נכתב במקור על ידי
humi
אחי יש בעיה עם מה שאתה אומר,
אתה אומר שאתה רוצה לצאת מהיחידה שלך ובאמת יציאה מיחידה זה דבר לא פשוט שכרוך בכלא ודברים אחרים, ראיתי הרבה אנשים שניסול לצאת ולא הצליחטו ואחרים שהצליחו אבל מצאו את עצמם באיזה יחידה שהם לא התכוונו להיות חלק ממנה (כן גם למרות שהם הכירו כמה אנשים ביחידות ובמקומות שיכלו למשוך אותם).
שמע אחי אני רוצה לספר לך סיפור ואין סיבה שלא תיהיה כמוהו, היה באחד הצוותים אצלנו איזה בחור שכל קשר בינו ובין יחידה קרבית מקרי בהחלט, הוא היה שוקיסט מטורף והיה באמת חלש מאוד פיזית. בכל אופן בכמה השבועות הראשונים הוא הרגיש בדיוק כמוך, עד שהוא החליט לקחת את עצמו בידיים וכל יום בחצי שעת ת"ש הוא עשה פקלים וחבלים ומה שלא תרצה.. שתבין... היתה לנו טרונות קשה בטירוף אנסו לנו את הצורה ואחרי זה הוא הלך ועל חשבון ה45 דקות מקסימום שעה החופשיות שלו ביום הוא עשה פקלים, הוא התחיל לעשות דברים בצורה נכונה והתבלט בצוות בכל אופן הוא ממש עבר תהליך והיום הוא קצין שמפקד על צוות ובדרך להפוך לסמ"פ.
עכשיו אתה בטח אומר טוב נו בן אדם אחד וזה... אז זהו שלא, אני מכיר כמה וכמה סיפורים כאלה והאנשים האלה זכו להערכה גבוהה מאוד מחבריהם.
במג"ב אם תצליח לעבור יהיה גם קשה מאוד, אתה תיהיה חדש וההתייחסות שם גם לא הכי נדיבה ומזמינה.
בכל מקרה אחי אני מאחל לך בהצלחה גם את תעבור וגם אם לא אבל חשוב שתדע שעבודה קשה באמת, לא סתם לשחק אותה כאילו זה המפתח להצליח ביחידות קרביות.