קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2006, 23:29
  2. מה אתם רוצים שיהיה יותר בפורום?
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 17:26
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 23:21
  4. [סקר פתוח] איזה מדריכים אתם רוצים?
    על ידי SinteL בפורום סקרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 21:41
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:14
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

מה אתם רוצים באמת? - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שיכתוב בכותרת של הדיון "פריקה" ככה נדע לא להכנס פעם הבאה.
    לא נשמע לך מתמרמר?

אין בעיה שתגיד שהמאמר לא כתוב טוב, שהוא לא עזר לך, שהוא לא מובן, וכו - זו ההגדרה לביקורת, אני אפילו לא צריך סרטון כדי להראות את זה,
    יש את זה בשורה וחצי במילון. אבל זה לא מה שכתבת. כתבת "לא הבנתי. שיגיד שהוא סתם כותב ואני לא אכנס פעם הבאה". אל תייחס את הביקורת שכתבת עכשיו
    להתייחסות שלי לדברים קודמים שלך.

אם היית כותב מה שכתבת יכולתי להגיד לך שפיספסת את החלק העיקרי במה שכתבתי, ואולי כדי שתקרא אותו שוב. כן, יכול להיות שהוא כתוב קצת בסטלה
    ולא ממוקד כי זה היה ב5 בבוקר אחרי קצת אלכוהול, אבל גם עכשיו שאני קורא אותו אני מצליח להבין שיש פה הרבה יותר מ"אם היא זורמת תדברו איתה ואם היא לא שתלך", אם בכלל - כל המטרה הייתה להסביר איך לחשוב מראש כדי לא להכנס לסיטואציות כאלו. החלק הכי חזק במאמר בכלל מתייחס לאיך להשתמש בעובדה שאנשים מרגישים מחוייבים להתנהג בעקביות כדי להשפיע על הפעולות שלהם. החלק הכי קטן ולא משמעותי ממה שכתבתי מתייחס לזה שוואלה, אם היא אומרת לא אז לא שווה לבזבז זמן, אבל הסיכויים שהיא תגיד לא אם אתה מדוייק מספיק בלדעת מה אתה רוצה ואת מי אתה מחפש. אם אני רוצה מישהי שאוהבת טניס הסיכוי שמישהי תגיד לי בקניון שהיא לא אוהבת טניס הוא גדול, אבל אם אני אלך למגרש טניס סביר להניח שהוא הרבה יותר קטן.

ועדיין, רוב האנשים מתחילים עם בחורות במועדונים, בקניונים, סתם ברחוב - בלי למקד את עצמם. רוב האנשים לא משתמשים בהסכמות כלליות כדי להוביל אנשים לאן שהם רוצים, ובטח שלא יודעים איך לעגן ולחזק אותם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מאיזה חלק מהתגובות שלי הבנת שאני מתמרמר ממך? אני מאמין שיש איזה סרטון או שניים ביוטיוב על איך לקבל ביקורת..אולי כדי לך להקדיש לזה איזה דקה או שתיים, סתם ככה על חשבון החיים.

בכל מקרה...מה שאני ניסיתי להגיד זה שלקחת דבר קטן שהוא "אם הבחורה נראת זורמת, תזרמו, אם הבחורה נראת לא זורמת..שתלך קיבינימט" ונפחת אותו אחושרמוטה לוואחד מאמר דיי חופר ודיי מופלץ...אני לא אוהב לקרוא מאמרים כאלה שהשפה בהם מתחכמת ומנסה להעביר כל מיני דברים במילים שהם "כפל משמעויות" וחארטות למיניהם...תבין, אני בן אדם של תכלס..מאד מאד מאד תכלס..אני לא אוהב חירטוטים ולא אוהבים שאנשים מתפלצפים עליי או מתנשאים מעליי, אז באתי ואמרתי לך "אחי, ניסית להעביר משהו קטן בצורה גדולה ומופרחת, למה?" אז למה אתה כל כך נכנס מאחורי מגננה?
    אחי,נסה לעשות קצת מדיטצייה(אם אתה עדיין בתוך העניין) תרגיע קצת את הנפש אחי,כשאתה רב עם אחרים אתה גם רב עם עצמך,נסה להמנע מלריב בכל אשכול,זה לא עושה טוב על הלב ובמקום זה תפרגן לא על התוכן אלא על ההשקעה,הזמן והרצון לעזור שהוא נותן לנו.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אחי,נסה לעשות קצת מדיטצייה(אם אתה עדיין בתוך העניין) תרגיע קצת את הנפש אחי,כשאתה רב עם אחרים אתה גם רב עם עצמך,נסה להמנע מלריב בכל אשכול,זה לא עושה טוב על הלב ובמקום זה תפרגן לא על התוכן אלא על ההשקעה,הזמן והרצון לעזור שהוא נותן לנו.
    על מה אתה מדבר? אני רגוע.
    אם הייתי רוצה לפרגן על המאמר, הייתי מפרגן, אני לא מוצא סיבה לפרגן כי אין על מה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    לא נשמע לך מתמרמר?
    לא ממש לא

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

על מה אתה מדבר? אני רגוע.
    אם הייתי רוצה לפרגן על המאמר, הייתי מפרגן, אני לא מוצא סיבה לפרגן כי אין על מה.
    אבל אתה רב כמעט בכל אשכול עם כולם,ותמיד יש על מה לפרגן ולהודות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אבל אתה רב כמעט בכל אשכול עם כולם,ותמיד יש על מה לפרגן ולהודות.
    אני רב כמעט בכל אשכול בגלל שאנשים פה עפים על עצמם מאז שהם גילו את תחום הפיקאפ..בסדר, הבנו שהפיקאפ נותן לנו הרגשה טובה לגבינו, אנחנו מרגישים בטחון עצמי בשמיים שאף אחד לא יכול לעצור אותנו ואנחנו יכולים להשיג כמעט כל בחורה שאנחנו רוצים...נו אז? למה צריך להשתחצן בגלל זה? למה לעוף על זה? זה דוחה אותי ואני לא מקבל את זה.
    אז בגלל זה אני מגיב כמו שאני מגיב ואתה מדבר כמו שאני מדבר לאנשים האלה בפורום. אני לא מקבל שחצנות, זה דוחה.
    ולא, לא תמיד יש על מה לפרגן...הבן אדם פה באשכול הזה כתב משהו שלפי דעתי הוא מובן מעליו ופשוט ניפח אותו.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    יש פה 17 פואנטות, מלחסוך זמן על בחורות שלא יילך איתן גם ככה, לנושאי שיחה שמעניין אותך לדבר עליהם, ולהתכוונן על בחורות שכנראה
    יעניין גם אותן - ועד לטכניקת שכנוע חזקה. או שכל דבר שלא מגיע לך במדריך עם שלבים קשה לך מידי לעכל ולחשוב לבד, או שאתה מוצלח מספיק שזה
    יהיה לך מובן מאליו ולא יצא לך להתקע בשיחה או לא להצליח לשכנע מישהי לעשות משהו.

לכאן או לכאן אני לא רואה על מה אתה מתמרמר, מאוכזב על הדקה ששרפת על לקרוא את זה?
    סתם אחי אל תתרגש פשוט רגילים למאמרים הדוקטורנטים שלך
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 15-09-2012 בשעה 20:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אני רב כמעט בכל אשכול בגלל שאנשים פה עפים על עצמם מאז שהם גילו את תחום הפיקאפ..בסדר, הבנו שהפיקאפ נותן לנו הרגשה טובה לגבינו, אנחנו מרגישים בטחון עצמי בשמיים שאף אחד לא יכול לעצור אותנו ואנחנו יכולים להשיג כמעט כל בחורה שאנחנו רוצים...נו אז? למה צריך להשתחצן בגלל זה? למה לעוף על זה? זה דוחה אותי ואני לא מקבל את זה.
    אז בגלל זה אני מגיב כמו שאני מגיב ואתה מדבר כמו שאני מדבר לאנשים האלה בפורום. אני לא מקבל שחצנות, זה דוחה.
    ולא, לא תמיד יש על מה לפרגן...הבן אדם פה באשכול הזה כתב משהו שלפי דעתי הוא מובן מעליו ופשוט ניפח אותו.
    לדעתי יש פה תוכן מעניין - צורת חשיבה שצריכה להיות טמועה בנו.
    בך היא טמועה כבר, כי אתה מתקדם ובעל ותק, ואני, רק חצי שנה בתחום וסינון לא היה הרבה מבחינתי כי אני מתחיל גם עם 7HB.

זה טבעי לגמרי. וכן, ברור לי שאתה לא כועס או משהו בסגנון.
    וחוץ מזה, נראה שאתה לא אוהב פריקות, והאשכול הזה הוא גם פריקה וגם תוכן שאתה יודע.
    עושים 1+1 ומבינים למה זה נראה לך מיותר.
    וזה סבבה לגמרי, כל אחד רואה את זה אחרת.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    לדעתי יש פה תוכן מעניין - צורת חשיבה שצריכה להיות טמועה בנו.
    בך היא טמועה כבר, כי אתה מתקדם ובעל ותק, ואני, רק חצי שנה בתחום וסינון לא היה הרבה מבחינתי כי אני מתחיל גם עם 7HB.

זה טבעי לגמרי. וכן, ברור לי שאתה לא כועס או משהו בסגנון.
    וחוץ מזה, נראה שאתה לא אוהב פריקות, והאשכול הזה הוא גם פריקה וגם תוכן שאתה יודע.
    עושים 1+1 ומבינים למה זה נראה לך מיותר.
    וזה סבבה לגמרי, כל אחד רואה את זה אחרת.
    ברוך השם סוף סוף מישהו מבין את הראש שלי במקום להתחבא מאחורי מגננה ולזרוק רימונים כל כמה שניות..תודה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect