לא נשמע לך מתמרמר?
אין בעיה שתגיד שהמאמר לא כתוב טוב, שהוא לא עזר לך, שהוא לא מובן, וכו - זו ההגדרה לביקורת, אני אפילו לא צריך סרטון כדי להראות את זה,
יש את זה בשורה וחצי במילון. אבל זה לא מה שכתבת. כתבת "לא הבנתי. שיגיד שהוא סתם כותב ואני לא אכנס פעם הבאה". אל תייחס את הביקורת שכתבת עכשיו
להתייחסות שלי לדברים קודמים שלך.
אם היית כותב מה שכתבת יכולתי להגיד לך שפיספסת את החלק העיקרי במה שכתבתי, ואולי כדי שתקרא אותו שוב. כן, יכול להיות שהוא כתוב קצת בסטלה
ולא ממוקד כי זה היה ב5 בבוקר אחרי קצת אלכוהול, אבל גם עכשיו שאני קורא אותו אני מצליח להבין שיש פה הרבה יותר מ"אם היא זורמת תדברו איתה ואם היא לא שתלך", אם בכלל - כל המטרה הייתה להסביר איך לחשוב מראש כדי לא להכנס לסיטואציות כאלו. החלק הכי חזק במאמר בכלל מתייחס לאיך להשתמש בעובדה שאנשים מרגישים מחוייבים להתנהג בעקביות כדי להשפיע על הפעולות שלהם. החלק הכי קטן ולא משמעותי ממה שכתבתי מתייחס לזה שוואלה, אם היא אומרת לא אז לא שווה לבזבז זמן, אבל הסיכויים שהיא תגיד לא אם אתה מדוייק מספיק בלדעת מה אתה רוצה ואת מי אתה מחפש. אם אני רוצה מישהי שאוהבת טניס הסיכוי שמישהי תגיד לי בקניון שהיא לא אוהבת טניס הוא גדול, אבל אם אני אלך למגרש טניס סביר להניח שהוא הרבה יותר קטן.
ועדיין, רוב האנשים מתחילים עם בחורות במועדונים, בקניונים, סתם ברחוב - בלי למקד את עצמם. רוב האנשים לא משתמשים בהסכמות כלליות כדי להוביל אנשים לאן שהם רוצים, ובטח שלא יודעים איך לעגן ולחזק אותם.

ציטוט ההודעה