבר שלי פתח סט ,אין לי מושג מה הוא אמר אבל הוא פתח על HB9 נדירה , היא לא זרמה איתו , רקדנו קצת והחלטנו שאנחנו לא מרגישים את הוויב,אני עדיין לא פתחתי , החלטנו ללכת לחתול והכלב , למי שמכיר או לא מכיר אחד הפאבים המוכרים ביותר בסצנה התל אביבית , מאוד קשה להיכנס סלקציה חזקה מאוד , במיוחד באותו יום , כולם מבוגרים , חבר שלי תקלט שם בעבר אז היינו חייבים לזרום , מגיעים מליון אנשים על הגדר צורחים את השם של היחצן במטרה להיכנס , בת זונה אחת דורכת לי עם הנעלי עקב שלה על הנעל ושוברת לי את האצבעות , אני אומר לה שברת לי את האצבעות מה יש לך , היא מסתכלת עליי במבט ריק ומעיפה מבט חזרה ליחצן , מסומממממממממת,נכנסים אחרי בערך 5 דקות וכל האנשים המבוגרים והמבוגרות תוקעים בנו מבטי שנאה , נשבע שהם מוכנים להרוג אחד את השני כדי להיכנס , נכנסים פנימה אווירה אפלה , כולם גדולים .. עושים סיבוב והמועדון עצמו מזכיר לי סצנה מהסדרה TRUE BLOOD ,לכולם מבטים חלולים בעיינים , אחרי סיבוב קטן חבר שלי הולך לשרותים , אני מחכה לו שותף ידיים וקולט 2 בחורות ובחור נכנסים לשרותים ביחד , או סמים או סקס , לא ממש משנה ,הסט הראשון שלי מגיע אני רואה בחורה חמודה אני מחייך אלייה ,היא גם כנראה מחכה למישהי , היא מחייכת ואומרת לי YOUR CUTE ,מתחיל לדבר איתה באנגלית שואל מאיפה היא והיא אומרת מקנדה , אני חושב לעצמי מה לעזאזל היא עושה פה ברקע מוזיקת האוס ואווירה אפלה ,אני אומר לה משהו היא צוחקת ואני נותן לה כיף ,תופס לה את היד ועובר לקריאה קרה , אני אומר לה שיש לה יד מעניינת וקרה מאוד , שואל אותה עם היא יודעת מה זה אומר , היא אומרת לא אבל מחכה לשמוע עוד ככה זה נראה , אני מסביר לי קצת דברים עלייה ופוגע בהכל (קריאה קרה במיטבה) היא שואלת עם אני על סמים ואני אומר שלא והיא אומרת שזה הדבר הכי מגניב שקרה לה , חברה שלה COCKBLOCK יוצאת לבנתיים ותופסת אותה ביד היא מתחילה ללכת איתה , הייתי קצת בשוק אבל עצרתי אותה ולקחתי מספר , הבחורה נראתה מאוד טוב כוסית רזה וגדולה ממני לפחות בכמה שנים טובות ,לא רציתי לרדוף אחריה כדי שלא ישרף אמרתי או שנראה אותה בפנים או שנדבר איתה מחר יש לי את המספר שלה.

נשארנו שם עוד קצת ובאמת שזה היה יותר מידי אז פשוט ברחנו משם , הלכנו למקום בשם ברקפסט שמנגן מוזיקת אהוס אלוהית ומשמחת , מהר מאוד גילנו שזה ליין גייז אבל עדיין פתחתי כמה סטים על לסביות שלא הלכו , לקחתי מלסבית אחת מספר ,היא נראתה ממש טוב וזרמה איתי אבל לא בקטע מיני פשוט בקטע של ידידים תמיד טוב שתיהיה אחת כזאת,אחרי גייז ניסו ללטף אותי וחבר שלי פתח סט על מישהי נשואה החלטנו לברוח משם

הלכנו לנו ברוטשילד (איכשהו הערב תמיד מסתיים שם..חח) צוחקים מלא על כל מה שעברנו קנינו נקניקייה והסרחנו לעצמנו את הפה , אכלנו ותוך כדי האוכל אנחנו רואים סט בחור אחד ו3 בנות אחת מהם 8.5 רזה מכנס קצר צמוד ציצי גדול ויפה בפנים , מה אפשר לבקש יותר , חבר שלי פותח סט על הבחור(גאון!!!!!!!!!!) , המניע שלו היה שהוא רוצה להביא אנשים למסיבה שלו(חבר שלי) ותוך כדי הוא מכיר את כל חבורת הבנות , הבחורה היפה הייתה עסוקה בפלאפון וחבר שלי זרק נאג על זה שהיא בוואטסאפ , לא זוכר בדיוק מה הוא אמר אבל כל דבר שהוא אומר קורע מצחוק כולם צחקו והיא קלטה שכולם צוחקים וסגרה את הפלאפון ואמרה "עכשיו אני איתם" כמו סנובית קטנה , אמרתי לה שהיא הפסידה חוויה נדירה בזמן שהיא הייתה בוואטסאפ ,היא שאלה אותי מה היא ואמרתי לה שמאוחר מידי , ישר העברתי נושא שאלתי אותה עם היא רקדנית , והיא אמרה שלא , אמרתי לה שהשפת גוף שלה היא של רקדנית ולא יכול להיות שהיא לא רקדה פעם , והיא אמרה שהיא רקדה בלט כשהייתה בת 8 , אמרתי לה או! את רואה , אני לא טועה , היא צחקה , התחלתי לדבר איתה על החיים , על זה שחזרתי מלונדון ואני מנסה להסתגל לחום , היא התחברה לנושא ואמרה שהיא מתה כל היום בבית , עשיתי לה קצת קריאה בלי שום קשר לכלולם והיא התלהבה , חברות שלה התחילו ללכת והיא באה ללכת אחריהם אמרתי לה לחכות , המשכתי לדבר איתה עוד קצת ואמרתי לה שהיא ממש חמודה ואני חייב את המספר שלה , בזמן הזה חברות שלה אשכרה עזבו אותה לבד ולא היו ליידה , והיא בכל זאת נשארה! , היא אמרה לי אני לא מביאה את המספר לאף אחד מהרחוב אפשר פייסבוק , אמרתי לה שאני לא לוקח פייסבוק ואני מעדיף לא לקחת כלום , או מספר או כלום , ואמרתי לה אני חמוד אין לך מה לדאוג , והיא נכנעה ונתנה את המספר עם חיוך , נייס!

המשכנו ללכת לכיוון האוטו ואז ראינו סט של 4 , 2 בחורות יושבות על הספסל ועוד 2 בנים איתם , פתחנו סט בשאלה מה הם עשו היום , מסתבר שהבנים באו להתחיל עם הבנות ואנחנו חשבנו לעצמנו יופי אנחנו הולכים להעיף את הבנים האלה עכשיו , התחלנו ללכוד את תשומת הלב של הבנות ,קודם כל הצגנו הרבה ערך גבוה דיברנו על זה שאנחנו רקדנים ושחבר שלי מתקלט , אחרי זה התחלנו לדבר בסלנג והבנות כל שניה צחקו ,הבנים ניסו להידחף לשיחה אבל פשוט התעלמנו מהם , כשהם דיברו פשוט המשכנו לדבר עם הבנות על דברים אחרים ובסוף הם הלכו, עד כאן בשיחה אנחנו לא מדברים על שוב דבר חשוב , חייב לציין שהשעה פאקינג 4 בבוקר! ,התחלנו קצת לגעת תוך כדי שאנחנו מדברים וכל אחת ישב ליד בת אחרת , אחרי זה קמתי ואמרתי לחבר שלי שאני חייב כבר לקפוץ לבריכה שלו(האמת שאין בריכה היא בתהליך בניה ותיהיה מוכנה רק חודש אבל זה לא עניין אותי) , הוא אמר שחייבים ופשוט חבר שלי אמר לבנות , שמעו יש לכם הזדמנות לצחוקים מטורפים עכשיו ובריכה אתם זורמות או לא , הן התחילו לחשוב קצת על כמה סיבות שלא אבל כל דבר שהן אמרו קטלנו אותו ובסוף הם אמרו למה לא .. , נכנסו לאוטו והגענו לבית של חבר שלי
    מתחילים את הלילה(שעוד מעט בוקר) , במטבח , אוכלים ועושים צחוקים חבר שלי מכין לבנות שיקוי(ויטמינצ'יק בטעם תפוח עם מים) ומתחיל לזיין את המוח שזה קסם , והן באמת אומרות שזה הדבר הכי טעים שהן שתו בחיים שלהם,טוב בואו למעלה , עולים למעלה במעלית שלו(יש לו מעלית בתוך הבית שלו...בית פרטי) , לקומה השלישית שמבודדת מכולם , אור מכובה בחדר יושבים על המיטה ופותחים מחוברים(לא יאומן איך חזרנו לזה) כל אחד שוכב ליד בחורה,המפגר נשכב ליד הבחורה שאני דיברתי איתה רוב הערב ואני עם שלו , נוצר מצב שאין זרימה מאף אחת מהבנות כי היינו אמורים לשכב הפוך! אני מנסה הכל לשים לה יד בקטנה על הרגל אבל היא כל הזמן מתרחקת וחבר שלי אותו דבר אבל אני שומע איך שהבחורה לא מרוצה , בשלב מסויים הוא פשוט מכריז..אווקיי יש פה קוקבלוק,התחלתי לצחוק וגם הבנות צחקו , חבר שלי אמר שנמאס לו הוא לקח סוף סוף את הבחורה שלו למטה , אני נשארתי עם שלי , היא אמרה לי שהיא עייפה ורוצה לישון , שאלתי אותה עם כפיות? והיא אמרה שכן , ישנו ואז התחלנו להתחרמן , ואז התחלנו לריב(היא כבר אור בחוץ ונדפק לנו הראש כנראה) , מפה לשם התחלנו להזדיין חחח , בסופו של דבר חבר שלי נכנס לחדר באמצע הזיון ופותח את האור!!! , אני צורח עליו שיכבה אבל הוא שם זין והם נכנסים לחדר .. כנראה נמאס לו מהבחורה שלו , לא משנה בכל מקרה נשכבנו כולם ביחד במיטה , אני והוא גמורים מעייפות והתחלנו להסתלבט על הבנות , הם צחקו ואנחנו צרחנו מצחוק , ואז התחלתי לשאול אותם מה הם עושות פה , והתחלתי לצרוח שהם פורצות, התחלנו להשתין מצחוק שם אני וחבר שלי ולבנות כבר התחיל להימאס קצת(היינו ממש עייפים וכשאנחנו עייפים אנחנו מפגרים) , בסופו של דבר אמרתי לבנות לקחת מלמטה קו 640 כי הם רצו ללכת הביתה(הקו הזה לא קיים אבל הייתי כזה מסטול באותו רגע שזה זרם לי) כל אחד מאיתנו מקבל נשיקה על הלחי והם הלכו.. ערב מלא בצחוקים וכיייף..מסתבר שגם חבר שלי השחיל בסוף את הקטנה שקראנו לה מוצארט כי היא התחילה לנגן על הפסנתר המשוגעת הזאת..

מוסר השכל , גם כשאין לכם כח ואתם גמורים לכו תדעו איזה חוויה מחכה לכם , במיוחד שאתם עם אנשים שכייף לכם איתם ולא משנה לכם מה יהיה העיקר שיהיה צחוקים!

אגב מי שהגיע עד לפה כל הכבוד..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

קראתי רק ת'פסקה האחרונה ונראה כאילו היה לך אחד מהלילות הנדירים האלה שאתה תזכור עוד שנתיים גם.
    מה שאהבתי שאתה לא מהחנונים ש"לפי הספר" אין לך כפתורים של רובוט להפעלת משפטים וכאלה ואתה עושה מה שזורם לך ומה טוב,
    קיצר תותח וג'יזס מעלית בבית? בחיים לא ראיתי דבר כזה.

כן זה קיים וגם נוח ..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחח לילות כאלה של זרימה זה הכי כיף... זה כמו הרפתקאה כזה (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

חחח קורע מצחוק...

לקחתם מספרים מהבנות האחרונות?

ואחלה frame control, אהבתי שפתאום אתם משחקים אותה "מי זה הבנות האלה" וש"הן פורצות"...

ווינג מעולה, אותו ראש, אותה ספונטניות, והוא זורם בכל דבר שאתה עושה.
    והכי חשוב - כל זה הדדי.

תמשיך להנות מהחיים אחי

ואגב, אתה כותב תכל'ס, קצר וקולע, ולא מזיין תשכל והולך במעגלים. שאפו!
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

השבוע נסעתי בקו 640

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    השבוע נסעתי בקו 640
    לירח?

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

יפה
    תמשיך כך

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

רואים שאתה ילד בורח מהחתול והכלב בתירוצים אז יצא לך פוקס בסוף הערב אחי..
    לא נורא עוד תלמד..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,161 | הודעות: 8,197,754 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect