קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לצאת מהגיהנום?
    על ידי sso-ziro בפורום Minecraft
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-04-2011, 14:22
  2. [עזרה] רוצה לצאת מחי"ר למג"ב
    על ידי Lox בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-04-2011, 15:29
  3. [עזרה] איך לצאת מקרבי..
    על ידי adi1234567 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-03-2011, 17:28
  4. איך לצאת מיחימוש הגירסאה המלאה...
    על ידי ssssy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-03-2009, 21:05
  5. איך לצאת מקורס של נהג משאית בצבא
    על ידי Cris בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-02-2009, 03:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

איך לצאת מחי"ר למג"ב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך לצאת מחי"ר למג"ב?

התגייסתי לפני כמעט חודשיים לחטיבת חי"ר קרבי וכבר יש לי רובאי 03
    יש לי בעיה שבגלל שהגעתי לטירונות עם כושר מאוד מאוד אפסי אפילו בטטות רצו יותר ממני למרות שאני קצת שרירי אפילו
    שכיבות שמיכה ובטן עשיתי בסביבות שלושים

וגם יצא שיצרתי לעצמי תדמית של שוקיסט רצח שלא מבין מה קורה מסביבו וזה לא נכון בכלל אולי רק בהתחלה
    קיצר אני מרגיש שאני לא יוכל להתקדם במקום שבו אני נמצא ולהיות קצין או מישהו בדרגה גבוהה עם סמכות ואחריות ובטח אני יהיה רוב הסיכויים חפ"ש (חייל פשוט מי שלא יודע)
    עכשיו אני קצת בכושר יותר טוב ויותר מבין מה קורה ובוא נאמר שיצאתי מהשוק אבל עדיין המפקדים והחיילים שאיתי במחלקה חושבים שאני שוקיסט רצח וטמבל

חשבתי לעבור בסוף הטירונות אחרי שאני יהיה בכושר מטורף למג"ב ואז אני יוכל להיות מהמצטיינים והמפקדים והחברים למחלקה יעריכו אותי יותר ואני יוכל לעזור לכאלו שבשוק בעצמם. חוץ מזה שאחרי השבוע שדאות שעברתי אני השבוע אני הגעתי למסקנה שאני ממש לא אוהב שטח ויותר מתאים לי משהו כמו מג"ב שזה בעיניי הרבה יותר מעניין ומושך אותי ואני מרגיש ששם אני יוכל לתרום מעצמי יותר ולא להיות עם פרצוף מבואס כמו שיש לי עכשיו שאני נמצא בבסיס

אני מכיר אנשים בדרגות גבוהות שיוכלו למשוך אותי לשם אולי אבל אני לא יודע איך לגרום לצבא לשחרר אותי מהיחידה שבה אני נמצא, לא אכפת לי להיות בכלא או לחטוף ריתוקים כל עוד אני ישיג את מה שאני רוצה כי אני פשוט לא רוצה לבזבז את הזמן שלי בצבא מבלי שאני יוכל למצות את עצמי עד הסוף שם. אני גם לא ממש מתחבר לאנשים שאיתי במחלקה חוץ מכמה אנשים בודדים.

חייב את עזרתם של אנשים שבאמת מבינים ולא מלשבים או כאלו שאין להם מושג בכלל,תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

אחי יש בעיה עם מה שאתה אומר,
    אתה אומר שאתה רוצה לצאת מהיחידה שלך ובאמת יציאה מיחידה זה דבר לא פשוט שכרוך בכלא ודברים אחרים, ראיתי הרבה אנשים שניסול לצאת ולא הצליחטו ואחרים שהצליחו אבל מצאו את עצמם באיזה יחידה שהם לא התכוונו להיות חלק ממנה (כן גם למרות שהם הכירו כמה אנשים ביחידות ובמקומות שיכלו למשוך אותם).
    שמע אחי אני רוצה לספר לך סיפור ואין סיבה שלא תיהיה כמוהו, היה באחד הצוותים אצלנו איזה בחור שכל קשר בינו ובין יחידה קרבית מקרי בהחלט, הוא היה שוקיסט מטורף והיה באמת חלש מאוד פיזית. בכל אופן בכמה השבועות הראשונים הוא הרגיש בדיוק כמוך, עד שהוא החליט לקחת את עצמו בידיים וכל יום בחצי שעת ת"ש הוא עשה פקלים וחבלים ומה שלא תרצה.. שתבין... היתה לנו טרונות קשה בטירוף אנסו לנו את הצורה ואחרי זה הוא הלך ועל חשבון ה45 דקות מקסימום שעה החופשיות שלו ביום הוא עשה פקלים, הוא התחיל לעשות דברים בצורה נכונה והתבלט בצוות בכל אופן הוא ממש עבר תהליך והיום הוא קצין שמפקד על צוות ובדרך להפוך לסמ"פ.
    עכשיו אתה בטח אומר טוב נו בן אדם אחד וזה... אז זהו שלא, אני מכיר כמה וכמה סיפורים כאלה והאנשים האלה זכו להערכה גבוהה מאוד מחבריהם.
    במג"ב אם תצליח לעבור יהיה גם קשה מאוד, אתה תיהיה חדש וההתייחסות שם גם לא הכי נדיבה ומזמינה.
    בכל מקרה אחי אני מאחל לך בהצלחה גם את תעבור וגם אם לא אבל חשוב שתדע שעבודה קשה באמת, לא סתם לשחק אותה כאילו זה המפתח להצליח ביחידות קרביות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי humi צפיה בהודעה
    אחי יש בעיה עם מה שאתה אומר,
    אתה אומר שאתה רוצה לצאת מהיחידה שלך ובאמת יציאה מיחידה זה דבר לא פשוט שכרוך בכלא ודברים אחרים, ראיתי הרבה אנשים שניסול לצאת ולא הצליחטו ואחרים שהצליחו אבל מצאו את עצמם באיזה יחידה שהם לא התכוונו להיות חלק ממנה (כן גם למרות שהם הכירו כמה אנשים ביחידות ובמקומות שיכלו למשוך אותם).
    שמע אחי אני רוצה לספר לך סיפור ואין סיבה שלא תיהיה כמוהו, היה באחד הצוותים אצלנו איזה בחור שכל קשר בינו ובין יחידה קרבית מקרי בהחלט, הוא היה שוקיסט מטורף והיה באמת חלש מאוד פיזית. בכל אופן בכמה השבועות הראשונים הוא הרגיש בדיוק כמוך, עד שהוא החליט לקחת את עצמו בידיים וכל יום בחצי שעת ת"ש הוא עשה פקלים וחבלים ומה שלא תרצה.. שתבין... היתה לנו טרונות קשה בטירוף אנסו לנו את הצורה ואחרי זה הוא הלך ועל חשבון ה45 דקות מקסימום שעה החופשיות שלו ביום הוא עשה פקלים, הוא התחיל לעשות דברים בצורה נכונה והתבלט בצוות בכל אופן הוא ממש עבר תהליך והיום הוא קצין שמפקד על צוות ובדרך להפוך לסמ"פ.
    עכשיו אתה בטח אומר טוב נו בן אדם אחד וזה... אז זהו שלא, אני מכיר כמה וכמה סיפורים כאלה והאנשים האלה זכו להערכה גבוהה מאוד מחבריהם.
    במג"ב אם תצליח לעבור יהיה גם קשה מאוד, אתה תיהיה חדש וההתייחסות שם גם לא הכי נדיבה ומזמינה.
    בכל מקרה אחי אני מאחל לך בהצלחה גם את תעבור וגם אם לא אבל חשוב שתדע שעבודה קשה באמת, לא סתם לשחק אותה כאילו זה המפתח להצליח ביחידות קרביות.
    תודה אחי אבל זה לא רק זה אני לא סובל את רוב האנשים שאיתי במחלקה רובם חושבים רק על עצמם וצהובים רצח ואני פשוט לא אוהב אותם ואין סיכוי שאני ימשיך במקום שאני לא אוהב בהם את האנשים שאיתם אני חי 24/7
    אבל חוץ מזה יש עוד סיבות כמו שציינתי ואני מאוד רוצה מג"ב הפעילות שלהם הרבה יותר מעניינת מחי"ר לפי דעתי ויותר מושכת אותי
    יש לך מושג מה בדיוק אני יכול לעשות כדי לפחות לעשות את המקסימום בשביל לעבור למג"ב?

שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ

כעיקרון בשביל לצאת מח'יר אתה צריך להגיע למז"י שזה מפקדת זרוע היבשה. משם יש סיכוי קטן שיוכלו להעביר אותך למג"ב אם יש לך מישהו כמו ראש אכא או משו כזה יש לך סיכוי. שוב אני אומר לך הסיכוי שממזי תגיע דווקא למג"ב הוא קטן מאוד כי זה שני גופים שונים זה לא כמו לעבור למקום אחר בתוך הצבא או משו כזה זה כנראה פרוצדורה מאוד מסובכת.. תחשוב אם אתה רוצה להסתכן בזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי humi צפיה בהודעה
    כעיקרון בשביל לצאת מח'יר אתה צריך להגיע למז"י שזה מפקדת זרוע היבשה. משם יש סיכוי קטן שיוכלו להעביר אותך למג"ב אם יש לך מישהו כמו ראש אכא או משו כזה יש לך סיכוי. שוב אני אומר לך הסיכוי שממזי תגיע דווקא למג"ב הוא קטן מאוד כי זה שני גופים שונים זה לא כמו לעבור למקום אחר בתוך הצבא או משו כזה זה כנראה פרוצדורה מאוד מסובכת.. תחשוב אם אתה רוצה להסתכן בזה.
    אבל אתה רוצה להגיד לי שאם אני יסרב פקודות כל הזמן עד שאנ יקבל מג"ב אני לא יקבל בסוף את מה שאני רוצה?
    אז סבבה אני יחטוף ריתוקים וישב בכלא 3-4 פעמים אבל בסוף הצבא ישבר ואני יקבל מג"ב לא?

שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ

בכלל לא בטוח אחי... פגשתי המון אנשים שהיו בגישה הזאת והגיעו מאוד מאוד רחוק ממה שהם רצו, תבין מה הולך מבחינת הצבא, אם הוא היה נכנע בכל מקרה כזה היה לו תהו ובוהו מכל מי שהיה מגיע ליחידות קשות, לפי כמה חברה שאני פגשתי הכי סביר שבסוף אתה תסיים בתור טבח או משו כזה באחד הגדודים או משו בסגנון, תאמין לי הייתי גם מדריך יצא לי להכיר כמה נהגים וכמה טבחים שזה בערך היה הסיפור שלהם, והם לא רצו בכלל לצאת אלא סתם לעבור ליחידה אחרת, אני לא אומר שאין לך שום סיכוי אבל אני חושב שזה הרבה יותר סיכון, אתה לא יודע לאן תגיע ממז"י, יותר מזה התהליכים האלה לוקחים הרבה זמן אם תשב בכלא כמה שאמרת כבר יעבור חצי מהשירות שלך ואף אחד לא ישלח אותך להכשרה במג"ב בשביל שתיהיה לוחם 8 חודשים..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה תישבר הרבה לפני שתשבור את המערכת הזאת.. הרבה דיברו..
    אם תירק על הצבא הוא אולי ירטב, אם הצבא ירק עלייך אתה תטבע.
    תנסה בדרכים נורמאליות, מניסיון כואב וקשה. בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,510,292 | הודעות: 8,210,885 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect